>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Turnieje z cyklu ITF (kobiece ITF-y oraz męskie futuresy)

dx2 369,5K

dx2

Użytkownik
Zvonareva-Lansere 1 @1.5

41-letnia Rosjanka, byla numer 2 swiatowego tenisa znow na korcie. Juz raz wznowila swoja kariere, teraz znowu nie grala dluzszy czas z powdu kontuzji. Nie myslalem, ze jeszcze wroci do grania, ale faktycznie jej status byl "inactive", a nie "retired". Ladnie sie pokazala w tym turnieju, dwa wygrane mecze z Wuerth i Martincova, wiec nie wyszla na kort tylko, zeby odciac kuponu.

Tajemnica w meczu dwoch Rosjanek moze byc jednak zupelnie inna. Zvonareva wspolpracuje z akademia tenisowa w Dubaju i poparla to dobra gra w poprzednich meczach. Weteranka startuje z dzika karta i moze naprawde zaznaczyc ten powrot dobrym wystepem. Powod by zagrac dobrze wlasnie tutaj ma, a rywalki to przeciez nie sa gwiazdy swiatowego formatu, bo te laduja glownie akumulatory przed nastepnym sezonem. Trudno mi cos powiedziec o rywalce, ale wydaje mi sie, ze Zvonareva moze wygrac i to spotkanie.

Pablito91 2,7M

Pablito91

Mistrz Typer EURO Niemcy 2024
Lopez Montagud @1.4 superbet

Na dziś propozycja męskiego ITF w Madrycie. Rumuński tenisista Lonel zagra z Hiszpanem Lopezem Montagud. Według mnie to w tym pojedynku Hiszpan jest zdecydowanie lepszym zawodnikiem. Bardzo dobrze zaprezentował się W turnieju w zeszłym tygodniu w Portgalskim Maia, gdzie przeszedł kwalifikacje i w turnieju głównym odpadł w ćwierćfinale z późniejszym zwycięzcą całego turnieju, Elmerem. Lonel mnie nie przekonuje, ostatnio przydarzały mu się mecze, gdzie przegrywał sety do 0 z typkami co są nisko w rankingu. Nie tak dawno przegrał ze Szwedem, który jest 1100 w rankingu 6:3 6:0. Bardzo zdziwi mnie jeśli Hiszpan dzisiaj tego nie wygra.

Do góry Bottom