TYPY LUTY - I TYDZIEŃ 01.02. :
Mam nadzieję, że luty będzie lepszym miesiącem. Styczeń tragedia i to w pełnym tego słowa znaczeniu. Spróbuję pograć troszkę inaczej niż ostatnio. Był moment, że dość fajnie mi szło jak grałem w
BetClicu, nadrobiłem starty w grudniu no i w styczniu coś się zacięło, zacząłem inaczej grać - źle. Wracam do
BetClica i zaczynamy z nadzieją na lepsze jutro
KUPON NR 1 (BetClic)
1. ???? Memphis Grizzlies -
Orlando Magic -->
2 - 1,72
STAWKA: 100 zł
KURS: 1,72
WYGRANA: 172 zł
ANALIZA:
Generalnie w pełni zgadzam się z analizą
wuja. Nic dodać nic ująć.
http://forum.bukmacherskie.com/f35/typki-od-wujaszka-51932-10.html
Podsumowując w tym spotkaniu więcej przemawia za Magic. Nie zagrać ma Arenas, co na pewno jest osłabieniem Magików, ale znów u Grizzlies nie zagra OJ Mayo, równie ważny zawodnik. Dla Grizzlies to nawet większa strata, bo w Magic są zawodnicy, którzy mogą zastąpić Arenasa na równie dobrym poziomie - Nelson czy Anderson. Poza tym z całym szacunkiem dla młodszego z braci Gasolów - Marca - ale nie widzę dla niego szans w pojedynku z Howardem. I to właśnie pod koszem Magicy powinni to spotkanie wygrać za sprawą Howarda. Przed Orlando ważne i prestiżowe spotkanie - derby Florydy z Heat - więc mogłoby się wydawać, że odpuszczą to spotkanie, ale to dopiero za 3 dni, więc jak na warunki NBA sporo czasu do nabrania sił i nie ma opcji, żeby odpuścili ten mecz. Zawsze lepiej przystąpić do tak ważnego meczu z passą zwycięstw. Lekko nie pewny jest też występ Turkoglu, ale raczej powinien zagrać. Howard, Nelson, Anderson, Bass, JJ Redick i Turkoglu (jeśli zagra) - od tej 6 będzie dziś wszystko zależało. Kusiło też zagrać HC, bo linia ustawiona dość nisko -1,5 pkt, ale znając ostatnio moje szczęście wolę na dobry początek zagrać czystą 2. Mecz o godzinie 2:00 czasu polskiego.
KUPON NR 2 (BetClic)
1. ????
Chile U20 -
Brazylia U20 -->
2 - 1,30
STAWKA: 200 zł
KURS: 1,30
WYGRANA: 260 zł
ANALIZA:
O tym spotkaniu zostało już tak wiele napisane, że właściwie nie ma co dodawać. Ale polecam analizę
kapsztiego:
http://forum.bukmacherskie.com/f21/copa-sul-americana-u20-peru-2011-a-53485.html#post2087761