>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

!@ typuje wygrywam przegrywam @!

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
KUPON #6 (Unibet) &quot;bezpieczny zakład multi&quot; ✅✅✅ ✅ 114 zł

1. ⚽ Manchester City - Wigan Athletic --&gt; 1 - 1,38 ✅
2. ⚽ Arka Gdynia - Lech Poznań --&gt; X2- 1,36 ✅
3. ⚽ Widzew Łódź - Korona Kielce --&gt; over 2,5 - 2,55 ✅
4. ⚽ Podbeskidzie - Kolejarz Stróże --&gt; 1 - 1,40 ✅

STAWKA: 20 zł
KURS: 6,70
WYGRANA: 134 zł

KUPON #7 (Unibet) ✅✅✅ ✅ 293,26 zł

1. ⚽ Manchester City - Wigan Athletic --&gt; 1 - 1,37 ✅
2. ⚽ Arka Gdynia - Lech Poznań --&gt; X2- 1,36 ✅
3. ???? Kotwica Kołobrzeg - Prokom Gdynia --&gt; 2 - 1,30 (z dogrywką) ✅
4. ???? Polonia Warszawa - Siarka Tarnobrzeg --&gt; 1 - 1,22 (bez dogrywki) ✅

STAWKA: 150 zł
KURS: 2,96
WYGRANA: 443,26 zł
KUPON #8 (Unibet) ✅✅✅ ✅ 23,22 zł

1. ???? New Jersey Nets - Toronto Raptors --&gt; over 205,5 - 1,86 ✅

STAWKA: 27 zł
KURS: 1,86
WYGRANA: 50,22 zł
RAZEM: ✅ 430,48 zł ✅
No, sobota przepięknie. Póki co marzec też wygląda fajnie. To Cuneo to mi się po nocach będzie śniło, bo gdyby nie ono byłoby bajecznie ????
Na noc 3 spotkania z NBA, ale za niską stawkę, bo ostatnio NBA nie najlepiej idzie, a i wiele niespodzianek. Choć ten over był spokojnie do zagrania za większą sumkę. Na 3,5 minuty do końca już osiągnięty.

KUPON #9 (Unibet)

1. ???? Utah Jazz - Sacramento Kings --&gt; 1 - 1,30 (z dogrywką)
2. ???? Portland Trail Blazers - Charlotte Bobcats --&gt; 1 - 1,15 (bez dogrywki)
3. ???? L.A.Clippers - Denver Nuggets --&gt; 2 - 2,06 (bez dogrywki)

STAWKA: 10,64 zł
KURS: 3,08
WYGRANA: 32,77 zł

ANALIZA:

Każdy z teamów wytypowanych przeze mnie jest na granicy awansu do PO. Kings bez Evansa więc Jazz walcząc o PO powinni sobie poradzić u siebie z Królami. PTB również pewne 7 czy 8 miejsca być nie może więc Bobcats powinni zostać pokonani. Myślę, że postarają się to zrobić też dla Geralda W., który nie dawno odszedł z Bobcats w poszukiwaniu lepszych wyników ???? Poza tym nie pewny jest udział najlepszego zawodnika Bobcats - Stephena Jacksona. Jeśli nie zagra to w zasadzie nie ma opcji na zwycięstwo Bobcats. Ale nawet jeśli zagra to i tak nie jest w pełni sił po ostatnim meczu z Lakers, które musiał opuścić przedwcześnie. No i teoretycznie najcięższy mecz ze wszystkich 3 - Denver na wyjeździe. Do Clippers wrócił Kaman i Gordon. Ten 2gi to bardzo dobry zawodnik, ale jak sam mówił w wywiadzie wraca na własną prośbę i nadgarstek nadal go boli. Clippers nie grają już o nic, a dla Denver każdy mecz jest bardzo ważny, żeby mieć jak najwyższe miejsce w konferencji zachodniej. Ale tak naprawdę wcale PO pewni jeszcze być nie mogą. Równie dobrze mogą być na miejscu 4 jak i 7. Dlatego każde pojedyncze spotkanie jest ważne. Griffina ma kto przykryć - Martin. Pytanie tylko czy Denver nie są wymęczeni ostatnim ciężkim spotkaniem z Jazz na wyjeździe.

Otrzymane punkty reputacji: +1
D 3,2K

dawczan

Użytkownik
KUPON #9 (Unibet) ⛔⛔⛔ ⛔ 10,64 zł

1. ???? Utah Jazz - Sacramento Kings --&gt; 1 - 1,30 (z dogrywką) ✅
2. ???? Portland Trail Blazers - Charlotte Bobcats --&gt; 1 - 1,15 (bez dogrywki) ✅
3. ???? L.A.Clippers - Denver Nuggets --&gt; 2 - 2,06 (bez dogrywki) ⛔

STAWKA: 10,64 zł
WYGRANA: 32,77 zł
Na dziś 2 kupony. 1 za małą stawkę, tzw. dla lepszego oglądania, bo spotkania takie, że wszystko możliwe. I 2 za większą.

KUPON #10 (Unibet)

1. ⚽ Legia Warszawa - Polonia Warszawa --&gt; 1 - 2,05
2. ⚽ Liverpool - Manchester United --&gt; X2 - 1,40
3. :siata: Casa Modena - Roma Volley --&gt; 1 - 1,30

STAWKA: 10 zł
KURS: 3,73
WYGRANA: 37,30 zł

KUPON #11 (Unibet)

1. ⚽ Lechia Gdańsk - Polonia Bytom --&gt; 1 - 1,75
2. ⚽ Lyon - Arles --&gt; 1 - 1,20
3. :siata: Monza - Yoga Forli --&gt; 1 - 1,10

STAWKA: 60 zł
KURS: 2,31
WYGRANA: 138,60 zł

ANALIZA:
1. ⚽ Lechia Gdańsk - Polonia Bytom --&gt; 1 - 1,75
Dla mnie faworytem tego spotkania jest bez 2 zdań Lechia Gdańsk. Po dwóch 1wszych meczach zremisowanych po 0-0 w lidze i pucharze dziś wydaje mi się, że Lechia na pewno coś strzeli i wygra to spotkanie. W Chorzowie mieli swoje szansa, ale ich nie wykorzystali. Spotkania pucharowego nie oglądałem więc nie jestem w stanie nic o grze powiedzieć. Wiadomo też, że Lechia to drużyna swojego stadionu i to na nim rozgrywa najlepsze spotkania.A za przeciwnika mają dziś nie najlepszą, aczkolwiek potrafiącą zaskoczyć Polonię Bytom. Jednak nie sądzę, aby dziś Lechiści znów stracili jakieś punkty. Do składu po przerwie wraca Buval - choć nie wiadomo czy zagra. Ale jest Traore, Surma, Lukjanovs, poźniak. Spodziewam się ofensywnej gry i pewnej wygranej Lechii.
2. ⚽ Lyon - Arles --&gt; 1 - 1,20
Lyon gra dziś z ostatnim zespołem ligi -Arles, które do tej pory uzbierało tylko 11 pkt. Przedostatnia drużyna ma 25. Spadek w zasadzie pewny. Lyon walczy o mistrza. Każdy inny wynik niż wysoka wygrana Lyonu będzie niespodzianką.
3. ⚽ Legia Warszawa - Polonia Warszawa --&gt; 1 - 2,05
Derby Warszawy. W poprzedniej rundzie Polonia Warszawa wygrała aż 3-0 na swoim stadionie. W rundzie rewanżowej jak do tej pory lepiej prezentuje się Legia Warszawa, mimo iż na 2 spotkania 2 zremisowała. Przede wszystkim graja lepiej w ataku. Polonia póki co na 3 spotkania nie strzeliła 1 bramkę i to też w wątpliwy sposób. 2 padła po samobójczym strzale Arboledy. Polonia odpadła z Pucharu Polski. Poprzedni mecz remis u siebie z Górnikiem i bezbarwna gra. Legia co prawda zremisowała z Cracovią, ale niektóre decyzje sędziowskie również pozostawiały wiele do życzenia. Podsumowując - patrząc na 1wsze mecze tej rundy tych zespołów lepiej prezentowała się Legia. Aczkolwiek derby rządzą się własnymi prawami, dlatego stawka delikatna do tego spotkania.
4. ⚽ Liverpool - Manchester United --&gt; X2 - 1,40
O oszczędzaniu się przed Ligą Mistrzów mowy być nie może, gdyż Manchester gra dopiero za tydzień. Natomiast w tabeli zaczął się zbliżać Arsenal i wczoraj zawalił mecz z Sunderlandem, bo było naprawdę blisko i praktycznie byłby remis w tabeli. Na chwilę obecną Manchester ma 3 pkt przewagi nad 2gim Arsenalem i dzisiejszy mecz przed sobą. Zatem sytuacja w tabeli wcale komfortowa nie jest. Myślę, że biorąc pod uwagę poprzednią porażkę Manchesteru z Chelsea i nieustabilizowaną formę Liverpoolu Manchester powinien to wygrać, ale dla bezpieczeństwa typ z X.
5. :siata: Casa Modena - Roma Volley --&gt; 1 - 1,30
6. :siata: Monza - Yoga Forli --&gt; 1 - 1,10
Typy od Filipa.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
KUPON #12 (Unibet)

1. ???? Miami Heat - Chicago Bulls --&gt; 1 - 1,45 (z dogrywką)
2. ???? Oklahoma City Thinder - Phoenix Suns --&gt; 1 - 1,43 (z dogrywką)

KURS: 2,07
WYGRANA: 41,47 zł

ANALIZA:
Miami
doznało ostatnio 4 dość spektakularnych porażek. Dziwna porażka z Magic, gdzie przegrali wygrany mecz. Łomot od Spurs. Nie wygląda to najlepiej. Dziś kolejny ciężki mecz dla Heat i właściwie odpowiedź na pytanie czy Heat są w głębokim kryzysie czy nie. Najwyższy czas na zwycięstwo po tych paru upokorzeniach.
Oklahoma po ostatnich 3 porażkach z rzędu zaczęła grać tak jak potrafi. Wygrali u siebie z Indianą i na wyjeździe z Atlantą. Dziś w roli gospodarza podejmą Suns, którzy biją się o PO, ale są po naprawdę ciężkiej wyjazdowe serii spotkań. Wg mnie zmęczenie będzie miało już tu wpływ. Będzie to 6 spotkanie na wyjeździe z rzędu z czego Suns aż 4 wygrali w tym 2 po dogrywce. Myslę, że będzie to miało wpływ na dzisiejszy mecz i Thunder powinni to wykorzystać, tym bardziej, że i oni mają o co walczyć. Zajmują 4 miejsce, ale dosłownie zaraz za nimi są Denver. A więc walka o to kto będzie miał przewagę własnego parkietu w 1 rundzie PO.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
KUPON #10 (Unibet) ⛔⛔⛔ ⛔ 10 zł

1. ⚽ Legia Warszawa - Polonia Warszawa --&gt; 1 - 2,05 ✅
2. ⚽ Liverpool - Manchester United --&gt; X2 - 1,40 ⛔
3. :siata: Casa Modena - Roma Volley --&gt; 1 - 1,30 ✅

KURS: 3,73
WYGRANA: 37,30 zł

KUPON #11 (Unibet) ⛔⛔⛔ ⛔ 60 zł

1. ⚽ Lechia Gdańsk - Polonia Bytom --&gt; 1 - 1,75 ✅
2. ⚽ Lyon - Arles --&gt; 1 - 1,20 ✅
3. :siata: Monza - Yoga Forli --&gt; 1 - 1,10 ⛔ awruk :|

STAWKA: 60 zł
KURS: 2,31
WYGRANA: 138,60 zł

KUPON #12 (Unibet) ⛔⛔⛔ ⛔ 20 zł

1. ???? Miami Heat - Chicago Bulls --&gt; 1 - 1,45 (z dogrywką) ⛔
2. ???? Oklahoma City Thinder - Phoenix Suns --&gt; 1 - 1,43 (z dogrywką) ✅

KURS: 2,07
WYGRANA: 41,47 zł
RAZEM: ⛔ 90 zł ⛔
Niedziela jak to niedziela - ⛔. Co prawda uratowana przez zagranie kursu live na Spurs +21,5 za 2,25 za 80 zł, co dało ✅ 100 zł, ale mimo wszystko niedosyt przez siatkówkę pozostaje.
Siatkówka mnie zabiła po raz 2gi...Przyznam szczerze, że nie znam się na niej i typy zapożyczam od vipów, którzy do tej pory trzepali naprawdę sporo kasy na siatce, ale trafiłem na ich czerwoną serię...2gi kupon, który mam popsuty przez mały kurs z siatki...Tu co prawda tylko 60 zł, a nie 500 zł jak z Cuneo, ale zawsze to 60 w plecy a nie 70 do przodu...Szkoda, bo co do Lechii i Lyonu byłem naprawdę wewnętrznie przekonany, że warto to zagrać. Chyba typy z siatki będę musiał wyrzucić z moich kuponów...No i NBA póki co też bardzo delikatne stawki, bo nie ukrywam, że zadziwiają mnie niektóre wyniki.
Za chwilę umieszczę statsy za 1 tydzień marca.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
STATYSTYKI MARZEC I TYDZIEŃ 01-06.03 KUPONY 1-12

KUPONY: 12
TRAFIONE: 4
NIETRAFIONE: 8
SKUTECZNOŚĆ: 33%

TYPY: 32
TRAFIONE: 23
NIETRAFIONE: 9
SKUTECZNOŚĆ: 72%

ZAINWESTOWANE: 1265,64 zł
WYGRANE: 1295,64 zł
ZYSK/STRATA: ✅ 30 zł ✅

Zysk śmieszny, ale dobrze, że zysk. Gdyby nie dzisiejsza pechowa niedziela byłoby lepiej. Zresztą gdyby nie 2 typy z siatki, ten tydzień byłby naprawdę sporo do przodu. Te 30 zł jestem na plusie mimo 2 kuponów, które zostały przegrane w głupi sposób przez siatkę w celu podwyższenia AKO...Pech chciał, że trafiłem na czerwoną serię vipów od siatki, którzy naprawdę do tej pory byli na grubym plusie...

KUPON #3 (Betclic)
⛔⛔⛔ ⛔ 500 zł

1. :siata: Cuneo - Dinamo Moskwa --&gt; 1 - 1,18 ⛔ awruk :|
2. ⚽ Real Madryt - Malaga --&gt; 1 - 1,15 ✅
3. ⚽ Wisła Kraków - Ruch Chorzów --&gt; 1 - 1,45 ✅

STAWKA: 500 zł
KURS: 1,97
WYGRANA: 985 zł
KUPON #11 (Unibet) ⛔⛔⛔ ⛔ 60 zł

1. ⚽ Lechia Gdańsk - Polonia Bytom --&gt; 1 - 1,75 ✅
2. ⚽ Lyon - Arles --&gt; 1 - 1,20 ✅
3. :siata: Monza - Yoga Forli --&gt; 1 - 1,10 ⛔ awruk ????
Byłoby naprawdę super, gdyby nie ten 1 kupon...Przy szczególnie takiej wpadce jak ten kupon przegrany przez Cuneo 500 zł to to wyjście na plus 30 zł i tak mnie cieszy. Do tego dziś ten fajny kursik na Spurs złapałem, więc nie jest źle. Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu obejdzie się bez tego typu wpadek.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
MARZEC II TYDZIEŃ 07-13.03

KUPON #13 (Unibet)

1. ⚽ Genclerbirligi - Fenerbache --&gt; X2 - 1,14
2.
⚽ Blackpool - Chelsea --&gt; 2 - 1,30
3. ⚽ Barcelona - Arsenal --&gt; 1 - 1,30

STAWKA: 50 zł
KURS: 1,88
WYGRANA: 94 zł

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
KUPON #14 (Unibet)

1. ???? Orlando Magic - Portland Trail Blazers --&gt; 2 - 2,06 (z dogrywką)
2. ???? Minnesota Timberwolves - Dallas Mavericks --&gt; 2 - 1,35 (bez dogrywki)

STAWKA: 15 zł
KURS: 2,78
WYGRANA: 41,72 zł

Otrzymane punkty reputacji: +1
D 3,2K

dawczan

Użytkownik
KUPON #15 (Unibet)

1. ???? Charlotte Bobcats - L.A.Clippers --&gt; 2 - 1,92 (bez dogrywki)

STAWKA: 25 zł
KURS: 1.92
WYGRANA: 48 zł
Bobcats bez Jacksona i Thomasa. 2 podstawowych zawodników. Żal nie spróbować, tym bardziej, że Clippers ostatnio choćby z Nuggets zagrali naprawdę dobry mecz.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
KUPON #16 (Unibet)

1. ???? Sacramento Kings - Houston Rockets (HC 0/-4,5) --&gt; 2 - 1,91

STAWKA: 19 zł
KURS: 1.91
WYGRANA: 36,29 zł
Kings bez Evansa - najlepszego strzelca i asystującego. Houston cały czas realnie walczą o PO. Ostatnio w naprawdę dużej formie. Jeśli tylko pokryją Cousinsa to wygrają. Powinni też pokryć HC.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
KUPON #14 (Unibet) ✅✅✅ ✅ 26,72 zł

1. ???? Orlando Magic - Portland Trail Blazers --&gt; 2 - 2,06 (z dogrywką) ✅
2. ???? Minnesota Timberwolves - Dallas Mavericks --&gt; 2 - 1,35 (bez dogrywki) ✅

STAWKA: 15 zł
KURS: 2,78
WYGRANA: 41,72 zł

KUPON #15 (Unibet) ✅✅✅ ✅ 23 zł

1. ???? Charlotte Bobcats - L.A.Clippers --&gt; 2 - 1,92 (bez dogrywki) ✅

STAWKA: 25 zł
KURS: 1.92
WYGRANA: 48 zł

KUPON #16 (Unibet) ✅✅✅ ✅ 17,29 zł

1. ???? Sacramento Kings - Houston Rockets (HC 0/-4,5) --&gt; 2 - 1,91 ✅

KURS: 1.91
WYGRANA: 36,29 zł
RAZEM: ✅ 67,01 zł ✅
Nareszcie NBA fajnie siadło.
Na dziś 2 kupony. Jeden w grze i drugi za małą stawkę, bo brak pewności co do LM. Tak dla lepszego oglądania ???? Jak Barcelona wygra to będzie fajnie :]

KUPON #13 (Unibet)

1. ⚽ Genclerbirligi - Fenerbache --&gt; X2 - 1,14 ✅
2.
⚽ Blackpool - Chelsea --&gt; 2 - 1,30 ✅
3. ⚽ Barcelona - Arsenal --&gt; 1 - 1,30

KUPON #17 (Unibet)

1. ⚽ Szachtar Donieck - Roma --&gt; X2 - 1,90
2.
⚽ Jagiellonia Białystok - Śląsk Wrocław --&gt; over 2,5 - 2,30
3. ⚽ Preston North End - Leeds United --&gt; 2 - 2,20

STAWKA: 2 zł
KURS: 9,61
WYGRANA: 19,23 zł

Otrzymane punkty reputacji: +2
zzaq 2

zzaq

Użytkownik
Widze kolego, ze dobrze Ci sie powodzi ostatnio. Szczegolnie NBA daje zarobic i tego trzeba sie trzymac. Nie jestem ekspertem od pilki noznej ale obawialbym sie o Rome, pilkarze Doniecka juz w pierwszym meczu pokazali ze nie sa slaba druzyna i stac ich na sprawienie niespodzianki. W kazdym badz razie powodzenia.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
KUPON #13 (Unibet) ✅✅✅ ✅ 44 zł

1. ⚽ Genclerbirligi - Fenerbache --&gt; X2 - 1,14 ✅
2.
⚽ Blackpool - Chelsea --&gt; 2 - 1,30 ✅
3. ⚽ Barcelona - Arsenal --&gt; 1 - 1,30 ✅

KUPON #17 (Unibet) ⛔⛔⛔ ⛔ 2 zł

1. ⚽ Szachtar Donieck - Roma --&gt; X2 - 1,90 ⛔
2.
⚽ Jagiellonia Białystok - Śląsk Wrocław --&gt; over 2,5 - 2,30 ⛔
3. ⚽ Preston North End - Leeds United --&gt; 2 - 2,20 ✅

STAWKA: 2 zł
KURS: 9,61
WYGRANA: 19,23 zł
RAZEM: ✅ 42 zł ✅
Na dziś dubel z NBA. 2 drużyny na przełamanie złej passy.

KUPON #18 (Unibet)

1. ???? Indiana Pacers - Philadelphia 76ers --&gt; 1 - 1,90 (z dogrywką)
2. ???? Miami Heat - Portland Trail Blazers --&gt; 1 - 1,22 (z dogrywką)

KURS: 2,32
WYGRANA: 44,04 zł

ANALIZA:

Zarówno Miami jak i Indiana są po fatalnej passie porażek. Miami jestem &quot;raczej pewien&quot; ;) Ale HC ustawione dość wysoko jak na mocny team PTB. Jak się teraz nie przełamią z PTB w roli gospodarza no to chyba będzie można powiedzieć o bardzo mocnym kryzysie.
Indiana póki co praktyczni 50 na 50 z Bobcats jeśli chodzi o walkę o PO. Muszą przełamać złą serię. Dodatkowo grają w roli gospodarza. Phila po ciężkim meczu z GSW zakończonym dogrywką. Myślę, że w roli gospodarza jest szansa na przełamanie, mimo dobrej formy 76ers.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
KUPON #18 (Unibet) ⛔⛔⛔ ⛔ 19 zł

1. ???? Indiana Pacers - Philadelphia 76ers --&gt; 1 - 1,90 (z dogrywką) ⛔
2. ???? Miami Heat - Portland Trail Blazers --&gt; 1 - 1,22 (z dogrywką) ⛔

KURS: 2,32
WYGRANA: 44,04 zł
To nie było udane typowanie jeśli chodzi o NBA :] Miami mnie zadziwia...

KUPON #19 (Unibet)

1. ⚽ Schalke 04 - Valencia --&gt; X2 - 1,50
2.
:siata: Zenit Kazań - Skra Bełchatów --&gt; 1 - 1,20
3. :ręczna: Słowacja - Szwecja --&gt; 2 - 1,57
4. ???? Russel - Kuznetsov --&gt; 1 - 1,30

KURS: 3,67
WYGRANA: 36,74

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
KUPON #19 (Unibet) ⛔⛔⛔ ⛔ 10 zł

1. ⚽ Schalke 04 - Valencia --&gt; X2 - 1,50 ⛔
2.
:siata: Zenit Kazań - Skra Bełchatów --&gt; 1 - 1,20 ⛔ ????
3. :ręczna: Słowacja - Szwecja --&gt; 2 - 1,57 ⛔
4. ???? Russel - Kuznetsov --&gt; 1 - 1,30 ✅

KURS: 3,67
WYGRANA: 36,74
Kolejna wtopa na siatkarskim pewniaku...:] Dobrze, że stawka niska, ale to co się ostatnio w siatce dzieje to masakra.

KUPON #20 (Unibet)

1. ???? Russel - Kuznetsov --&gt; 1 - 1,30
2. ???? De La Nava - Guccione --&gt; 2 - 1,27
3. ???? Milwaukee Bucks - Cleveland Cavaliers --&gt; 1 - 1,19 (bez dogrywki)

STAWKA: 90 zł
KURS: 1,96
WYGRANA: 176,28 zł

Otrzymane punkty reputacji: +5
D 3,2K

dawczan

Użytkownik
KUPON #22 (Unibet)

1. ???? Charlotte Bobcats - Chicago Bulls --&gt; 2 - 1,26 (bez dogrywki)
2. ???? Toronto Raptors - Utah Jazz --&gt; 1 - 1,77 (z dogrywką)
3. ???? New Orleans Hornets - Dallas Mavericks --&gt; 2 - 1,45 (z dogrywką)

KURS: 3,23
WYGRANA: 32,34 zł

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
KUPON #20 (Unibet) ✅✅✅ ✅ 86,28 zł

1. ???? Russel - Kuznetsov --&gt; 1 - 1,30 ✅
2. ???? De La Nava - Guccione --&gt; 2 - 1,27 ✅
3. ???? Milwaukee Bucks - Cleveland Cavaliers --&gt; 1 - 1,19 (bez dogrywki) ✅

STAWKA: 90 zł
WYGRANA: 176,28 zł

KUPON #21 (Unibet) ⛔⛔⛔ ⛔ 20 zł

1. ???? Minnesota Timberwolves - Indiana Pacers --&gt; 2 - 1,96 (z dogrywką) ⛔

WYGRANA: 39,20 zł

KUPON #22 (Unibet) ⛔⛔⛔ ⛔ 10 zł

1. ???? Charlotte Bobcats - Chicago Bulls --&gt; 2 - 1,26 (bez dogrywki) ✅
2. ???? Toronto Raptors - Utah Jazz --&gt; 1 - 1,77 (z dogrywką) ⛔
3. ???? New Orleans Hornets - Dallas Mavericks --&gt; 2 - 1,45 (z dogrywką) ⛔

KURS: 3,23
WYGRANA: 32,34 zł
RAZEM: ✅ 56,28 zł ✅
Plus byłby jeszcze większy gdyby nie NBA, które zaskakuje nadal ;) Indiana gra tak fatalnie, że chyba gorzej się nie da. Team, który miał realne szanse na PO w chwili obecnej gra chyba najgorszy basket z całej ligi. Kryzys totalny. Podobnie Dallas troszkę bez formy. Wymęczone zwycięstwa albo porażki 1 pkt...
Na dziś troszkę mocniejsza stawka. 1 mecz Ligi Europejskiej i 2 sobotnie z polskiej ekstraklasy.

KUPON #23 (Unibet)

1. ⚽ Ajax Amsterdam - Spartak Moskwa --&gt; 1 - 1,75
2. ⚽ Wisła Kraków - Widzew Łódź --&gt; 1 - 1,55
3. ⚽ Zagłębie Lubin - Polonia Warszawa --&gt; X2 - 1,46

STAWKA: 146 zł
KURS: 3,96
WYGRANA: 578,16 zł

ANALIZA:
1. ⚽ Ajax Amsterdam - Spartak Moskwa --&gt; 1 - 1,75
Spotkanie to jest dobrze opisane w dziale Ligi Europejskiej przez Grovena i Ajaxa. Przede wszystkim Ajax jest w rytmie meczowym, a Spartak nie zaczął jeszcze ligi, co wg mnie powinno być atutem Ajaxu. Ponadto w Rosji rewanże gra się zawsze nie wygodnie więc Ajax musi dziś zrobić wszystko żeby odnieść zwycięstwo - najlepiej bezbramkowe choćby skromne 1-0.
Wisła w gazie. Ostatnie spotkanie z Ruchem mam wrażenie, że odblokowało drużynę jeśli chodzi o atak. Widzew póki co słabo zaczął ligę - od porażki z Lechem i remisu z Koroną na swoim stadionie, ale nie sądzę, żeby był w stanie przeciwstawic się można powiedziec rozpędzonej Wiśle, bo przecież to już było 5 zwycięstwo z rzędu w ekstraklasie. Co prawda przydarzył się tragiczny mecz z Podbeskidziem w pucharze, ale podejrzewam, że w Bielsku dojdzie do łatwego zwycięstwa Krakowian. Maaskant ma naprawdę szeroki skład, sporo rezerwowych - ostatnio pokazał się z dobrej strony Jirsak, który strzelił gola i zaasystował wchodząc z ławki. Myślę, że przy R22 Wisła powinna spokojnie pokonać Widzew.
W tym spotkaniu myślałem nawet nad czystą 2 po kursie 2,75. Polonia odpadła z Pucharu Polski, w lidze tez nie gra dobrze, bo zremisowała bezbramkowo z Górnikiem i przegrała z Legią. Można powiedzieć, że jest tuż nad strefą spadkową, a miały być europejskie puchary. Muszą się Warszawiacy przełamać w ataku, bo tu jest największy problem. Smolarek dostał ostatnio karę, przesiedział derby na ławce, może się wreszcie z Sobiechem obudzi. Zagłębie natomiast jest w fazie przebudowy. Odszedł trener, przychodzi nowy trener. Można powiedzieć, że w takiej sytuacji strata punktów jest wkalkulowana w te zmiany. Dla pewności typ z X po całkiem fajnym kursie.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
KUPON #24 (Unibet)

1. ???? Schuettler - Haase --&gt; 2 - 1,53
2. ???? Miami Heat - L.A.Lakers --&gt; 2 - 1,90

KURS: 2,91
WYGRANA: 58,20 zł

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
KUPON #25 (Unibet)

1. ???? Schuettler - Haase --&gt; 2 - 1,53
2. ⚽ ŁKS Łódź - Dolcan --&gt; 1 - 1,30
3. ⚽ Wisła Kraków - Widzew Łódź --&gt; 1 - 1,53

STAWKA: 100 zł
WYGRANA: 308,30 zł

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
KUPON #24 (Unibet) ⛔⛔⛔ ⛔ 20 zł

1. ???? Schuettler - Haase --&gt; 2 - 1,53 ⛔
2. ???? Miami Heat - L.A.Lakers --&gt; 2 - 1,90 ⛔

KURS: 2,91
WYGRANA: 58,20 zł

KUPON #25 (Unibet) ⛔⛔⛔ ⛔ 100 zł

1. ???? Schuettler - Haase --&gt; 2 - 1,53 ⛔
2. ⚽ ŁKS Łódź - Dolcan --&gt; 1 - 1,30

WYGRANA: 308,30 zł

KUPON #23 (Unibet) ⛔⛔⛔ ⛔ 146 zł

1. ⚽ Ajax Amsterdam - Spartak Moskwa --&gt; 1 - 1,75 ⛔

STAWKA: 146 zł
KURS: 3,96
WYGRANA: 578,16 zł
RAZEM: ⛔ 266 zł ⛔ porażka :;/:
Kompletnie nic nie siadło...Czwartek dno. Mam nadzieję, że weekend pójdzie lepiej.

KUPON #26 (Unibet)

1. ⚽ ŁKS Łódź - Dolcan --&gt; 1 - 1,30
2. ⚽ Korona Kielce - Polonia Bytom --&gt; 1 - 1,80
4. ???? Siarka Tarnobrzeg - Turów Zgorzelec --&gt; 2 - 1,14

KURS: 4,13
WYGRANA: 413,48 zł

KUPON #27 (Unibet)

1. ⚽ Legia Warszawa - Śląsk Wrocław --&gt; over 2,5 - 2,10
2. ⚽ GKS Katowice - Piast Gliwice --&gt; X2 - 1,40 wiem wiem - nie patriotycznie ;)

KURS: 2,94
WYGRANA: 58,80 zł

Do góry Bottom