wasil
Użytkownik
Po obejrzeniu wczorajszego meczu Panter wniosek jest jeden. Mieli oni więcej szczęścia niż talentu. Przewaga Strażników była miażdżąca. Gaborik wchodził w obronne Florydy jak Messi w obronne większości drużyn na globie. Mimo tego krążek nie wpadał do bramki. Bywa i tak, takie rzeczy w sporcie się zdarzają. Dziś Pantery będą się mierzyć z piekielnie groźnymi u siebie Diabłami. Gospodarze dzisiejszego spotkania zaliczyli ostatnio sporą wtopę z Bostonem. Jednak wiedząc jak grają Miśki i jakie mają cele na ten sezon wcale nie zniechęca mnie to na postawienie na New Jersey. Oglądałem większość ostatnich meczy Diabłów rozgrywanych przed ich własną publikom. Ich gra zawsze wywierała na mnie pozytywne wrażenie. Szybka i skuteczna. Sześć ostatnich meczy wyjazdowych Panter kończyło się porażkami, a przed nimi chyba jeszcze trudniejsze spotkania. Ogólnie to nie wróże im wiele dobrego na najbliższy czas. W mojej opinii dziś nie powinni jeszcze przerwać tej tragicznej passy. Jak będzie w rzeczywistości okażę się niebawem.
New Jersey Devils - Florida Panthers :hokej: 5:2
Typ: New Jersey Devils ML OT
Kurs: 1.70
Stawka: 100j.
Wygrana: 70j.
Bwin
Sezon tenisa powoli rozkręca się na dobre. Dziś postanowiłem spróbować coś zarobić na meczu Flavio z Jadenem. Stawiam na ilość gemów w meczu. Myślę, że bedzie to szybki i jednostronny pojedynek. Powodzenia!
Flavio Cipolla - Jaden Grinter ???? 3:6, 6:3, 6:2
Typ: Under 17,5
Kurs: 1.80
Wygrana: 80j.
Bet365
------------------
Bilans Tematu: +920j.
New Jersey Devils - Florida Panthers :hokej: 5:2
Typ: New Jersey Devils ML OT
Kurs: 1.70
Wygrana: 70j.
Bwin
Sezon tenisa powoli rozkręca się na dobre. Dziś postanowiłem spróbować coś zarobić na meczu Flavio z Jadenem. Stawiam na ilość gemów w meczu. Myślę, że bedzie to szybki i jednostronny pojedynek. Powodzenia!
Flavio Cipolla - Jaden Grinter ???? 3:6, 6:3, 6:2
Typ: Under 17,5
Kurs: 1.80
Wygrana: 80j.
Bet365
------------------
Bilans Tematu: +920j.