Twój wkład zasłużył co najwyżej na Tescową torebkę foliową niż na walizkę PokerStarsMożesz powiedziec cos wiecej o tym wkladzie bo dopiero niedawno do was dolączyłem a chętka na walizke jest... ???? Dodam, ze forum a szczególnie działy : typy ekspertów turnieje i ligi pokerowe czytam prawie kazdego dnia . Z góry dzieki za odpowiedz GL na stolikach ????
Są planowane jakieś turnieje na 2013? Shipnąłbym ????
JUHU!!! ???? A jakie nagrody?
Forum "tworzą" ludzie, duża społeczność można powiedzieć. Wchodzisz na forum, bo wiesz że ktoś napisał info o fajnej promocji, turnieju, typach etc. Gdyby nie aktywne osoby to forum by upadło. Dlatego chcemy takie aktywne osoby (które napędzają forum) wynagrodzić, gdy jest do tego okazja.Możesz powiedziec cos wiecej o tym wkladzie bo dopiero niedawno do was dolączyłem a chętka na walizke jest... Dodam, ze forum a szczególnie działy: typy ekspertów turnieje i ligi pokerowe czytam prawie kazdego dnia. Z góry dzieki za odpowiedz GL na stolikach
Ja proponuję dać możliwość zagrać styczniową ligę/turnieje wszystkim, a o lutym poinformować, że trzeba 100 postów wbić i tyle.
http://forum.bukmacherskie.com/f16/regulamin-forum-bukmacherskiego-7142.html
Regulamin Forum Bukmacherskiego
I. Regulamin Forum Bukmacherskiego
(...)
Każdy użytkownik ma obowiązek zapoznać się z regulaminem forum oraz regulaminem odpowiednich działów.
(...)
6. Wszyscy Użytkownicy zobowiązani są do podporządkowania się poleceniom Administracji forum. Administratorzy i Moderatorzy to ludzie odpowiedzialni i każda ich sugestia na pewno jest słuszna.
(...)
9. Moderatorzy i Administratorzy forum nie muszą tłumaczyć się ze swoich decyzji. Decyzje podejmowane przez Administracje forum są niepodważalne.
Nie jesteśmy forum pokerowym. Turnieje pokerowe są podziękowaniem dla aktywnych uzytkowników Forum.Bukmacherskie.com.Gdyby nie aktywne osoby to forum by upadło. Dlatego chcemy takie aktywne osoby (które napędzają forum) wynagrodzić, gdy jest do tego okazja.