>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typowanie z Macio2521 na + !!!

macio2521 3

macio2521

Użytkownik
JOKERIT - PORI (HOKEJ)

TYP : 2x
STAWKA : 100
KURS : 1.80

HISTORIA SPOTKAŃ :

37 spotkania z czego 23 wygrane JOKERIT i 14 wygranych PORI.

KOMENTARZ :
Może historia spotkań nie napawa optymizmem co do mojego typu, ale kluczową w tym meczu sprawą jest forma gospodarzy. Na ostatnie 6 meczy pomiędzy tym drużynami JOKERIT wygrało tylko 1 raz !!! Na ostatnie 5 meczy w lidze JOKERIT wygrało też tylko 1 raz po dogrywce ! Typ daję z remisem ponieważ na 5 tych meczy, aż 3 zakończyły się rzutami karnymi i raz była dogrywka. Nie chce tutaj jakiegoś psikusa remisowego :razz:. PORI natomiast na 5 ostatnich meczy wygrało 3 razy. Porażki zaznali na wyjeździe z 1 drużyna ligi KUOPIO oraz ostatnio świetnie grającym LAHTI, które znajduje się na 2 miejscu w lidze.

WYNIK
1:4 ✅
180 j ✅

macio2521 3

macio2521

Użytkownik
PODSUMOWANIE STYCZNIA

STAWKI POSTAWIONE : 3550 j

STAWKI WYGRANE : 4630 j

1080 ✅
POSTAWIONE TYPY : 36
TYPY TRAFIONE : 22
TYPY NIETRAFIONE : 14
SKUTECZNOŚĆ 61%
YIELD : 30.42 %
KOMENTARZ : Tak szczerze mówiąc to jestem zadowolony z wyniku. Typy były podawane od 20 stycznia, więc jak na 12 dni to jest OK. Chciałbym, aby taki wynik był co miesiąc. Mam kilka uwag do swojej gry :
1. Nie stawianie spotkań na siłę.
2. Stawianie tylko dyscyplin o których coś wiem.
3. Słuchanie swojej pierwszej myśli (wczoraj miałem stawiać BRAGE oraz ATLETICO, ale zacząłem kombinować i w zamian postawiłem inne 2 spotkania, które nie weszły).
Mam nadzieję, ze dalej będziecie śledzić mój temat i jakiekolwiek uwagi będziecie przesyłać na PW.
Pozdrawiam ;)

macio2521 3

macio2521

Użytkownik
LUTY zaczynam tak jak styczeń z kwotą 1000 j. Reszta idzie do banku czyli :
BANK : 1080 j ✅
STAWKI : 1000 j

macio2521 3

macio2521

Użytkownik
SUNDERLAND - NORWICH

TYP : 2x
KURS : 1.90

HISTORIA SPOTKAŃ :

12 spotkań z czego 6 wygranych NORWICH, 4 wygrane SUNDERLAND oraz 2 remisy.

KOMENTARZ : Moim zdaniem będzie to wyrównane spotkanie w którym padnie mało goli. Na 12 mecze tylko 4 razy był over 2.5. Drużyna gości ostatnio zaliczała dobre występy na 5 ostatnich meczy wygrała 4 razy i raz zremisowała u siebie z CHELSEA. SUNDERLAND na 5 meczy wygrał 3, ostatnio zremisowali w pucharze 1:1 oraz przegrali z CHELSEA.Myślę, że wynik końcowy może rozstrzygnąć tylko 1 bramka i myślę, ze będzie to bramka dla NORWICH.
WYNIK
3:0⛔
100 j ⛔

macio2521 3

macio2521

Użytkownik
FULHAM - W.B.A

TYP : 1
KURS : 1.90

HISTORIA SPOTKAŃ :

16 spotkań z czego 7 wygranych FULHAM, 4 wygrane W.B.A oraz 5 remisów.

KOMENTARZ : Co do tego mecz jest kilka ważnych powodów dlaczego ma on duże prawdopodobieństwo wejścia. A zatem FULHAM u siebie w regulaminowym czasie gry jeszcze nigdy nie przegrało z W.B.A. Na 9 meczy rozgrywanych na swoim boisku wygrali 7 i 2 zremisowali w 2005 i 2001 roku, a więc bardzo dawno. Na 5 ostatnich meczy wygrało 3 ( wszystkie u siebie ) z wynikami 5:2, 4:0, 2:1 i 2 przegrało ( wszystkie na wyjeździe ). W.B.A natomiast 2 wygrało i 3 przegrało. Moim zdaniem przy takiej grze jak ostatnio prezentuje drużyna gospodarzy nie powinno być problemu z pokonaniem W.B.A.
WYNIK
1:1⛔
100 j ⛔

PS. Jak ja nienawidzę remisów !!! :przeklina:

macio2521 3

macio2521

Użytkownik
GHANA - GWINEA

KURS : 2.00

KOMENTARZ : GHANA jest jednym z pretendentów do Mistrzostwa. Będą chcieli wyjść z 1 miejsca w grupie by nie trafić na WKS, a do tego potrzebne jest im zwycięstwo ! Oba zespoły grały ze spobą tylko raz w 2008 roku i oczywiście mecz zakończył się wygraną gospodarzy 2:1. GWINEA nie jest jakąś wybitną drużyną. Przegrali z MALI 0:1 i spuścili lanie BOTSWANIE 6:1. Wszystko się okaże o godzinie ok. 21.00, ale myślę, że zwycięsko mecz będą kończyć piłkarze z GHANY.
WYNIK
1:1⛔
100 j ⛔

PS. Jak ja nienawidzę remisów !!! :dfdrgdf:

macio2521 3

macio2521

Użytkownik
ESPOO - IFK HELSINKI (HOKEJ)

TYP : 2
KURS : 2.30

HISTORIA SPOTKAŃ :

54 spotkania z czego 37 wygranych IFK i 17 wygranych ESPOO.

KOMENTARZ : W ogóle dziwie się dlaczego jest tak wysoki kurs na IFK. W ostatnich 5 meczach wygrali 4 razy i ogólnie w historii spotkań są dużo lepsi. Również na 5 meczy wygrali 4. IFK coraz bardziej umacnia się w strefie PLAYOFF i myślę, że znów będą chcieli pokazać, że będą się liczyć w grze o mistrzostwo. ESPOO z kolei na 5 ostatnich meczy wygrali tylko 2 razy. ESPOO wygrało u siebie z KARPAT OULU 4:1 i grając na wyjeździe z TAPPARA po dogrywce 2:1! Co ciekawe 2 razy grając u siebie dostali lanie od LAHTI 1:5 i PORI 1:6. W dzisiejszym meczu taki scenariusz wydaje mi się bardzo prawdopodobny.
WYNIK
2:2 ⛔
100 j ⛔

PS. IFK wygrało, ale dopiero po dogrywce :?

macio2521 3

macio2521

Użytkownik
BESIKTAS - MERSIN

KURS : 1.40

HISTORIA SPOTKAŃ :

2 spotkania z czego 2 wygrane BESIKTASU.

KOMENTARZ : Nie ma co to dużo pisać. Besiktas jest dużo lepszy od gości i ma 6 punktów do odrobienia do GALATASARAY tym bardziej, że zaliczyli oni wpadkę u siebie 1:1 i BESIKTAS musi to wykorzystać !!! Jak będzie inny wynik niż zwycięstwo BESIKTASU to ja przestaje wierzyć w ligę turecką !!
WYNIK
0:1⛔
100 j ⛔

PS. Parodia !!!

macio2521 3

macio2521

Użytkownik
UNIA - SANOK (HOKEJ)

KURS : 2.15
KOMENTARZ. SANOK nie ma już o co grać. Wie, że będzie już w PLAYOFF w walce o mistrzostwo ligi, więc teraz mecze mogą odpuszczać ( sprzedawać) !!!.
WYNIK
3:4 ⛔
100 j ⛔

Do góry Bottom