Dzisiaj walka o miano najlepszego zawodnika w Anglii i o dziką kartę na
GP Cardiff. Będą emocje bo na Ladbroke Stadium zawsze jest przednie ściganie. Choć oferta nie powala wybrałem sporo typów ale niektóre wyglądają rewelacyjnie.
Chris Harris Wygra @ 3,00 Bet365 Nicholls, Harris, Woffinden
Początkowo było nawet 3,25 na wygraną Bombera. Moim zdaniem zagrać lepiej to niż z oferty Tobetu gdzie liczą na punkty. Bo tak jak w ubiegłym roku może nie wygrać rundy zasadniczej a w finale i tak pozostawił wszystkich rywali z tyłu. Jedynym groźnym rywalem jest Nicholls, jednak jego obecna forma nie jest tak rewelacyjna jak Harrisa. Co prawda kiedy przyjechał do Wolverhampton ze swoim Swindon zdobył 13 punktów, jednak moim zdaniem nie da rady Bomberowi.
S.Robson - R.Hall 1 @ 1,50 Sportingbet 7-14 (8-2 punkty)
Jak dla mnie rewelacyjny typ i rewelacyjny kurs. Robson w ubiegłym roku zajął 6 miejsce, a Hall nie dostał się do najlepszej szesnastki przegrywając z Kingiem. I musiał zadowolić się pozycją rezerwowego. Dla mnie to może być czarny koń tych mistrzostw, w meczu ligowym kiedy przyjechał do Wolverhampton zdobył aż 17 punktów będąc najlepszym zawodnikiem swojego zespołu. W pojedynkę trzymał wynik Lakeside. Hall ogórek w tym sezonie słabo, jeździ sobie w
Premier League w Leicesterze. I szału tam nie robi. Nie ma szans z zawodnikiem młotów.
E. Kennett - O.Allen 1 @ 1,30 Sportingbet 4-10 (12-6 punktów)
Dla mnie równie dobry typ co powyższy. Kennett chce walczyć dzisiaj o podium to już minimum, bo celem nr. 1 jest dzika karta na
GP Cardiff, więc teoretycznie może przegrać tylko z Harrisem. Wtedy dostanie dzikusa. Forma w Anglii rewelacyjna, w ubiegłym roku był 5. Allen taki jakiś niemrawy w tym sezonie, raczej nie powinien zagrozić Edwardowi.
C.Harris - D.King 1 @ 1,20 Sportingbet 2-11 (13-5 punktów)
Harris faworytem do wygrania King, może w czołówce namieszać i w TOP6 może się znaleźć jednak z Bomberem moim zdaniem nie ma szans.