Kazdy siedzac na forum i kombinuje jak stac sie lepszym od bukmacherow , w jaki sposob mozna z nimi wygrac a co za tym idzie "zgarnac " torszke szmalu...
NIe potrzebne sa lapanki za slowka .. kazdemu sie zdarzy napisac cos niepoprawinie ....
ale nie mozna z tego robic tragedii ...
w tamacie napisalem zeby nie zasmiecac no tak... ale doszedlem do wniosku ze kazda uwaga co do typow napewno sie przyda i warto ja umiescic w temaci ..
jak narazie zamierzam zobaczyc jak to bedzie grajac tymi zasadami co opisalem wyzej
w kolejnych dniach mozna zrobic kilka zmian ... kazda sensowana pomoze NAM a napewno nie zaszkodzi ...
Bukmacherzy tez sie myla bo przeciez nie moga przewidziec tego ile padnie bramek w meczu ... czasami zdarza sie zupelnie przypadkowa bramka i nikt tego nie jest wstanie przewidziec wiec mysle ze lapanie kursow powyzej 2.0 jest bardzo atrakcujne i moze przyniesc jakis dochod. napewno podstawowa zasada jest dobre dobranie stawki poczatkowej do systemu . nasz kapital musi byc podzielony na kilka poziomow rozgrywki co czas pokaze ile bedzie max poziomow .
to narazie na tyle czekamy na lige mistrzow i mam nadzieje ze liverpool dzis nastrzela bo mam overka za stowke
P
pozdrawiam TyPeRoS