No i niestety dziś nasza kadra poległa. Niemcy zagrali bardzo dobre zawody, bardzo dobre kontry, szybkie strzały. My słabo wracaliśmy, oraz na początku zbyt duża swoboda... no i cóż. Mecz dziwny z racji, że towarzyski w I połowie Bogdan dał pograć chłopakom którzy zapewne mają stanowić podstawę w Alicante, a w II dał szanse zmiennikom oraz tym którzy mają go jeszcze przekonać. Nie robię rzecz jasna żadnej tragedii z tego, że dziś przegraliśmy, zastanawia mnie tylko jak tam zdrowie naszego jednego z najlepszych Marcina Lijewskiego który zawsze musi mieć jakiegoś pecha jak dochodzi do ważnej imprezy... Miejmy nadzieję, że się jednak wykuruje zawodnik Hamburga.
Ja dziś miałem takie szczęście, że jak już miałem uderzać to na poziomie powiedzmy @1.5 (pogranicze moim zdaniem opłacalności) to kurs poszedł w dół na @1.33 i podziękowałem.
Co do turnieju który będzie rozgrywany w Wielki Piątek, Sobotę oraz Wielkanoc, to jestem optymistą i typuję, że gospodarze oraz nasza Reprezentacja pojedzie na IO. Będzie dobrze i czekamy na kursy.
Śmiesznie, że co niektórzy nie posiadający 'nsport' w swoich kablówkach... nie będą po prostu mogli obejrzeć naszych gladiatorów. Oczywiście pozostaje internet, ale jednak troszkę to śmieszne, że tak ważne dla przyszłości polskiego szczypiorniaka spotkania wykupiła stacja wyłącznie od LM w kopaną ...
Zaczynamy w piątek z Algierią
Ja dziś miałem takie szczęście, że jak już miałem uderzać to na poziomie powiedzmy @1.5 (pogranicze moim zdaniem opłacalności) to kurs poszedł w dół na @1.33 i podziękowałem.
Co do turnieju który będzie rozgrywany w Wielki Piątek, Sobotę oraz Wielkanoc, to jestem optymistą i typuję, że gospodarze oraz nasza Reprezentacja pojedzie na IO. Będzie dobrze i czekamy na kursy.
Śmiesznie, że co niektórzy nie posiadający 'nsport' w swoich kablówkach... nie będą po prostu mogli obejrzeć naszych gladiatorów. Oczywiście pozostaje internet, ale jednak troszkę to śmieszne, że tak ważne dla przyszłości polskiego szczypiorniaka spotkania wykupiła stacja wyłącznie od LM w kopaną ...
Zaczynamy w piątek z Algierią