>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typki by Wasil

wasil 88

wasil

Użytkownik
Po obejrzeniu wczorajszego meczu Panter wniosek jest jeden. Mieli oni więcej szczęścia niż talentu. Przewaga Strażników była miażdżąca. Gaborik wchodził w obronne Florydy jak Messi w obronne większości drużyn na globie. Mimo tego krążek nie wpadał do bramki. Bywa i tak, takie rzeczy w sporcie się zdarzają. Dziś Pantery będą się mierzyć z piekielnie groźnymi u siebie Diabłami. Gospodarze dzisiejszego spotkania zaliczyli ostatnio sporą wtopę z Bostonem. Jednak wiedząc jak grają Miśki i jakie mają cele na ten sezon wcale nie zniechęca mnie to na postawienie na New Jersey. Oglądałem większość ostatnich meczy Diabłów rozgrywanych przed ich własną publikom. Ich gra zawsze wywierała na mnie pozytywne wrażenie. Szybka i skuteczna. Sześć ostatnich meczy wyjazdowych Panter kończyło się porażkami, a przed nimi chyba jeszcze trudniejsze spotkania. Ogólnie to nie wróże im wiele dobrego na najbliższy czas. W mojej opinii dziś nie powinni jeszcze przerwać tej tragicznej passy. Jak będzie w rzeczywistości okażę się niebawem.

New Jersey Devils - Florida Panthers :hokej:✅ 5:2
Typ: New Jersey Devils ML OT
Kurs: 1.70
Stawka: 100j.
Wygrana: 70j.
Bwin
Sezon tenisa powoli rozkręca się na dobre. Dziś postanowiłem spróbować coś zarobić na meczu Flavio z Jadenem. Stawiam na ilość gemów w meczu. Myślę, że bedzie to szybki i jednostronny pojedynek. Powodzenia!
Flavio Cipolla - Jaden Grinter ????⛔ 3:6, 6:3, 6:2
Typ: Under 17,5
Kurs: 1.80
Wygrana: 80j.
Bet365
------------------
Bilans Tematu: +920j.

wasil 88

wasil

Użytkownik
Konsekwentnie stawiam na Kings. Typując to spotkanie sięgam pamięcią do meczu LA z Apaczami. Dobrze pamiętam jak odpuściłem typowanie tego spotkania. Argumenty, które wtedy pozwoliły mi uniknąć porażki dziś skłaniają mnie na postawienie na graczy z LA. Jak wiadomo Chicago to drużyna piekielnie ofensywna, która mniejszą uwagę przykłada grze w defensywie. Tutaj widzę pewną analogie. Kurtki podobnie jak Apacze mają czym postraszyć z przodu. Ich forma to jednak wielka amplituda. Jednak gdy mają swój dzień potrafią nastrzelać bramek najlepszym. Ogromnym mankamentem jest jednak defensywa dziurawa jak sito. O ile Chicago zaniedbuję grę w obronnie z założenia taktycznego, o tyle Jackets gra słabo z tyłu z powodu słabej dyspozycji defensorów. Wiadomo, że defensywa Kings jest jedną z najlepszych w lidze. Ona odegrała kluczową role z Apaczami. W ostatnich sześciu meczach tylko dwie bramki stracone w regulaminowym czasie gry. Logicznie rzecz ujmując uważam, że jeżeli defensywa dzisiejszych gospodarzy poradziła sobie z napastnikami Chicago to poradzą sobie z nieregularnie grającą ofensywą Kurtek. Od dwóch meczy Kings ponownie mają problem ze zdobywaniem goli. Jednak trzeba zaznaczyć, że sytuacje dogodne do strzelenia bramki są stwarzane. Dziś powinno być inaczej. Kiedy krążek ma trafiać do bramki jak nie dzisiaj przeciwko defensywie dziurawej jak sito? Stawiam na LA.

Los Angeles Kings - Columbus Blue Jackets :hokej:⛔ 0:1
Typ: Los Angeles Kings 60&#39;
Kurs: 1.85
Wygrana: 85j.
Bet365
Jackets zagrali tak jak się spodziewałem. Jedyny gol padł w pierwszej tercji podczas gry w przewadze. Kings dali ciała na całej linii. Chyba powoli można stwierdzić, że ich niedawne dobre wyniki były po prostu tak zwanym efektem nowej miotły.
------------------
Bilans Tematu: +820j.

wasil 88

wasil

Użytkownik
Potem coś dopisze do tych spotkań jak uda mi się znaleźć trochę czasu.

Flavio Cipolla - Lukas Dlouhy ????✅ 2:1
Artem Sitak - Dominik Hrbaty
????⛔ 2:0
Typ: Flavio Cipolla, Dominik Hrbaty
Kurs: 2.0
Wygrana: 100j.
Bwin

Bobby Reynolds - Benjamin Mitchell ????
Typ: Benjamin Mitchell
Kurs: 2.2
Wygrana: 120j.
Bet365
Stephane Robert -Jarkko Nieminen ????
Typ: Jarkko Nieminen 2:0
Kurs: 1.8
Bet365
Thomaz Bellucci - Rui Machado ????
Carlos Berlocq - Filippo Volandri
????
Typ: Thomaz Bellucci, Carlos Berlocq
Kurs: 2.05
Wygrana: 105j.
Bwin

wasil 88

wasil

Użytkownik
Po długim namyśle i po obejrzeniu meczu Lotników z Apaczami stawiam na dzisiejszych gospodarzy. Mecz może nie należy do tak zwanych pewniaków, lecz mimo wszystko Flyers są tutaj zdecydowanymi faworytami. Ottawa potrafi napsuć krwi każdemu, o czym przyszło mi się przekonać na własnej skórze w meczu z Buffalo. Dziś jednak rywal z ścisłej czołówki ligi i napewno piekielnie trudne zadanie czeka Senatorów. Uważam, że kurs jest wart ryzyka. Stawiam na Lotników w regularnym czasie gry.

Philadelphia Flyers - Ottawa Senators :hokej:⛔ 3:2 OT
Typ: Philadelphia Flyers 60&#39;
Kurs: 1.90
Wygrana: 90j.
Bet365
Znowu po dogrywce, bywa ;)

wasil 88

wasil

Użytkownik
Kamke zdecydowany faworyt. Idealnie czuje się na twardych nawierzchniach. Bardzo szybki zawodnik kontra młody Marti. Javier miał wczoraj ogromne problemy z wygraniem swojego meczu z przeciwnikiem, który miał roczną przerwę w grze w tenisa. Paire także zdecydowany faworyt, powinien szybko uporać się z młodym Bettinkiem. Stawiam na Kamke, Paire i Nieminena.

Javier Marti - Tobias Kamke ????✅ 0:2
Anton Bettink - Benoit Paire ????✅ 0:2
Stephane Robert - Jarkko Nieminen
????
Typ: Tobias Kamke, Benoit Paire, Jarkko Nieminen
Kurs: 1.75
Wygrana: 75j.
Bwin

Wczoraj stawiałem na NJ. Dziś postanowiłem zagrać przeciwko nim. Wczoraj wygrali swój mecz dzięki fantastycznej końcówce. Liderzy zespołu nie zawiedli w decydującym momencie. Jednak odniosłem wrażenie, że spuścili oni trochę z tonu w porównaniu z ich poprzednimi meczami. Może to wynik wysokiej klęski z Bostonem. Może coś pękło w zespole. Zakładam, że poza swoją halą będzie to wyglądać jeszcze bardziej niemrawo. Dziś grają trudny wyjazd w Pittsburgu. Pingwiny napewno będą się chciały odegrać po ostatniej porażce z Diabłami. Stawiam na gospodarzy. Powodzenia!
Pittsburgh Penguins - New Jersey Devils :hokej:⛔ 1:3
Typ: Pittsburgh Penguins 60&#39;
Kurs: 1.95
Wygrana: 95j.
Expekt
Buffalo Sabres - Winnipeg Jets :hokej:⛔ 1:2 OT
Typ: Buffalo Sabres ML OT
Kurs: 1.80
Bwin