US Open
No i czas zrobić dotychczasowe podsumowanie turnieju. Wszystkie typy zamieszczałem bez analizy, paru zdań na temat meczu bądź czegokolwiek. Co z tym się wiąże chciałbym uprzedzić, uspokoić, że wszystkie podawane są szczegółowo, precyzyjnie opatrzone. Nie mam w zwyczaju otwierać livescore, zobaczyć kurs i dodawać na forum. Można by było odnieść takie wrażenie, gdyż propozycji na dany dzień jest naprawdę dużo, ale mogę zapewnić, iż nie ma się czego obawiać co do 'obadania' proponowanego betu przez autora, w tym wypadku mnie.
Wybiegając kilka dni wprzód postaram się umieszczać bardzo wnikliwe opisy meczów, a także bardzo dobre uzasadnienia, argumenty na moich faworytów, co poprawi też jako tako wygląd, estetykę tematu.
Myślę, że początek wątku mimo w miarę dobrej skuteczności nie był udany. Zbyt się podpaliłem czego nie mam w zwyczaju. Również ta próba szybkiego zaistnienia, ale cierpliwość popłaca i odpłaci się i w tym przypadku. W dniu wczorajszym jak i dzisiejszym powróciłem do swojego stylu - efekty widać z wejścia. Jak na moje każdy mógł znaleźć coś odpowiedniego dla siebie. Jeśli komuś się coś przydało, bądź pomogło wystarczy tylko kliknąć

Do 'odczytania' za parę dni, życzę wszystkim powodzenia jak i jeszcze lepszych spotkań na US Open.
Statystyki są następujące:
Typy trafione: 16/19
Procentowo:

8,44j - 844 PLN
Pozdrowienia, Kuchcik