61#|Panbet
Zenit Kazan vs Poitiers @ 2 [+15.5] @ 1.94
J.Goerges vs P.Cetkovska @ 1 @ 1.38
4.6€|2.67
62#|Panbet
Rabita vs Atom Trefl Sopot @ Under 164 @ 1.88
15€|1.88
Analizę pisałem jeszcze przy kursie 2.1 :/
Typ, ktory z całej kolejki w
Champions League podoba mi się zdecydowanie najbardziej, moim zdaniem to najlepsza propozycja na siatkarskie puchary w tym tygodniu. Pierwszy mecz zakonczył się sporą sensacją, a Atom pokonał Rabitę 3:1. Przyjezdne musiały sobie jednak radzić bez Silviji Popovic, libero azerskiej druzyny doznała kontuzji przed wyjazdem do Sopotu. W rewanżu chyba juz wystąpi, bo nie znalazłem informacji o jej ewentualnej pauzie. Rabita to bardzo dobry zespół, w poprzednim sezonie zajęły drugie miejsce w
Champions League przegrywając finał z VAkifBank. Azerki to również aktualne klubowe mistrzynie świata. Sytuacja Trefla jest z każdym dniem coraz gorsza. Z klubem pożegnały się już Ozsoy, Fernandez oraz Dorota Świeniewicz, a Corina Sschuschke-Voight i Małgorzata Kożuch, a więc reprezentantki Niemiec nie chciały grać w meczu z Pałacem Bydgoszcz, nie wiadomo czy wystąpią w Baku. Klub ma ogromne zaległości jeśli chodzi o wypłacanie pensji, atmosfera w zespole jest coraz gorsza, drużyna po prostu upada. Z klubu odchodzą nawet członkowie sztabu szkoleniowego.
-Sytuacja nie jest różowa. Chcemy wykonywać swój zawód, trenować w normalnych warunkach. najpierw były obietnice, że zaległości zostaną uregulowane do końca grudnia, potem że do 31 stycznia. Teraz nie ma już żadnej daty. Gdyby wszystkie siatkarki, które z powodu zaległości wystąpiły o rozwiązanie kontraktów, to nie byłoby nawet "6" - przyznaje Izabela Bełcik, kapitan Atomu Trefla.
-Nie wiem, w jakim składzie zagramy w Baku. Moją rolą jest stworzyć zespół z tych zawodniczek, które będę miał do dyspozycji - zapewnia szkoleniowiec.
Jak widać już nawet trener oraz kapitan zespołu nie ukrywają, że sytuacja jest niezwykle trudna. Rabita będzie skupiona na grze w siatkę, a zawodniczkom Trefla ciężko będzie znaleźć motywację do gry, ciekawe w jakim w ogóle zagrają składzie.
Ja zagram to dosyć grubo. Można grać też 3:0, nie wiem jaki kurs, ale ja takiego typu w ofercie nie mam, ten under to jednak w praktyce właśnie 3:0 dla Rabity.
63#|Panbet
Resovia Rzeszów vs Fenerbahce @ 1 @ 1.47
Stroitel Minsk vs Rennes @ Over 183.5 @ 1.90
Cuneo vs Macerata @ 2 @ 1.9
5€|5.33|27.31