Basso 1,35 sts
Obserwuje tego chłopaka od początku turnieju, czułem, że zrobi tutaj dobry wynik i sie nie myliłem. Wczoraj w półfinale pokonał głowną gwiazdę turniej czyli Bossela i to bez stary seta, ten wynik naprawdę zrobił wrażenie i to młody Włoch teraz musi zgaanąc tytuł, pokonał już dużo lepiej notowanego przeciwnika, teraz ostatnia przeszkoda. Kurs na pewno nie zachwyca, ale buki wiedzą, że finał tego turnieju tak naprawdę rozegrał się wczoraj, dzisiaj 25- letni Rousset, który cięzko powiedziec zeby był zawodnowym tenisistą w tym roku bilans 9/9 wiec śmieszna ilość spotkań, już zapewnie zyciowy sukces no ale jak poza Lamerem w1r nie musiał grać z niki z topowej 800 rankingu to sie nie ma co dziwić.
Wiadomo to
ITF, słaby poziom i ciezko tu mówić o regularności tu praktycznie każdy może wygrać z każdym, ale po takim świetnym tygodniu Bosso dla mnie mega faworyt, jest jeszcze młody wiec pierwszy tytuł w karierze na pewno duzo dla niego będzie znaczył powinno to mu dać porządnego kopa i kariera wreszcie pójdzie do przodu....
Brikic 1,50 bwin
Po prostu trzeba zagrać ponownie(w moim przypadku) na Bośniaka, ma super czas. W zeszłym tygidniu wygrał futuresa teraz ma szanse na kolejnego! Wczoraj z Trusendim stracił pierwszego seta od dwóch turniejów!!! Tak naprawdę zrobił sobie kilka minut wolnego, bo 1 seta wygrał 6:0 w drugim prowadził z breakiem i myślal ze samo sie wygra, ale w 3 secie oddał rywalowi jednego gema! Robi wrażenie prawda?Nie ma się co dziwić, że trochę się zabawił....
Dzisiejszy rywal kolejny z setki Włochów, którzy nie wychodzą poza rozgrywki futuresów. To jego drugi finał w tym roku niezły bilans 27/18 wszystkie mecze na cegle. Niezle wyniki dlatego też taki kurs na Brikica buki trochę się obawiają 23- letniego Włocha. Jak dla mnie pewnie 2:0 i drugi tytuł pod rząd.