>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typowanie z Macio2521 na + !!!

macio2521 3

macio2521

Użytkownik
LEVANTE - VALENCIA ( PUCHAR )

TYP : 2
STAWKA : 100 j
KURS : 2.20

HISTORIA SPOTKAŃ :

10 spotkań z czego 1 wygrana LEVANTE, 3 remisy i 6 wygranych VALENCII.
Ostatnie 5 spotkań to 4 wygrane VALENCII i 1 remis !
Spotkanie pucharowe, gdy VALENCIA była gospodarzem wygrała z LEVANTE 4:1

KOMENTARZ :
Nie przewiduje tutaj innego wyniku niż wygrana GOŚCI. Sprawę awansu już przesądzili w 1 spotkaniu i myślę, że teraz to będzie tylko dobicie rywala. Z kursu oferowanego przez bukmacherów, aż grzech nie skorzystać !
WYNIK
0:3 ✅
220 j ✅
PS.

I tak jak się spodziewałem spacerek VALENCII i weszło jak w masełko :mrgreen:

macio2521 3

macio2521

Użytkownik
A teraz AKO na próbę z HOKEJA ! ????
BRIDGEPORT - ST.JOHN (AHL)

TYP : 1
KURS : 2.30
WYNIK :3:3 ⛔
KOBENHAVEN - ESBJERG (DANIA)
KURS : 2.78
WYNIK : 3:5 ⛔
AKO : 6.40
STAWKA : 50 j
50 j ⛔
PS.
Słabiutko siedzi hokej ! Jednak analizy nie zawsze się sprawdzają :zoltakartka:
Jednak skupie się na polskiej i finlandzkiej lidze hokeja.

macio2521 3

macio2521

Użytkownik
ESPOO - PORI (FINLANDIA)
KURS : 2.37
WYNIK : 1:6 ✅ ????
STAWKA : 100 j
KOMENTARZ :
Na ostatnie 5 spotkań tych drużyn, aż 4 razy wygrało PORI. We wszystkich spotkaniach tych drużyn 27 razy wygrywało ESPOO i 21 razy PORI. Obecnie PORI zajmuje 3 miejsce w tabeli, a ESPOO 10. Również PORI ma bardzo dobry bilans meczy na wyjeździe : 14 zwycięstw i 7 porażek.
237 j ✅
PS.
Nawet się nie spodziewałem, aż takiego pogromu GOŚCI ! Jakoś dobrze mi wchodzą mecz z hokeja z ligi FINLANDZKIEJ. W screenie z 2 postu widać, że tam drużyna IFK HELSINKI 2 razy mnie nie zawiodła :cool:.
BRAMKI w poszczególnych tercjach :
I TERCJA :eek:ne:2
II TERCJA : 0:3
III TERCJA : 0:1

macio2521 3

macio2521

Użytkownik
ESTORIL - ATLETICO CP

STAWKA : 100
KURS : 1.95

HISTORIA SPOTKAŃ :

1 Spotkanie tych drużyn, w którym lepsze było ATLETICO, które wygrało u siebie ( 1:0 ).

TABELA :

ESTORIL 32 punkty 1 miejsce.

9 zwycięstw
5 remisy
2 porażki

FORMA U SIEBIE :4-3-0
FORMA NA WYJEŹDZIE :5-2-2

ATLETICO CP 26 punktów 4 miejsce.

7 zwycięstw
5 remisy
4 porażki

FORMA U SIEBIE :4-3-2
FORMA NA WYJEŹDZIE :3-2-2

KOMENTARZ : Stawiam ten typ ponieważ GOSPODARZE w ostatnich 6 meczach ligowych wygrali 5 oraz mieli 1 remis !. Goście natomiast 1 wygrali 3 razy zremisowali i 2 razy przegrali prezentując przeciętną formę. Fakt, że oba zespoły są blisko w tabeli ( dzieli ich tylko 6 punktów ), ale to będzie dobra okazja, aby ESTORIL odskoczył rywalom i coraz realniejszy będzie cel przejścia do 1 ligi ! :cool:

WYNIK
5:0 ✅
195 j ✅
PS.

Byłem pod wrażeniem ! ESTORIL pokazało klasę i to, że zasługuje na przejście do 1 ligi ! BRAWOOOO :browar565:

macio2521 3

macio2521

Użytkownik
PODSUMOWANIE PO 20 TYPACH

STAWKI POSTAWIONE : 1950 j
STAWKI WYGRANE : 2570 j
620 ✅
TYPY TRAFIONE : 12
TYPY NIETRAFIONE : 8
SKUTECZNOŚĆ 60%
YIELD : 31.79 %
KOMENTARZ :
Podsumowanie po 20 typach jest bez meczu LEVANTE - VALENCIA. Mecz ten to typ 21. Moje spostrzeżenia co do tych 20 typów to niestawianie pochopnych zdarzeń jakie to miały miejsce np. CLUB BRUGGE - LOKEREN. Typ bez mojej analizy puszczony w ciemno i był tego zgubny efekt. Również odpuszczę sobie zdarzenia których w ogóle nie oglądam i nie mam o ich pojęcia. Ogólnie jestem zadowolony i chciałbym utrzymać YIELD na poziomie + 25%. Jak na 6 dni typowania wynik + 620 j jest bardzo dobry tym bardziej, że to była całkowita zmiana taktyki typowania .

macio2521 3

macio2521

Użytkownik
HISZPANIA - DANIA (PIŁKA RĘCZNA)

KURS : 2.10

KOMENTARZ :
Nie ma co przetaczać wcześniejszych spotkań z historii bo gra w turniej to inna bajka niż np. spotkania towarzyskie. Patrząc na wszystkie spotkania rozegrane w turnieju obydwu drużyn to lepiej wypada HISZPANIA. Nie ma się co tu sugerować 3 wygranymi DANII w fazie zasadniczej bo mieli oni spacerek ( słabiutkich Niemców, męczarnia z Mołdawią ale szczęśliwie dla nich skończona wygraną i spacerek ze Szwedami, którzy już o nic nie grali ) ,a HISZPANIA grała bez kalkulacji i 1 wyszli z grupy. Moim zdaniem wygrają oni z DUŃCZYKAMI różnicą 3-4 bramek.
WYNIK
24 : 25 ⛔
100 j ⛔

macio2521 3

macio2521

Użytkownik
SERBIA - CHORWACJA (PIŁKA RĘCZNA)

KURS : 2.30

KOMENTARZ :
Co tu dużo mówić. Każdy wie, że gospodarzom turnieju pomagają .. ŚCIANY..
Sędziowie będą grać tak aby SERBIA WESZŁA DO FINAŁU. Mają kibiców którzy zagłuszą CHORWATÓW i w ogóle dziwie się dlaczego dla bukmachera faworytem są właśnie CHORWACI ?? Myślę, że to jakaś podpucha ! Nie ma co się sugerować przegraną z Macedonią bo to był tak jakby sparing i odpoczynek dla gospodarzy turnieju. Jeśli SERBIA będzie grała tak jak dotychczas to spokojnie powinna wygrać ten mecz i szykować siły na FINAŁ !!!
WYNIK
26 : 22 ✅
230 j ✅

macio2521 3

macio2521

Użytkownik
RAUMA - IFK HELSINKI (HOKEJ)

KURS : 2.35

HISTORIA SPOTKAŃ :

49 spotkań tych drużyn, w których lepsze było IFK 29 wygranych, Rama wygrała 20 razy.

TABELA :

RAUMA 58 punktów 9 miejsce
21 zwycięstw
22 porażki

FORMA U SIEBIE : 14-7
FORMA NA WYJEŹDZIE : 7-15

IFK HELSINKI 72 punkty 5 miejsce.
25 zwycięstw
18 porażek

FORMA U SIEBIE : 13-9
FORMA NA WYJEŹDZIE : 12-9

KOMENTARZ :
Na 5 ostatnich meczy tych drużyn aż 4 razy wygrało IFK HELSINKI. RAUMA ma niezagrożoną pozycje w tabeli i tak pewnie zostanie do końca sezonu i uplasuje się w środkowej jej części. IFK natomiast chce zostać w FLAYOFF&#39;ach. Na razie się w nich znajduje, ale ma tylko 5 punktów przewagi nad spadkiem do kwalifikacji. Mam nadzieje, że i tym razem drużyna z HELSINEK mnie nie zawiedzie ???? .
WYNIK
2:5 ✅
235 j ✅
PS.
Liga z FINLANDII dalej nie zawodzi !!!

macio2521 3

macio2521

Użytkownik
KERKRADE - AZ ALKMAAR
KURS : 1.90

HISTORIA SPOTKAŃ :

29 spotkań tych drużyn, w których lepsze było AZ 13 wygranych, KERKRADE wygrało 10 razy i było 6 remisów.

TABELA :

AZ 39 punktów 1 miejsce
13 zwycięstw
3 porażki
3 remisy

FORMA U SIEBIE : 8-1-0
FORMA NA WYJEŹDZIE : 4-2-3

KERKRADE 25 punktów 9 miejsce.
8 zwycięstw
9 porażek
1 remis

FORMA U SIEBIE : 6-0-3
FORMA NA WYJEŹDZIE : 2-1-6

KOMENTARZ : Dlaczego AZ ? Hmm... są na 1 miejscu ale mają tylko 1 punkt przewagi nad PSV, 3 na TWENTE i 5 nad AJAXEM. Będą gryźć trawę o cenne dla nich 3 punkty! Jeśli chcą się liczyć o Mistrzostwo Holandii to muszą wygrywać mecze z ligowymi średniakami takimi jak KERKRADE !
WYNIK
2:0
⛔
100 j ⛔

macio2521 3

macio2521

Użytkownik
QPR - CHELSEA (PUCHAR)

TYP : UNDER 2.5 BRAMKI
KURS : 1.85

KOMENTARZ : Dlaczego taki typ ? A dlatego, że na 9 meczy obu zespołów tylko raz był OVER 2.5 !!! Fakt większość tych meczy była dawno, ale ostatnie 3 mecze odbyły się w latach 2008,2009,2011 i w każdym z tych meczy padła tylko 1 bramka !!! Również ostatnio CHELSEA nie popisała się skutecznością w meczu z NORWICH gdzie był wynik 0:0.
WYNIK
0:1 ✅
185 j ✅
PS.
I wchodzi jak w masełko ! Jednak analiz nie da się oszukać :razz:
Dodam, że w 62 minucie z rzutu karnego bramkę strzelił MATA.

Otrzymane punkty reputacji: +1
macio2521 3

macio2521

Użytkownik
IFK HELSINKI - KARPAT OULU (HOKEJ)

KURS : 1.80

HISTORIA SPOTKAŃ :

45 spotkań tych drużyn, w których lepsze było IFK 23 wygranych, OULU wygrało 22 razy.

TABELA :

OULU 67 punktów 7 miejsce
22 zwycięstw
20 porażek

FORMA U SIEBIE : 14-8
FORMA NA WYJEŹDZIE : 9-12

IFK HELSINKI 75 punkty 5 miejsce.
26 zwycięstw
18 porażek

FORMA U SIEBIE : 13-9
FORMA NA WYJEŹDZIE : 13-9

KOMENTARZ : Gram dalej IFK bo już 3 razy mnie nie zawiodło :cool:. Jednym z argumentów, które potwierdzają mój typ to wygrana drużyny IFK 5 razy na ostatnie 6 meczy tych drużyn !!! Myślę, że gospodarze po dobrym meczu wyjazdowym powinni wygrać mecz u siebie tym bardziej, że będą miej wsparcie swoich kibiców !
WYNIK
6:3 ✅
180 j ✅

PS.
I znowu FINLANDIA mnie nie zawodzi ! BRAWO :browar565:

macio2521 3

macio2521

Użytkownik
STUTTGART - M&#39;GLADBACH

TYP : 2x
KURS : 1.50

KOMENTARZ : Nie będę pisał o historii spotkań tych drużyn bo nie ma sensu. W historii spotkań bezkonkurencyjny jest STUTTGART. To co wyprawa M&#39;GLADBACH... W ogóle się tego przed sezonem nie spodziewałem. Po wznowieniu sezonu rozwalili BAYERN 3:1, a STUTTGART dostał lanie od SCHALKE 1:3 ! Na ostatnie 5 spotkań M&#39;GLADBACH wygrało wszystkie... A STUTTGART wygrało 4 i 2 raz przegrało. Moim zdaniem goście powinni być faworytem tego spotkania, lecz historia spotkań tego nie odzwierciedla. Mimo tego jeśli goście zagrają tak jak z BAYERNEM to powinni wygrać ten mecz ! Jeszcze jako ciekawostkę dodam, że w każdym z ostatnich 5 meczy M&#39;GLADBACH strzeliło 3 bramki :razz: Zabezpieczam się tak na wszelki wypadek ! ( dlatego zmieniłem typ z 2 na 2x. Przepraszam za edycję ! )
WYNIK
0:3 ✅
150 j ✅

PS.

Troszkę szkoda, że nie zostawiłem czystej 2 ???? . Ale cieszę się bo skuteczność pnie się do góry ???? !!!

macio2521 3

macio2521

Użytkownik
GWINEA RÓWNIKOWA - ZAMBIA

TYP : 1x
KURS : 1.50

KOMENTARZ : W sumie mógłbym dać czystą 1 ale nie trzeba być pazernym :razz:. Jest to mecz o 1 miejsce w grupie. GWINEA zajmuje obecnie 1 miejsce z dorobkiem 6 punktów po wygranych z 2:1 z SENEGALEM i 1:0 z LIBIĄ. ZAMBIA zajmuje 2 miejsce z dorobkiem 4 punktów po remisie 2:2 z LIBIĄ i zwycięstwie 2:1 z SENEGALEM. Moim zdaniem Gwinea powinna wygrać, a zabezpieczam się dlatego, że ZAMBII jest potrzebny tylko 1 punkt by być pewnym awansu z grupy, ponieważ w razie porażki z GWINEĄ ( i wygranej LIBII z SENEGALEM ) zrówna się punktami z LIBIĄ, a że w ich meczu byl remis będą decydowały bramki. Myślę, że do tego nie dojdzie, ponieważ SENEGAL będzie chciał skończyć udział w turnieju z jakimś dorobkiem punktowym i będą gryźć trawę by ugrać chociaż punkt ! Ale lepiej dmuchać na zimne :razz:
WYNIK
0:1
⛔
100 j ⛔

macio2521 3

macio2521

Użytkownik
KLAGENFURT - LINZ (HOKEJ)

KURS : 2.40

KOMENTARZ : Tak sobie oglądam ofertę na niedzielę i chyba znalazłem perełkę ! W spotkaniach tych drużyn stosunek wygranych to 32:40. Co ciekawe na ostatnie 5 meczy tych drużyn 4 razy wygrało LINZ, ale taki jest zong, ze z tych wygranych jest jedna w dogrywce i jedna po karnych ! Ale nie to ciekawi mnie w tym typie. Otóż na ostatnie 5 spotkań LINZ wygrał 5 !( 3 u siebie i 2 na wyjeździe ). KLAGENFURT natomiast na 5 meczy wygrał 2 ( 1 u siebie i 1 na wyjeździe ). Obydwie drużyny znajdują się w PLAYOFF&#39;ach. Rozegrały w nich już 3 mecze. LINZ strzeliło w nich 10 goli i straciło tylko 3 !!!. KLAGENFURT natomiast strzeliło 11, ale i 11 straciło. Wiadome jednak, że analiza to nie wszystko, ale typ moim zdaniem jest dość prawdopodobny.
WYNIK
1:3 ✅
240 j ✅

PS.
Troszkę się bałem wyniku, bo mecz był wyrównany przez większość czasu, ale ostatecznie GOŚCIE przycisnęli i pewnie wygrali. Warto było zaryzykować taki kurs :spokodfhgfh:!!!.

macio2521 3

macio2521

Użytkownik
INGOLSTADT - HAMBURG (HOKEJ)

KURS : 2.00
HISTORIA SPOTKAŃ :

39 spotkań tych drużyn, w których lepsze było INGOLSTADT 23 wygranych, HAMBURG wygrał 16 razy.

TABELA :

INGOLSTADT 63 punkty 2 miejsce
24 zwycięstw
16 porażek

FORMA U SIEBIE : 15-5
FORMA NA WYJEŹDZIE : 9-11

HAMBURG 75 punktów 6 miejsce.
22 zwycięstw
18 porażek

FORMA U SIEBIE : 15-7
FORMA NA WYJEŹDZIE : 7-11

KOMENTARZ :
Jest to typ wzięty z TYPÓW DNIA (Typ użytkownika Luken 7). Po osobistej analizie postanowiłem postawić ten typ :grin:.
WYNIK
3:2 ✅
200 j ✅

macio2521 3

macio2521

Użytkownik
PODSUMOWANIE PO 30 TYPACH

STAWKI POSTAWIONE : 2950 j
STAWKI WYGRANE : 4010 j

1060 ✅

TYPY TRAFIONE : 19
TYPY NIETRAFIONE : 11
SKUTECZNOŚĆ 63%
YIELD : 35.93 %

KOMENTARZ : Wielki ✅ to podwojenie stawki początkowej i skuteczność ponad 60% !!! ( typy są liczone bez typu ostatniego hokeja ). Takie wyniki to dla mnie wielki sukces i mam nadzieje, że utrzymam taką formę jak najdłużej !

macio2521 3

macio2521

Użytkownik
DEVENTER - SP.ROTTERDAM

KURS : 2.40

HISTORIA SPOTKAŃ :

14 spotkań tych drużyn, w których lepsza była SPARTA 10 wygranych, DEVENTER wygrało 1 raz oraz było 3 remisy.

TABELA :

SPARTA 35 punktów 4 miejsce
10 zwycięstw
5 remisów
4 porażek

FORMA U SIEBIE : 6-5-0
FORMA NA WYJEŹDZIE : 4-0-4

DEVENTER 26 punktów 13 miejsce.
7 zwycięstw
5 remisów
7 porażek

FORMA U SIEBIE : 6-2-2
FORMA NA WYJEŹDZIE : 1-3-5

KOMENTARZ : Typ taki pojawił się już dziś na forum, ale z handi na SPARTĘ (E.Dantes). Ja zagram troszkę asekuracyjnie i postawie czystą 2.Za typem przemawia bardzo dobra historia spotkań na korzyść GOŚCI i jeśli marzą o przejść do wyższej ligi to muszą wygrywać prawie wszystko !!!
WYNIK
1:2 ✅
240 j ✅

macio2521 3

macio2521

Użytkownik
KAYSERISPOR - BESIKTAS

KURS : 2.20

HISTORIA SPOTKAŃ :

23 spotkania tych drużyn, w których lepszy były BESIKTAS 12 wygranych, KAYSERISPOR wygrało 8 razy oraz było 3 remisy.

TABELA :

BESIKTAS 45 punktów 3 miejsce
13 zwycięstw
6 remisów
3 porażek

FORMA U SIEBIE : 8-3-1
FORMA NA WYJEŹDZIE : 5-3-2

KAYSERISPOR 29 punktów 10 miejsce.
9 zwycięstw
2 remisów
11 porażek

FORMA U SIEBIE : 5-2-4
FORMA NA WYJEŹDZIE : 4-0-7

KOMENTARZ : Długo wahałem się nad tym typem, ale w końcu zaryzykuje. Waham się dlatego, że BESIKTAS wygrał ostatnie 4 spotkania z rzędu i kiedyś musi przegrać. Mam nadzieje że nie w tym meczu :razz:. Patrząc na statystyki to drużyna GOSPODARZY u siebie nie gra jakoś rewelacyjnie i myślę, że to będzie klucz do sukcesu BESIKTASU. Dodatkową motywacja może być odrobienie strat do lidera Ligi Tureckiej GALATASARAY, które ma 50 punktów i FENERBAHCE, które posiada 48 punktów. Wszystko się okaże, ale GOŚCIE powinni wygrać ten mecz, a motywacji do tego nie powinno im brakować !!!
WYNIK
1:0
⛔
100 j ⛔

PS. Bramka w 1 minucie i pozamiatane ????

macio2521 3

macio2521

Użytkownik
NIZNIEKAMSK - ATL.MYTISCI (HOKEJ)

KURS : 2.25
HISTORIA SPOTKAŃ :

27 spotkań z czego 13 wygranych GOSPODARZY i 14 wygranych MYTISCI.
KOMENTARZ : Dlaczego stawiam taki typ ? A to dlatego, że historia spotkań może nie jest za ciekawa dla NIZNIEKAMSKA tylko na fatalną passe gości ! Na ostatnie 5 spotkań goście nie wygrali ani jednego i myślę, że teraz też im się to nie uda. Gospodarze też nie grają oszałamiająco, ale ich statystyka to 3 wygrane i 2 przegrane z czego te 3 wygrane właśnie na własnym lodowisku ! Przewiduje, że NIZNIEKAMSK zrewanżuje się za ostatnią przegraną na własnym lodowisku po karnych ( 3:4 ).
WYNIK
1:4 ⛔
100 j ⛔

macio2521 3

macio2521

Użytkownik
SANOK - JASTRZĘBIE (HOKEJ)

KURS : 1.65

HISTORIA SPOTKAŃ :

22 spotkania z czego 11 wygranych SANOKA i 11 wygranych JASTRZĘBIA.

KOMENTARZ :
Każdy kto ogląda PLH wie, że SANOK to najlepsza drużyna ligi i jest najmocniejsza na własnym lodowisku. Nie ma co patrzeć wstecz bo kilka lat temu to SANOK walczył tylko o utrzymanie. Teraz to jest zupełnie inna drużyna. Drugi raz z rzędu wygrali PUCHAR POLSKI i teraz zmierzają po koronę mistrza ligi ( nigdy jeszcze nie wygrali ligi ). Ostatnie potyczki obu drużyn na terenie SANOKA zakończyły się wynikami 6:1 ; 4:2 ; 3:0 ; 5:3 ; 3:1. SANOK ogólnie wygrywa wszystko co leci ;) . JASTRZĘBIE na ostatnie 5 spotkań wygrało tylko 2 razy : u siebie 9:1 ze słabiutkim TORUNIEM i na wyjeździe z ZAGŁĘBIEM 5:2. A baty otrzymali od KRAKOWA,OŚWIĘCIMIA I TYCH. Moim zdaniem nie widzę innego wyniku jak wygrana gospodarzy tym bardziej, że sam chodzę na ich mecze i to jaki doping otrzymują od 3 000 kibiców na pewno nie pozwoli im zejść z lodowiska na tarczy !
WYNIK
1:1
⛔
100 j ⛔
PS.
Ostatecznie SANOK wygrał w dogrywce 2:1 !

Do góry Bottom