>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typki by Wasil

wasil 88

wasil

Użytkownik
Po obejrzeniu konfrontacji tych dwóch drużyn przed kilku dni stwierdzam, ze nie ma co kombinować. Stawiam ponownie na Rangersów. Ostatnio Wyspiarze próbowali nawiązać wyrównaną walkę, lecz przewaga gospodarzy była widoczna gołym okiem od pierwszej do ostatniej minuty. Odniosłem także wrażenie, że przed konfrontacją z Lotnikami nie chcieli oni zbytnio forsować tempa. Plan był prosty. Wygrać spotkanie jak najmniejszym nakładem sił. Islanders potrafiło strzelić bramki dopiero w przewadze, to też o czymś świadczy. Jeszcze teraz nie ma informacji kto stanie w bramkach. Myślę jednak, że po stronie Strażników będzie to Lundqvis, który broni rewelacyjnie. Są jednak tylko moje przypuszczenia. Jeśli nawet będzie bronił Biron, to powodów do zmartwień nie ma. Stawiam już teraz bo Bet wystawił bardzo fajny kurs w porównaniu z innymi bukami i myślę, że raczej będzie miał on tendencje spadkowe.

New York Rangers -New York Islanders :hokej:✅ 3:0
Typ: New York Rangers 60&#39;
Kurs: 1.80
Stawka: 100j.
Wygrana: 80j.
Bet365

Otrzymane punkty reputacji: +7
wasil 88

wasil

Użytkownik
Myślę, ze Kaczkom zabraknie dziś zwyczajnie argumentów. Kiedy wyglądało, że gra dzisiejszych gości zaczyna się w końcu układać to znowu coś się posypało. W meczu z Królami nie istnieli. Chyba tylko Hiller zasługuje na pozytywną ocenę. Tylko jemu i niezbyt nastrojonym celownikom graczy z LA zawdzięczają jeden punkcik. Myślę, że dziś nie poradzą sobie oni z defensywą Rekinów.

San Jose Sharks -Anaheim Ducks :hokej:⛔ 2:3
Typ: San Jose Sharks 60&#39;
Kurs: 1.70
Wygrana: 70j.
Expekt
Z meczu na mecz dzisiejsi gospodarze grają co raz lepiej. Nie ma co się dziwić, ze ostatnio San Jose nie udało się wygrać z Królami w regulaminowym czasie gry. Królom brakuje jedynie tej kropki nad &quot;i&quot; w postaci bramek. Sama gra wygląda bardzo dobrze. Myślę, że to kwestia czasu i ponownego uwierzenia we własne możliwości aż krążek będzie trafiał do bramki. Dziś nadarza ku temu dobra okazja. Może Kojoty zaliczyły ostatnio kilka dobrych wyników na wyjeździe, ale trzeba też zwrócić uwagę na ich przeciwników. Zwycięstwo z Caroliną, czy Floryda? Jakoś mnie to nie przekonuje. Wyniki, może są ostatnio bardo dobre, lecz sama gra nie jest już aż tak fantastyczna, aby stanowiła ona jakiś poważny problem dla LA Kings. Gram gospodarzy łącznie z dogrywką i karnymi.
Los Angeles Kings - Phoenix Coyotes :hokej:✅ 4:3
Typ: Los Angeles Kings ML OT
Bwin

------------------
Bilans Tematu: +1325j.

Otrzymane punkty reputacji: +7
wasil 88

wasil

Użytkownik
Wczoraj rano kurs na Pingwiny wynosił 1.9, teraz można złapać maksymalnie 1.75. Spada ostro w dół, ale nie ma co się dziwić. Pittsburgh, drużyna która nic sobie nie robi z kontuzji, czy słabszej dyspozycji swoich liderów. W składzie ma tak znakomitych graczy, że może rotować składem jak chce i nie wpływa to negatywnie na wyniki. Może nawet przeciwnie. Dziś przyjdzie im się zmierzyć z Caroliną, która na własnej hali miewa sporadyczne przebłyski, ale na wyjeździe nie wygląda już to tak kolorowo. Zdarzało mi się oglądać mecze w których mieli problem wyjechać z własnej tercji. Wybór wydaje mi się prosty.
Pittsburgh Penguins -Carolina Hurricanes:hokej:✅ 4:2
Typ: Pittsburgh Penguins 60&#39;
Kurs: 1.75
Wygrana: 75j.
Bet365

Otrzymane punkty reputacji: +1
wasil 88

wasil

Użytkownik
Argumentacja taka jak zawsze gdy stawiam przeciwko Tampie. Tragiczna postawa w defensywie. Nie ma sensu powtarzać tego samego. Dziś przyjdzie im się zmierzyć z Jagrem i Giroux, którzy będą wchodzić w obronne Elektrycznych jak w masło. Wszystko od początku do końca powinno przebiegać pod dyktando Lotników.

Tampa Bay Lightning - Philadelphia Flyers :hokej:⛔ 5:1
Typ: Philadelphia Flyers 60&#39;
Kurs: 2.05
Wygrana: 105j.
Expekt
------------------
Bilans Tematu: +1300j.

wasil 88

wasil

Użytkownik
Myślę, ze dziś piekielnie trudne zadanie czeka graczy z Buffalo. Przyjdzie im się zmierzyć z diabłami z New Jersy. Od dłuższego czasu można zauważyć widoczny wzrost formy dzisiejszych gospodarzy. Mogą oni obecnie rywalizować z każdym, tym bardziej na Prudential Center. Każda drużyna przyjezdna musi się liczyć z trudną przeprawą. Co do dzisiejszych gości to uważam, że ostatnio Szable straciły trochę na swej dokładności i dynamice. Zawsze to mi u nich imponowało, że potrafią grać tak szybko i jednocześnie dokładnie. Ostatnio jednak coś szwankuje w zespole z Buffalo, co szczególnie widoczne jest w meczach wyjazdowych. Stawiam na NJ.

New Jersey Devils - Buffalo Sabres :hokej:✅ 3:1
Typ: New Jersey Devils ML OT
Bwin

Otrzymane punkty reputacji: +3
wasil 88

wasil

Użytkownik
Minnesota próbuje odnaleźć niedawną formę. Koivu próbuje wrócić do dyspozycji z przed kontuzji. Póki co wszelkie starania na nic. Skuteczności brak. Dodatkowo Wild traci bramki hurtowo. Dziś przyjdzie im się zmierzyć z Nashville. Grają bez Webera, duże osłabienie, ale Minnesota to nie Detroit. Ostatnio Nashville straciło w meczu z Kurtkami 4 bramki pod sam koniec tercji. Nie codzienna sytuacja. Wszystkie bramki zdobyte w PP. Niesamowita skuteczność, trzeba przyznać. Nic nie zdarza się jednak dwa razy i myślę, że gospodarze wyciągnęli odpowiednie wnioski. Walka do samego końca. Myślę, że jeszcze dziś Wild nie przerwie swojej nie chlubnej passy.

Nashville Predators - Minnesota Wild :hokej:✅ 2:1 OT
Typ: Nashville Predators ML OT
Bwin
Wczoraj postawiłem pierwszy raz od dłuższego czasu na drużynę grającą na wyjeździe. Bardzo się zawiodłem zobaczywszy wynik. Moja irytacja sięgała zenitu. Dziś jednak po raz kolejny postawie na drużynę przyjezdnych. Tym razem na Boston. Miśki ostatnio nie do zatrzymania. W normalnych okolicznościach nie postawiłbym na żadną drużynę, która mierzyła by się z Kojotami na ich hali. Jednak styl, niesamowita skuteczność i stabilność czynią z Bostonu czołg nie do zatrzymania. Walec, który bez skrupułów rozprawia się z każdym kolejnym rywalem. Tylko jakaś niespodziewana niedyspozycja gości może uratować dziś Phoenix.
Phoenix Coyotes - Boston Bruins :hokej:⛔ 1:2 OT
Typ: Boston Bruins 60&#39;
Kurs: 1.90
Wygrana: 90j.
Bwin
------------------
Bilans Tematu: +1345j.

wasil 88

wasil

Użytkownik
Ciężka przeprawa czeka dzisiaj Kurtki. Formacja defensywa dziurawa jak sito. Przebłyski formacji ofensywnej, jak ta sytuacja, gdzie potrafili pod sam koniec tercji strzelić cztery gole w PP. Mimo tego nie potrafili utrzymać zdobytej zaliczki do końca spotkania. Wydaje mi się, że dziś czeka ich jeszcze bardziej trudne spotkanie. Dallas gra bardzo stabilnie. Utrzymuje cały czas bardzo dobry poziom. Wydaje mi się, że są bardzo przewidywalni jeśli chodzi o typowanie. U siebie wygrywają co wygrywać powinni, ale z rywalem z najwyższej półki bywa już różnie. Dziś napewno rywal raczej słabszy. Gram drużynę z Teksasu.

Dallas Stars - Columbus Blue Jackets :hokej:⛔ 1-4
Typ: Dallas Stars 60&#39;
Expekt

wasil 88

wasil

Użytkownik
Wczoraj Wild na wyjeździe rozegrali dobre spotkanie i przegrali dopiero po karnych. Dziś wydaję się o wiele łatwiejsze zadanie. Grają przed własną publiką ze słabszym rywalem niż ten wczorajszy. Łatwiejszego meczu na przełamanie czarnej serii trudno sobie obecnie wyobrazić. Oczywiście łatwiejszego jak na warunki NHL. Jeśli nie dzisiaj to kiedy? Stawiam na Wild.

Minnesota Wild - Edmonton Oilers :hokej:✅ 4:3
Typ: Minnesota Wild ML OT
Bet365
------------------
Bilans Tematu: +1320j.

wasil 88

wasil

Użytkownik
Biorąc pod uwagę jak potrafią grać u siebie Nutki i ostatnią niemoc strzelecką Predatorów wynik końcowy wydaje się oczywisty. Wydaję mi się, że tym spotkaniu kluczowa będzie nieobecność Webera. O ile z Minnesotą jego absencja nie była tak widoczna, tak dziś powinna o sobie dać znać. Stawiam na St. Louis.

St. Louis Blues - Nashville Predators :hokej:⛔ 1:2 OT
Typ: St. Louis Blues 60&#39;
Bwin

wasil 88

wasil

Użytkownik
Przed typowaniem tego spotkania postanowiłem obejrzeć wszystkie poświąteczne mecze tych drużyn. Nie było ich wiele bo tylko trzy. W tym jeden, w którym te zespoły konfrontowały swe siły przed ostatniej nocy. Jeśli chodzi o dzisiejszych gości to utwierdziłem się jedynie w przekonaniu jak wiele tracą oni grając poza swoją halą. Można powiedzieć niebo, a ziemia. Nie stwierdzam tego faktu na podstawie jednego meczu z New Jersey. Dobrze pamiętam jak źle układała im się gra w meczu z Toronto. Z Diabłami było identycznie. Całe spotkanie przebiegało pod dyktando New Jersey. Zresztą wystarczy spojrzeć na same wyniki jeszcze wcześniejszych spotkań rozgrywanych na wyjeździe. Porażka goni porażkę. Zła gra przekłada się na katastrofalne rezultaty. Śmiało można więc stwierdzić, że dziś ich gra będzie wyglądać podobnie. Jakiegoś progresy bym się nie spodziewał. Jak już wspominałem te drużyny mierzyły się ze sobą niedawno temu. Przed własna publiką Buffalo pokazało cały swój potencjał. Pierwsza tercja ustawiła cały mecz. Trzeba przyznać, że tą część gry Ważki przespały całkowicie. Pozostałe dwie to bezskuteczna pogoń za wynikiem zakończona dwoma strzelonymi bramkami. Buffalo skupione na obronie dorobku i nastawione na kontry. Jak skończył się mecz to każdy wie. Tak samo jak zmienia się gra Szabli w zależności od miejsca rozgrywania spotkania tak, też stało się z grą Capitals w meczu z Rangersami. 4-1 to imponujący wynik zważywszy na to jak rewelacyjnie spisuję się ostatnio drużyna Strażników. Pierwsza część gry to raczej było wzajemne badanie swoich możliwości. Rangersi jak to na nich przystało zaczęli mecz bardzo spokojnie, skupieni raczej na defensywie. Chyba oczekiwali, ze Ważki będą chcieli ich zaskoczyć szybkim szturmem. Jednak gospodarze tego spotkania spokojnie konstruowali swoje akcje. Powiem szczerze, że niczym szczególnym mnie wtedy nie zachwycili. Była to jednak cisza przed burzą. Cisza przed sztormem, który miał spaść na graczy z NY jak grom z jasnego nieba. Kiedyś już wspominałem, że Rangersi trochę się gubią jak podkręci się tempo na 120%. Jednak przeważnie wychodzą oni bez szwanku z takiej nawałnicy dzięki znakomitej postawie swojego bramkarza i defensywy. Potem jedynie pozostaje punktowanie zmęczonego rywala gol za golem. Ty razem było inaczej. Tak zagubionych w obronie Strażników jeszcze nie widziałem. To co sprawdziło się w poprzednich meczach, tym razem zawiodło na całej linii. To co nie udało się wcześniejszym rywalom Rangersów udało się stołecznym. W końcu pokazali nam ogromny potencjał jaki w nich drzemie. Pytanie czy dziś pójdą za ciosem? Myślę, że będą gryźli zębami tafle lodowiska aby zmazać złe wrażenie pozostawione po pierwszej tercji w poprzednim meczu z Buffalo. Zważywszy na to jak wiele tracą Szable na wyjazdach to raczej im się to uda. Stawiam na Ważki. Kurs bardzo atrakcyjny, a argumenty przemawiają na korzyść dzisiejszych gospodarzy. Niech ich piekło pochłonie jeśli nie mam racji. Powodzenia!
Washington Capitals - Buffalo Sabres :hokej:✅ 3:1
Typ: Washington Capitals 60&#39;
Bwin
------------------
Bilans Tematu: +1325j.

Otrzymane punkty reputacji: +2
wasil 88

wasil

Użytkownik
Ostatnia nocka zakończona symbolicznym zyskiem 5 jednostek. Tym pozytywnym akcentem kończę bilans grudnia. Wszystko co zagram po podliczeniu wliczam już do stycznia. Ogólnie jestem zadowolony z tych dwóch tygodni. Po świętach mieliśmy do czynienia z lekkim spowolnieniem, ale i tak udało się zarobić. Nie ma powodów do narzekań. Jak zawsze patrze z optymizmem w przyszłość.
Grudzień 2011r
Typy : 33
Trafione✅ 25
Nietrafione⛔8
Skuteczność 75,75%
Stawki zainwestowane : 3300j. ZYSK ✅1325j
YIELD ✅40,85%
P.S
Korzystając z okazji, życzę wszystkim wody mineralnej obok łóżka po sylwestrze :wink:

wasil 88

wasil

Użytkownik
Dziś gram tylko to spotkanie. Na resztę brak wizji i czasu na dokładne przeanalizowanie.

Buffalo Sabres - Ottawa Senators :hokej:⛔ 2:3 OT
Typ: Buffalo Sabres ML OT
Bet365

wasil 88

wasil

Użytkownik
Nie ma sensu się zbytnio rozpisywać na temat tego spotkania. Faworyt jest jeden, a kurs przystępny. Edmonton dostaje lanie od każdego. Szczerze mówiąc to myślałem, że poradzą sobie oni ostatnio z Wyspiarzami. Przegrali jednak 4-1. Mimo, że przeważnie szybkościową nie ustępują swym rywalom to popełniają okropne błędy w defensywie. Jeżeli nie dali oni rade grającym momentami na stojące graczom z NY, to wątpię, żeby nawiązali oni walkę z piekielnie szybkimi i ultra ofensywnymi zawodnikami z Chicago. Myślę, że Apacze dzięki swej grze doskonale będą prowokować błędy w obronie Oilers.

Chicago Blackhawks - Edmonton Oilers :hokej:⛔ 3:4
Typ: Chicago Blackhawks 60&#39;
Betsson

wasil 88

wasil

Użytkownik
Przed graczami z LA kolejna szansa na odniesienie zwycięstwa na własnej tafli. Ostatnio imponujące zwycięstwo nad Canucks. To co odegrało w tamtym spotkaniu decydującą role to defensywa Kings. Nie od wczoraj słynie ona z jednej z najlepszych w lidze. Solidna, konsekwentna i przede wszystkim stabilna. Orki słynną z bezwzględnego wykorzystywania błędów przeciwnika. Gra w przewadze to na pewno ich mocna strona. Potrafią wykorzystać każdą chwile pasywnej gry rywala, moment zawahania i krążek ląduje w bramce. Niestety dla nich ostatnio było inaczej. Przeciwnik nie popełniał błędów w obronie i krążek już nie trafiał do bramki. Tutaj doszukuje się analogi. Gra Colorado wygląda całkiem podobnie. Mimo tego, że nie zawsze z przebiegu gry są lepsi to potrafią przeważyć szale zwycięstwa na swoją korzyść. Podobnie jak Vancouver wykorzystuje bezwzględnie każdy błąd rywala. Tak wpada większość ich goli. Myślę, że dzisiaj Hejduk i O’Reillu nie zachowają swojej wysokiej skuteczności. Jeśli zawodnicy LA poradzili sobie z ofensywą Orek to myślę, że dziś będzie podobnie z zawodnikami Lawin. Mimo ostatnio dobrych wyników Colorado, trzeba przyznać, że klasowo ustępują jednak oni graczom z Vancouver. W grze dzisiejszych gospodarzy widać ogromne zaangażowanie. Widać, że mają ogromne parcie na szybowanie w górę tabeli. Po niedawnym dołku mają ogromny apetyt na zwycięstwa. Na pierwszy rzut oka widać jak dobrze układają się relacje zawodników z nowym trenerem. Krążek w końcu trafia do bramki. Myślę, że to wszystko zaważy dzisiaj na korzystnym wyniku dla gospodarzy.

Los Angeles Kings
- Colorado Avalanche :hokej:⛔ 1:2 OT
Typ: Los Angeles Kings 60&#39;
Kurs: 2.00
Wygrana: 100j.
Bwin

wasil 88

wasil

Użytkownik
Od pewnego czasu przyglądam się innym ligą hokejowym, niż moja ukochana NHL i dziś moją uwagę przykuło spotkanie rozgrywane w Skalicy u naszym południowych sąsiadów. Kurs naprawdę wysoki i moim zdaniem warty zagrania. Skalica u siebie spisują się rewelacyjnie. Ostatnio pogrom nad Slovanem, choć wynik nie koniecznie dokładnie obrazuje nam sytuacje na tafli. To gracze ze stolicy zagrali tragicznie. Nie zmienia to jednak faktu, że gospodarze są rewelacyjni i w tym sezonie mierzą w najwyższy cel. Niechlubna porażka z Nitrą wydaje się jedynie wypadkiem przy pracy, bądź zlekceważeniem przeciwnika. Dziś motywacji napewno nie zabraknie, bo gospodarzą przyjdzie stanąć w szranki z Kosicami. Skalica doskonale spisuję się z rywalami z wyższej półki. Czy koledzy z klubu zrobią prezent urodzinowy Zalesakowi i wygrają razem nim z jego poprzednim klubem na ich terenie? Wątpię. Jak będzie naprawdę zobaczymy już o 17.00

HK 36 Skalica - HC Kosice
:hokej:⛔ 3:9
Typ: HK 36 Skalica 60&#39;
Kurs: 2.15
Wygrana: 115j.
Expekt
Prezent urodzinowy się udał ????

wasil 88

wasil

Użytkownik
Z Europejskiego hokeja gram jeszcze poniższe spotkania. Trochę brak teraz czasu na pisanie analizy, ale wszystko przemyślane. Powodzenia!

Wings Linz - Medvescak Zagrzeb :hokej:⛔ 1:4
Typ: Wings Linz 60&#39;
Kurs: 1.80
Wygrana: 80j.
Expekt
Lev - Spartak Moskwa :hokej:⛔ 2:3 OT
Typ: Lev 60&#39;
Kurs: 2.00
Expekt
------------------
Bilans Tematu: +725j.

wasil 88

wasil

Użytkownik
Po dwudniowej przerwie poświęconej na odpoczynek od bukmacherki wracam do typowania. Widzę, że są osoby które pomimo czarnej serii dalej chcą śledzić mój temat. Trochę te wtopy zabolały, ale gramy dalej. Szklanka jest do połowy pusta i do połowy pełna. Dwa dni temu widziałem tą pustą część, ale teraz wrócił mi optymizm i widzę tą pełną. Dziś pełno dobrych meczy pod względem typerskim. Wybrałem trzy z nich. Tak zwanych pewniaków kursowych dzisiaj nie tykam. Kurs za niski, albo nie adekwatny do ryzyka. Zaczynamy!

Zdania o graczach z LA nie zmieniam. Widać duży progres w ich grze. Ostatnio chyba nie doceniłem Colorado. Obrona zagrała po mojej myśli. Zabrakło znowu goli. Myślę jednak, że tym razem to poprostu wypadek przy pracy. W mojej opinii Lawiny spisują się ostatnim czasy lepiej od Kojotów, więc dziś teoretycznie łatwiejsze zadanie czeka Kings.
Los Angeles Kings - Phoenix Coyotes :hokej:⛔ 1:0 OT
Typ: Los Angeles Kings 60&#39;
Expekt
Rangersi przyzwyczaili chyba już nas do swojego stabilnego bardzo dobrego poziomu. Wyniki mówią same za siebie. Jedyna porażka w meczu w Waszkami, która napewno hańby nie przynosi. W bramce zobaczymy dzisiaj szweda. Wszystko wskazuje na zwycięstwo gospodarzy. Stawiam na Strażników z czystym sumieniem.

New York Rangers - Florida Panthers :hokej:⛔ 3:2 OT
Typ: New York Rangers 60&#39;
Bet365
Zaraz mecz, więc szybko i treściwie. Dwie typowe drużyny, które przedstawiają odmienny obraz gry w zależności od miejsca rozgrywania spotkania. Odrzutowcom sporadycznie udaje się urwać od czasu do czasu jakieś punkty grając na wyjeździe. Jednak częściej jest to spowodowane słabszą grą rywala, niż ich rewelacyjną formą. Stawiam na Toronto, które u siebie jest zawsze piekielnie groźne, o czy m przekonali się ostatnio Elektryczni. Kurs bardzo zachęcający.

Toronto Maple Leafs
- Winnipeg Jets :hokej:✅ 4:0
Typ: Toronto Maple Leafs 60&#39;
Kurs: 2.0
Expekt
Dwie wygrane po dogrywce, bywa. Szczególnie boli niepowodzenie Rangersów, bo mieli miażdżącą przewagę i jej nie wykorzystali w regulaminowym czasie.

Otrzymane punkty reputacji: +2
wasil 88

wasil

Użytkownik
Pierwszy dubelek w temacie. Myślę, że bardzo prawdopodobny więc zdecydowałem się go zagrać. Wydaję mi się, że Jastrzębie powoli będzie zmierzać w kierunku piątego miejsca w tabeli. Unia wraca na dobre tory, co pokazali bardzo dobra grą w Pucharze Polski. W Tychach kończy się szpital. Ostatnio Craksa wygrała 10-3. Może dziś nie będzie takiego pogromu, ale szala zwycięstwa powinna się przeważyć w stronę gospodarzy. Drugi mecz z ligi słowackiej. Martin prawie bankrut, porażka goni porażkę. Gracze się buntują. Idealna sytuacja aby Poprad zdobył komplet punktów po dwóch porażkach z rzędu. Idealny mecz do dubla.

Comarch Cracovia - JKH GKS Jastrzebie :hokej:✅ 5:4
HK SKP Poprad - MHC Martin
:hokej:✅ 6:3
Typ: Comarch Cracovia 60&#39;, HK SKP Poprad 60&#39;
AKO: 2.30
Wygrana: 130j.
Expekt
Karny dla Jastrzębia w ostatniej minucie gry i wyrównanie. 30 sekund potem JKH traci gola na 5:4! Takich skoków emocji i ciśnienia dawno nie miałem ????

wasil 88

wasil

Użytkownik
Ciarko, rewelacja tego sezonu. Ostatnio obroniony Puchar Polski. Nie ma co się rozpisywać. Różnica klas zespołów i formy jest tak ogromna, że nie możliwym wydaje się ugranie czegokolwiek przez TKH. Do tego Plzen przeciw osłabionym gościom. Dość popularny dziś bet z tego co widzę po forach. Nie ma co się dziwić, zakład wydaję się bardzo pewny. Stawiam na Plzen w dublu z Ciarko.

HC Plzen - HC Litvinov :hokej:✅ 4:1
Ciarko KH Sanok - TKH Torun :hokej:✅ 11:0
Typ: HC Plzen 60&#39;, Ciarko KH Sanok 60&#39;
AKO: 1.70
Expekt
Sanok nie zwalnia tempa!

wasil 88

wasil

Użytkownik
Comarch Cracovia - JKH GKS Jastrzebie :hokej:✅ 5:4