18:00 Ukraina - Korea Płd
32. remis do przerwy @ 1.83 x 10j
Ew. wygrana: 16.1
Fortuna
18:00 Ukraina - Korea Płd
33. Korea @ 3.55 x 10j
Ew. wygrana: 31.24
Fortuna
21:00 Wenezuela - Peru
34. obie strzelą + powyżej 2.5 gola @ 2.87 x 10j
Ew. wygrana: 25.26
Fortuna
Starcie dwóch ekip, gdzie obok Brazylii będą się bił o bezpośredni awans z drugiego miejsca. Spotkanie w którym spodziewam się goli i liczę, że obie ekipy w tym kierunku po prostu nie zawiodą . Ciężko jest tu cokolwiek napisać, bowiem mało kto śledzi poczynania obu ekip. Jednak trzeba dodać fakt, że obie ekip w swoich składach mają strzelców, których stać na gole. W ekipie Wenezueli jest to dobrze znany Rondon, natomiast w Peru Farfan czy Paulo Guerrero. Myślę, że to od skuteczności tej trójki zależeć będzie czy zobaczymy gole w tym spotkaniu...
00:00 Argentyna - Kolumbia
35. obie strzelą gola @ 2.02 x 10j
Ew. wygrana: 17.78
Fortuna
36. Messi strzeli gola (musi zagrać od początku) @ 2.40 x 10j
Ew. wygrana: 21:12
Fortuna
37 Aguero strzeli gola (musi zagrać od początku) @ 2.90 x 10j
Ew. wygrana: 25.52
Fortuna
Dzisiaj swoją przygodę z Copa America zaczyna reprezentacja Argentyny, która jest jednym z faworytów do wygrania tego turnieju. Czy tak jednak będzie?. Dzisiejsze spotkanie na pewno nam trochę odpowie na to pytanie. Na Messim jak i na całym zespole tkwi jakaś klątwa bowiem
Argentyna nie potrafi od dłuższego czasu sięgnąć po jakikolwiek puchar. Po nie powodzeniach znowu doszło do zmiany trenera, który ma odrodzić zespół.
Argentyna przede wszystkim miała problem z zdobywaniem goli, mam nadzieje, że Lionel Scaloni znalazł na to odpowiedni sposób. Dużo się słyszy, że
Argentyna ma nierówny skład. Trzeba dodać, że ich atak wygląda po raz kolejny imponująco Di Maria-Aguero-Messi. Za nimi Lo Celso, który ma za sobą świetny sezon w Betisie, do tego dochodzi Paredes i Rodriguez. Na ławce są min. Dybala, Pereyra czy Martinez. W końcu doszło do zmiany w bramce, a obroną ma dowodzić Otamendi. Przed Albicelestes bardzo trudne zadanie, bowiem na start grają z bardzo mocnym zespołem Kolumbii. Zespół mocny fizycznie i co najważniejsze zgrany. Ospina, Zapata, Mina, Falcao, Muriell, nazwiska tych zawodników mówią same za siebie. Na przeciwko siebie stają dwie mocne drużyny. Myślę, że spokojnie zobaczymy tu po golu z każdej z ekip, a szalę zwycięstwa na swoją korzyść przechyli
Argentyna, a zwycięskiego gola zdobędzie ktoś z dwójki Aguero-Messi.