>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

TyPeRoS Typuje !

Status
Zamknięty.
typeros 12

typeros

Użytkownik
24 kupon
▶ Langnau - Basel EHC typ 1 kurs 1.35
▶ Linköpings - Brynas Gavle typ 1 kurs 1.50
▶ AKO 2.0
▶ Stawka 800zl
▶ Wygrana 1600zl
------------------------------

typeros 12

typeros

Użytkownik
24 kupon
▶ Langnau - Basel EHC typ 1 kurs 1.35
▶ Linköpings - Brynas Gavle typ 1 kurs 1.50
▶ AKO 2.0
▶ Stawka 800zl
▶ Wygrana 1600zl
------------------------------
PRZEGRANA

typeros 12

typeros

Użytkownik
26 kupon
▶ Jokerit Helsinki - IFK Helsinki typ over5.5 kurs 2.0
▶ AKO 2.0
▶ Stawka 1600zl
▶ Wygrana 3200zl
---------------------

komarr 4

komarr

Forum VIP
Pokasowalem te wasze głupie komentarze w tym temacie i ostrzegam - jezelid alej bedziecie pisac w jakimkolwiek temacie &quot;pokaz skan kuponu&quot; , &quot;gratuluje trafnych typow&quot; i nie dodajac nic po za tym to dostaniecie ostrzezenie. Jak to nie poskutkuje to w niedlugim czasie zapewnie stracicie mozliwosc w ogole pisania na forum przez 30 dni. Moderatorzy staraja sie utrzymac porzadek i czystowac w tematach aby ten byl PRZEJZYSTY a jak wy teraz bedziecie pisac 20 postow z rzedu ze chcecie zobaczyc screen kuponu to o takie pierdoly prosze pisac na PW. Dotyczy sie to wszystkich tematow. I prosze nie wyskakiwac z tekstem ze zabraniamy komentowac / pisac w tematach userow - 3/4 z was piszacych w innych tematach niz swoim pisze tylko i wylacznie 1-2 zdania nie na temat typow. Jak macie zamiar sie wypowiadac to tylko i wylacznie dyskusja dotyczaca TYPÓW a nie robicie sobie chat.

@ Typeros

Sorki ze taki apel w twoim temacie ;)

typeros 12

typeros

Użytkownik
26 kupon
▶ Jokerit Helsinki - IFK Helsinki typ over5.5 kurs 2.0
▶ AKO 2.0
▶ Stawka 1600zl
▶ Wygrana 3200zl
---------------------
PRZEGRANA

▶ Jak widac powyzej trafila sie seria przegranych ...
▶ Robie przerwe na jakis czas w typowaniu ...
▶ Pozdrawiam TyPeRoS

typeros 12

typeros

Użytkownik
Witam !

Po krotkiej przerwie powracam do typowania.
Bede tak jak wczesniej podawal typy na ako2.0 nie bede pisal za ile gram poniewaz niepotrzebnie pojawiaja sie dyskusje na temat skanow itd, .
Podrawiam TyPeRoS
(prosba do modow wykasujcie niepotrzebne posty i kwote w temacie)
Od jutra zaczynam !!

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Posty usunięte , A Zmienić nazwę tematu sam możesz

Pozdrawiam

|EDIT TBM: na nowym skrypcie forum chyba nie można zmieniać samemu nazwy tematu ;) Ale jak coś to już kwotę usunąłem ;)

dawidm 9

dawidm

Użytkownik
w lidze holenderskiej ostatnio naprawde sporo niespodzianek, mam nadzieję jednak, że powrót po krótkiej przerwie bedzie udany i ajax bez problemu sobie poradzi ;)

A 0

arko79

Użytkownik
27 kupon

▶ PAOK Saloniki - Veria PAE typ 1 kurs 1.40
▶ Tilburg Willem - Ajax Amsterdam typ 2 kurs 1.43
▶ AKO 2.0
Witam i gratuluje (co prawda Ajax ma jeszcze 15 min.,ale napewno to wygrają).Powrót udany zapożyczyłem typy i dodałem jeszcze Bayern???? i niestety przejechałem się ale myśle, że jutro odrobie (z Twoją pomocą:-D),

oby dalej tak...:spokodfhgfh:✅

typeros 12

typeros

Użytkownik
27 kupon

▶ PAOK Saloniki - Veria PAE typ 1 kurs 1.40
▶ Tilburg Willem - Ajax Amsterdam typ 2 kurs 1.43
▶ AKO 2.0

WYGRANA !!!

typeros 12

typeros

Użytkownik
28 kupon:

▶ Leverkusen - Rostock typ 1 kurs 1.35
▶ Juventus - Atalanta Bergamo typ 1 kurs 1.40
▶ Sonderjylland IK - Esbjerg typ 1x kurs 1.10
▶ AKO 2.0

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Kupon #28 wydaje się pewny, ale od samego początku nie mam przekonania do meczy Juventusu z Atalantą. Ostatnio wiedzie im się nieźle w lidze i myślę, że Juventus może mieć problem z przyjezdnymi dzisiaj. Co prawda od jakiś 20 lat Atalanta nie wygrała z Juventusem (może i dłużej) ale remisy czasami padały... ja mimo tego iż Juve jest faworytem dzisiejszego meczu, omijam ten typ szerokim łukiem.

lukasz17st 0

lukasz17st

Użytkownik
Ja przytoczę u słowa mojego kolegi ,, Juve,u siebie to Pany&quot; i też tak uważam, że nie ważne z kim grają to prawie zawsze wygrywają ,chyba, że mają naprawdę fatalny dzień, a po tym jak przegrali z Empoli i zremisowali z Milanem zapowiada się pogrom Atlanty. Dodatkowo Atlanta nie wygrała na terenie Juve jeszcze nigdy i na pewno po dzisiejszym dniu to się nie zmieni. Popieram typ

dawidm 9

dawidm

Użytkownik
ja również popieram oba typki (bayer i juve, na Duńskim hokeju sie nie znam) co do juve, to ostatnio oszczedzali 1szy skład podczas Pucharu Włoch z Empoli, a dzisiaj muszą gonić Romę i Inter, które pewnie też wygraja ;) tuż za Juve jest Udine i Viola, Juve gra u siebie wiec mysle ze duet Treze-Iaquinta troche dzisiaj postrzela ;)

typeros 12

typeros

Użytkownik
28 kupon:

▶ Leverkusen - Rostock typ 1 kurs 1.35
▶ Juventus - Atalanta Bergamo typ 1 kurs 1.40
▶ Sonderjylland IK - Esbjerg typ 1x kurs 1.10
▶ AKO 2.0
WYGRANA

typeros 12

typeros

Użytkownik
29 kupon

▶ Le Havre - Montpellier typ 1x kurs 1.16
▶ Freiburg - B. Mön typ 1x kurs 1.35
▶ Sparta Praha - Plzen Viktoria typ 1 kurs1.33
▶ AKO 2.0

typeros 12

typeros

Użytkownik
29 kupon

▶ Le Havre - Montpellier typ 1x kurs 1.16
▶ Freiburg - B. Mön typ 1x kurs 1.35
▶ Sparta Praha - Plzen Viktoria typ 1 kurs1.33
▶ AKO 2.0
Przegrana

djwitek 0

djwitek

Użytkownik
30 kupon
▶
Sarpsborg Sparta - Stavanger typ 1 kurs 1.60
▶ Schalke 04 - Rosenborg typ 1 kurs 1.30
▶ AKO 2.0
Wtaj Typeros! Muszę Ci powiedzieć, że od dłuższego czasu obserwuję Twój teamt i naprawdę masz zajebisty system, no i typy oczywiście! Bardzo ladne mecze ładne stawki Naprawdę szczerze gratuluję i zazdroszczę ???? ! DZisiejszy kuponik również na plus ???? Bravo

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom