Typ nr 1: Anwil : Stal Ostrów typ: zwycięzca meczu Stal Ostrów kurs:1.76 Początek : 17:35 Transmisja: Polsat Sport Analiza: Z góry przepraszam, bo pisze z telefonu i słabo to wygląda, ale z czasem się poprawię. Już za 40 minut startuje mecz Polskiej Ligi Koszykówki Mężczyzn, gdzie miejscowy Anwil Włocławek zmierzy się ze Stałą Ostrów na swoim parkiecie. Bukmacherzy nie mają tu oczywistego faworyta , ja go mam i są nimi goście, a dlaczego ? Już opisuje. Oglądałem ostatni mecz Anwilu ze Stelmet i o ile Stelmet nie zachwycił, a wygrał o tyle gra Anwilu wyglądała żenująco słabo , mnóstwo niecelnych rzutów za trzy, problemy z wyprowadzaniem akcji ofensywnych i ogólnie brak zgrania. Aczkolwiek jest to dopiero początek sezonu i im dalej tym zapewne będzie to lepiej wyglądało no, ale póki co ciężko się to ogląda. Ostrowscy działacze ostro popracowali i udało im się uzbierać bardzo ciekawa kadrę, która przed rozpoczęciem sezonu pozwala patrzeć pozytywnie w przyszłość. Dzisiejszy mecz mam nadzieję nie tylko przed meczem ale i po meczu to będzie hit i zdecydowanie typuje na Ostrowian, których skład wygląda bardzo ciekawie, choć nie będę ukrywał, że póki co jest to bardziej typ przeciwko Anwilowi , a kurs przyjemny. Pozdrawiam i powodzenia.