pioterek15
Użytkownik
Może być tak jak mówi MalyBuk albo niech każdy zapoda drużynę którą chce grać i w przypadku pokrycia się drużyn decyduje wcześniejszy post. Jeśli każdy będzie chciał grać kim chce to bez sensu bo grupy będą coś na kształt: Grupa A: Barcelona, Barcelona, ManU, ManU. Grupa B: Real M, Real M, Real M, Real M, Grupa C: Man U, Barcelona, Man U, Real itd itp. Jak dla mnie bez sensu...
Uważam że jesli ktoś będzie miał drużynę nawet o 2 gwiazdki mniejszą od innych to nie ma to wielkiego wpływu, bo jeśli potrafi grać to wygra z każdym (tak było w turnieju w którym ja grałem, typ wygrał cały turniej grając Koroną Kielce ???? ). Długość połowy ok, bez przesady 15 min to palce mogą rozboleć Ale co ma ustawienie poziomu trudności na Klasa światowa jak nie gra się z kompem?
Uważam że jesli ktoś będzie miał drużynę nawet o 2 gwiazdki mniejszą od innych to nie ma to wielkiego wpływu, bo jeśli potrafi grać to wygra z każdym (tak było w turnieju w którym ja grałem, typ wygrał cały turniej grając Koroną Kielce ???? ). Długość połowy ok, bez przesady 15 min to palce mogą rozboleć Ale co ma ustawienie poziomu trudności na Klasa światowa jak nie gra się z kompem?