Ostatnie 2 kupony. Jeśli wejdą gramy dalej. Jeśli nie na długi czas kończę zabawę z bukmacherką - pewnie do czasu Euro. VI stopień 3ciej progresji. Wczoraj nie wszedł VI stopień 8mej progresji więc i tak jest lipa. Może jakimś fartem uda się z tego wyjść. Legia spadła już do 1,35 w bahu, ale zagrałem jeszcze wczoraj, gdy była po 1,40. I do tego kupon za końcówkę kasy na koncie z NBA. Pewnie coś nie wejdzie, bo ostatnimi czasy naprawdę ciężko zachować dobrą skuteczność z NBA...
KUPON 27 PRO 3 (Bet-at-home) PRO 3 stopień VI
320 zł
1.
Legia Warszawa - GKS Bełchatów --> 1 - 1,40
1-1
2.
Stoke City - Manchester City --> 2 - 1,60
1-1
STAWKA: 320 zł
KURS: 2,24
WYGRANA: 716,80 zł
obrót bonusem: 3854 zł (6750 zł wymagane)
progresja:
1103,02 zł
Wiem, że wiele osób twierdzi, że nie warto tykać Legii po 1,40, bo nie grają najlepiej, bo to, bo tamto. Dawno Legia na takim etapie sezonu nie miała tak dużych szans na mistrzostwo. Po ostatnich 2 remisach z Polonią i w Pucharze Polski z Gryfem Legioniści powinni się spiąć i wygrać. Zgadza się - ich gra nie powala - ale jakoś te punkty ciułają. Jutro pełny stadion i jest to mecz z cyklu "muszą wygrać". Śląsk się przebudził i z Legią idą łeb w łeb. Takimi spotkaniami u siebie zdobywa się mistrzostwo. Jeśli Legia nie wywalczy 3 pkt skomplikuje sobie sytuację.
Podobnie zresztą z City. Wygrali ważny mecz z Chelsea. Manchester United gra "łatwy" mecz u siebie. Można przypuszczać, że zdobędą te 3 pkt. "Citowcy" powinni być na fali po ograniu Chelsea i wg mnie wygrają ze Stoke, które ostatnio dość niespodziewanie ugrało remis na boisku Tottenhamu. Jakakolwiek strata punktów ze Stoke komplikuje sytuację City, którzy tracą pkt do 1wszego United. Stoke dość duża przewaga nad strefą spadkową.
KUPON 20 (Bet-at-home)
166,98 zł
1. ???? Milwaukee Bucks - Boston Celtics --> 1 - 1,55
91-100
2. ???? New Orleans Hornets - L.A.Clippers --> 2 - 1,55
97-90
3. ???? J.Isner - N.Davydenko --> 1 - 1,30
2-1
STAWKA: 166,98 zł
KURS: 3,12
WYGRANA: 521,52 zł
obrót bonusem: 4021 zł (6750 zł wymagane)
MARZEC:
1178,89 zł