>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

TYPY ARSONA

arson 34,5K

arson

Użytkownik
Piona od Arsona 👊

W tym dziale postaram się codziennie na bieżąco dzielić się z Wami jakimś ciekawym typem :cool: POWODZENIA!

arson 34,5K

arson

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Serie A
Godzina: 20:45
Spotkanie: Parma vs Lecce
Typ: Powyżej 4,5 kartki
Kurs: 1.64
Bukmacher: Forbet
Analiza:

Podopieczni Marco Giampaolo, czyli ekipa dzisiejszych gości łapie mnóstwo przewinień na wyjazdach. Na ostatnie 10 spotkań w delegacjach aż 8-krotnie oglądali minimum 2 kartoniki. W przypadku dzisiejszych gospodarzy ekipy Parmy rozgrywających mecze przed własną publicznością to aż 7 na 10 spotkań z minimum 2 kartkami. Sytuacja w tabeli Serie, A również sprzyja mojemu typowi, gdyż obie drużyny znajdują się w okolicach strefy spadkowej, gdzie każdy zdobyty punkt może finalnie okazać się tym na wagę złota. Sędzią spotkania będzie Pan Simone Sozza, który nie schodzi poniżej 4 kartoników od września ubiegłego roku. Biorąc pod uwagę powyższe argumenty, uważam, że na Stadio Ennio Tardini obejrzymy dziś minimum 5 kartek. POWODZENIA!

❌ - Niestety Pan Sozza postanowił sobie obniżyć statystyki pokazanych kartoników, w meczu 22 faule.

Ostatnia edycja:
arson 34,5K

arson

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Ligue 1
Godzina: 17:00
Spotkanie: Brest vs PSG
Typ: Brest powyżej 3.5 celnych strzałów
Kurs: 1.95
Analiza:

Tak się złożyło, że ekipa z zachodniego wybrzeża Francji wylosowała właśnie PSG jako swojego rywala w 1/16 Ligi Mistrzów. Tak więc dziś obejrzymy przedsmak dwumeczu Europejskich rozgrywek. Oba zespoły krótko, bo tylko 3 dni odpoczywały po swoich ważnych meczach w ostatniej fazie ligowej LM. O ile PSG lekko rozprawiło się z niemieckim VFB Stuttgart, gromiąc ich 4:1 tak drużyna prowadzona przez Erica Roya niestety uległa "Królewskim" 0:3. Co ciekawe piłkarze Brest świetnie wypadli w świetle mojego typu trafiając aż 5 razy w światło bramki Thibaut Courtois. Co lepsze "Czerwono-Biali" pokrywali mój typ w ostatnich 7 domowych spotkaniach!. W przypadku dzisiejszych gości to na 5 ostatnich spotkań wyjazdowych aż 4-krotnie udawało się rywalom nabić over 3.5 celnego strzału. Podsumowując, uważam, że gospodarze z Brest nie będą mieli większego problemu z pokryciem mojego dzisiejszego typu. POWODZENIA!

✅ -Fajny meczyk, obie ekipy oddały po 7 celnych strzałów 💪

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +989
arson 34,5K

arson

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Liga Portugal
Godzina: 21:45
Spotkanie: Rio Ave vs FC Porto
Typ: FC Porto powyżej 2,5 kartki
Kurs: 2.17
Bukmacher: Superbet
Analiza:

Liga portugalska jest mega overova jeżeli chodzi o upomnienia. "Smoki" na wyjazdach grają bardzo ostro i łapią bardzo dużo kartoników. Ich ostatnie liczby to 5,6,4,3,6. Jak widać, na ostatnie 5 spotkań za każdym razem pokrywali mój typ. W lidze jak dotąd zajmują 3 miejsce, tak więc trzeba wygrywać, by Benfica i Sporting nie uciekły za daleko. Przeciwnik również nie jest z pierwszej łapanki. Kolejny argument to sędzia Pan Gustavo Correia, którego ostatnie startystyki pokazanych kartoników w Primeira Liga to 12,6,9,7,7,9. Uważam mój typ za bardzo ciekawy i warty zagrania. POWODZENIA!

✅ - W drugiej połowie mecz znacznie się zaostrzył. Finalnie "Smoki" wywiozły tylko 1 oczko.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +538
arson 34,5K

arson

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Anglia, Championship
Spotkanie: QPR vs Blackburn
Typ: Blackburn powyżej 1,5 kartki
Kurs: 1.53
Analiza:

Podopieczni Johna Eustace niedawno zaliczyli 3 porażki z rzędu w lidze, co znacznie pogorszyło ich aktualną pozycję w tabeli. Co prawda nadal znajdują się w strefie playoff, lecz już 10 drużyna traci do nich zaledwie 3 punkty. Trzeba tutaj zacząć regularnie punktować, by prędko nie opuścić miejsca dającego baraże do Premier League. Piłkarze Blackburn Rovers łapią sporo kartoników w meczach wyjazdowych. Na ostatnie 10 spotkań w delegacjach aż 9-krotnie pokrywali zaproponowaną przeze mnie linię! Sędzią spotkania będzie Pan James Linigton, którego średnia z ostatnich 10 sędziowanych potyczek Championship wynosi 4.2 kartonika per mecz. Uważam, że ekipa Queens Park Rangers postawi się przed własną publicznością ambitnym gościom, co będzie skutkowało ich kilkoma kartonikami. POWODZENIA!

❌ - Zero kartek w całym spotkaniu :rolleyes:

Ostatnia edycja:
arson 34,5K

arson

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Francja, Ligue 1
Godzina: 19:00
Spotkanie: Nantes vs Brest
Typ: FC Nantes strzeli gola i w meczu obejrzymy min. 3 kartki
Kurs: 1.63
Bukmacher: Betfan
Analiza:

Piłkarze gości nie odpoczywali w tym roku między meczami dłużej niż 4 dni. Czeka ich dziś kolejne wymagające spotkanie po zaledwie 3-dniowej przerwie. Gospodarze na pewno będą chcieli to wykorzystać, zgarnąć 3 punkty i odbić się od strefy spadkowej. Stawiam dziś, że ekipa FC Nantes zdobędzie bramkę, oraz że w spotkaniu obejrzymy minimum 3 kartoniki. Jeżeli chodzi o upomnienia to sędzią spotkania będzie Pan Jeremie Pignard, który na ostatnie 9 sędziowanych spotkań Ligue 1 za każdym razem pokrywał mój typ minimum 3 kartek. W przypadku gola gospodarzy, to na 9 domowych spotkań w tym sezonie zaledwie raz nie udało im się pokonać bramkarza przeciwników. Poza tym goście mogą odczuwać zmęczenie po bardzo intensywnym okresie. Podsumowując, gol gospodarzy oraz minimum 3 kartki w meczu wydaje się być dosyć pewnym zakładem. POWODZENIA!

❌ - Było kilka super okazji na bramkę Nantes, ale finalnie się nie udało, a nabili gościom aż 10 rzutów rożnych.

Ostatnia edycja:
arson 34,5K

arson

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna, Anglia FA Cup
Godzina: 16:00
Spotkanie: Coventry vs Ipswich
Typ: Obie drużyny strzelą gola
Kurs: 1.64
Analiza:

Po tym jak 28 listopada ubiegłego roku Frak Lampart objął stanowisko szkoleniowca “The Sky Blues” zespół diametralnie się zmienił i zaczął osiągać o wiele lepsze wyniki. Pojawiły się w końcu zwycięstwa, a nawet ich serie. Ekipa “Błękitnych” wskoczyła na 11 miejsce w tabeli Championship a co lepsze zyskała bliski kontakt ze strefą barażową, ponieważ do piątego Blackburn tracą aktualnie tylko 4 oczka. Nie zapominajmy również o tym, że Coventry City to zeszłoroczny półfinalista FA Cup! Po pięknym meczu na Wembley zremisowanym 3:3 odpadli w konkursie rzutów karnych z późniejszym triumfatorem tych rozgrywek Manchesterem United. W tej edycji to dopiero drugi mecz podopiecznych Lamparta, gdyż zaczęli swój udział w 3 rundzie pokonując Sheffield Wednesday w rzutach karnych. Niewątpliwie będzie bardzo trudno powtórzyć wynik z tamtego roku, aczkolwiek nie możemy skreślić ambitnego zespołu ze środkowej części wyspy.

Do Coventry City przyjeżdża drużyna Ipswich Town występująca na co dzień w Premier League. Niestety po ostatniej serii fatalnych wyników widmo spadku zawisło nad głową trenera Kieran’a McKenna. Zespół zajmuje obecnie przed ostanie miejsce w tabeli Premier League, tracąc do bezpiecznej pozycji 3 punkty. Myślę, że pozostanie w elicie jest w tym momencie najważniejsze i na tym skupi się szkoleniowiec. On w końcu zna tę drużynę najlepiej, urzęduje za sterami już czwarty rok. W poprzedniej rundzie pucharu rozbili trzecioligowe Bristol Rovers 3:0, nabijając wszystkie bramki już w pierwszej odsłonie spotkania. Nie mogę nie wspomnieć o najlepszym napastniku “The Tractor Boys” zaliczanym jako jedno z objawień sezonu. 21-letni Liam Delap strzelił już 9 bramek w Premier League i jest podobno przymierzany jako wzmocnienie sił ofensywnych Chelsea latem tego roku.

Zmierzą się dwie drużyny z dwóch lig. Z jednej strony mamy ambitną ekipę z zaplecza, która notuje ostatnio świetne wyniki a z drugiej zespół z Premier League, zaliczający właśnie bardzo słaby okres. Wspominałem o zeszłorocznym sukcesie “Błękitnych”. Na pewno będą chcieli pokazać się z jak najlepszej strony i awansować do kolejnej rundy. Dla gości zaś, FA Cup może być jedyną szansą na osiągnięcie czegokolwiek w tym sezonie. Proponuję zakład mówiący o tym, że obie drużyny strzelą gola. Zarówno jedni jak i drudzy regularnie znajdują drogi do bramek rywali. Jako podparcie mojego typu dodam, iż wszystkie 13 ostatnich bezpośrednich potyczek rozgrywanych na stadionie w Coventry kończyło się bramkami z obu stron. POWODZENIA!

✅ - Fajny meczyk. Zakład został pokryty w zaledwie 8 minut ;)

Ostatnia edycja:
arson 34,5K

arson

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna, Anglia FA Cup
Godzina: 16:00
Spotkanie: Plymouth Argyle vs Liverpool
Typ: Federico Chiesa odda minimum 2 celne strzały
Kurs: 2.34
Analiza:

Bukmacherzy mocno faworyzują gości, co w ogóle nie powinno dziwić przy takim bilansie zwycięstw “The Reds”. Poza tym Plymouth to ostatni zespół Championship, czyli mamy tu do czynienia z dwoma odmiennymi biegunami. Trener Arne Slot zapowiedział, że skorzysta z kilku graczy, którzy nie występują na co dzień w podstawowym składzie. Taką sytuację mogliśmy obserwować w pojedynku z holenderskim PSV w ramach ostatniej kolejki fazy ligowej Ligi Mistrzów. Anglicy przegrali 3:2, lecz i tak mieli już zapewniony awans, co na pewno pozwoliło piłkarzom na grę na większym luzie. Mecze tego typu jednak są świetną okazją dla tych mniej występujących, aby pokazać trenerowi, że jednak warto korzystać z ich usług częściej.
Stawiam dziś, że Federico Chiesa odda minimum 2 celne strzały. Włoski napastnik zapewne rozegra całe spotkanie, a przypomnę, że dotychczas wystąpił w zaledwie 3 meczach. W 3 rundzie FA Cup rozegrał 45 minut i zdołał oddać 3 celne strzały. Z PSV oddał 2, z Lille wszedł na 15 minut i zdążył 2 razy strzelić w światło bramki. Myślę, że dziś może pokusić się nawet o bramkę. POWODZENIA!

❌ - Liverpool przegrał 0:1, dramat, nie grali nic. Kartki na plus.

Ostatnia edycja:
arson 34,5K

arson

Użytkownik
Spotkanie: Portsmouth vs Cardiff
Typ: Portsmouth strzeli min. 2 gole
Kurs: 2.19
Analiza:

Zdecydowałem się dziś zagrać mocno w stronę gospodarzy nieznacznie faworyzowanych przez bukmacherów. Stawiam na minimum 2 bramki podopiecznych Mousinho. Dlaczego? Otóż “Niebiesko-Biali” to maszynka do bramek na Fratton Park. Co prawda 2 ostatnie spotkania nie udało im się wbić ani jednej, ale po pierwsze mierzyli się z mocnymi ekipami a po drugie w każdym z nich oddali po kilkanaście strzałów na bramkę rywali. Spójrzmy jednak dalej wstecz, gdzie nabijali kolejno (3 bramki Stoke, 2 gole Middlesbrough, 4 Swansea, 4 Coventry). Ekipa dzisiejszych gości za to na 5 ostatnich ligowych wyjazdów aż 4-krotnie traciła minimum 2 bramki. Myślę, że dziś jest właśnie świetna okazja na przełamanie gospodarzy i mam nadzieję, że obejrzymy w Portsmouth kilka bramek. POWODZENIA!

✅ - Zakład pokryty w 17 minut ;)

Ostatnia edycja:
arson 34,5K

arson

Użytkownik
Spotkanie: Sunderland vs Luton
Typ: Sunderland nie przegra a w meczu padną min. 2 bramki
Kurs: 1.57
Analiza:

"Czarne Koty" są na najlepszej drodze do awansu w tym sezonie. Jeżeli tylko utrzymają obecną formę i nie będą zaliczali wpadek w takich meczach jak dzisiejszy, powinna czekać ich promocja. Nie wyobrażam sobie sytuacji, że przegrywają dzisiejsze spotkanie. Ekipa Luton fatalnie prezentuje się na wyjazdach, gdzie jak dotąd na 15 spotkań zdobyli zaledwie 5 punktów, raz wygrywając oraz dwukrotnie remisując. Gospodarze zaś jeszcze nie przegrali w tym roku przed własną publicznością. Stawiam bezpieczny zakład mówiący o tym, że ekipa Sunderlandu nie przegra dzisiejszej potyczki, a w meczu padną minimum 2 bramki. Biorąc pod uwagę powyższe argumenty, dzisiejszy zakład wydaje mi się pewny. POWODZENIA!

✅ - gładkie zwycięstwo gospodarzy:)

Ostatnia edycja:
arson 34,5K

arson

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Francja, Ligue 1
Godzina: 15:00
Spotkanie: Montpellier vs Lyon
Typ: Powyżej 23,5 fauli
Kurs: 1.95
Analiza:

"Niebiesko-Pomarańczowi" z nożem na gardle przystępują do 22 kolejki Ligue 1. Mianowicie zajmują oni ostatnie miejsce w tabeli z zaledwie 15 punktami w dorobku. Niewątpliwie mało kto wyobraża sobie spadek tak utytułowanej drużyny, która gra w najwyższej klasie rozgrywkowej nieprzerwanie od 15 lat! Oczywiste jest, że będą dużo faulować. W dodatku ich dzisiejszym rywalem będzie Lyon, czyli 6 ekipa Ligue 1. Dodatkowo mój typ podpiera masa statystyk. Na 10 ostatnich domowych potyczek drużyny Montpellier mój typ był pokryty aż 9-krotnie, w dodatku w większej mierze z dużą nawiązką. Za minimum 24 faulami w meczu przemawia również statystyka odwizganych przewinień przez arbitra dzisiejszego spotkania Pana Marca Bollengier, który tylko 2-krotnie gwizdał mniej niż 24 razy w ostatnich 10 spotkaniach Ligue 1. Biorąc pod uwagę powyższe, uważam mój typ za wysoce prawdopodobny. POWODZIENIA!

Do góry Bottom