>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Tylko to co sam gram

h@z@rdzist@ 6

h@z@rdzist@

Użytkownik
Budżet na grę to 10.000 zł jeżeli zejdę do zera zamkne temat
Będę podawał w tym temacie typy które sam gram stawka jest realna (hazardowa) nie typowo bukmacherska. A więc 1.000 zł to nie jest 2% mojego bankrollu ;) z racji tego ze typy będą podawane stosunkowo rzadko, podsumowanie będzie prowadzone systematycznie co 5 typów, proszę oszczędzić sobie komentarzy typu głupio grasz, wtopisz itp nie gram od dziś racja nie mówię że żyje z hazardu bo tak nie jest, ale pozwólcie że czas rozstrzygnie czy hazard jest opłacalny
1.
Piłka nożna Francja Ligue 1
Monaco - Montpellier
Typ : 1
Kurs : 1.66
Stawka : 1000 zł
Buk :Bet365
Powodzenia !
Ku temu typowi skłaniają mnie poważne absencje w zespole gości , atut własnego stadionu gospodarzy, bardzo dobry start gospodarzy w tym sezonie, oraz walka z PSG o drugą lokatę
Lubię kolorowo ???? Sory

h@z@rdzist@ 6

h@z@rdzist@

Użytkownik
Nie będę gołosłowny, więc aby nikt nie zarzucił mi ze jestem kolejnym który gra wirtualnie, wrzucam kupon, później dorzucę ewentualnie po rozstrzygnięciu wygrany bądź przegrany

h@z@rdzist@ 6

h@z@rdzist@

Użytkownik
2.
Piłka nożna Bundesliga I
Ingotadt - BVB
Typ : 2DNB
Piłka nożna Anglia Premier League
Arsenal - Middlesbrough
Typ : 1(AH-1)
BVB i ich tragiczna pierwsza połowa wybrneli na remis chociaż tyle ... Ale jeśli chodzi o Arsenal to brak słów nawet nie chce mi się komentować tego braku skuteczności , 3 lub 4 raz gram Arsenal w karierze i 3 lub 4 raz mnie zawodzi ???? to się nazywa pech -1.000 zł

h@z@rdzist@ 6

h@z@rdzist@

Użytkownik
6.
Piłka nożna Urugwaj
Rampla - Penarol
Typ : 1DNB
Kurs : 5
Stawka : 250 zł
Mecz za 30 minut , kursy na jedynkę nieco spadły, te informacje które do mnie dotarły nie są wystarczające by zagrać większą stawką dlatego delikatnie 1/4 stawki podstawowej w moim przypadku , można zagrać 1x grubiej bo na 60% będzie tu remis, beniaminek w pewien sposób zaskoczy , Ja jednak wezmę większy kurs i mniejszą stawkę . Pozdrawiam i do zobaczenia po meczu ;)

h@z@rdzist@ 6

h@z@rdzist@

Użytkownik
6.

Piłka nożna Urugwaj
Rampla - Penarol
Typ : 1DNB
Kurs : 5
Stawka : 250 zł

Mecz za 30 minut , kursy na jedynkę nieco spadły, te informacje które do mnie dotarły nie są wystarczające by zagrać większą stawką dlatego delikatnie 1/4 stawki podstawowej w moim przypadku , można zagrać 1x grubiej bo na 60% będzie tu remis, beniaminek w pewien sposób zaskoczy , Ja jednak wezmę większy kurs i mniejszą stawkę . Pozdrawiam i do zobaczenia po meczu ;)
Bardzo dobrze szło dopóki nie wybuchły zamieszki na trybunach , mecz przerwany wynik do przerwy 1:0 szkoda , typ nr. 6 liczę jako nie były

Do góry Bottom