>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

"Types, from Theatre of Dream"

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Mój cel jest prosty, dostać się do działu vipów i tam z powodzeniem ciągnąć temat. Jeśli coś będzie grane, a inne tylko proponowane będę o tym pisał. Według mojego toku myślenia każdy wątek powinien pomagać drugim osobom w jakimś aspekcie. Prosiłbym o niepisanie komentarzy, skrzynka i gadu zawsze stoją otworem.
Powodzenia wszystkim.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
US Open
Medina Garrigues v Laura Robson
typ: 1 1,45
wynik: 2:0 (6:2, 6:3) ✅

Robbi Ginepri v Joao Souza
typ: 1 1,50
wynik: 3:1 (6:3, 6:4, 6:7, 6:1) ✅

Otrzymane punkty reputacji: +1
kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Powyższe typy nie były grane, taki prezencik dla Was choć pewnie niedużo osób zaglądało - nowy temat, rozumie się samo przez się. Spowodowane to zmianą buka, po wypłacie z b365 po pierwszym dniu US Open czas wypróbować kolejnego o którym wspomniałem w temacie Ligi Mistrzów - czyli Expekt.
Co do statystyk nie będę ich prowadził w jednym poście. Z każdym nowym będą podsumowane po zakończeniach spotkań.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
US Open
Alejandro Falla v Tommy Haas
typ: 1 1,75
wynik: 0:3 (6:7, 1:6, 5:7) ⛔
Roberta Vinci v Alize Cornet
typ: 1 1,22
wynik: 2:0 (6:2, 6:3)
✅

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Bardzo ciężki i nerwowy mecz. Mimo, że skończył się w czterech setach można było najeść się niewiarygodną masę strachu. Karlovic prócz serw&amp;volley nie stosował nic innego i jeśli to nie wyszło punkt był przegrany. Rysiu ruszył od trzeciego seta i po jego wygraniu, oraz ponownym przełamaniu w czwartym byłem zniesmaczony grą Ivo, przy czym dochodziło jego zmęczenie. Ale wrócił po odłamaniu, co prawda dał mu je Gasquet - pierw podwójny, potem siatki. Piłka meczowa również nie obyła się bez strachu, ale liczy się wynik końcowy. Brawo Karlo!
Jeszcze nawiąże do typu Falli - miałem lekkie wątpliwości, ale debilstwem byłoby się tym tłumaczyć. Podałem Kolumbijczyka i kropka, takie życie - będzie czas na zrehabilitowanie się :razz:

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
US Open
Feliciano Lopez v Vasek Pospisil
typ: 1 1,30
wynik: 3-1 (5:7, 6:4, 7:6, 7:6) ✅
Fyrstenberg/Matkowski v Knowle/Zeballos
typ: 1 1,40
wynik: 2:0 (6:4, 6:1) ✅
Mirnyi/Nestor v Fleming/Hutchins
typ: 1 1,25
wynik: 0-2 (3:6, 5:7) ⛔

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
US Open Propozycje
Jo-Wilfried Tsonga v Fernando Verdasco
typ: 1 1,50
wynik: 3:0 (6:3, 7:5, 6:4) ✅
Andrea Petkovic w Roberta Vinci
typ: 1 1,55
wynik: 2:0 (6:4, 6:0) ✅

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
US Open Propozycje
Andy Roddick - Julien Benneteau
wynik: 3:0 (6:1, 6:4, 7:6) ✅
Samantha Stosur v Maria Kirilenko
wynik: 2:1 (6-2, 6-7, 6-3) ✅

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
US Open Propozycje
David Ferrer - Florek Mayer
typ: -1,5 1,30
wynik: 3:0 (6:1, 6:2, 7:6) ✅
Huber/Raymond v Gajdosova/Mattek
wynik: 2:0 (6:2, 7:6) ✅
Flavia Pennetta v Shuai Peng
typ: +1,5 1,50
wynik: 2:0 (6:4, 7:6) ✅

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
US Open
No i czas zrobić dotychczasowe podsumowanie turnieju. Wszystkie typy zamieszczałem bez analizy, paru zdań na temat meczu bądź czegokolwiek. Co z tym się wiąże chciałbym uprzedzić, uspokoić, że wszystkie podawane są szczegółowo, precyzyjnie opatrzone. Nie mam w zwyczaju otwierać livescore, zobaczyć kurs i dodawać na forum. Można by było odnieść takie wrażenie, gdyż propozycji na dany dzień jest naprawdę dużo, ale mogę zapewnić, iż nie ma się czego obawiać co do &#39;obadania&#39; proponowanego betu przez autora, w tym wypadku mnie.
Wybiegając kilka dni wprzód postaram się umieszczać bardzo wnikliwe opisy meczów, a także bardzo dobre uzasadnienia, argumenty na moich faworytów, co poprawi też jako tako wygląd, estetykę tematu.
Myślę, że początek wątku mimo w miarę dobrej skuteczności nie był udany. Zbyt się podpaliłem czego nie mam w zwyczaju. Również ta próba szybkiego zaistnienia, ale cierpliwość popłaca i odpłaci się i w tym przypadku. W dniu wczorajszym jak i dzisiejszym powróciłem do swojego stylu - efekty widać z wejścia. Jak na moje każdy mógł znaleźć coś odpowiedniego dla siebie. Jeśli komuś się coś przydało, bądź pomogło wystarczy tylko kliknąć ;)
Do &#39;odczytania&#39; za parę dni, życzę wszystkim powodzenia jak i jeszcze lepszych spotkań na US Open.
Statystyki są następujące:
Typy trafione: 16/19
Procentowo:
✅ 8,44j - 844 PLN
Pozdrowienia, Kuchcik

Otrzymane punkty reputacji: +1
kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
US Open
John Isner v Simon Gilles
typ: over 3,5 seta 1,50
wynik: 3:1 (7:6, 3:6, 7:6, 7:6) ✅
Mam chwilę to coś dodaje. A na dobre z powrotem zobaczymy się przed startem Ligi Mistrzów. Z kursu skorzystałem rano w betssonie, teraz jest niewyraźnie mniejszy.
Pozdrowionka ????

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
US Open
Rafael Nadal v Gilles Muller
typ: Rafa -2,5 1,55
wynik: 3:0 (7:6, 6:1, 6:2) ✅
Carolina Wozniacka v Andrea Petkovic
wynik: 2:0 (6:1, 7:6) ✅
Zdecydowane value widzę w typie Rafy Nadala. Co prawda stawianie dokładnych wyników jest durne, ale ten od razu wpadł mi w oko. Muller ma formę, nie przeczę. Narobił Nadalowi niezły strach na Wimbledonie, ale dla mnie to nie jest to. Dzisiaj Nadalek na zero.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
No to do kolekcji dorzucamy jeszcze mecz Johna, na który udało się złapać bardzo dobry kurs. Jeszcze ostatni typ na dzisiaj.
US Open
Hantuchova/Radwańska v Errani/Vinci
typ: 1 1,60
wynik: 2:0 (6:3, 7:6) ✅

Do góry Bottom