>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typki by Wasil

wasil 88

wasil

Użytkownik
Witam!
Będę tutaj podawał moje typy, które sam gram. Wszystko przemyślane i przeanalizowane. Gram płaska stawką 100 jednostek. Moje typy stawiam tam, gdzie jest to jak najbardziej korzystne. To chyba oczywiste. Tylko i wyłącznie single, o przyzwoitym kursie. Żadnych dubli czy tripli, o kuponach wariatach już nie wspominam. Chcemy zarobić kaskę, a nie tracić ja na głupie zabawy. Jeśli chodzi o moją osobę to w tym sporcie siedzę ładne parę lat. Wystarczająco długo by wiedzieć o co w tym wszystkim chodzi. Przerobiłem już naprawdę wszystko. Uważam, że moje doświadczenie, które zdobyłem przez te lata to najlepszy kapitał. Teraz spróbuje podzielić się z nim również z wami. Powoli do celu jak doszło już wielu. Jeżeli kiedyś będziecie mieli jakieś pytania to piszcie na priv, nie chciałbym zaśmiecania mojego tematu. Z przyjemnością odpowiem na wszystkie wasze zapytania.
Zaczynamy!

Boston Bruins
- Los Angeles Kings :hokej:✅ 3:0
Typ: Boston Bruins
60&#39;
Kurs: 2.1
Stawka: 100j.
Wygrana: 110j.
Bet365

Królowie rozpoczęli mecz jak równy z równym. W pierwszej tercji może nawet byli lepsi. Penner zmarnował doskonałą okazje na zdobycie bramki. W sytuacji dwóch na bramkarza, niemalże na pusta bramkę trafił w słupek. Równie dobrze po pierwszej części gry mogło być 2:1. Powiem szczerze, że podobała mi się gra gości. Czar jednak prysł w 2 i 3 tercji. Gracze z Los Angeles zostali wypunktowani przez piekielnie skutecznych graczy z Bostonu. Przyjezdnym póki co nie pomogło zwolnienie trenera. W najbliższym czasie będę polował na jakieś dobre kursiki przeciwko nim. Jeśli chodzi o gospodarzy to warto zanotować, że w obronie widoczny był brak Chary. Z bardziej wymagającym przeciwnikiem może być już trudniej.

Otrzymane punkty reputacji: +3
wasil 88

wasil

Użytkownik
Z dzisiejszych trzech meczy NHL szczególnie w oko wpadło mi spotkanie rozgrywane najpóźniej. Zupełnie nie rozumiem kursów jakie bukmacherzy początkowo wystawili na tą rywalizacje. W obecnej chwili raczej się one wyrównują, ale mi udało się jeszcze złapać przyzwoity kurs 2.05 na Bwin. Stawiam tutaj na zwycięstwo Kaczorów i korzystając z okazji gram ten mecz dwu drogowo wliczając ewentualną dogrywkę i karne. Dlaczego niby Kojoty mają być tutaj faworytami? Oglądałem ich ostatni mecz z Minnesotą i kilka poprzednich. Grają zupełnie przeciętnie. Nic nadzwyczajnego. Z każdym lepszym rywalem w mojej opinii mają małe szanse na ugranie czegokolwiek. Jeśli chodzi o Anaheim, to prawda, że oni też w wybitnej formie nie są. Każdy jednak wie jak wiele zyskuje ta drużyna grając w roli gospodarza. Ostatnie wyniki mogą być trochę mylące. Trzeba zauważyć, że Kaczory nie miały ostatnio łatwego kalendarza . Dziś idealny moment na przełamanie. W bramce gospodarzy zobaczymy Hillera. Po drugiej stronie Smith. Hiller w ostatnich spotkaniach spisywał się bardzo dobrze w mojej opinii. W tym aspekcie widzę kolejną przewagę gospodarzy.
Anaheim Ducks -Phoenix Coyotes :hokej:✅ 4:1
Typ: Anaheim Ducks ML OT
Kurs: 2.05
Wygrana: 105j.
Bwin
4-1 jak w masełko, wszystko zgodnie z planem.

Otrzymane punkty reputacji: +1
wasil 88

wasil

Użytkownik
Kolejny typ z NHL. Tym razem pod lupę wziąłem spotkanie Tampy z Calgary. Typuje tutaj zwycięstwo gospodarzy. Tampa ostatnio złapała mały dołek, którego powodem jest słaba gra w formacji defensywnej. Obrona gra zbyt pasywnie. Wydaje mi się jednak, że dziś nadarza się doskonała szansa na odniesienie korzystnego wyniku. Calgary w meczach wyjazdowych wydaje się być strasznie bezpłodne w ataku. Mało szans, mało strzałów na bramkę. Dało się to szczególnie zauważyć w ostatnim meczu rozgrywanym w Nashville. Przypuszczam, ze wiele się od tego czasu nie zmieniło. Tutaj właśnie widzę szanse gospodarzy. Stamkos i spółka nie nękani zbytnio z tyłu będą mogli całkowicie rozwinąć skrzydła w ataku i osiągnąć wymarzony wynik dla swojej drużyny.
Tampa Bay Lightning -Calgary Flames :hokej:✅ 5:4 OT
Typ: Tampa Bay Lightning ML OT
Kurs: 1.85
Wygrana: 85j.
Bwin

wasil 88

wasil

Użytkownik
Szybko bo już trochę późno, a zaraz rozpoczyna się spotkanie. To, że nazwy drużyn nie grają wie każdy z nas. To, że Waszki są w lekkim dołku wiedzą ci co oglądali ich wcześniejsze spotkania. Czegoś brakuje stołecznej drużynie. Wygrywają co wygrywać powinni, ale już z bardziej wymagającym rywalem pojawiają się problemy. Owca daleki od swej idealnej formy. Dziś przyjdzie im się zmierzyć z bardzo dobrze spisującymi się przed własna publiką Jetsami. Gra gospodarzy może się podobać. Ich wyniki nie są dziełem przypadku. Jak na nazwę drużyny przystało, Jestsi potrafią szybko zasuwać po lodzie. W meczu z Minnesotą od pierwszej sekundy narzucili bardzo szybkie tempo. Szybkość i dobre przygotowanie fizyczne dziś wezmą górę. Myślę, że dzisiejszej nocy Odrzutowce nauczą Waszki jak powinno się latać.

Winnipeg Jets - Washington Capitals :hokej:⛔ 0:1
Typ: Winnipeg Jets ML OT

Kurs: 1.90
Wygrana: 90j.
Bwin
Odrzutowcom chyba zabrakło paliwa. Ovechkin jakby obrażony na moje słowa strzela gola na 1:15 przed końcem regulaminowego czasu gry. Chyba nie doceniłem klasy rywala.

wasil 88

wasil

Użytkownik
Właśnie skończyłem oglądać poprzedni mecz Toronto z Caroliną. Tak jednostronnego spotkania w NHL dawno nie widziałem. Carolina miała problem z wyjściem z własnej tercji. Praktycznie przez cały mecz mieli problem z stworzeniem sobie dogodnej sytuacji do strzelenia gola. Dlaczego więc stawiam przeciwko Toronto? Odpowiedz jest oczywista. Toronto raziło nie wyobrażalną nieskutecznością. Nie potrafili wykorzystać tak fatalnej postawy przeciwnika i gry przed własną publiką. Jeśli Toronto nie potrafi wygrać w regulaminowym czasie z przerażająco słabą Caroliną, jak dziś mają sobie poradzić z szybkim i dynamicznym Buffalo. Dwie ostatnie porażki dzisiejszych gospodarzy o niczym nie mówią. Z tak grającymi Rangersami przegrać nie jest wstyd. Mecz z Ottawą? To spotkanie stało naprawdę na nie wyobrażalnie wysokim poziomie, którego pozazdrościć może nawet ścisła czołówka ligi.

Buffalo Sabres - Toronto Maple Leafs :hokej:✅ 5:4
Typ: Buffalo Sabres ML OT
Kurs: 1.80
Wygrana: 80j.
Bwin

wasil 88

wasil

Użytkownik
Innej opcji niż wygrana gospodarzy w regulaminowym czasie gry nie wchodzi w rachubę. W ostatniej konfrontacji Anaheim z Kojotami stawiałem na tych pierwszych. Wybór okazał się bardzo trafny. Dziś jednak stawiam przeciwko Kaczorom. Chicago to nie bezbarwne Phoenix, gości czeka dziś piekielnie trudna przeprawa. Moim zdaniem mamy tutaj z zbyt dużą różnicą pomiędzy aktualną formą zespołów i stylem gry, aby goście mieli prawo myśleć o wywiezieniu dziś choćby jednego punktu.

Chicago Blackhawks - Anaheim Ducks :hokej:✅ 4:1
Typ: Chicago Blackhawks 60&#39;
Kurs: 1.8
Bet365

wasil 88

wasil

Użytkownik
Po obejrzeniu wczorajszej komedii pod tytułem Kaczory w Chicago ten typ aż do mnie krzyczy bym na niego postawił. Kto nie miał okazji oglądać całego meczu, temu polecam, aby zobaczył skrót ze strony NHL. To całkowicie wystarczy. Nie jestem zwolennikiem wyrabiania sobie opinii po obejrzeniu 2 minutowego materiału, ale akurat tutaj zawarta jest cała esencja wczorajszego spotkania. Kaczory nie istniały w żadnym elemencie gry. Obronna całkowite dno, atak totalne zero. Woda na młyn dla bardzo dobrze grających u siebie Odrzutowców. Idealna okazja, aby drużyna odkuła się po ostatniej porażce z Waszkami.

Winnipeg Jets - Anaheim Ducks :hokej:✅ 5:3
Typ: Winnipeg Jets 60&#39;
Kurs: 2.05
Wygrana: 105j.
Bwin

Jeszcze raz, konsekwentnie przeciwko Washingtonowi. Ostatnio się nie udało. Ovechkin niczym prawdziwy lider zespołu pokazał klasę w samej końcówce meczu. Neuvirth pierwszy raz w sezonie zachował czyste konto. Mimo wszystko nie zmieniam opinii na temat ich gry. Zespól z potężnym potencjałem, ale napewno pod formą. Dzisiaj trudna rywalizacja z Colorado. Polecam obejrzeć konfrontacje dzisiejszych gospodarzy z San Jose. Gra Colorado może się podobać. Miła dla oka i efektywna zarazem.

Colorado Avalanche - Washington Capitals :hokej:✅ 2:1
Typ: Colorado Avalanche ML OT
Kurs: 2.10
Wygrana: 110j.
Bwin

Otrzymane punkty reputacji: +4
wasil 88

wasil

Użytkownik
W pierwszym poście pisałem, że będę szukał korzystnych kursów przeciwko Królom. Dzisiaj udało mi się takowy wytropić. Czy go upoluje z pozytywnym skutkiem okaże się w nocy. Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że tak właśnie będzie. Red Wings wracają dzisiejszej nocy na Joe Louis Arena, gdzie są zespołem nie do zatrzymania. Dziewięć meczy wygranych pod rząd przed własną publiką robi wrażenie. Tak samo wielkie jak sama gra gospodarzy. Sytuacja taka sama jak wczoraj w meczu Chicago. Zbyt duża różnica między formą i stylem gry zespołów. Stawiam na Detroit.
Detroit Red Wings - Los Angeles Kings:hokej:✅ 8:2
Typ: Detroit Red Wings60&#39;
Bet365

wasil 88

wasil

Użytkownik
Dziś tylko trzy spotkania rozgrywane w NHL. Teraz skupię się na spotkaniu Chicago. Oglądam sobie te ostatnie mecze z Calgary i pierwsze co rzuca mi się w oczy to niezbyt dobra gra w ataku. Strasznie mają problem z stworzeniem sobie takiej naprawdę dogodnej sytuacji do strzelenia bramki. Według mnie nie wygląda to za fajnie, jeśli chodzi o przednią formację. Dziś zagrają z nieprzyzwoicie ofensywnymi Apaczami. Zastanawiam się teraz jaką taktykę przy takiej dyspozycji swojej ofensywy wybiorą Płomienie. Pójdą na wymianę ciosów? Napewno nie, to raczej skończyło by się dla nich tragedią. Jeśli natomiast zdecydują się na ultra defensywny styl gry, to może dłuższy czas będą utrzymywać korzystny dla siebie wynik. Mimo to, kwestią czasu według mnie będzie utrata przez nich goli. Trudny orzech do zgryzienia ma dziś Brent Sutter. Jedynie jakaś niepodziewana zła dyspozycja dnia Chicago może uratować Calgary.

Chicago Blackhawks - Calgary Flames :hokej:✅ 4:2
Typ: Chicago Blackhawks 60&#39;
Kurs: 1.8
Bwin

Otrzymane punkty reputacji: +2
wasil 88

wasil

Użytkownik
St. Louis gra ostatnio jak z nut. Wyniki całkowicie odzwierciedlają ich formę. Na Scottrade Center poległy ostatnio takie firmy jak New York Rangers, San Jose Sharks, czy też Detroit Red Wings. Szczena opada. Nie sądzę, żeby coś się zmieniło w grze Nutek od tamtego czasu. Przynajmniej nic na to nie wskazuje. Grają ostatnio bardzo równo. Dziś skonfrontują swe siły z Kurtkami, które niczym szczególnym nie zachwycają. To prawda, że udało im się ostatnio pokonać Rekiny, ale ten argument mnie jakoś nie przekonuje. Tamto spotkanie stało na niskim poziomie z obydwóch stron. Gospodarze dzisiejszego spotkania przeważają w każdym aspekcie gry.
St. Louis Blues - Columbus Blue Jackets :hokej:✅ 6:4
Typ: St. Louis Blues 60&#39;
Kurs: 1.85
Wygrana: 85j.
Expekt

wasil 88

wasil

Użytkownik
Kolejna doskonała okazja do zagrania przeciwko LA. Nie widzę żadnego progresu w ich grze. Grają poprostu słabo jak na NHL. Ostatnio zmasakrowani przez Czerwone Skrzydła. Dziś przyjdzie im się zmierzyć z Toronto. Mogę się zgodzić, że goście nie są w tym spotkaniu bez szans, jednak są one bardzo nikłe. Toronto wygląda o wiele lepiej szybkościowo. Gra kombinacyjna też na plus dla gospodarzy. Oprócz meczu z Caroliną, gdzie zabrakło skuteczności prezentują się oni bardzo dobrze. Choć z tą skutecznością to też nie tak do końca prawda. Sytuacje były, to Ward bronił znakomicie i tylko jemu Huragany zawdzięczają ten jeden zdobyty punkt. W meczu Toronto z Buffalo worek z golami otworzył się na całego. Mimo, że Toronto przegrało to spotkanie, nie oznacza, ze byli oni gorsi. Mecz stał na bardzo dobrym wyrównanym poziomie. Cios za cios. Z Orkami, także porażka po dobrej grze. Jeśli Toronto zagra na swoim poziomie, a gracze z LA nie zaczną grać tego co potrafią najbardziej to o wynik jestem spokojny.

Toronto Maple Leafs - Los Angeles Kings :hokej:⛔ 2:3 OT
Typ: Toronto Maple Leafs ML OT
Bwin

wasil 88

wasil

Użytkownik
Prosta, ale bardzo skuteczna gra. Konkretna taktyka do konkretnych ludzi. Tak można opisać grę przyjezdnych. Pokazują oni nam ostatnio jak może posypać się gra gdy zabraknie w niej jednych z najważniejszych elementów. Ostatnio trzy porażki z rzędu. Dziś przyjdzie im się im zmierzyć na wyjeździe z Canaucks. Bardzo ciężkie zadanie dziś przed gośćmi. Stawiam na zwycięstwo Orek w regulaminowym czasie gry. Co prawda grają oni ostatnio dość chimerycznie, ale myślę, że akurat przed pojedynkiem z tym rywalem będą dodatkowo zmotywowani, a ich gra będzie wyglądać tak dobrze jak w meczu z Toronto.

Vancouver Canucks - Minnesota Wild :hokej:✅ 4:0
Typ: Vancouver Canucks 60&#39;
Expekt

wasil 88

wasil

Użytkownik
Dwa tygodnie temu nie pomyślałbym żeby stawiać przeciwko Wyspiarzom. Dziś jednak się na to zdecyduje. Wiadomo jak ciężko się gra na tafli Jets, a teraz dodatkowo coś przycięło się w drużynie gości. Nie chodzi tu już o same wyniki, bo kalendarz ostatnio mieli wyjątkowo trudny, lecz o samo grę. Obejrzałem właśnie ich ostatni mecz i wygląda to jakoś niemrawo. Brakowało dokładności i płynności w ich grze. Jetsi grają przed własną publicznością bardzo równo i myślę, że wykorzystają chwilową niedyspozycje przeciwnika. Śmiem twierdzić nawet, ze będzie to dla nich łatwiejszy mecz od tego z Ducks.

Winnipeg Jets - New York Islanders :hokej:⛔ 2:3 OT
Typ: Winnipeg Jets 60&#39;
Kurs: 2.0
Wygrana: 100j.
Bwin

wasil 88

wasil

Użytkownik
Dwa ostatnie mecze Minnesoty to istny dramat w formacji ofensywnej. Braki kadrowe dają o sobie znać. Calgary wraca na swoją tafle, gdzie jest bardzo groźnym przeciwnikiem. Czas na zwycięstwo po czterech wyjazdowych spotkaniach, gdzie wcale Calgray nie grało tak źle jak wyniki mogą sugerować. Powodzenia!

Calgary Flames - Minnesota Wild :hokej:✅ 2:1
Typ: Calgary Flames ML OT
Kurs: 1.70
Wygrana: 70j.
Bwin
------------------
Bilans Tematu: +780j.

wasil 88

wasil

Użytkownik
Dziś ciężko wybrać cokolwiek z oferty. Trudne mecze do przewidzenia. Moją uwagę przykuł tylko ten jeden. Tak jak już pisałem Tampa ma spore problemy w defensywie. Wystarczy przyśpieszyć, trochę skuteczności i gotowe. Choć przyznać muszę, że w meczu z Kurtkami było widać poprawę. Jednak nie na tyle by stanowiła ona przeszkodę dla dzisiejszych gospodarzy. Elektryczni chyba zauważyli, że przy takiej postawie defensywy nie opłaca się iść na wymianę ciosów. W meczu z Kurtkami postawili na ultra defensywę, co odzwierciedla liczba ich strzałów na bramkę. Pięć strzałów w pierwszej tercji i dwa gole. Wysoka skuteczność. W kolejnych już więcej, ale ogólna postawa drużyny nie zmieniała się przez cały przebieg meczu. Taki sposób gry okazał się skuteczny na Columbus Blue Jackets, sądzę jednak, że nie sprawdzi się to dzisiejszej nocy. Przy obronie Rekinów, Stamkos z ekipą napewno nie zachowają tak wysokiej skuteczności. Jeśli zagrają ofensywniej, wtedy z tyłu może to znowu wyglądać nie za dobrze. Co do gospodarzy, to martwić może trochę gra w ataku i brak Havlata. Ostatnio nie popisali się szczególną finezją. Myślę jednak, że nawet przy takiej postawie Rekiny spokojnie ograją Tampę. Gra w obronie odegra w tym spotkaniu największą rolę.

San Jose Sharks -Tampa Bay Lightning :hokej:✅ 7:2
Typ: San Jose Sharks 60&#39;
Bwin
Lubię księgować wygraną po pierwszej tercji. Wszystko zgodnie z planem.

wasil 88

wasil

Użytkownik
New York Rangers w znakomitej formie. Dziś pewnie wielu z nas zagra to spotkanie. Ostatnio wygrana na trudnym terenie w New Jersey, gdzie to gospodarze przez pierwsza tercje dominowali całkowicie. Widać jaka była taktyka Diabłów na to spotkanie. Podkręcić tempo na 120% i zaskoczyć przeciwnika. W pierwszej tercji to się udało, ta część skończyła się korzystnym dla nich wynikiem 1-0. Pewne było jedno, nie da się zagrać w takim tempie spotkania w pełnym wymiarze czasowym. Pozatym myślę, że dominacja New Jersy w tej części gry wynikała, też z licznych spięć miedzy zawodnikami obu ekip i w konsekwencji wieloma karami. Przecież mecz ledwo się zaczął, a już po pierwszy gwizdku sędziego doszło, ku uciesze widowni, pierwszej bójki. W pewnym momencie na ławce kar siedziało po 3 zawodników obu drużyn. W takiej sytuacji koncepcje obu trenerów mogły się trochę posypać. Lepiej na tym wyszli gospodarze. To była jednak cisza przed burzą. W drugiej tercji już zaczynała się uwidaczniać przewaga gości. Już w pierwszej minucie Strażnicy mogli wyrównać stan rywalizacji, ale niestety dla nich Stepan trafia w poprzeczkę. W 12 minucie też gorąco pod bramka gospodarzy. Callaham trafia w słupek. Gol udało się zdobyć dopiero w 18 minucie drugiej tercji. Pod sam koniec znowu powtórka, tym razem to McDonagh trafia w poprzeczkę. Jak widać już po tym etapie gry mogło być 4-1 dla gości. Co nie wychodziło w drugiej tercji zaczęło się udawać w trzeciej. Wynik każdy zna. Znakomita postawa Lundqvista na przestrzeni całego spotkania. Niesamowite interwencje. To głownie dzięki niemu udało się przetrwać pierwszą tercje. Oczywiście nie ujmując defensywie, która także zagrała znakomite spotkanie. Wcześniej wygrana z Kojotami. Tam taktyka Phoenix, była całkiem podobna do tej, którą obrały później Diabły. Z tą różnica jednak, że Kojoty spróbowali podkręcić tempo w drugiej tercji. Nie ma co się dziwić takiej postawie. Widać, ze przy naprawdę piekielnie podkręconym tempie Rangersi trochę się gubią. Jednak zawsze, dzięki genialnej postawie bramkarskiej i defensywy wychodzą z tego obronną ręką, a rywal traci wiele na siłach, co jest potem bez skrupułów wykorzystywane w dalszej części gry. Czy taką samą drogę wybiorą chimerycznie grający Wyspiarze? Ostatnio wygrana po karnych z Odrzutowcami. Tam grę prowadzili gospodarze, jednak w ostatecznych rozrachunku przegrali po karnych. Goście nastawili się raczej na szybkie kontry i wymienne ciosów. Widać, że u nich szybkościowo gra wygląda całkiem dobrze. To może obiorą taką drogę jak poprzedni rywale Strażników? Tylko czy to co nie udało się Kojotom i New Jersey przed własną publiką uda się im na Madison Square Garden? Śmiem wątpić. Jeśli Wyspiarzą trafi się słabszy dzień, tak jak to się już wielokrotnie zdarzało wcześniej, to możemy mieć do czynienia z pogromem. Nawet jeśli taka sytuacja nie będzie miała miejsca, w mojej opinii Rangersi są aktualnie lepsi w każdym elemencie gry od swojego dzisiejszego rywala. Znakomita postawa w defensywie i regularna skuteczność ofensywy gospodarzy przeważy szale zwycięstwa na ich korzyść.

New York Rangers -New York Islanders :hokej:✅ 4:2
Typ: New York Rangers 60&#39;
Expekt

Otrzymane punkty reputacji: +2
wasil 88

wasil

Użytkownik
Zastanawiam się co może dziś zaoferować drużyna Kurtek, aby przeciwstawić się gospodarzom. Gra na wyjazdach nie wygląda zbyt dobrze. Chwilowe przebłyski? Momenty szybkiej gry? Kilka kombinacyjnych podań to chyba za mało na przestrzeni całego meczu. Nashville to strasznie poukładana drużyna. Konsekwentna w swej grze aż do ostatniego dźwięku syreny. Stabilność i konsekwencja przekładają się na bardzo dobre wyniki. Dziś powinno być podobnie. Stawiam na gospodarzy.

Nashville Predators -Columbus Blue Jackets :hokej:✅ 6:5
Typ: Nashville Predators 60&#39;
Bet365

wasil 88

wasil

Użytkownik
Od pewnego czasu poluje na jakiś dobry kurs przeciwko Panterą. Dziś nadarza się znakomita okazja. Niczym pozytywny nie potrafią mnie dzisiejsi goście zaskoczyć. Grają poprostu przeciętnie w moich oczach. Myślę, że dzisiaj to nie wystarczy. Przyjdzie im się zmierzyć z niesamowicie ostatnio mocną u siebie Ottawą. Scotiabank Place dla wielu pozostaje twierdza nie do zdobycia. Walkę potrafią tutaj nawiązać tylko wielkie firmy. Stawiam na Ottawe łącznie z dogrywka i karnymi.

Ottawa Senators - Florida Panthers :hokej:✅ 4:3 OT
Typ: Ottawa Senators ML OT
Bwin
------------------
Bilans Tematu: +1120j.

wasil 88

wasil

Użytkownik
Kolejna dobra okazja, żeby zagrać przeciwko Panterom . Dziś o wiele trudniejsze zadanie czeka przyjezdnych. Przyjdzie im się zmierzyć z Bostonem, który gra fenomenalnie. Drużyna obecnie w zasięgu nie licznych. Napewno Florydy do tych drużyn bym nie zaliczył. Ugranie czegokolwiek na TD Garden graniczy z cudem. Gram już teraz bo kurs z 1.9 spadł na 1.8, a może jeszcze polecieć bardziej.
Boston Bruins - Florida Panthers :hokej:✅ 8:0
Typ: Boston Bruins 60&#39;
Bwin

Ostatnio Lawiny grały z Nutkami. Obie drużyny rozegrały wtedy bardzo dobre spotkanie. Wtedy trudno było mi wskazać faworyta tej rywalizacji. Dziś faworyt wydaje mi się jeden. Są nimi gospodarze. Raz potrafią zagrać oni efektownie, raz nie. Jedno jest jednak faktem. Zawsze są piekielnie skuteczni w swej grze. To, że na Pepsi Center poległy takie firmy jak Washington Capitals, czy też Philadelphia Flyers nie jest dziełem przypadku. Warto sobie też przypomnieć wyrównaną rywalizacje z Rekinami. Dziś przyjdzie im się zmierzyć z Elektrycznymi. Zdania nie zmieniam. Ostatni mecz utwierdził mnie jedynie w tym, że jest to najgorsza drużyna jeśli chodzi o defensywę w całej lidze. Cała obronna gra zbyt pasywnie, wszystko za wolno. Nie widzę w ich grze żadnego zaangażowania. Przeciwnicy w obronne wchodzą jak w masło. Bramkarzom wystawiam tak samo fatalną ocenę. Roloson i Garon bronią ostatnio fatalnie. Ręcznik powieszony na bramce byłby bardziej skuteczny niż oni. Co z tego, że z przodu mają czym straszyć, jeśli ofensywa musi pomagać kolegom z tyłu bo inaczej wygląda to tragicznie. Myślę, że Colorado dzięki swej bardzo dobrej dyspozycji bez skrupułów wykorzysta słabości z jakimi boryka się ostatnio Tampa. Powodzenia!
Colorado Avalanche - Tampa Bay Lightning :hokej:✅ 2:1 OT
Typ: Colorado Avalanche ML OT
Kurs: 1.75
Wygrana: 75j.
Bwin
------------------
Bilans Tematu: +1275j.

wasil 88

wasil

Użytkownik
Do typowania wracamy niebawem , a tymczasem ????
WESOŁYCH I KO L O R O W Y C H ŚWIĄT ,
SAMYCH DOBRYCH TYPÓW POD CHOINKĄ, ZIELONEGO TEMATU PRZEZ CAŁY ROK,
PORTFELA WYPCHANEGO WYGRANYMI,
YIELDU POWYŻEJ STU PROCENT,
OSKUBANIA BUKMACHERA DO ZERA,
REPUTACJI NIE MNIEJSZEJ NIŻ MILION,
NIE ZRYTEJ BANI OD BUKMACHERKI,
BEZSTRESOWEGO TYPOWANIA,
JACK DANIELSA NA STOLE,
NAJLEPSZEJ BRYKI W MIEŚCIE,
WILLI Z BASENEM I CZEGO SOBIE ŻYCZYCIE!!!

Otrzymane punkty reputacji: +13
Do góry Bottom