>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Turnieje indywidualne 2011

Status
Zamknięty.
kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Problemy sprzętowe. Niby dwa silniki które miał na dzisiejsze zawody, odmówiły jazdy ;)
To coś Łagutowie mieli dzisiaj strasznego pecha jeśli idzie o sprzęt. Jak widać forma była, bo obaj prezentowali się dobrze. Pewnie, gdyby było wszystko w porządku to obaj by walczyli o podium. Jeśli pozbierają wszystko do niedzieli najbliższej to powinni stworzyć ciekawe widowisko przeciw Unii i na to liczę, gdyż lubię obu tych zawodników.

S 4

sledziu

Użytkownik
złoty kask tobet
Krzysztof Kasprzak - Sebastian Ułamek 1.85 - 1.85
sebastian jest tylko rezerwowym wiec mozna postawic na kasprzaka bo on napewno pojedzie 5 razy a ułamek napewno kogos zastapi tylko nie wiadomo ile razy jeśli mniej niz 3 to zaklad anulowany ale i tak warto sprobowac

jaga1962 69

jaga1962

Użytkownik
jak mozna wystawic taka pare ?? pewnie bedzie zwrot jak skumają ,że Ułamek nie jest w &quot;16-stce&quot; ... (Tobet mogl sie kierowac jego zajetym ósmym miejscem w półfinale ZK i uwzględnia go jako podstawowego zawodnika)

/albo wiedzą o czymś czego my jeszcze nie wiemy ,że ktoś nie jedzie ,ale to niemożliwe...;p

B 41,5K

bosky

Użytkownik
Ułamek albo pojedzie tych biegów 5, jako podstawowy zawodnik, albo nie wyjedzie na tor wcale, reasumując ja bym spasował. Ale to tylko moje subiektywne zdanie, jeśli nic się w obsadzie nie zmieni, to na 99% będzie zwrot. ;-)
Generalnie całe zawody takie trudne raczej do typowania, jeśli już miałbym się na kogoś skusić, to może na Kołodzieja, ale nawet nie podaję nic konkretnego bo i tak wiem, że nie zagram ;-)

robson_26 612

robson_26

Forum VIP
Szkoda, że tylko 3 pary wystawił Tobet. Jeżeli ktoś próbuje grać u stacjonarnych, to uważałbym na Miedziaka. Wczoraj miał upadek z Anderssonem. Po meczu trochę narzekał na ból prawego nadgarstka i chodził z przyłożonym lodem. Dzisiaj może mu to przeszkadzać, jeżeli coś faktycznie sobie nadwyrężył.
Janowski dzisiaj pojedzie na luzie, a jak on jest zrelaksowany to wjeżdża w taśmę ;) Żartuję oczywiście. Ładnie się zaprezentował w meczu. Był szybki na dystansie. Wie jak jechać na MA. Jeżeli zrobią taki sam tor i zbytnio nie oleje tego turnieju to powinien być lepszy od Buczka - taka jest para w Tobecie.
Ciężka para Hampel - Prostas. W zeszłym roku w ciemno brałbym Małego, ale teraz PePe jest w gazie i sam nie wiem. Niby Jarek dobrze się spisuje na MA, jest również w dobrej formie, ale wiadomo to tylko ZK, a nie GP :p
Dlaczego dali Kaspera z Ułamkiem sam nie wiem.

lysy-16140 268

lysy-16140

Użytkownik
Ułamka dziś biorę w ciemno, to on prezentuje lepszą formę na starcie sezonu i nie ma co rozkminiać, czy pojedzie jak pojedzie i ile pojedzie. Złoty Kask więc i szansa na pościganie się z czołówką polskiego speedwaya na dobrym torze. Myślę, że Sebę stać na podium także, kolejny typ z serii promo od Tobetu 1.85 ???? Do tego Janowski i dubel ok. Hampela z Protasem również bym nie ruszał, bo tam będzie się rozchodzić kto jakie jajko zjadł na śniadanie, a tego pewnie nawet oni sami nie wiedzą ???? \
w Tobecie minimum 3 starty więc, albo pojedzie Ułamek za kogoś kto się wycofa, albo zwrot więc coś tam pewnie wiedzą ????

T 1,5K

torretoo

Użytkownik
Janowski - Buczkowski 1 1,60 Tobet ✅✅
Nie mam czasu czekać na to czy buki dodadzą jeszcze jakieś pary dlatego wybrałem wyżej wymienioną. O &quot;Buczku&quot; i jego startach na Motoarenie chyba nie moge powiedzieć nic, natomiast Maciek czuje sie bardzo dobrze na owalu w Toruniu wczoraj to potwierdził, zdobył 10 punktów pokonał Holte przecież, a jak wiadomo jest to nie byle kto, no i gdyby nie taśma myślę, że jego dorobek punktowy był by większy... Reasumując, gram dzisiaj na &quot;Janosia&quot;, myślę, że typ spokojnie powinien wejść. Tak apropo czy dzisiejsze zawody to nie debiut dla &quot;Buczka&quot; na Motoarenie..? ;)

edit // Po pierwszym biegu nie wyglądało to kolorowo.. no i ten defekt buczka w jego ostatnim biegu na prowadzeniu.. ale najważniejszy jest ✅ i $$ ;)

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Ja bym tak optymistycznie nie patrzył na Janowskiego_Oczywiście jest najlepszym juniorem w Polsce,tego nie da się podważyć. Na MA wczoraj też dobrze śmigał. A Buczek? Niby 1ligowy średniak,ale ten sezon zaczął jak na siebie wyśmienicie. Zarówno w naszej lidze jak i angielskiej przywozi mnóstwo &quot;trójek&quot;. Dla mnie warto by było zagrać na Maćka gdyby kurs był 1,85,a tak widzę większe value w 2,40 na Buczkowskiego.
Mam nadzieję,że jak ludzie z Tobetu już się najedzą jajek i kiełbasy to dadzą większą ofertę na te zawody.
Wesołych Świąt dla Wszystkich!!
Nic więcej się nie pojawia więc gram:
Janowski-Buczkowski 2@2,65⛔ 8pkt-5pkt(szkoda,Buczek w ostatnim biegu defekt na prowadzeniu i byłoby też 8pkt)
Zobaczymy co wyjdzie,Buczkowi podobno bardzo zależy na dobrym występie,który dałby mu udział w eliminacjach GP2013

M 0

maryjanus

Użytkownik
dobry kurs byl (1,6) ale juz jest (1,42) wiec raczej odpuszczam bo zanim zdaze zalozyc konto na tobecie to bedzie z 1,3 ???? mysle ze 1,6 to wysoki kurs po wczorajszych zawodach na MA

S 4

sledziu

Użytkownik
buki chyba jeszzcze w kosciele albo jaja jedzą na sporingbet nic nie ma na dzis a tobet tylko 3 oferty jak myslicie bedzie wiecej ?

M 0

maryjanus

Użytkownik
chyba buki odpusiły te zawody bo na bet365 odziwo też nic nie ma, zostało 2 godziny do zawodów i raczej karty zostały odkryte chociaż kto wie może sie myle

robson_26 612

robson_26

Forum VIP
Brawa dla Miedzińskiego. Dał radę wygrać, mimo że ścigał się z czymś w rodzaju opatrunku na prawej ręce. Kilka fajnych mijanek chłopaki zaprezentowali. Zwłaszcza jak Miedziak wyprzedzał Koldiego, albo bieg 18. jak najpierw Adrian wziął się za Janowskiego, a potem PePe wyprzedził Maćka ????
Z tą parą w Tobecie Kaspera z Ułamkiem to był błąd. Dopiero gdzieś około 30 min. przed rozpoczęciem wiadomo było, że Świderski nie pojedzie. Mieli nosa :razz:

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Dzisiaj Indywidualne Mistrzostwa Danii, a tutaj cisza. Ja widzę, że Bet365 ma w swojej ofercie to wydarzenie, a co ciekawe Tobet już nie ma. Ciekawe jak się spiszę Nicki Pedersen po tej kolizji z jakąś klempą, gdy wracał ze Szwecji jak dobrze pamiętam. Jego sobie odpuszczam ale można spróbować pograć na Iversena.

Niels Kristian Iversen-Bjarne Pedersen 1 @ 1,72 Bet365⛔
Niels Kristian Iversen Wygra @ 7,50 Bet365
⛔
Puk w tym sezonie radzi sobie zadziwiająco dobrze na polskich torach i jego forma na pewno może cieszyć wszystkich Duńczyków oraz kibiców Stali Gorzów. Ja nigdy nie byłem zwolennikiem zatrudniania tego zawodnika przez żaden nasz ekstraligowy team, gdyż dla mnie był cienias. Jednak teraz się sporo zmieniło i oglądamy zupełnie innego Puka niż w poprzednich sezonach. Dzisiaj moim zdaniem po Nickim i Bjerre jest głównym kandydatem do wygrania tych zawodów. Skoro Nicki może odczuwać skutki takiego wypadku, a Kenio ostatnio jest w słabej formie to czemu nie skorzystać z takiego kursu na Iversena? W parze z Bjarne Pedersenem moim zdaniem nie powinien mieć problemów, gdyż Bjarne w tym sezonie to katastrofa. Szczególnie, gdy jeździ w Polsce to aż się płakać chce. Moim zdaniem to już inny zawodnik, niż ten, który wygrywał kiedyś GP we Wrocławiu.
W moim odczuciu, gdyby pojawiły się zakłady na TOP3 albo TOP5 można spróbować Michaela Jepsena Jensena, który jest nadzieją Duńskiego żużla, a tutaj Bet365 uważa, że będzie jedną z najsłabszych postaci tych zawodów. Niższy kurs na Korneliussena, czy taki sam na Kenniego Larsena i Kennetha Hansena to jak dla mnie spore nie porozumienie.

unicaja 14,2K

unicaja

Użytkownik
Dzisiaj bardzo ciekawy wieczór z brytyjskim speedwayem czyli IM Wielkiej Brytanii. Na torze w Wolverhampton do walki o tytuł najlepszego zawodnika na wyspach oraz dziką kartę uprawniającą do występu na Millenium stanie 16 jeźdźców. Tytułu broni Chris Harris, wśród faworytów należy wymienić z całą pewnością Scotta Nichollsa aktualnego wciąż wicemistrza kraju. Na własnym torze walczyć będzie zapewne Tai Woffinden wracający na tor po kontuzji. Nie można zapominać o Kennecie, Richardsonie, Barkerze itd. Tyle tytułem wstępu, teraz czas na konkrety. Osobiście gram/zamierzam grać taki oto kuponik:
B.Barker v D.Howe 1 @1,40 ✅
S.Nicholls v J.Frampton 1 @1,10 ✅
C.Harris v D.King 1 @1,20 ✅
Ako: 1,85 sportingbet ✅✅✅
Nie ma co zbyt dużo pisać, kupon oparty na faworytach całej imprezy (Harris &amp; Scotty) plus Barker, który jest co prawda nieobliczalnym riderem ale aktualna forma jak i zeszłoroczny sukces na tym samym obiekcie, na którym odbędą się dzisiejsze zawody - 3 miejsce Barkera przed rokiem, porażka w finale tylko z wielką dwójką a po drodze 4 trójki i jedna wpadka w postaci 0 - pozwalają stwierdzić iż to Ben jest w tej parze zdecydowanym faworytem i na niego gram.
Ako wychodzi z tego zestawienia bardzo fajne i wg mojej oceny ma wielkie szanse powodzenia.
Spróbuję jeszcze zagrać na zwycięstwo Harrisa (@3,00 w 365) ale czekam w tym względzie jeszcze na to co zaoferuje nam tobet :cool: Moim zdaniem całkiem spore value w tym typie i warto po takim kursie za drobne spróbować.
Powodzenia !

coolmen7 8,8K

coolmen7

Użytkownik
Tobet wystawił słabą ofertę, ale na pewno warto się zastanowić nad
Nicholls - Harris (+0,5 pkt) kurs 1.85
Harris broni tytułu, wygrał tu przed rokiem, także w 2007 na tym torze był najlepszy. Nicholls nie jest w nadzwyczajnej formie w tym roku, wczoraj solidnie w I lidze ale na korzyść Harrisa może być to, że odpoczywał i pewnie się przygotowywał bo jak wiemy nie startował wczoraj. -0,5 pkt byłoby do zastanowienia ale +0,5 pkt jak najbardziej do grania w singlu.
Dodam, że Tobet rozlicza swoje zakłady po 20 biegach, pytałem się supportu.
EDIT: No 20 bieg zadecydował ???? Wiadome było, że bieg między nimi zadecyduje i te 0,5 pkt jak pisałem było bardzo pomocne. ✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +1
lancev 984

lancev

Użytkownik
Nad tym nie trzeba się zastanawiać, trzeba to grać póki kurs nie leci ! :
Barker - Howe 1 @1.40 Sportingbet ✅

Ben Barker to lider pierwszoligowego Birmingham Brummies. Jest najlepszym zawodnikiem tej drużyny, gdyż jego średnia meczowa wynosi aż 9,50 pkt/mecz ! Jako, że w Anglii mozna startować w dwóch ligach na raz młody Anglik postanowił zarobić również w tej słabszej - drugiej lidze. Z tym, że tam zazwyczaj nie ma sobie równych, gdyż jego średnia wynosi aż 14,40 pkt/mecz ! (dla niewtajemniczonych max to 15). David Howe jest za słaby na Elite League więc startuje tylko w drugiej lidze. Mimo wszystko jego średnia jest tam również całkiem wysoka, bo wynosi 10,26 pkt/mecz. W tym przypadku liczby mówią wszystko. Może i Howe jest bardziej doświadczony, ale forma, sprzęt i po prostu wszystko inne przemawiają za Barkerem. Na koniec dodam, że Ben zdobył w zeszłym roku trzecie miejsce w IM Wielkiej Brytanii. Jak będzie teraz ? Tego nie wiem. Wiem, że będzie lepszy od Howe&#39;a.

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Dzisiaj walka o miano najlepszego zawodnika w Anglii i o dziką kartę na GP Cardiff. Będą emocje bo na Ladbroke Stadium zawsze jest przednie ściganie. Choć oferta nie powala wybrałem sporo typów ale niektóre wyglądają rewelacyjnie.
Chris Harris Wygra @ 3,00 Bet365 ⛔ Nicholls, Harris, Woffinden

Początkowo było nawet 3,25 na wygraną Bombera. Moim zdaniem zagrać lepiej to niż z oferty Tobetu gdzie liczą na punkty. Bo tak jak w ubiegłym roku może nie wygrać rundy zasadniczej a w finale i tak pozostawił wszystkich rywali z tyłu. Jedynym groźnym rywalem jest Nicholls, jednak jego obecna forma nie jest tak rewelacyjna jak Harrisa. Co prawda kiedy przyjechał do Wolverhampton ze swoim Swindon zdobył 13 punktów, jednak moim zdaniem nie da rady Bomberowi.
S.Robson - R.Hall 1 @ 1,50 Sportingbet ✅ 7-14 (8-2 punkty)
Jak dla mnie rewelacyjny typ i rewelacyjny kurs. Robson w ubiegłym roku zajął 6 miejsce, a Hall nie dostał się do najlepszej szesnastki przegrywając z Kingiem. I musiał zadowolić się pozycją rezerwowego. Dla mnie to może być czarny koń tych mistrzostw, w meczu ligowym kiedy przyjechał do Wolverhampton zdobył aż 17 punktów będąc najlepszym zawodnikiem swojego zespołu. W pojedynkę trzymał wynik Lakeside. Hall ogórek w tym sezonie słabo, jeździ sobie w Premier League w Leicesterze. I szału tam nie robi. Nie ma szans z zawodnikiem młotów.
E. Kennett - O.Allen 1 @ 1,30 Sportingbet ✅ 4-10 (12-6 punktów)
Dla mnie równie dobry typ co powyższy. Kennett chce walczyć dzisiaj o podium to już minimum, bo celem nr. 1 jest dzika karta na GP Cardiff, więc teoretycznie może przegrać tylko z Harrisem. Wtedy dostanie dzikusa. Forma w Anglii rewelacyjna, w ubiegłym roku był 5. Allen taki jakiś niemrawy w tym sezonie, raczej nie powinien zagrozić Edwardowi.
C.Harris - D.King 1 @ 1,20 Sportingbet ✅ 2-11 (13-5 punktów)
Harris faworytem do wygrania King, może w czołówce namieszać i w TOP6 może się znaleźć jednak z Bomberem moim zdaniem nie ma szans.

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Ja postawiłem na to co napisał coolmen7. Myśle że tym razem Harris zdeklasuje wszystkich rywali, natomiast Nichollsowi jeden bieg nie wyjdzie ????
Powodzenia panowie, oby same ✅ ????

EDIT: No i jest plusik. Dzięki mega handicapowi +/- 0.5 ???? ✅ ???? DZIĘKI CHRIS!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom