>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

TYPY ARSONA

arson 16,4K

arson

Użytkownik
Piona od Arsona 👊

W tym dziale postaram się codziennie na bieżąco dzielić się z Wami jakimś ciekawym typem :cool: POWODZENIA!

arson 16,4K

arson

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Serie A
Godzina: 20:45
Spotkanie: Parma vs Lecce
Typ: Powyżej 4,5 kartki
Kurs: 1.64
Bukmacher: Forbet
Analiza:

Podopieczni Marco Giampaolo, czyli ekipa dzisiejszych gości łapie mnóstwo przewinień na wyjazdach. Na ostatnie 10 spotkań w delegacjach aż 8-krotnie oglądali minimum 2 kartoniki. W przypadku dzisiejszych gospodarzy ekipy Parmy rozgrywających mecze przed własną publicznością to aż 7 na 10 spotkań z minimum 2 kartkami. Sytuacja w tabeli Serie, A również sprzyja mojemu typowi, gdyż obie drużyny znajdują się w okolicach strefy spadkowej, gdzie każdy zdobyty punkt może finalnie okazać się tym na wagę złota. Sędzią spotkania będzie Pan Simone Sozza, który nie schodzi poniżej 4 kartoników od września ubiegłego roku. Biorąc pod uwagę powyższe argumenty, uważam, że na Stadio Ennio Tardini obejrzymy dziś minimum 5 kartek. POWODZENIA!

❌ - Niestety Pan Sozza postanowił sobie obniżyć statystyki pokazanych kartoników, w meczu 22 faule.

Ostatnia edycja:
arson 16,4K

arson

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Ligue 1
Godzina: 17:00
Spotkanie: Brest vs PSG
Typ: Brest powyżej 3.5 celnych strzałów
Kurs: 1.95
Bukmacher: Forbet
Analiza:

Tak się złożyło, że ekipa z zachodniego wybrzeża Francji wylosowała właśnie PSG jako swojego rywala w 1/16 Ligi Mistrzów. Tak więc dziś obejrzymy przedsmak dwumeczu Europejskich rozgrywek. Oba zespoły krótko, bo tylko 3 dni odpoczywały po swoich ważnych meczach w ostatniej fazie ligowej LM. O ile PSG lekko rozprawiło się z niemieckim VFB Stuttgart, gromiąc ich 4:1 tak drużyna prowadzona przez Erica Roya niestety uległa "Królewskim" 0:3. Co ciekawe piłkarze Brest świetnie wypadli w świetle mojego typu trafiając aż 5 razy w światło bramki Thibaut Courtois. Co lepsze "Czerwono-Biali" pokrywali mój typ w ostatnich 7 domowych spotkaniach!. W przypadku dzisiejszych gości to na 5 ostatnich spotkań wyjazdowych aż 4-krotnie udawało się rywalom nabić over 3.5 celnego strzału. Podsumowując, uważam, że gospodarze z Brest nie będą mieli większego problemu z pokryciem mojego dzisiejszego typu. POWODZENIA!

✅ -Fajny meczyk, obie ekipy oddały po 7 celnych strzałów 💪

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +989
arson 16,4K

arson

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Liga Portugal
Godzina: 21:45
Spotkanie: Rio Ave vs FC Porto
Typ: FC Porto powyżej 2,5 kartki
Kurs: 2.17
Bukmacher: Superbet
Analiza:

Liga portugalska jest mega overova jeżeli chodzi o upomnienia. "Smoki" na wyjazdach grają bardzo ostro i łapią bardzo dużo kartoników. Ich ostatnie liczby to 5,6,4,3,6. Jak widać, na ostatnie 5 spotkań za każdym razem pokrywali mój typ. W lidze jak dotąd zajmują 3 miejsce, tak więc trzeba wygrywać, by Benfica i Sporting nie uciekły za daleko. Przeciwnik również nie jest z pierwszej łapanki. Kolejny argument to sędzia Pan Gustavo Correia, którego ostatnie startystyki pokazanych kartoników w Primeira Liga to 12,6,9,7,7,9. Uważam mój typ za bardzo ciekawy i warty zagrania. POWODZENIA!

✅ - W drugiej połowie mecz znacznie się zaostrzył. Finalnie "Smoki" wywiozły tylko 1 oczko.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +538
arson 16,4K

arson

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Anglia, Championship
Godzina: 20:45
Spotkanie: QPR vs Blackburn
Typ: Blackburn powyżej 1,5 kartki
Kurs: 1.53
Bukmacher: Superbet
Analiza:

Podopieczni Johna Eustace niedawno zaliczyli 3 porażki z rzędu w lidze, co znacznie pogorszyło ich aktualną pozycję w tabeli. Co prawda nadal znajdują się w strefie playoff, lecz już 10 drużyna traci do nich zaledwie 3 punkty. Trzeba tutaj zacząć regularnie punktować, by prędko nie opuścić miejsca dającego baraże do Premier League. Piłkarze Blackburn Rovers łapią sporo kartoników w meczach wyjazdowych. Na ostatnie 10 spotkań w delegacjach aż 9-krotnie pokrywali zaproponowaną przeze mnie linię! Sędzią spotkania będzie Pan James Linigton, którego średnia z ostatnich 10 sędziowanych potyczek Championship wynosi 4.2 kartonika per mecz. Uważam, że ekipa Queens Park Rangers postawi się przed własną publicznością ambitnym gościom, co będzie skutkowało ich kilkoma kartonikami. POWODZENIA!

❌ - Zero kartek w całym spotkaniu :rolleyes:

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom