Kolega czytał regulamin działu ?
zakaz podawania typów, które już się rozpoczęły (lub po zakończeniu), a także spotkań "live" (na żywo)
Czytał, i co z tego ? Raz na pół roku zdarza mi się podac coś z
live i to zawsze w czasie przerwy z samego jej początku więc wyluzuj trochę kolego.
Śląsk po myśli. Ustawione czy nie - ciężko powiedzieć. Fajne kursy siadły i to się liczy. Szkoda, że
live złapany po 2,75 nie przyatakowany mocniej, no ale dobre i to.
Dziś w nocy myślę, że Lakersi powalczą i wrócą do L.A. choć z 1 wyjazdowym zwycięstwem, żeby nie było nerwówki. Asekuracyjnie 5,5 pkt na plusie dla Lakersów.
No i do tego na jutro
tenis z działu od Widza + spory HC dodatni na Turów. Póki co Zgorzelec 5 razy w tym sezonie przegrał z Treflem. Może jakieś przełamanie ? A jak nie to chociaż myślę, że powalczą i wystarczy te 10 pkt HC.
KUPON 10 (Bet365)
20 zł
1.
Valenciennes - PSG --> 2 DNB - 1,33
3-4
2. ???? Denver Nuggets - L.A.Lakers (HC 0/+5,5) --> 2 - 1,50
88-92
STAWKA: 20 zł
KURS: 1,99
WYGRANA: 40 zł
obrót bonusem: 699 zł (1200 zł wymagane)
MAJ:
281,89 zł
KUPON 11 (Betsafe)
42,30 zł
1. ???? V.Troicki - D.Young --> 1 - 1,25
2-1
2. ???? Trefl Sopot - Turów Zgorzelec (HC 0/+10,5) --> 2 - 1,52
94-98
STAWKA: 47 zł
KURS: 1,90
WYGRANA: 89,30 zł
obrót bonusem: 197 zł (300 zł wymagane)
MAJ:
324,19 zł
Dziś o 18:30 zacznie się drugi półfinał. Trefl w tym sezonie wygrał już 5 razy z Turowem. Turów ani razu nie dał rady Sopocianom. Do tego mecz w Sopocie więc faworytem wydaje się być jednak Trefl, ale poprzednia seria ze Śląskim pokazała, że przy pełnej mobilizacji Sopot jest spokojnie do ogrania. Dlatego też myślę, że Turów dziś powalczy z Sopotem i nie przegra większą różnicą niż 10 pkt. A kto wie może i nastąpi przełamanie ? Porównując składy wcale Turów nie wygląda gorzej niż Sopot. Poniżej fajny link zapowiadający mecz i porównujący składy obydwóch ekip:
http://www.polskikosz.pl/news/105163...l___turow.html
Jedynie na ławce trenerskiej jest troszkę gorzej :grin: Winnicki nie do końca zdaje się ogarniać w pewnych momentach mecze, ale póki co do półfinału awansował. 1wszy mecz ma zawsze spore znaczenie z punktu widzenia psychologicznego. Tak więc nie przewiduję wygranej Sopotu powyżej 10 pkt w 1wszym półfinałowym spotkaniu.