>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Turnieje towarzyskie: międzynarodowe i klubowe oraz Puchary Krajowe 2012/2013

Status
Zamknięty.
hopkirk 3,2K

hopkirk

Forum VIP

Temat przeznaczony na typy i przemyślenia dotyczące turniejów towarzyskich: międzynarodowych, klubowych oraz Pucharów Krajowych w sezonie 2012/2013. Obecny sezon rozpoczyna mecz o Superpuchar Niemiec rozgrywany pomiędzy Kielem a Flensburgiem. Mecz zostanie rozegrany 21. sierpnia w Monachium.

Kursy z Tobetu

Następnym turniejem będzie IHF Super Globe odbywający się w Katarze w dniach 27. sierpnia - 1. września.
Więcej informacji o tym turnieju:
http://www.ihf.info/IHFCompetitions/SuperGlobe/SuperGlobe2012Qatar/tabid/6054/Default.aspx

Zapraszam do pisania analiz i przemyśleń

hopkirk 3,2K

hopkirk

Forum VIP
w dniach 27. sierpnia - 1. września rozgrywany jest turniej IHF Super Globe W Katarze.
http://www.ihf.info/IHFCompetitions/SuperGlobe/SuperGlobe2012Qatar/tabid/6054/Default.aspx

Transmisje powinny dostępne pod tymi adresami:
http://shoof.alkass.net/shoof/?live=1
http://shoof.alkass.net/shoof/?live=2
http://shoof.alkass.net/shoof/?live=3
Plan turnieju
http://ihf.info/files/Uploads/NewsAttachments/0_Event%20Schedule-SG%202012.pdf
Składy
http://www.ihf.info/IHFCompetitions/SuperGlobe/SuperGlobe2012Qatar/TeamInfo/tabid/6059/Default.aspx
Wczoraj nie sprawdzałem czy była oferta u bukmacherów. Myślę, że na końcowe spotkania powinno kilku bukmacherów oferować kursy.

hopkirk 3,2K

hopkirk

Forum VIP
Superpuchar Hiszpanii​

Dzisiaj o godzinie 18:00 w Madrycie zostanie rozegrany Superpuchar Hiszpanii pomiędzy Atletico Madryt i Barceloną. Atletico zagra we własnej hali, co na pewno będzie dużą przewagą. Zespoły przeprowadziły wiele ciekawych transferów, ale też kilku znakomitych piłkarzy odeszło z ligi hiszpańskiej. Barcelonę na Veszprem zamienił bardzo ważny Laslo Nagy, w ostatnich dniach zakupiono z Atletico bramkarza Arpada Sterbika. W zespole z Madrytu zadebiutuje w oficjalnym meczu Ivano Balić.
Zapowiedź meczu
http://www.marca.com/2012/09/07/balonmano/1347039424.html

Transmisje meczu będzie dostępna na stronie http://www.laola1.tv/

Zapraszam do pisania analiz i przemyśleń​

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
To pierwszy typ mój w tym temacie, jutro kolejne powinny być, na razie kursy na spotkanie Vive w Gdańsku wystawili w Tobecie, a na 4 jutrzejsze spotkania międzysuperligowe wystawili w Fortunie, kursy nawet mogą być.
Trenerem Wybrzeża jest Daniel Waszkiewicz a pomaga mu Damian Wleklak, drużyna bardzo dobra jak na warunki I-ligowe i powinna liczyć się w walce o awans, przegrali co prawda z zespołem Legionowa i SMSu, ale ostatnio trochę się poprawili.
Tutaj pewnie będzie widowisko dobre, na pewno nie będą Kielce grać jakichś cudów, ale te 40 powinni wrzucić, &quot;Buła&quot; dostanie cały mecz, pewnie Tomczak, bo nie jedzie na kadrę, Olafsson powinien trochę pograć, a on na leszczy nie jest złym zawodnikiem, ale wiadomo, że półeczka niżej niż Ivan Groźny. Karol Bielecki trochę mnie martwi, bo powinien dziś pograć trochę, ale liczę, że koło 6 rzuci, Bielecki-Tkaczyk to powinien być fajny duet i dziś może będzie jego odrodzenie.
Podsumowując, Kielce nie będą robić krzywdy w defensywie, a średnia krajowa - 39 czy ileś tam, powinna być w ataku zrobiona. 40-42 rzucą, mniej niż 23-25 nie powinni stracić. Można zagrać.
Vive - Wybrzeże
Over 64.5 @ 1.75 Tobet
⛔ 51 :|

kunciapek 896

kunciapek

Użytkownik
MKS Piotrkowianin Piotrków Tryb. - NMC POWEN Zabrze 2
KPR Legionowo - Gaz-System Pogoń Szczecin 2
ako: 3,00 / Tobet
Piotrków musi się bardziej skupić na zdobywaniu punktów w meczach ligowych jeśli chce się utrzymać, więc na PP spinać się raczej nie będą. Zabrze przeciwnie. Po wypowiedziach prezesa klubu można wnioskować iż traktują te rozgrywki bardzo poważnie i mają w planach awans do Final Four. Całkiem niedawno obie ekipy zmierzyły się w Piotrkowie i z tamtego pojedynku zwycięsko wyszła ekipa POWENu. Dziś będzie podobnie.
W pojedynku beniaminka pierwszej ligi z beniaminkiem najwyższej klasy rozgrywkowej zdecydowanie na gości. Skład mają spokojnie na środek tabeli PGNiG jednak póki co brak zgrania i jedynie dwa wygrane mecze. Legionowo dobrze w I lidze, jednak poziom między obiema ligami jest drastycznie różny. Ekipa ze Szczecina dziś awansuje dalej, czym poprawi swoje morale i może zacznie grać w lidze tak jak oczekiwano od nich przed rozpoczęciem sezonu.

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
No tak, w Szczecinie gra sama w sobie wygląda nie najgorzej, o czym świadczą ostatnie wyniczki, które trochę się poprawiły. Zagrali ładny mecz w Lubinie, ale w końcówce to zepsuli i dobrze, bo miałem ZL pograne :p Pogoń dziś w pełnym składzie pojedzie pod stolicę. W Legionowie najważniejszym zawodnikiem jest rzecz jasna Paweł Albin, który ma przeszłość w Polsce czy nawet we Francji, ale np. wczoraj Wybrzeże Gdańsk też miało Nilssona, który kiedyś grał w kadrze Polski i widzieliśmy jak to wyglądało. Drugi typ również popieram.

Ja jednak odważę się postawić na Zagłębie, drużyna ostatnio pokazała swą moc... Skrzydła świetne, Bartczak w dużej formie, wszystko kończy, dobrze związuje strefę swoimi wejściami, dzięki czemu Przysiek, Przybylski, Gowin czy Bóg wie kto ma miejsce żeby zagrać w II linii, ale jest ich sporawo.
Wiadomo, że to ostatni mecz przed kadrą, gdzie wyjedzie Bartczak, Malcher z Lubina oraz Orzechowski i Tolek Łangowski z Kwidzyna. Kwidzyn odkąd pamiętam średnio poważnie traktował ten cały puchar, męczyli się z Miedzią swego czasu, rok temu doszli do FF, ale drogę mieli bardzo łatwą.
Jak dla mnie starcie dwóch dobrych drużyn, nawet bardzo. Plusem MMTSu jest doświadczenie i wygrana w meczu ligowym. Atuty ZL natomiast to własna hala, niezła forma i większa motywacja. Wg mnie tu będzie raczej wygrana Zagłębia, lubię gdy są dogiem u siebie.
Zagłębie lub remis @ 2.02 Tobet ⛔

Wydaje mi się, że linia na over w Puławach jest niewysoka, bo tu Azoty naprawdę mogą się zabawić... ;) Ale nie gram tego chyba, bo wczoraj już była &quot;zabawa&quot;... i Kielce straciły 15 bramek :p ????

hopkirk 3,2K

hopkirk

Forum VIP

Dzisiaj przed nami kolejna runda pucharu Niemiec w piłce ręcznej. Wczoraj odpadł jeden z głównych kandydatów do Final Four: Fuchse Berlin.

Zdarzenie: Minden - Tusem Essen (27:23)
Typ: Minden-4Ah
Kurs: 1,85
Stawka: 2j /10j
Bukmacher: Bet365, Unibet

Data spotkania: 24.10.2012 godz. 19:30

W ostatniej kolejce do Minden wrócił Dalibor Doder, po urazie powinien normalnie grać Biblija. Gospodarze prezentują się bardzo dobrze, dobre transfery przed sezonem. Myślę, że będą dzisiaj chcieli poprawić sobie humory po remisie w samej końcówce z Balingen. Essen prezentuje się dużo słabiej. W lidze do tej pory bez zwycięstwa. Kontuzjowany jest bardzo ważny gracz: Poter, który był pierwszym rozgrywającym i centralnym obrońcą. Po urazie dzisiaj ma wrócić Julius Kuhn. W ostatnim tygodniu było jeszcze kilka problemów: Kulhanek, Kropp. Według mnie Minden powinno wygrać minimum 5 bramkami.

nbd 485

nbd

Użytkownik
KS Azoty Puławy v MMTS Kwidzyn

MMTS w ostatnim swoim meczu mocno rozczarował, przegrywając u siebie z Piotrkowianinem 33:34. Warto zauważyć, ile bramek dali sobie rzucić drużynie, która walczy o utrzymanie. Trochę skomplikowali sobie tym sytuację w lidze, szczególnie jeśli interesuje ich gra o podium na koniec sezonu. Wiadomo wszem i wobec, jaki stosunek ma Kwidzyn do pucharów europejskich - nie bardzo chcą tam grać, bo brakuje im kasy. No a udział w tychże to jedyna nagroda, na jaką można liczyć, grając w Pucharze Polski. Może trochę odpuszczą, nie będą chcieli forsować zbytnio zawodników - szczególnie, że mieli ostatnio problemy z kontuzjami w ekipie.
Z drugiej strony Azoty, które chcą walczyć o tyle, ile im sie uda w tym sezonie. Jest i kasa, jest zespół, grają u siebie i będą chcieli wypracować sobie jakąś zaliczkę przed rewanżem w Kwidzynie. Myślę, że w świetle zmartwień MMTSu powinni wygrać ten mecz, kończąc z przewagą 5-6 trafień, bo Kwidzyn naprawdę bardziej woli ligę, niż puchary.
KS Azoty Puławy -2.5 @1.85 Tobet ⛔ 37:36 ▶ Słabo Azoty - liczba straconych bramek mówi sama za siebie.

Otrzymane punkty reputacji: +11
adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
no i znowu się zgodzę z @nbd. Jakoś nie wydaje mi się, żeby Kwidzyn po podróży długiej miał zagrozić Azotom, ale różnie z tym w ostatnim czasie niestety bywa. Solidne, nawet bardzo wyjazdy chłopaków z Kwidzyna jak dotąd i jak się nie mylę, to tylko w Płocku, Kielcach i Puławach ligowe porażki. Czyli tam gdzie wszyscy.
Azoty znacznie szerszy skład, obawiam się tylko, że za długo pograją ręczniki aka ligowe słabeusze z bramki Sokołowski i Grzybowski, ale ostatnio Stenia wraca do gry, zatem powinien pobronić.
Mroczkowski z lekkim urazem podobno i dlatego nie uczestniczył w dłuższym wymiarze w kompromitacji z Piotrkowianinem.
KSA w defensywie bardzo mocne. Generalnie to tyle, bo i tak nie ma o czym pisać, bo nbd elegancko opisał. Chciałem tylko dodać, że wybieram się na mecz, zatem nie wypada Azotanom przegrywać.
Azoty @ 1.48 Tobet ✅ 37:36

Otrzymane punkty reputacji: +4
hopkirk 3,2K

hopkirk

Forum VIP

Zdarzenie: Minden - Lubbecke⛔(27:26)
Typ: Lubbecke
Kurs: 1,95
Stawka: 4j /10j
Bukmacher: Bet-at-home

Data spotkania: 11.12.2012 godz. 20:15

Mecz derbowy. W sezonie regularnym wynik: Minden - Lubbecke 32:31. Po trudnym meczu wygrało Minden (bez Dodera). W tamtym meczu Lubbecke grało bez Vukovicia, D. Svenssona, bardzo szybka czerwona kartka dla Niemeyera.
Minden to beniaminek, ale dosyć poważny. Przed sezonem niezłe transfery, świetnie prezentuje się w ataku Nenad Biblija. Dzisiaj nieobecny jest niezły gracz Steinart, prawdopodobnie nie zagra bardzo ważny kołowy Svavarsson. Lubbecke zaczęło sezon w dobrym stylu, ale w ostatnim czasie seria porażek. Goście według mnie wyglądają dużo lepiej niż Minden. Wielu doświadczonych graczy, często powoływanych do mocnych reprezentacji. Lubbecke to zespół, który poważnie traktuje puchar. W poprzedniej rundzie po świetnym meczu wyeliminowali Fuchse Berlin. Według mnie Lubbecke powinno wygrać.

Transmisja meczu na stronie Laola1.tv

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
chyba warto dać handicap na Kielce o wartości 9.5 z betcity. Absolutnie rozbity i myślący już o końcu roku Piotrków kontra Kielce, które zechcą się godnie pożegnać z kibicami. Dwumecz w 2 dni to nie jest specjalne wyzwanie, zwłaszcza, że ma się naprzeciw tuzy z Legnicy (jutro) i Piotrkowa.
Więc tak, Piotrków mocno rozbity, słabo grał w ostatnim czasie. Kielce teraz już spokojne, bo po Lidze Mistrzów jest. Cupić/Olafsson po połowie, pewnie Strlek odpocznie, Szmal odpocznie... Ale z drugiej strony, w którymś meczu każdy z dostępnych (nie grają Grabar i Rosa) zagra, a wiadomo, że w ekipie VTK odbywa się to bez specjalnych problemów z utratą na jakości. Piotrków absolutnie nie zagrozi Kielcom, a handicap jest śmiesznie niski. Zawsze jak ktoś chce minimalizować stratę może robić surebet z ew. stratą 6,2%, ale na wejście szansa jest spora. Zawsze warto chyba zagrać trochę lżej te +16.5, a mocniej o ile jest możliwość dorzucić -9.5.
Kwidzyn po @ 2.00 jest również niezłym rozwiązaniem, zwłaszcza, że gdzie indziej można dostać jakieś 1.5 (na razie tylko Fortuna) dlatego też polecam. Bardzo dobra forma w ataku Kwidzyna w dwóch ostatnich meczach i łącznie 68 goli rzuconych Azotom i Płockowi. Tego meczu chyba nie odpuszczą mając w zanadrzu stratę zaledwie gola. Dlatego chyba pod Kwidzyn warto zagrać i ewentualnie z kilkuprocentową stratą dograć +2.5 na Azoty o ile się pojawi poza Fortuną.
Również spory handicap na Szczecin w Fortunie i zobaczymy cóż poczynić z takowym. +13.5 na Pogoń w Fortunie.
Kielce -11.5 i Piotrków +16.5 @ 1.85 betcity i @ 1.9 tobet wygrana +14
niestety reszta w trakcie anaalizy poszła ????

Otrzymane punkty reputacji: +8
hopkirk 3,2K

hopkirk

Forum VIP
Było zainteresowanie poniższymi meczami, do tego są transmisje, więc dodaje.

Węgry - Rumunia

http://www.youtube.com/watch?v=VnqLhcyoNDw

MAGYARORSZÁG: Liszkai, Mikler (kapusok), Ancsin, Grebenár 2, Harsányi 6 (2), Iváncsik G. 4, Krivokapics 2, Lékai 5, Mocsai 3, Nagy K. 5, Nagy L. 1, Schuch, Szöllősi 1, Vadkerti 2, Zubai 2. Szövetségi kapitány: Mocsai Lajos.

ROMÁNIA: Ciobanu, Marocico, (kapus), Asoltanei. Campan 1, Dospinescu 4, Fenici 3, Florea 4 (2), Ghionea, Ghita 2, Grasu, Iancu 1, Novanc 1, Ramba, Rotaru 1, Sadoveac 2, Simicu 8, Talas. Szövetségi kapitány: Eliodor Voica.

Węgry - Serbia (hala Veszprem)

http://www.youtube.com/watch?v=PAIO_MGfbVI

Isključenja: 6 minuta – 6 minuta
Sedmerci: 5(5) – 3(3)

Mađarska: Liskai, Mikler, Tatai, Ančin 1, Grebenar, Haršanji 8 (5), Ivančik 1, Krivokapić 1, Lekai 5, Močai 3, K. Nađ 7, L. Nađ 4, Putic 3, Šuh, Solosi, Vadkerti 2, Zubai 2.

Srbija: Nikčević 3 (2), Toskić 3, Radivojević 3, Prodanović 6, N. Ilić 2, U. Mitrović, Zelenović 2, Stanković, Radovanović, D. Nenadić, P. Nenadić 1, Marsenić 2, Gajić, Šešum 2, Vujin 7.

Srbija – Rumunija 29:23 (11:12) (Mecz w Serbii)

Balatonfured – Dvorana: Gradska hala. Gledalaca: 300. Sudije: Andorka i Huker (Mađarska). Sedmerci: Srbija 2 (2), Rumunija 4 (4). Isključenja: Srbija 8, Rumunija 6 minuta.

SRBIJA: Nikčević 7 (2), Toskić 3, Radivojević 4, Prodanović 2, N. Ilić 2, U. Mitrović 1, Zelenović 3, Stanković, Radovanović, D. Nenadić, P. Nenadić 5, Marsenić 2, Gajić.

RUMUNIJA: Čobanu, Despinesku 3, Grasu 2, Talas 1, Janku, Kampan 2, Simku 1, Gita 1, Sadoveak 1, Ramba 3, Florea 4, Novanik 3, Rotaru 1, Marosito, Fenići 1.

Igrač utakmice: Petar Nenadić (Srbija)

K 1

kub222

Użytkownik
Kursy

Szwajcaria vs Katar 1.47
Dlaczego taki duży kurs na Szwajcarów ?Nie wiem.
Do tuzów nie należy, ale coś tam grają. Pamiętam ,że i my przegraliśmy w Szwajcarii w elimenacjach kilka lat temu. Szwajcaria ma swojego reprezentanta i w lidze mistrzów to też coś znaczy. Nie dostają tam lania.
Helveci graja też u siebie i to też do czegoś zobowiązuje.
Katar powiem szczerze nieznana mi drużyna kursy dziwne więc zagram i spojrzałem ,że wszyscy grają w swej lidze której przypuszczam że nie jest zamocna.

hopkirk 3,2K

hopkirk

Forum VIP
Dzisiaj zaczynają się trzy turnieje towarzyskie przed MŚ. Zostane one rozegrane w Danii(Dania, Tunezja, Czarnogóra, Słowenia), w Czechach (Czechy, Słowacja, Polska, Węgry) oraz w Szwajcarii (Szwajcaria, Katar, Białoruś, Austria)

kub222: przypominam, że Katar gra na MŚ a Szwajcaria nie. Ostatni mecz tych drużyn (rok temu na tym samym turnieju, co się dzisiaj rozpoczyna) skończył się jednobramkową wygraną Szwajcarii.
http://www.handball.ch/images/getfile?eid=528c45be-822b-43ca-8809-e8c78744ffde&amp;amp;aid=c43fe27b-c285-4b9d-9b96-e8cccd948aec&amp;amp;id=2210
Skład Szwajcarii wygląda dosyć dobrze.

Zapraszam do pisania analiz i przemyśleń​

S 110

supporter

Użytkownik
Węgry-Polska 1HC -1
Węgrzy solidna europejska reprezentacja, która potrafi z nami odnosić zwycięstwa w dużych imprezach gdzie Polacy grali w mocnym sprawdzonym i zgranym składzie.
Dziś zupełnie inna sytuacja, nasza reprezentacja w składzie, który w dzisiejszym meczu będzie eksperymentował ustawienia. W drużynie 4 debiutantów, także myślę, że bez większego ciśnienia na walkę i zwycięstwo.
Więcej argumentów za naszymi braćmi Węgrami i taki też typ na dziś.
z fartem;)

hopkirk 3,2K

hopkirk

Forum VIP
Zdarzenie: Słowenia - Czarnogóra⛔31:26 (14:8)
Typ: Under 56,5
Kurs: 1,85
Stawka: 2j /10j
Bukmacher: Bet365

Data spotkania: 04.01.2013 godz. 17:00

Mecz towarzyski w Danii. Trener Słoweńców narzeka na kontuzje. Ze składu odpadło dwóch słabszych bramkarzy i leworęczny Miklavcić. Obecnymi bramkarzami są Skof i Prost, czyli powinno być dobrze w obronie. Czarnogóra to zespół nastawiony defensywnie. Mają bardzo mocną obronę 3:two:1. Atak jest słabszy. Trener zrezygnował z bardzo ofensywnego Markovicia. W ostatnich dniach bardzo ważni w ataku Mrvaljević i Melić byli poza kadrą(mecz ligowy w Austrii oraz testy w PSG). Trenerzy zapowiadają wykorzystanie wszystkich dostępnych zawodników. Według mnie suma bramek powinna być niższa niż 57.

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Wczorajsze wyniki głównie bez niespodzianek, choć przyznam, że nie spodziewałem się aż takiej porażki Czechów. Na plus jak najbardziej nasza drużyna. Na minus oczywiście Dania, która z Tunezją okrutnie się męczyła. Ale to jest chyba dość normalne, patrząc na to jak te przygotowania przebiegają. Zawsze jakiś słabszy nieco mecz może się trafić. Słowenia dobrze z Czarnogórą, dał pograć każdemu trener, oczywiście najskuteczniejszy Dragan Gajić, pewno czołowe skrzydło świata.
U nas bardzo cieszy forma lewej strony: Kubeł, Bielecki, Jurecki to aż 15 bramek dla nas. Co ważne, również lewe skrzydło jako tako się spisało, bo Przemek Krajewski zdobył aż 3 gole. Słowacja rozbiła Czechów, ale zarówno jedni jak i drudzy nie grają w Mundialu i jak widać różnie podchodzą do zawodów.
Na Słowenię w miarę znośny kurs, buki się trochę zabezpieczają, ale skoro wczoraj dali taki kurs na nich z Czarnogórą, to i dziś taki jest zrozumiany. Wg mnie do jakiegoś tripla jak najbardziej.
Polacy dziś już raczej tak nie zepsują tego jak miało to miejsce wczoraj. Przy remisie wczoraj teraz trzeba wysoko wygrać dwa ostatnie mecze, bo wygrana w tym turnieju podniesie morale. Chłopaki o tym wiedzą, a nie widzę problemu w momencie gdy grają nawet zmiennicy, może poza Szperą, który trochę odstaje. Wg mnie też easy win.
Polska + Słowacja @ 1.69 tobet ✅ easy
Raczej nie polecam jednak grania na Niemców czy Duńczyków po kursach, bo jednak Szwecja coś tam grać potrafi. Wiadomo, że do Hamburga przysyła mocno eksperymentalny skład, ale Niemcy też są mocni inaczej więc można sobie odpuścić. W meczu w Szwecji długo walczyli Szwedzi.

J 1

jaccass

Użytkownik
bet365 mecze towarzyskie
Białoruś(-2,5) - Katar 1 - 1,35. Wczoraj po rozjechaniu Austrii, mysle że to spokojny bezpieczny typ na białorusinów. Serhei i ekipa bedą czarnym koniem naszej grupy.
Serbia - Macedonia (+6,5) - 1,30 Kolejny bezpieczny typ na nieobliczalną Macedonie. Myśle że Serbia wygra ale maks 1,2 bramkami, nie zdziwiłbym sie jakby Macedonia sprawił niespodzianke.
Sumując oba typy daje kurs : 1,75

Polecam gram takim systemem i są z tego rezultaty

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Sporo remisów w tych meczach towarzyskich jak na handball :p Może ktoś nad tym czuwa, hehe. No nic. W każdym razie teraz chyba warto będzie coś zagrać pod europejskie druzyny. Austria bardzo dobrze zagrała ze Szwajcarią, praktycznie cały mecz prowadzac w tych zawodach. Teraz spokojnie powinni z Katarem powalczyć. Katar to drużyna zagadka, ale widać, że potrafi grać z europejskimi średniakami, bo coś tam z Macedonią powalczyli, tu remis z Białorusią. Austria, troszeczkę przemeblowuje skład, jak to drużyna nie grająca w wielkim turnieju. No i ze starej gwardii głównie Hermann i Djukić rzucają się w oczy. Ale Austria rokrocznie dorzuca jakieś tam talenta do niemieckiej BL, więc ta młodzież coś powinna grać. Katar to młodzież z chorwackim trenerem. Wg mnie na MŚ jadą po naukę, a tutaj może wyjść zmęczenie turniejem (3 dzień, 3 mecz) i wąska kadra.
Czarnogóra co pokazała w meczu z Danią to trochę wstyd, teraz naprzeciw ich stanie Tunezja. Wiadomo, że Tunezja to chyba pozaeuropejski team najmocniejszy, o czym świadczą choćby 1/4 IO ostatnio, choć tam akurat nikogo spoza Europy (a, Wielką Brytanię) nie ograli. Czarnogóra może być takim czarnym koniem turnieju, jak najbardziej idzie handball w tym kraju do przodu. Tunezja jest na pewno dla nich do ogrania i wierzę, że bez problemu są w stanie wygrać. Zwłaszcza, że Tunezja też musi w końcu słabiej zagrać ;)
Słowenia w Danii to mega dog się zapowiada szczerze mówiąc. No bo tak, Dania jeszcze chyba nie odpali, choć z drugiej strony u siebie powinna wszystko wygrać. Zachowując zdrowy rozsądek, jednak po tym kursie wypada to zagrać. Nie sposób zbadać podejście do turnieju, do meczu. Potencjalnie Dania jest lepszym zespołem, ale już mecz z Tunezją pokazał, że nie jest jeszcze do końca w formie i jakieś fale się będą przytrafiać czego nie zmieni nawet wygrana z Czarnogórą. Spokojnie można próbować.
Słowenia @ 6.1 maraton (spore różnice, pewno niskie limity, ale grubo i tak nikt tego grał nie będzie;))⛔
Austria @ 2.11 betsafe⛔
Czarnogóra @ 2.3 bwin
⛔

nbd 485

nbd

Użytkownik
Chrobry Głogów v Stal Mielec

Zapowiada się świetny bet na dzisiaj. Zostało nam jedno zaległe spotkanie w Pucharze Polski - prawda jest jednak taka, że powinno być to dość jednostronne widowisko. W Głogowie obecnie tragedia. Fatalne wyniki drużyny, playouty powoli stają się nieuniknione, zmiana trenera i wygląda na to, że jednak priorytetem powinno zostać uratowanie ligi, bo w pucharze i tak nie będą mieli czego szukać nawet w przypadku awansu. Z drugiej strony jest Stal, która nie odpuści. Będą na pewno chcieli powalczyć o trzecie miejsce i mają na to całkiem realną szansę. Co tu w sumie więcej kombinować - Chrobry po prostu nie może pozwolić sobie na marnowanie sił na spotkania, z których nic nie wynika. Kalkulacja musi tu wziąć zdecydowaną górę.
Stal Mielec @1.52 Tobet ⛔ 34:28 ▶ No dla mnie ten wynik to jest OGROMNY szok.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom