>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typerzy godni uwagi.

januask 48

januask

Użytkownik
Wy też macie problem ze znalezieniem na forum tych najlepszych i najbardziej wartościowych typów, typerów?
Tematów jest bez liku, a co chwile pojawiają się nowe, co nie ułatwia sprawy.
Wpisujcie tutaj według Was typerów godnych uwagi, których warto obserwować i sugerować się ich typami. Podawajcie tematy, które według Was są godne subskrypcji.

januask 48

januask

Użytkownik
Ja ze swej strony mogę polecić typera o nicku &quot;Hansa&quot;.
Jest specjalistą od piłkarskich lig w Niemczech. Podaje typy naprawdę godne uwagi, często popierane mocnymi argumentami i rzetelna analizą.

januask 48

januask

Użytkownik
Ten argument do mnie nie przemawia. Nie przeczę, że w tym dziale nie znajdziemy w ogóle typerów/typów godnych uwagi, ale są tam osoby które chcą być na afiszu, w końcu sami się tam zgłaszają.
Ja szukam typerów godnych uwagi ze względu na ich wiedzę potwierdzoną skutecznością. Takich którzy po cichu robią dobrą robotę, a nie tych którzy zechcieli zaistnieć na forum poprzez uzyskaną rangę VIP. Z resztą taka ranga często gęsto nie ma to nic wspólnego z forma i skutecznością podawanych przez nich typów.
Na pewno są tu typerzy godni uwagi, którzy nie pchają się na afisz i ich szukam.

januask 48

januask

Użytkownik
Dodam jeszcze od siebie kolejnego ciekawego typera...
&quot;ScoreGenerator&quot;
Typer, który bazuje na wynikach własnego programu, który pomaga mu w analizowaniu spotkań piłki nożnej, głównie lig skandynawskich. Ciekawy projekt i dość duża skuteczność podawanych typów.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Takich którzy po cichu robią dobrą robotę, a nie tych którzy zechcieli zaistnieć na forum poprzez uzyskaną rangę VIP.
Tutaj tylko pozwolę sobie wtrącić, że ranga &quot;Forum VIP&quot; jest przeznaczona m.in. dla byłych moderatorów i osób w różne sposoby zasłużonych dla forum.

Userzy będący w VIP Typach mają rangę &quot;Typer&quot;.

mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
Jest wielu bardzo dobrych typerow na forum. Wymienię tych, którzy mi od razu przychodzą do głowy - za pisownię przepraszam bo piszę z telefonu.
Loki - dział vip - świetne typy z siatkówki, dobre z kosza i ręcznej
piłka nożna - ramzesa, kapszti, Hansa, buleczka, vidal, robson united i cały dział serie A robi robotę
tenis - gawronix magik90 dx2
Roger - plazowka i sporty zimowe, tenis
Kosz gawronix betstolar raambo
siatkówka dawidbarca loki, Redwitz
Macko18 tenis darty ręczna
Us sports challenger i drdeep rambo
I wielu innych, którzy dają dobre typy albo udzielają cennych informacji: didierdrogba, valentine, siekiera
Generalnie trzeba patrzeć na typy innych Ale należy dokonac własnej analizy, nie ma co na pałę brać wszystkiego od innych.

Otrzymane punkty reputacji: +42
januask 48

januask

Użytkownik
Dzięki Miko za swoje spostrzeżenia. Zgadzam się w pełni, że najważniejsza na końcu jest własna analiza. Wychodzę z założenia, że spoglądanie na typy innych jest także dobrym rozwiązaniem, zwłaszcza jeśli ktoś jest w czymś bardzo dobry i ma większą wiedzę niż ja. Odpowiednia sugestia, to czasami pół sukcesu.
Niestety wielu dobrych typerów na forum znika równie szybko jak się pojawia, ewentualnie np. zakładają nowe tematy, zmieniają nicki itp.
Dlatego też ten temat założyłem, aby na bieżąco było wiadomo kto jest w danym momencie godny uwagi.

januask 48

januask

Użytkownik
Kolejnym bardzo wartościowym i godnym uwagi typerem jest &quot;TheJet&quot;. Ogromna wiedza w dziedzinie koszykówki i bardzo dobry dobór typów. Polecam.
A Wy znacie jakichś typerów na których warto zwrócić uwagę?
Piszcie swoje przemyślenia i propozycje.

thejet 2K

thejet

Użytkownik
Kolejnym bardzo wartościowym i godnym uwagi typerem jest &quot;TheJet&quot;. Ogromna wiedza w dziedzinie koszykówki i bardzo dobry dobór typów. Polecam.
Dzięki. Miło przeczytać takie słowa ;)

P 51

piecka90

Użytkownik
psotnick - świetne stawkowanie i typy
roger - ekspert jeśli chodzi o plażówkę
gavronix, shakal, rambo

pcsx4 340

pcsx4

Użytkownik
Valentine28 - CS
Wojnodrake - Mega typer z NBA i NFL tylko ostatnio cos nic nie wrzuca. Jak wróci warto śledzić bo analizy świetne.

Do góry Bottom