Budżet na grę to 10.000 zł jeżeli zejdę do zera zamkne temat Będę podawał w tym temacie typy które sam gram stawka jest realna (hazardowa) nie typowo bukmacherska. A więc 1.000 zł to nie jest 2% mojego bankrollu z racji tego ze typy będą podawane stosunkowo rzadko, podsumowanie będzie prowadzone systematycznie co 5 typów, proszę oszczędzić sobie komentarzy typu głupio grasz, wtopisz itp nie gram od dziś racja nie mówię że żyje z hazardu bo tak nie jest, ale pozwólcie że czas rozstrzygnie czy hazard jest opłacalny
1. Piłka nożnaFrancjaLigue 1 Monaco - Montpellier Typ : 1 Kurs : 1.66 Stawka : 1000 zł Buk :Bet365 Powodzenia ! Ku temu typowi skłaniają mnie poważne absencje w zespole gości , atut własnego stadionu gospodarzy, bardzo dobry start gospodarzy w tym sezonie, oraz walka z PSG o drugą lokatę Lubię kolorowo ???? Sory
Nie będę gołosłowny, więc aby nikt nie zarzucił mi ze jestem kolejnym który gra wirtualnie, wrzucam kupon, później dorzucę ewentualnie po rozstrzygnięciu wygrany bądź przegrany
1. Piłka nożnaFrancjaLigue 1 Monaco - Montpellier Typ : 1 Kurs : 1.66 Stawka : 1000 zł Buk :Bet365 Wynik : 6:2 , Ciekawy mecz w którym można było sporo zarobić LIVE , typ nr. 1 +666 zł
2. Piłka nożnaBundesliga I Ingotadt - BVB Typ : 2DNB Buk :Bet365 Piłka nożnaAngliaPremier League Arsenal - Middlesbrough Typ : 1(AH-1) Buk :Bet365 BVB i ich tragiczna pierwsza połowa wybrneli na remis chociaż tyle ... Ale jeśli chodzi o Arsenal to brak słów nawet nie chce mi się komentować tego braku skuteczności , 3 lub 4 raz gram Arsenal w karierze i 3 lub 4 raz mnie zawodzi ???? to się nazywa pech -1.000 zł
4. Autorski kupon AKO Piłka nożnaHiszpania I Villareal - Las Palmas Typ : Over 1.0-1.5 Buk :Bet365 Piłka nożnaHolandia Feyenoord - Ajax Typ : Over 1.0-1.5 Buk :Bet365 Piłka nożnaSzwajcaria Lusanne Sports - FC Sion Typ : Over 2 Buk :Bet365 Kurs : 1.74 Stawka : 1.000 zł
4. Autorski kupon AKO Piłka nożnaHiszpania I Villareal - Las Palmas Typ : Over 1.0-1.5 Buk : Bet365 Wynik : 2:1 Piłka nożnaHolandia Feyenoord - Ajax Typ : Over 1.0-1.5 Buk :Bet365 Wynik : 1:1 Piłka nożnaSzwajcaria Lusanne Sports - FC Sion Typ : Over 2 Buk :Bet365 Wynik : 0:2 Kurs : 1.74 Stawka : 1.000 zł
6. Piłka nożna Urugwaj Rampla - Penarol Typ : 1DNB Kurs : 5 Stawka : 250 zł Buk :Bet365 Mecz za 30 minut , kursy na jedynkę nieco spadły, te informacje które do mnie dotarły nie są wystarczające by zagrać większą stawką dlatego delikatnie 1/4 stawki podstawowej w moim przypadku , można zagrać 1x grubiej bo na 60% będzie tu remis, beniaminek w pewien sposób zaskoczy , Ja jednak wezmę większy kurs i mniejszą stawkę . Pozdrawiam i do zobaczenia po meczu
Mecz za 30 minut , kursy na jedynkę nieco spadły, te informacje które do mnie dotarły nie są wystarczające by zagrać większą stawką dlatego delikatnie 1/4 stawki podstawowej w moim przypadku , można zagrać 1x grubiej bo na 60% będzie tu remis, beniaminek w pewien sposób zaskoczy , Ja jednak wezmę większy kurs i mniejszą stawkę . Pozdrawiam i do zobaczenia po meczu
6. Koszykówka Real - Baskonia Typ : Naj. punktów w jednej KW.(1) Buk :Bet365 Koszykówka Olympiacos - Milano Typ : 1 Buk :Bet365 Kurs : 1.67 Stawka : 1000 zł