>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typowanie Crystiano07

C 748

crystiano07

Użytkownik
43#|Panbet
Lorient vs Lyon @ 2 [awans] @ 1.88
BKS Aluprof Bielsko-Biała vs Busto Arsizio @ 2 @ 1.3

E.Roger-Vasselin vs R.Bautista-Agut @ 1 @ 1.6
5€|3.91|

C 748

crystiano07

Użytkownik
Podsumowanie:

Kupony: 44
Wygrane: 20
Przegrane: 24

Postawione€: 453.26
Wygrane€: 564.26
Zysk: 111€

Yeld: 24,49%

Nie jest źle, ale powalczę o jeszcze lepszy luty ;).

C 748

crystiano07

Użytkownik
45#|Panbet
Atom Trefl Sopot vs Rabita @ 2 @ 1.34

Muszynianka Muszyna vs Cannes @ 2 @ 1.65
Generali Haching vs Lokomotiv Novosibirsk @ 2 @ 1.42

Macerata vs Cuneo @ 1 @ 1.39
Z.Zhang vs Y.Sugita @ 2 @ 1.42
15€|6.19|
Zauważyłem, że ostatnio nieźle mi tego typu kupony wchodzą, więc próbuję ponownie.

C 748

crystiano07

Użytkownik
46#|Panbet
Muszynianka Muszyna vs Cannes @ 2 @ 1.6
Oklahoma City Thunder @ Dallas Mavericks @ 1 @ 2.02
Y.Sugita vs T.Chen @ 1 @ 1.34
10€|4.33|44.31
Może uda się przerwać czarną serię.

C 748

crystiano07

Użytkownik
47#|Panbet
Chicago Bulls @ New York Knicks @ 1 @ 1.59
D.Udomchoke vs J.Wang @ 1 @ 1.61
4.31€|2.56|
Tak na nocne emocje ;).

C 748

crystiano07

Użytkownik
48#|Panbet
J.Koscheck vs M.Pierce @ 1 @ 1.4
Resovia Rzeszów vs ZAKSA Kędzierzyn-Koźle @ 1 @ 1.42
26.03€|1.98|51.75
Na UFC się nie znam, ale ufam forumowym ekspertom ;).
Drugi mecz to pojedynek Resovii z ZAKSĄ, która ma ogromne problemy z kontuzjami. Kontuzjowani są środkowi Jurij Gładyr, Patryk Czarnowski i Sebastian Wardy, przyjmujący Sebastian Świderski, a ostatnio problemy mieli Samica i Zagumny, ten drugi nie grał nawet w przegranym meczu Ligi Mistrzów z Arkasem Izmir. Guma ma problemy z achillesem i jego występ z Resovią stoi pod znakiem zapytania. Z Izmirem z konieczności grał nominalny atakujący Dominik Witczak, a dużą frustrację tymi urazami widać również u zawodników. Wypowiedź Michała Ruciaka: - Nie doszukujmy się już wpływów w tych kontuzjach. Wszyscy nas o to pytają. Mamy skład taki, jaki mamy. Przestańmy już mówić o tych kontuzjach, bo to jest jakieś nieporozumienie. Resovia również przegrała z tureckim zespołem, ale Rzeszowianie grali na wyjeździe z Fenerbahce, 2:3 to nie jest zły wynik. Na ból achillesa narzekał Grozer, ale z ZAKSĄ oraz Fener powinien grać, może potem czeka na niego jakaś przerwa. Resovia po porażkach ze Skrą oraz Fener będzie chciała wreszcie wygrać i Rzeszowianie powinni poradzić sobie we własnej hali z porozbijanymi gośćmi z Kędzierzyna-Koźle.

C 748

crystiano07

Użytkownik
49#|Panbet
Nürnberg vs Borussia Dortmund @ Goal Lewandowski @ 1.93
R.Gasquet vs P.Kohlschreiber @ 1 @ 1.35
Politechnika Warszawska vs Fart Kielce @ 2 @ 2.18

G.Monfils vs J.Nieminen @ 1 @ 1.32
5€|7.48|​

C 748

crystiano07

Użytkownik
53#|Panbet
Vibo Valentia vs Piacenza @ 2 @ 1.74
Delecta Bydgoszcz vs Olsztyn @ 1 @ 1.08
Resovia Rzeszów vs ZAKSA Kędzierzyn-Koźle @ 1 @ 1.23
E.Svendsen vs Any Other @ Top 3 @ 1.48
15€|3.42|52.77

C 748

crystiano07

Użytkownik
54#|Panbet
Busto Arsizio vs Modena @ 2 @ 3.6
Oklahoma City Thunder @ San Antonio Spurs @ 1 @ 2.3

E.Herman vs C.Starks @ 1 @ 1.33
2.77€|11.04

C 748

crystiano07

Użytkownik
55#|Panbet
O.Zaitseva vs A.Henkel @ 1 @ 1.5
T.Berdych vs G.Monfils @ 1 @ 1.46
E.Svendsen @ Top 3 @ 1.75

20€|3.83
Trochę późno, ale grałem rano. Grałem z komórki i zrobiłem błąd, bo miałem grać Zaicewą, ale w parze z Kuzminą, więc kontra teraz:
56#|Panbet
T.Berdych vs G.Monfils @ 1 @ 1.41
E.Svendsen @ Top 3 @ 1.75
20€|2.46|49.35
Zacznę od tenisa i finału w Montepellier między Berdychem, a Monfilsem. Czech jest moim zdecydowanym faworytem w meczu z popularną Małpką. Tomas od początku sezonu świetnie się prezentuje, przegrał jak na razie tylko jeden mecz z Nadalem w ćwierćfianle Australian Open, a we Francji nie stracił jeszcze seta. W tym seoznie w 12 dotychczasowych meczach seta potrafili urawć mu Dimitro, Ramos, Almagro no i oczywiście Nadal. Resztę rywali pokonywał bardzo pewnie. Gael też spisuje się nieźle, grał w finale w Doha, ale w Australii już zawiódł odpadając z Kukushkinem. W półfinału w Montepellier ograł swojego rodaka Simona, ale Gilles nie jest w najwyższej formie. Myślę, że tak świetnie grający teraz Berdych nie wypuści tego turnieju, bo jedyny atut Monfilsa to gra przed własną publicznością, patrząć na formę i umiejętności tenisowe to lepszy jest Berdych.
Svendsen był trzeci w sprincie, drugi w biegu pościgowym, więc chyba czas na wygraną w Oslo. Emil Hegle nie ma już problemów ze zdrowiem, które nękały go w Anterselwie, a w Holmenkollen imponuje świetnym biegiem, nieźle spisuje się na strzelnicy i na pewno jest jednym z faworytów do wygranej w dzisiejszym biegu. Moim zdaniem wyprzedzić może go tylko Martin Fourcade, bo nie spodziewam się kolejnego bezbłędnego występu po Peifferze, który co jakiś czas lubi odpalić kilkoma pudłami. To będzie już ostatnia szansa dla Svendsena na wygraną przed norweską publicznością i jeśli miałbym typować zwycięzcę to byłby to właśnie aktualny mistrz świata w tej konkurencji. Zabezpieczam się jednak i nie stawiam na wygraną Svendesena, a na to że zajmie miejsce w czołowej trójce. Szczególnie, że to już jeden z ostatnich startów przed Mistrzostwami Świata, po Oslo już tylko Puchar Świata w Kontiolahti i Mistrzostwa w Ruhpolding.

C 748

crystiano07

Użytkownik
58#|Panbet
J.Goerges vs S.Peer @ 1 @ 1.4
N.Li vs T.Pironkova @ 1 @ 1.15
Los Angeles Clippers @ Orlando Magic @ 1 @ 1.94
5.27€|3.13

C 748

crystiano07

Użytkownik
61#|Panbet
Zenit Kazan vs Poitiers @ 2 [+15.5] @ 1.94

J.Goerges vs P.Cetkovska @ 1 @ 1.38
4.6€|2.67
62#|Panbet
Rabita vs Atom Trefl Sopot @ Under 164 @ 1.88
15€|1.88
Analizę pisałem jeszcze przy kursie 2.1 :/
Typ, ktory z całej kolejki w Champions League podoba mi się zdecydowanie najbardziej, moim zdaniem to najlepsza propozycja na siatkarskie puchary w tym tygodniu. Pierwszy mecz zakonczył się sporą sensacją, a Atom pokonał Rabitę 3:1. Przyjezdne musiały sobie jednak radzić bez Silviji Popovic, libero azerskiej druzyny doznała kontuzji przed wyjazdem do Sopotu. W rewanżu chyba juz wystąpi, bo nie znalazłem informacji o jej ewentualnej pauzie. Rabita to bardzo dobry zespół, w poprzednim sezonie zajęły drugie miejsce w Champions League przegrywając finał z VAkifBank. Azerki to również aktualne klubowe mistrzynie świata. Sytuacja Trefla jest z każdym dniem coraz gorsza. Z klubem pożegnały się już Ozsoy, Fernandez oraz Dorota Świeniewicz, a Corina Sschuschke-Voight i Małgorzata Kożuch, a więc reprezentantki Niemiec nie chciały grać w meczu z Pałacem Bydgoszcz, nie wiadomo czy wystąpią w Baku. Klub ma ogromne zaległości jeśli chodzi o wypłacanie pensji, atmosfera w zespole jest coraz gorsza, drużyna po prostu upada. Z klubu odchodzą nawet członkowie sztabu szkoleniowego.
-Sytuacja nie jest różowa. Chcemy wykonywać swój zawód, trenować w normalnych warunkach. najpierw były obietnice, że zaległości zostaną uregulowane do końca grudnia, potem że do 31 stycznia. Teraz nie ma już żadnej daty. Gdyby wszystkie siatkarki, które z powodu zaległości wystąpiły o rozwiązanie kontraktów, to nie byłoby nawet &quot;6&quot; - przyznaje Izabela Bełcik, kapitan Atomu Trefla.
-Nie wiem, w jakim składzie zagramy w Baku. Moją rolą jest stworzyć zespół z tych zawodniczek, które będę miał do dyspozycji - zapewnia szkoleniowiec.
Jak widać już nawet trener oraz kapitan zespołu nie ukrywają, że sytuacja jest niezwykle trudna. Rabita będzie skupiona na grze w siatkę, a zawodniczkom Trefla ciężko będzie znaleźć motywację do gry, ciekawe w jakim w ogóle zagrają składzie.
Ja zagram to dosyć grubo. Można grać też 3:0, nie wiem jaki kurs, ale ja takiego typu w ofercie nie mam, ten under to jednak w praktyce właśnie 3:0 dla Rabity.
63#|Panbet
Resovia Rzeszów vs Fenerbahce @ 1 @ 1.47
Stroitel Minsk vs Rennes @ Over 183.5 @ 1.90
Cuneo vs Macerata @ 2 @ 1.9
5€|5.33|27.31

C 748

crystiano07

Użytkownik
64#|Panbet
Miami Heat @ Orlando Magic @ 1 @ 1.58
A.Kerber vs M.Niculescu @ 1 @ 1.35
M.Barthel vs P.Parmentier @ 1 @ 1.19