>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Turnieje towarzyskie: międzynarodowe i klubowe, sparingi, Puchary Krajowe 2011/2012

Status
Zamknięty.
M 0

miqq

Użytkownik
No i niestety dziś nasza kadra poległa. Niemcy zagrali bardzo dobre zawody, bardzo dobre kontry, szybkie strzały. My słabo wracaliśmy, oraz na początku zbyt duża swoboda... no i cóż. Mecz dziwny z racji, że towarzyski w I połowie Bogdan dał pograć chłopakom którzy zapewne mają stanowić podstawę w Alicante, a w II dał szanse zmiennikom oraz tym którzy mają go jeszcze przekonać. Nie robię rzecz jasna żadnej tragedii z tego, że dziś przegraliśmy, zastanawia mnie tylko jak tam zdrowie naszego jednego z najlepszych Marcina Lijewskiego który zawsze musi mieć jakiegoś pecha jak dochodzi do ważnej imprezy... Miejmy nadzieję, że się jednak wykuruje zawodnik Hamburga.

Ja dziś miałem takie szczęście, że jak już miałem uderzać to na poziomie powiedzmy @1.5 (pogranicze moim zdaniem opłacalności) to kurs poszedł w dół na @1.33 i podziękowałem.

Co do turnieju który będzie rozgrywany w Wielki Piątek, Sobotę oraz Wielkanoc, to jestem optymistą i typuję, że gospodarze oraz nasza Reprezentacja pojedzie na IO. Będzie dobrze i czekamy na kursy.

Śmiesznie, że co niektórzy nie posiadający &#39;nsport&#39; w swoich kablówkach... nie będą po prostu mogli obejrzeć naszych gladiatorów. Oczywiście pozostaje internet, ale jednak troszkę to śmieszne, że tak ważne dla przyszłości polskiego szczypiorniaka spotkania wykupiła stacja wyłącznie od LM w kopaną ...

Zaczynamy w piątek z Algierią

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Dobra, bo mało dziś czasu, a jeszcze gra Superliga no i mój w sumie nowy konik II Liga Wschodnia.
W Kielcach dziś Fajnal For Puchara Polski, co mnie dziwi to fakt, iż gospodarze swój mecz wyznaczyli na późniejszą godzinę, bo w takich turniejach jak ten spore znaczenie ma zmęczenie i nawet te 2,5h w jedną czy drugą stronę może być ważnym aspektem. Płock w końcu w pełnym składzie, z kadrowiczami, z do niedawna rekonwalescentami - Paczkowskim, Chrapkowskim czy Eklemoviciem i Dobelsekiem, którzy swego czasu leczyli urazy. Bardzo szeroka zatem będzie kadra ZKS, z tego co się orientuję, Walther zabrał do Stolicy Świętokrzyskiego 19 zawodników, z których naprawdę może wybierać. No ale jak hejtowałem transfery pokroju Mortena Olsena i Władysława Gomółki, tak dalej będę - tacy ludzie nie mogą grać w drużynach pokroju Mistrza Polski. Wiem, że Gomółka młody, zdolny, fajny, ale nie sądzę, by grający w rezerwach byli gorsi.
Po stronie Puław wydaje się, że jest dobrze. Dali dupy w 1/4 na konkrecie, naprawdę. Wczoraj chwilę rozmawiałem z jednym z zawodników i mówił, że osobiście nie czuje się najlepiej, atmosfera nie jest za dobra. Ale to nie oznacza, że puławianie nie będą walczyć, no bo będą.
Ale handi wystawione przez Tobet odbieram za dobrą monetę. Płock w tym momencie powinien zwyżkować z formą, Azotom natomiast może już braknąć pary, i na pewno, to stwierdzam z całą odpowiedzialnością, nie są w formie takiej jak w RS, gdzie z Płockiem zremisowali po 19 i przegrali 21:25.
Wichary z tego co się orientuję, zawsze po powrocie z kadry dobrze grał. Dziś jego forma może okazać się kluczem. Stęczniewski jest bardzo mocno pod formą, Wyszomirski chyba myślami gdzie indziej, a Kolew... ? nie żartujmy. W drugiej linii, wiadomo, liczymy na indywidualności. Ale przerwy zwykle nie wpływają na Michała Szybę za dobrze, i jak on za dobrze nie zagra, to odpowiedzialność spada w zupełności na praworecznych rozgrywaczy, a to wróży kiepsko.
Płock -3.5 @ 1.72 Tobet ✅ 29:19
No i jeszcze mecz Kielc. tu mam dylemat, ale ostatecznie leciutko zagram pod VTK. Pewnie nie jest tam za fajnie w szatni, wiadomo, tu rezygnacje z kadry, tu to tu tamto, to sramto. Ale już kieleccy obcokrajowcy są myślami w Londynie, bo każdy za wyjątkiem Zormana tam może pojechać.
Kwidzyn jakośprzeciw Kielcom nie błyszczał, jakoś zawsze te wpiernicze się trafiały, chyba z tego co pamiętam ładnie powalczyli jedynie w Kwidzynie w RS. A tak Kielce ich leją. Wydaje mi się, że akurat VTK w przeciwieństwie do Wisły nie ma pwoodu się oszczędzać, mają równie szeroką, acz bardziej wyrównaną niż Płock kadrę. Liczę na dobry mecz Kielc i wysokie zwycięstwo, pomimo tego co działo się w zeszły weekend na kadrze. Oby to nie przełożyło się na klub.
Kielce -8.5 @1.85 Tobet ✅ 36:27

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Jako że półfinały typersko wypadły dobrze, to i na te mecze najważniejsze coś trzeba wysmażyć. Rzecz jasna, mecz o 3 miejsce właśnie się zaczął no i dlatego sobie ten mecz ja odpuszczę. Płock nie najgorzej się zaprezentował w starciu z Azotami, z tego co się orientowałem, to Wichura jest na fali, zresztą 6 bramek wpuszczonych po przerwie, zatem Płock i jego obrona to zaiste monolit.
Kielce to atak, 36 bramek rzuconych Kwidzynowi, fajnie to wygladało, bo ten mecz już akurat oglądałem. 9 bramek Tkaczyka, ale dziś czuję, że może być trudniej, nic to, bo jednak druga linia to 7 zawodników na naprawdę wysokim poziomie.
Ja tutaj widzę wyrównany mecz, to Kielce są mocniejsze, ale czuję, że im dojście do formy, pozbieranie się i gra na pełni potencjału jeszcze to nie będzie. Płock natomiast dobrze przepracował przerwę, liczę, że dziś napsuje krwi Kielcom i obejrzymy dobrą reklamę piłki ręcznej.
Płock +5.5 @ 1.85 Tobet

Otrzymane punkty reputacji: +4
D 25,5K

dzidzok

Użytkownik
Final Four Pucharu Niemiec w Hamburgu

HSV Hamburg - Kiel 2 1,45 Bet365 ✅

Tutaj zdecydowanie na Kilonię. Ekipa Hamburga jest w tym sezonie słabiutka, widziałem ich parę razy w akcji w tym sezonie (ostatni raz we środę) i grają naprawdę słabo. Kiel to bezsprzecznie nr 1 w Niemczech, jeszcze bez porażki, ba nawet nikt punktu nie urwał mistrzom Niemiec. Ja tutaj Hamburga nie widzę a kurs całkiem,całkiem.

hopkirk 3,2K

hopkirk

Forum VIP
W związku ze zbliżającymi się Igrzyskami Olimpijskimi organizowane są turnieje towarzyskie. Dzisiaj rozpoczyna się jeden z nich w norweskim Drammen. Udział biorą żeńskie reprezentacje: Norwegii, Francji, Danii i Szwecji:
Najważniejsze informacje na stronie poniżej:
http://www.handball.no/p1.asp?p=36217

Kursy na dzisiejsze spotkania towarzyskie

Krótki opis reprezentacji z turnieju w Drammen
http://timeoutmag.com/2012/07/12/last-steps-before-london/

Zdarzenie: Norwegia - Dania⛔(37:19)
Typ:
Under 51,5
Kurs: 1,85
Stawka: 4j /10j
Bukmacher: Bwin , Expekt, Tobet

Data spotkania: 13.07.2012 godz. 20:00
Zgodnie z powyższym artykułem gospodynie bez rozgrywającej Lunde Borgersen, ważnej kołowej Frafjord, najszybszej skrzydłowej Herrem. Ogólnie słabo wygląda środek rozegrania i lewe rozegranie. Tylko prawe rozegranie z Sulland i Nostvold prezentuje się bardzo dobrze. Obrona z jedną z najlepszych bramkarek na świecie Lunde Haraldsen powinna funkcjonować dobrze. Dania w ostatnim czasie to zespół bardzo underowy. W bramce bardzo dobra Mortensen, do tego doświadczona obrona z Mellgard i Spellerberg. Do kadry wróciła Rikke Skov, co ogólnie wzmacnia zespół, ale dużej zmiany w ataku się nie spodziewam. Według mnie suma bramek będzie niższa niż 52.​

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom