>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typerzy godni uwagi.

kuku 147

kuku

Użytkownik
Gucci Mane - mistrz NFL
Potwierdzam, jego typki wchodzą jak w jak nóż masełko.
I tak jak wyżej niektórzy pisali, trzeba samemu coś pomyśleć, a nie grać na pałę. Osobiście patrze na kogoś typy i analiz np. Gucciego właśnie i jak mi się jakiś typ spodoba to sam go analizuje po swojemu i dopiero decyduje czy grać.

no.21 70

no.21

Użytkownik
Pan Szlachcic
Loki
rytelson
Macko18
edit:
do tego bardzo dobrze wspominam takich typerów jak Jacques, fox71, Assitalia i Verti
ich typy kojarzą mi się z $$$ ;)

betbangtheory 93

betbangtheory

Użytkownik
I oczywiście Wawo i jego lokomotywy i info od ludzi z całego świata ???? ( żart żeby ktoś kto nie śledzi nie stracił pieniędzy)

pamelka 66

pamelka

Użytkownik
Potwierdzam, jego typki wchodzą jak w jak nóż masełko.

I tak jak wyżej niektórzy pisali, trzeba samemu coś pomyśleć, a nie grać na pałę. Osobiście patrze na kogoś typy i analiz np. Gucciego właśnie i jak mi się jakiś typ spodoba to sam go analizuje po swojemu i dopiero decyduje czy grać.
Przejrzałem jego temat i kursu ponad @ 2.00 to że świecą tam szukać. Zagrać 60 typów przy średnim 1.5-1.60 mija się z celem

Fajnie ze robi statystyki, mógłby bardziej je rozbudować bo śr grany kurs i ilość typow pokazuje że nie warto sobie zawracać tym głowę. A jego symulacyjny obrót to ...

K 123

karwan1988

Użytkownik
Konar - szczeciński król podziemi. Trzyma worki mamony w piwnicy po czym gdy trzeba otwiera je i mnoży w swoim temacie

Otrzymane punkty reputacji: +1
Do góry Bottom