>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Fortuna bonus

Typowanie Crystiano07

C 748

crystiano07

Użytkownik
25#|Panbet
V.Azarenka vs A.Radwanska @ Over 2.5 @ 2.75
K.Clijsters vs C.Wozniacki @ 2 @ 1.77
12.05€|4.86
Potem postaram się edytować i coś o tych meczach napisać.
Bardzo fajny dubel moim zdaniem. Liczę na to, że dwie przyjaciółki, czyli Radwańska i Wozniacki zmierzą się ze sobą w półfinale Australian Open. Moim zdaniem szansę są na to większe niż oceniają osoby ustalające kursy. Mam tu na myśli oczywiście pojedynek Radwańskiej z Azarenką, gdzie kurs na Agę jest bardzo wysoki, ale ja w tym meczu upatruję przede wszystkim trzysetowej walki, miejmy nadzieję zakończonej wygraną Polki. W H2H zawodniczka z Białorusi prowadzi 6:3, a 5 ich spotkań kończyło się w trzech setach. Ostatnie 3 spotkania to dwie wygrane Azarenki, ale każdy z tych meczów trwał trzy sety. W tym sezonie spotkały się już w półfinale Sydnej, a starcie zakończyło się zwycięstwem Azarenki (1:6 6:3 6:2). Obie zawodniczki są od początku sezonu w wysokiej formie, Azarenka po wygranej w Sydney przechodzi przez AO jak burza i nie straciła jeszcze seta. Agnieszka zaczęła od straty seta z Mattek-Sands, ale kolejne spotkania pewnie wygrała, a w 1/16 straciła tylko dwa gemy przeciwko Julii Goerges. Minimalną faworytką jest Azarenka, ale Isia moim zdaniem będzie dzielnie walczyła, zapowiada się bardzo ciekawe, pełne emocji starcie.
Drugi mecz to pojedynek aktualnie najlepszej tenisistki świata, Caroline Wozniacki z Kim Clijsters. Wozniacki nie straciła jeszcze seta w tym turnieju, ale jej jedyną trudniejszą rywalką była Jelena Jankovic. Clijsters rozprawiła się już z Hantuchową i Na Li i obrończyni tytułu jest blisko 1/2. Poprzedni sezon zaczęła od wygranej w Australii, ale potem grała bardzo rzadko z powodu kontuzji, w Brisbane poddała mecz w półfinale mimo wygrania w pierwszym secie i ciężko jej będzie zwyciężyć z Caroline. Kurs bardzo pozytywnie mnie zaskoczył.

C 748

crystiano07

Użytkownik
32#|Panbet
Macerata vs M. Roma @ 1 @ 1.21
Modena vs Monza Brianza @ 1 @ 1.48
Trentino vs Vibo Valentia @ 1 @ 1.07

Cuneo vs Belluno @ 1 @ 1.23
15€|2.35|

Bez niespodzianek w pucharze Włoch? Oby ;).

C 748

crystiano07

Użytkownik
34#|Panbet
V.Azarenka vs K.Clijsters @ Over 2.5 @ 2.24
R.Federer vs R.Nadal @ Over 3.5 @ 1.43
P.Kvitova vs M.Sharapova @ Over 2.5 @ 2.24
L.Saville vs K.Edmund @ 1 @ 1.38
10€|9.90|102.58
Prawdopodobnie ostatni na jakiś czas kupon, bo jak nie wejdzie to przerwa.

C 748

crystiano07

Użytkownik
37#|Panbet
Macerata vs Trentino @ 2 @ 1.65
R.Evans vs P.Davis @ 1 @ 1.53
C.Sonnen vs M.Bisping @ 1 @ 1.23
L.Saville vs F.Peliwo @ 1 @ 1.88
12.93€|5.85|78.15
Aż cztery zdarzenia, ale kupon dobrze przemyślany, liczę na kasę ;). O UFC nic nie piszę, bo się nie znam, przekonali mnie jednak forumowi eksperci oraz znajomi, którzy są fanami UFC i również te typy poparli. Kurs na Saville jest moim zdaniem fantastyczny, grałem na niego w dwóch poprzednich rundach i ograł swoich rywali 2:0, jest rozstawiony z #1 i gra u siebie, wszyscy będą go wspierać. Peliwo to nieznany mi Kanadyjczyk, awansował aż do finału, ale drogę do niego miał dosyć łatwą, bo nie grał z rozstawionymi zawodnikami. Spodziewałem się jakiegoś 1.3 na Saville, a dostałem aż 1.88, które chętnie pobieram.
Na koniec hit we włoskiej A1, czyli pojedynek Maceraty z Trentino, który również zapowiada się świetnie, ale stawiam tu jednak na najlepszy obecnie zespół siatkarski świata, wyższych kursów już pewnie nie będzie, więc warto zagrać teraz, przed prawdopodobnymi spadkami.

C 748

crystiano07

Użytkownik
39#|Panbet
Padova vs Verona @ 2 @ 1.65
AZS Koszalin vs Anwil Włocławek @ 2 [-8] @ 1.90

Busto Arsizio vs Piacenza @ 1 @ 1.28
Teruel vs Soria @ 1 @ 1.22

6.86€|4.95

Do góry Bottom