>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Tydzień 31:Vancouver, Sao Paulo 3, Segovia, Liberec

Status
Zamknięty.
widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Donskoy - Evans 1,40 unibet⛔

Tak wysoki kurs zapewne spowodowany tym, że Anglik pokonał w tym roku Rosjanina podczas DC. No ale DC a rozgrywki ATP to co innego:smile: zwłaszcza dla Rosjan$.

Rosjanin lepszy co najmniej o jedną klase. Najlepiej czuje sie własnie na hardzie, powinnien grać na poziomie ATP, ale nadal przeplata starty z challangerami. Widać, chce trochę meczy rozegrać, może wygrać całą impreze? Czemu nie.

Evans w zeszłym tygodniu porażka z Jazzirim wczesniej z jakimś Vegerem. Poza trawa w tym roku napawde prozno szukać jakiś sensownych nazwisk na liście Anglika, dzisiaj sie to raczej nie zmieni...

Otrzymane punkty reputacji: +14
maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Carballes Baena - Serra @ 2.00 ✅
Bet365
Często ostatnio grałem na młodego Hiszpana , jednak były to mecze na clayu gdzie prezentował się dobrze i na tej nawierzchni warto na niego stawiać .
Jednak dzisiaj grają na szybkim korcie gdzie atuty Hiszpana nie będą miały takiego znaczenia , bilans na hardzie 0-1 , porażka w 2012 również w turnieju rozgrywanym w Hiszpanii , wyraźnie 6-1 6-2 .
Serra doświadczony zawodnik , przegrywał sporo w ostatnim czasie ale nie przykładałbym do tego większej wagi , moim głównym argumentem jest mimo wszystko brak predyspozycji Hiszpana do skutecznej gry na hardzie .
Ostatnio spotkali się we Włoszech w poprzednim tygodniu , Hiszpan wygrał 6-1 2-6 6-4 . Dziś jak dla mnie faworytem jest Francuz , bilans 132-113 na szybkim korcie to jednak spory bagaż doświadczenia w porównaniu z Hiszpanem który nie wiadomo jak się dostosuje .

Otrzymane punkty reputacji: +2
lucky93 529

lucky93

Użytkownik
Carballes Baena - Serra @ 2.00
Bet365
Często ostatnio grałem na młodego Hiszpana , jednak były to mecze na clayu gdzie prezentował się dobrze i na tej nawierzchni warto na niego stawiać .
Jednak dzisiaj grają na szybkim korcie gdzie atuty Hiszpana nie będą miały takiego znaczenia , bilans na hardzie 0-1 , porażka w 2012 również w turnieju rozgrywanym w Hiszpanii , wyraźnie 6-1 6-2 .
Serra doświadczony zawodnik , przegrywał sporo w ostatnim czasie ale nie przykładałbym do tego większej wagi , moim głównym argumentem jest mimo wszystko brak predyspozycji Hiszpana do skutecznej gry na hardzie .
Ostatnio spotkali się we Włoszech w poprzednim tygodniu , Hiszpan wygrał 6-1 2-6 6-4 . Dziś jak dla mnie faworytem jest Francuz , bilans 132-113 na szybkim korcie to jednak spory bagaż doświadczenia w porównaniu z Hiszpanem który nie wiadomo jak się dostosuje .
Cos mi sie tu nie zgadza. Hiszpan na hardzie rozegral w tym roku 15 meczy z czego 12 wygranych, Francuz natomiast rozegral 10 i 5 wygral...

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Cos mi sie tu nie zgadza. Hiszpan na hardzie rozegral w tym roku 15 meczy z czego 12 wygranych, Francuz natomiast rozegral 10 i 5 wygral...
Chodziło o mecze ATP i challengery , sorry ale futuresy to nie są ważne wspominania nawet moim zdaniem . Grał tam z samymi anonimami więc nawet jakby miał 15-0 bilans to wrażenia by nie robiło

madman 1,9K

madman

Użytkownik
De Voest - Odesnik 2.00 bet365 5/10
Nie wiem jakie jest nastawienie De Voesta do tego turnieju, aczkolwiek nadal mam go jako solidnego grajka na poziomie Chall, dobrego debliste.
De Voest podobne warunki jak Odesnik, aczkolwiek myślę, że na kortach twardych mimo wszystko czuje się lepiej jiż Wayne. Dobry serwis, grozny fh, Rik na pewno może postraszyć Odesnika, który najlepiej czuje się na cegle, gdzie ma trochę więcej czasu na myślenie i &quot;zebranie&quot; swojej taktyki.
H2H - 2:0 dla Rika, oba mecze na hardzie. Trzeci kolejny, oby wygrany także, bo uważam, że jest ciekawa lokata na wieczór. Chyba, że macie inne opinie?
Bliżej mi tu w strone zawodnika z RPA z racji jego doświadczenia, ogrania, na twardzielu.

madman 1,9K

madman

Użytkownik
Fabbiano T. - Gombos N. Unibet 2.35 5/10

Mam nieodparte wrażenie, że Gombos im bliżej domu tym lepiej gra. Słowak gra w Czechach, rzut beretem, dobry wybór logistyczny i drabinka całkiem całkiem.

Fabbiano oczywiście od dobrych kilku lat próbuje robić wyniki, nie zły deblista, ale nigdy mnie nie zachwycał. Chłopak z możliwościami, ale ciągle czegoś brakuje.

Myślę, że zabraknie także na Gombosa który ma całkiem nie zły sezon, a tutaj przed &quot;własną&quot; publiką, na pewno chce zrobić dobry wynik. Pokonał w poprzedniej rundzie właśnie Włocha - Naso, który tak jak Fabbiano - możliwości miał, ale talent spaprał.

Warto chyba rzucić monetą na te spotkanie, bynajmniej ja to zrobie.

lucky93 529

lucky93

Użytkownik
????Delbonis Federico - Schoorel Thomas
Typ: Delbonis Federico DW: 2:0 ✅
Kurs:1.66

Coz tu powiedziec Delbonis wystepujacy na turniejach ATP kotnroa Schoorel ktory gra w Challengerach i Futuresach! Delbonis na clayu radzi sobie bardzo dobrze. W Hamburgu finalista, przegral z Fognininim. Gastad tam odpadl z Granollersem a tutaj w Challengerze odprawil juz Mecira 2:0 (6:1 7:6). O Schoorele cos mozna napisac... Na ostatnim challengerze przeszedl kwalifikacje i 1 runde tylko... w tym turnieju przeszedl 1 runde z Klecem wygrywajac z nim 2;0 (6;0 6;2) ale coz Klec to jednak nie to samo co Delbonis...

Obu Panow dzieli roznica klas. Innego wyniku tutaj to bylo by wielkie zaskoczenie

Pozdrawiam

ted 12,8K

ted

Forum VIP
uważałbym na Schoorela, grać potrafi a Bonis chimeryczny jak zawsze

Gombos @ 2,65 bwin

Fabbiano wygrał czelka ale nie oszukujmy się słaba obsada była, podobnie gra jak ostatni przeciwnik Słowaka - Naso, mały i bijący płasko, może ciut lepiej wybiegany, jednak na mączce ogranicza się głównie do przebijania. Gombos nie zwróciłem uwagi czy publicznosc mu kibicowała, ale tak przypuszczam, jest bardzo dobrym zawodnikiem gdy jest w formie a w takowej się znajduję, najważniejsze ze swoje podania trzyma bardzo pewnie, ogolnie ta maczka troche szybka się wydaje co jeszcze staje sie trudniejsze odbieranie jego strzałów

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Vagnozzi - Panfil 1.53 unibet⛔????

Na pewno nie będzie to mecz do jednej bramki. Włoch na pewno lepszy tenista, a co najważniejsze ograny z czołowka challangerową, czego o Polaku nie można powiedzieć. Polak w tym sezonie zalewnie kilka meczy na tym poziomie. Na pewno jest trochę zaskoczeniem ostatnich dni, jak dla mnie. Nie wystawiał nosa poza futuresowe rozgrywki, ale po Poznaniu to jego kolejny turniej. Nie przeszedł jeszcze 2r, trafiał na solidnego grajka i nie miał za dużo do powiedzenia...

Włoch powalczył już w tym sezonie z naprawdę znanymi zawodnikami, jak Riba czy Copil, którego pokonał 2:0. Na poziomie futuresów Włoch wygrywa, ma kilka finałów na koncie, na poziomie challi też daje rade, wiec jest dla mnie zdecydowanym fawotytem. Dla Polaka dużym sukcesem jest przejscie kwali i 2r, na pewno ma szane powalczyć, ale musiał by zagrać przez cały mecz na 90% a nie jak ostatnio, że jeden dobry set a pozniej się zaczynają błedy...

Panowie grali w tym sezonie na cegle, wygrał Vagnozzi po trzech setach. U Polaka widać, postep, myślalem, ze to Gawron będzie sie przebijał przez kwale, ale zniknął nam wariat niestety. Jak wspomniałem to dla Grzesia już duży sukces, Vagnozzi powinnien spokojnie wypunktować naszego, wyczeka jego słabszy momenta, który zawsze przychodzi i spokojnie to wykorzystał. Gydby kursy były oniże 1.50 to bym nie brał no Vagnozzi to nie jest jakiś mój zaufany grajek, ma swoje dziwne akcje ale po takim kursie gram, nie jestem przekonany co do Polaka, może dzisiaj się to zmieni ???? ?

lucky93 529

lucky93

Użytkownik
Vagnozzi - Panfil 1.53 unibet
Na pewno nie będzie to mecz do jednej bramki. Włoch na pewno lepszy tenista, a co najważniejsze ograny z czołowka challangerową, czego o Polaku nie można powiedzieć. Polak w tym sezonie zalewnie kilka meczy na tym poziomie. Na pewno jest trochę zaskoczeniem ostatnich dni, jak dla mnie. Nie wystawiał nosa poza futuresowe rozgrywki, ale po Poznaniu to jego kolejny turniej. Nie przeszedł jeszcze 2r, trafiał na solidnego grajka i nie miał za dużo do powiedzenia...
Włoch powalczył już w tym sezonie z naprawdę znanymi zawodnikami, jak Riba czy Copil, którego pokonał 2:0. Na poziomie futuresów Włoch wygrywa, ma kilka finałów na koncie, na poziomie challi też daje rade, wiec jest dla mnie zdecydowanym fawotytem. Dla Polaka dużym sukcesem jest przejscie kwali i 2r, na pewno ma szane powalczyć, ale musiał by zagrać przez cały mecz na 90% a nie jak ostatnio, że jeden dobry set a pozniej się zaczynają błedy...
Panowie grali w tym sezonie na cegle, wygrał Vagnozzi po trzech setach. U Polaka widać, postep, myślalem, ze to Gawron będzie sie przebijał przez kwale, ale zniknął nam wariat niestety. Jak wspomniałem to dla Grzesia już duży sukces, Vagnozzi powinnien spokojnie wypunktować naszego, wyczeka jego słabszy momenta, który zawsze przychodzi i spokojnie to wykorzystał. Gydby kursy były oniże 1.50 to bym nie brał no Vagnozzi to nie jest jakiś mój zaufany grajek, ma swoje dziwne akcje ale po takim kursie gram, nie jestem przekonany co do Polaka, może dzisiaj się to zmieni ???? ?
Taki malo patriotyczny typ :p Mnie jakos Wloch nie przekonuje, uwazałbym na Polaczka ???? Nie lepszym typem Riba?
Vagnozi wygral z Riba? Ostatnio 2;1 przegral....

seboafc 576

seboafc

Użytkownik
kolega miał na myśli zwycięstwo z Copilem, piszę wyraźnie:

&quot; jak Riba czy Copil, którego pokonał 2:0.&quot;.

ale zgadzam się, Grzesio gra dobrze ostatnio, meczu z Phau nie oglądałem ale w meczu z Huta Galungiem zagrał bardzo dobrze i żeby był bardziej cierpliwy to by wygrał.

lucky93 529

lucky93

Użytkownik
kolega miał na myśli zwycięstwo z Copilem, piszę wyraźnie:

&quot; jak Riba czy Copil, którego pokonał 2:0.&quot;.

ale zgadzam się, Grzesio gra dobrze ostatnio, meczu z Phau nie oglądałem ale w meczu z Huta Galungiem zagrał bardzo dobrze i żeby był bardziej cierpliwy to by wygrał.
z tego jak przeczytalem sadzilem ze chodzilo ze i z Riba i Copilem wygral ;)

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Napisałem, ze powalczył ze znanymi nazwiaskiami, Riba a z Copilem wygrał(napisałem którego pokonał, ale nie których pokonał, wiec chodzi mi o Copila, to chyba oczywiste? Nastepnym razem bede pisał prostrzymi zdaniami ????
No typ to nie pewniak, ale lubie grać przeciwko Polaką w tenisie oczywiscie oprócz Kubota,Jurka czy Michała. Ale na porazki Gawrona itp zawsze chetnie. Jasne Pisałem, ze Włoch to nie jakis super grajek, ale po takim kursie zaryzykuje i tyle ???? Nie wiedziałem Panfila, tylko fragmenty z Hutą i w Poznaniu chwile. Akurat z Huta widziałem ten moment gdzie nie umiał przebić piłki na drugą strone kortu, czesto ma takie momenty ????

seboafc 576

seboafc

Użytkownik
Vasek Pospisil 1.5 bet365
Tutaj sprawa moim zdaniem jest prosta, Vasek gra u siebie w Kanadzie, drabinkę ma łatwą, więc spodziewam się chociaż półfinału. Potem moim zdaniem może trafić na Wanga, który gra z Odesnikiem, który notabene wczoraj wygrał ale po wielkich mękach. Oglądałem Vaska w Bogocie, grać potrafi dobry serwis napewno na poziomie Klahna a nawet lepszy, w pierwszym meczu 12 asów dwóch setach. Klahn zwyciężył swojego rodaka, pół amatora, ktory gra tylko w futuresach. Przejdźmy do sedna, Klahn ma bardzo dobry sezon, ale i zarazem dużo szczęścia. Zastanawiam się na czym polega fenomen tego zawodnika, oglądałem go parę razy i jego problem polega na tym że nie radzi sobie z piłkami zagrywanymi na jego prawą stronę (jest lewo ręczny), może wygląda już to lepiej ale jeszcze mnie to nie przekonuje. Vasek jest zawodnikiem lepszym zarówno pod względem zagrywki jak i gry z głębi kortu, do tego jest bardziej doświadczony. Bradley w tym roku pokonywał samych ogórków, no Smyczek i Bogomolov który poddał mecz to wyjątki, po za tym nie robi on na mnie wrażenia, ostatnio porażka z Duckworthem, dziś przewiduję porażkę z Pospisilem.

Otrzymane punkty reputacji: +13
widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Kavcic - Panfil 1.32 unibet ✅

Jestem zszokowany tym kursem, myslalem, ze masz 1.15, a tutaj... Promocja roku, lokata itp oby się tylko wynik zgadzał bo przedem meczem moim zdaniem Polak nie ma nawet 1% szans!

Kavcic to jeden z moich ulubionych grajków z challangerów. Walczak nie odpuszcza nawet małych turniejów, zawsze walczy do końca, nawet jak się mecz nie układa. Wczoraj też było widać jego duża denerminacje, wiec o motywacje się nie boje. Tenisowa to niebo a ziemia. Grzesio wczoraj znowu pokazał jak śmiesznych jest tenistą, z 5:1 na 5:5... ale wygrał, ale postawy Włocha nawet nie bede komentował.

Kavcic regularnościa doprowadzi naszego do płaczy ???? Nie wiem jak może tutaj Grzesio coś zdziałać, wychodzą mu pojedyńcze strzały, 0 regularności, 0 serwisu... Kavcic 3 klasy lepszy. Oj będzie to widać na korcie.

Mam jeszcze dubla Wesoły+ Del Bonis ako trochę ponad 1.50 jak dla mnie też 10/10

Otrzymane punkty reputacji: +59
madman 1,9K

madman

Użytkownik
Promocja roku, lokata itp?
Jakiś wolny żart, bynajmniej z mojego punktu widzenia, prawda?
Jak to Panfil nie ma nawet 1% szans? Kavcic w tym roku nie gra nic konkretnego. Popełnia sporo prostych błędów, niewymuszonych, sprowadzany do obrony, czasami się zwyczajnie gubi.
Widziałem Grzesia w meczu z solidnym i groźnym Phau oraz słabym jednak Vagnozzim (którego faworyzowałęś i grałeś po &quot;kursie&quot;, gdzie w tenisie - często mówi to całe nic, albo jest wystawiane na &quot;podpuchę&quot;).
Twój cytaty odnośnie typu przeciwko Panfilowi w meczu z Vagnozzim:
&quot;Włoch na pewno lepszy tenista, a co najważniejsze ograny z czołowka challangerową, czego o Polaku nie można powiedzieć.&quot;
Na pewno lepszy? Grzesiek Panfil ma 25 lat, ma jeszcze kilka sezonów, aby coś udowodnić i się rozwijać, myślę, że na te TOP300 spokojnie go stać, przy stabilnej formie.
Polak ten sezon ma całkiem, całkiem. Kto wie, czy niesiony motywacją, formą - nie postara się tu powalczyć.
Nigdy w życiu nie nazwałbym tego meczu 100% pewniakiem, lokatą roku itd. Bo to jest kolejna bzdura. Proszę, chociaż nie przesadzaj!
Żeby nie było - Kavcic, nie jako jest faworytem, bo ma możliwości do gry itd, ale nie oznacza to, że zwycięstwo ma w kieszeni. Będzie je musiał wywalczyć.
Oto kolejne głupie zdanie: &quot; oby się tylko wynik zgadzał bo przedem meczem moim zdaniem Polak nie ma nawet 1% szans!&quot;
Co? Czyli już przed wyjściem na kort, zakładasz, że Polak nie ma ŻADNYCH szans. Śmiech na sali.

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Widziałem Grzesia w meczu z solidnym i groźnym Phau
Phau od 2 a na pewno od 1 sezonu to cień zawodnika i praktycznie niegroźny dla ogarniętych zawodników .
Moim zdaniem po kursie 1.33 jaki można dostać z challengerowych ,,pewniaków&#39;&#39; lepszego meczu długo się nie znajdzie .
Piszesz że Kavcic nie ma dobrego sezonu ? Lista zawodników z którymi odpadał w turniejach na clayu w tym roku :
Monfils , Haas (3 sety) , Berlocq , Stebe , Seppi , Dodig , Ungur , Giannessi , Granollers , Montanes , Wawrinka (3 sety)
Widać że gra na coraz lepszych turniejach , styka się z dużo lepszymi zawodnikami i z całym szacunkiem dla Polaka nie wiem co musiałoby się stać aby Panfil tutaj wygrał .
Panfil ma 25 lat i piszesz o rozwoju itp , w 2 tygodnie nie nauczył się grać lepiej na tyle aby hurtem ogrywać mimo wszystko lepszych od siebie zawodników . Phau jest stary i bez formy udało się , Vagnozzi ma 30 lat ale wygląda i gra jakby miał 50 . Dziś rywal z wysokiej challengerowej półki i wszystko wyjdzie ;)
Panfil potrafił odpaść z :
Michal Mertinak (bez rankingu :grin ???? , deblista 6-3 6-4
Gulio Torroni (661)
Steven Moneke (405) 6-2 6-1
Tim Puetz (489)
Borna Coric (1289) 6-3 6-1

Kavcic 2-0 @ 1.72 ✅
BET365

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Promocja roku, lokata itp?
Jakiś wolny żart, bynajmniej z mojego punktu widzenia, prawda?
Jak to Panfil nie ma nawet 1% szans? Kavcic w tym roku nie gra nic konkretnego. Popełnia sporo prostych błędów, niewymuszonych, sprowadzany do obrony, czasami się zwyczajnie gubi.
Widziałem Grzesia w meczu z solidnym i groźnym Phau oraz słabym jednak Vagnozzim (którego faworyzowałęś i grałeś po &quot;kursie&quot;, gdzie w tenisie - często mówi to całe nic, albo jest wystawiane na &quot;podpuchę&quot;).
Twój cytaty odnośnie typu przeciwko Panfilowi w meczu z Vagnozzim:
&quot;Włoch na pewno lepszy tenista, a co najważniejsze ograny z czołowka challangerową, czego o Polaku nie można powiedzieć.&quot;
Na pewno lepszy? Grzesiek Panfil ma 25 lat, ma jeszcze kilka sezonów, aby coś udowodnić i się rozwijać, myślę, że na te TOP300 spokojnie go stać, przy stabilnej formie.
Polak ten sezon ma całkiem, całkiem. Kto wie, czy niesiony motywacją, formą - nie postara się tu powalczyć.
Nigdy w życiu nie nazwałbym tego meczu 100% pewniakiem, lokatą roku itd. Bo to jest kolejna bzdura. Proszę, chociaż nie przesadzaj!
Żeby nie było - Kavcic, nie jako jest faworytem, bo ma możliwości do gry itd, ale nie oznacza to, że zwycięstwo ma w kieszeni. Będzie je musiał wywalczyć.
Oto kolejne głupie zdanie: &quot; oby się tylko wynik zgadzał bo przedem meczem moim zdaniem Polak nie ma nawet 1% szans!&quot;
Co? Czyli już przed wyjściem na kort, zakładasz, że Polak nie ma ŻADNYCH szans. Śmiech na sali.
Nie wiem kim jestem, nie wiem czemu podwarzasz moje zdanie, nie wiem.
Panfil to pół amator i tyle. Śmieszny zawodnik, nie ma pojecia czym jest gra na poziomie ATP, dopiero raczkuje na poziomie challangerów. Kavcic? bez wyników, gra na poziomie ATP o czym pan Grzesio może tylko pomarzyć, wiec roznica chyba wyrazna? Kolosalna? Proste błedy Kavcica? No niezle... nawet tego nie skomentuje ???? Nic wiecej nie pisz, mecz za dwie godziny i po meczu odszczekasz swoje śmieszne posty, żegnam.
Wg mnie ma 1% szans i tyle, nigdy tak nie napisałem, ale teraz pisze to z pełna odpowiedzialnoscia wiec nie wiem z czego się śmiejesz. A czemu tak myśle, zobaczysz po wyniku.

madman 1,9K

madman

Użytkownik
Phau tamten sezon miał nazwijmy to &quot;nie zły&quot;. Jednak wygrane z takimi graczami, można uznać jako sukces Polaka. Umówmy się, że doświadczeniem i umiejętnościami nie jako Polaka przewyższają. Trzeba jednak docenić to, że mecze zaczyna wygrywać, a o to w końcu chodzi. Nie wydaje mi się, aby Niemiec w formie, miał problem z nazwiskami TOP 200-300. No, ale to już pisanie takie teoretyczne.
Powiesz mi, że Kavcic ma dobry sezon? Sam sobie zaprzeczasz. Przegrał z nazwiskami, które często grają w turniejach rangi ATP - to fakt, ale co w takim razie to nam mówi? A no jedno - nie jest jeszcze wystarczająco mocny, aby cokolwiek na tym polu zdziałać. Oczywiście, przy odpowiedniej pracy, może osiągać lepsze wyniki. Czego mu życzę. Nazwijmy go gwiazdą Challengerową, ale w ATP jeszcze daleko mu, aby osiągać logiczne wyniki.
Kavcic jest faworytem, tak jak powiedziałem, ale nie nazwałbym tego meczu &quot;lokatą roku&quot; itd. Takie teksty z całym szacunkiem, przed meczem można wyrzucić do śmietnika.
Nie jestem jakimś wielkim patriotą itd, aczkolwiek naszemu życzę jak najlepiej i to jemu powinniście kibicować. Obiektywnie Kavcic jest lepszym tenisistą, ale to nie przekreśla (szczególnie w tenisie) szans naszego zawodnika.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom