>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typuj z Kosą!

K 23,9K

Ko1899sa

Użytkownik
Typ nr 1: Anwil : Stal Ostrów typ: zwycięzca meczu Stal Ostrów kurs:1.76 Początek : 17:35 Transmisja: Polsat Sport Analiza: Z góry przepraszam, bo pisze z telefonu i słabo to wygląda, ale z czasem się poprawię. Już za 40 minut startuje mecz Polskiej Ligi Koszykówki Mężczyzn, gdzie miejscowy Anwil Włocławek zmierzy się ze Stałą Ostrów na swoim parkiecie. Bukmacherzy nie mają tu oczywistego faworyta , ja go mam i są nimi goście, a dlaczego ? Już opisuje. Oglądałem ostatni mecz Anwilu ze Stelmet i o ile Stelmet nie zachwycił, a wygrał o tyle gra Anwilu wyglądała żenująco słabo , mnóstwo niecelnych rzutów za trzy, problemy z wyprowadzaniem akcji ofensywnych i ogólnie brak zgrania. Aczkolwiek jest to dopiero początek sezonu i im dalej tym zapewne będzie to lepiej wyglądało no, ale póki co ciężko się to ogląda. Ostrowscy działacze ostro popracowali i udało im się uzbierać bardzo ciekawa kadrę, która przed rozpoczęciem sezonu pozwala patrzeć pozytywnie w przyszłość. Dzisiejszy mecz mam nadzieję nie tylko przed meczem ale i po meczu to będzie hit i zdecydowanie typuje na Ostrowian, których skład wygląda bardzo ciekawie, choć nie będę ukrywał, że póki co jest to bardziej typ przeciwko Anwilowi , a kurs przyjemny. Pozdrawiam i powodzenia.

Otrzymane punkty reputacji: +78
K 23,9K

Ko1899sa

Użytkownik
SV Sodingen - Holzwickeder powyżej 3.5 bramek -----1.50 Cantu- Milan powyżej 159.5 1.45 +++ Korolev - Pinkovskiy KOROLEV 1.40 +++

Ostatnia edycja:
K 23,9K

Ko1899sa

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis ATP Debel
Godzina: 21:50
Spotkanie: Koolhof/Metkic - Gille/Vliegen
Typ: Koolhof/Mektic
Kurs: 1.95

Bukmacher: etoto
Analiza: Spotkanie w ćwierćfinale turnieju deblowego Panów w US Open i mecz Wesleya Koolhofa z Holandi, który gra w parze z Nikolą Mekticiem , a na przeciwko stanie Sander Gille i Joran Vliegen. Bukmacherzy dają szansę 50 na 50 , aczkolwiek moimi zdecydowanym faworytami są Koolhof i Metkic. Gille I Vliegen w tym turnieju sprawili już dwie niespodzianki najpierw wyeliminowali parę Kubot/Melo , a dwa dni temu Venusa w parze z Peersem. O ile pierwszego meczu nie oglądałem tej pary o tyle starcie z Venusem i Peersem już tak i kto ogladal dobrze wie, że Belgom się naprawdę upiekło i awans do następnej fazy poniekąd oczywiście sprezentował im Venus swoimi błędami. Ale takie jest piękno tenisa i udało im się wykorzystac slabosc przeciwnika w 3 secie. O tyle juz mysle , że tgm razem solidnie serwująca para Koolhof i Mektic nie da sobie wydrzeć półfinału i pokonają Belgów. Koolhof I Metkic lubią grać z parami pokroju Gille I Vliegena, którzy nie mają aż tak wielkiego pola rażenia na serwisie i często udaje im się przelamywac takie pary. Dużo będzie zależało od serwisu Mekticia, ale póki co w US Open wyglądał naprawdę solidnie i myślę , że tym razem również nie zawiedzie i razem z Koolhofem zamelduja się w półfinale. Jest to pierwsze starcie tych dwóch par deblowych, ale zdecydowanie stawiam na pierwszą z nich. Pozdrawiam i powodzenia !

Otrzymane punkty reputacji: +12
K 23,9K

Ko1899sa

Użytkownik
Godzina : 20:00
Dyscyplina: Tenis US Open
Mecz : A.Cornet - T.Pironkova
Typ: A.Cornet
Kurs: 1.80
Bukmacher:Etoto Analiza: Turniej kobiet na Us Open powoli wchodzi w decydującą fazę, a w nim o ćwierćfinał zagrają Alize Cornet z Francji, a na przeciwko niej stanie Tsvetana Pironkova z Bułgarii. Myślę, że już większość z Was wie co za niespodziankę w tym turnieju sprawiła Bułgarka dochodząc tak daleko pomimo 3 letniej przerwy od tenisa w której wiele w jej życiu się działo myślę, że dobrego, ale nie będę się zagłębiał w takie tematy w końcu to forum bukmacherskie , a nie pudelek. Tak, więc do rzeczy. Bułgarka gra naprawdę solidny tenis i w życiu gdybym nie wiedział nie stwierdziłbym, że jest ona po tak długiej przerwie solidna gra z głębi kortu , serwis na całkiem dobrym poziomie i timing , aczkolwiek po drugiej stronie siatki dzisiaj stanie Francuzka Alize Cornet, która również tu wygląda bardzo dobrze i co moze sie okazac kluczowe jest w ciągłym rytmie gry i to na najwyższym poziomie.Panie dotychczas spotykały się dwukrotnie i bilans jest 1:1 aczkolwiek było to dawno temu , a teraz nie dziwię się wielu graczom którzy typują na Bułgarke, ale ja bez owijania w bawełnę stawiam na Francuzka po prostu tak czuje, mecz pod względem analiz co by nie mówić wychodzi 50-50 moim zdanie , Tsvecie w końcu musi się trafić też gorszy dzień po takiej przerwie gra na takich obrotach musi w końcu przynieść zadyszke i coś czuje, że to będzie w dzisiejszym starciu z grającą konsekwentnie Alize , która mimo wszystko różni się od dotychczasowych pracowniczej Bułgarki i ma nieco większa cierpliwość, niż Garbine czy Dona. Każdemu typujacemu życzę powodzenia , aczkolwiek to Alize dzisiaj awansuje do ćwierćfinału Us Open :) Pozdrawiam!

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom