>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Turniej w FIFE 08

pioterek15 0

pioterek15

Użytkownik
Może być tak jak mówi MalyBuk albo niech każdy zapoda drużynę którą chce grać i w przypadku pokrycia się drużyn decyduje wcześniejszy post. Jeśli każdy będzie chciał grać kim chce to bez sensu bo grupy będą coś na kształt: Grupa A: Barcelona, Barcelona, ManU, ManU. Grupa B: Real M, Real M, Real M, Real M, Grupa C: Man U, Barcelona, Man U, Real itd itp. Jak dla mnie bez sensu...
Uważam że jesli ktoś będzie miał drużynę nawet o 2 gwiazdki mniejszą od innych to nie ma to wielkiego wpływu, bo jeśli potrafi grać to wygra z każdym (tak było w turnieju w którym ja grałem, typ wygrał cały turniej grając Koroną Kielce ???? ). Długość połowy ok, bez przesady 15 min to palce mogą rozboleć ;) Ale co ma ustawienie poziomu trudności na Klasa światowa jak nie gra się z kompem?

sawas 27

sawas

Użytkownik
Regulamin Drago jest wg mnie najlepszy... To nie ma być LM tylko wolny turniej... Co jeśli ktoś specjalizuje się w grze reprezentacjami ? Wybór drużyny free, przecież nagrodą jest tylko (aż !) prestiż...

sawas 27

sawas

Użytkownik
Po prostu to była moja odpowiedź na chęć wprowadzenia tylko drużyn LM :p
Drago wyznacz termin zapisów i rozpisz new topic chyba... Czy tutaj zapisy?

pioterek15 0

pioterek15

Użytkownik
No ale turniej na pewno nie odbędzie sie w przeciągu jednego wieczora. Wątpię czy się uwiniemy w tydzień ???? Zawsze ktoś nie będzie mógł, jak ktoś będzie chciał grać i na pewno trochę to potrwa.

drago 108

drago

Użytkownik
Ludzie krew mnie zalewa jak proponujecie jedna drużyna na jednego gracza drużyny. Chcecie mieć wyrównany tur czy polegający na farcie?
A poza tym nikt nie będzie występował pod nazwą drużyny tylko pod swoim imieniem. Jak jest w regulaminie podajemy tylko nick czyli tabelka byłaby taka:
Grupa A
  • Ferdek
  • Johny
  • Pierdzik
  • Grajek
I tyle. Za pół godziny zajmę się tym ????

drago 108

drago

Użytkownik
Uważam że jesli ktoś będzie miał drużynę nawet o 2 gwiazdki mniejszą od innych to nie ma to wielkiego wpływu, bo jeśli potrafi grać to wygra z każdym (tak było w turnieju w którym ja grałem, typ wygrał cały turniej grając Koroną Kielce ???? ).
Długość połowy ok, bez przesady 15 min to palce mogą rozboleć ;) Ale co ma ustawienie poziomu trudności na Klasa światowa jak nie gra się z kompem?
Ustawienie na Kś ma znaczenie. Na amatorze pewno łatwiej strzelić gola. Gorzej grają nasi zawodnicy. I coś tam jeszcze jest, sam pomyśl co ułatwia grę to w amatorze jest.
Oczywiście że ma. Grając Koroną Kielce masz trudniej strzelić zawodnikiem który ma 50 niż Henry w Barcie który ma 90 :|
15 minut... nawet takiej opcji nie ma ????
heh no proszę Cię, co za różnica czy reprezentacja czy klub? Engine ten sam :smile:
Różnica? Ok:
Zawodnicy, możliwość ustawienia dogodnej formacji gdzie na każdej pozycji jest ustawiony super gracz i ma ok. 90 na pozycji. I po za tym skład i zgranie zespołu
Może być tak jak mówi MalyBuk albo niech każdy zapoda drużynę którą chce grać i w przypadku pokrycia się drużyn decyduje wcześniejszy post.
To było na samym początku i wracamy znowu do tego. Tłumaczenia 2 posty wyżej.

Można zmienić nazwę na Rozmowy o turnieju bo już reszta powinna być w innym temacie by nie było burdelu wszystko w jednym ????

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
W 02 czy 01 czy nawet 00 byla pocja polowa = 45 minut :] w 07 bylo polowa max = 10 minut ????
90 minut moze sie neichce , ale wyniki sa kosmiczne i klimat jest.
Ja nawet 08 niesciaglaem.

sawas 27

sawas

Użytkownik
Kurde zapisałem się do tego turnieju, a nawet nie grałem w 08, więc postanowiłem nadrobić zaległości i ... krzywo :/ Nie można przestawić &quot;zmiany zawodnika&quot; spowrotem na &quot;s&quot;??

drago 108

drago

Użytkownik
Kurde zapisałem się do tego turnieju, a nawet nie grałem w 08, więc postanowiłem nadrobić zaległości i ... krzywo :/ Nie można przestawić &quot;zmiany zawodnika&quot; spowrotem na &quot;s&quot;??
Tak... trochę mi to przeszkadza, nawet nie aptrzyłem czy da się zmienić, ale teraz zamienia się klawiszem &quot;Q&quot;

sawas 27

sawas

Użytkownik
Heh, no wiesz Drago :p zauważyłem. Mi to bardzo przeszkadza, ustawiłem sobie autozmianę zawodnika na najwyższą, ale przez to mój wpływ na grę jest dużo mniejszy :/ Nie podobają mi się te ustawienia, a nie ma możliwości zmiany na klasyczne jak w 07 :/ zna ktoś jakiś sposób?

m4ciek 0

m4ciek

Użytkownik
Heh, no wiesz Drago :p zauważyłem. Mi to bardzo przeszkadza, ustawiłem sobie autozmianę zawodnika na najwyższą, ale przez to mój wpływ na grę jest dużo mniejszy :/ Nie podobają mi się te ustawienia, a nie ma możliwości zmiany na klasyczne jak w 07 :/ zna ktoś jakiś sposób?
nie ma, bo EA zrobiło krok w stronę fanów PESa tworząc to drugie ustawienie, tyle że stare FIFOWSKIE skopali ???? nic się niestety nie da zrobić, chociaż ja już się przyzwyczaiłem ;)
ps: uważam że na World Classie to Ci bramkarze są trochę za mocni Drago :p będzie mało emocji w stylu meczów AC Milan
ps2: Drago: dopisz do regulaminu że gramy na angielskiej wersji chyba że obaj gracze mają POLSKĄ (ja mam angielską ale Ci co mają polską mogą ustawić angielską) bo jak wiadomo PL z ANG nie współgrają ze sobą

drago 108

drago

Użytkownik
nie ma, bo EA zrobiło krok w stronę fanów PESa tworząc to drugie ustawienie, tyle że stare FIFOWSKIE skopali ???? nic się niestety nie da zrobić, chociaż ja już się przyzwyczaiłem ;)
ps: uważam że na World Classie to Ci bramkarze są trochę za mocni Drago :p będzie mało emocji w stylu meczów AC Milan
ps2: Drago: dopisz do regulaminu że gramy na angielskiej wersji chyba że obaj gracze mają POLSKĄ (ja mam angielską ale Ci co mają polską mogą ustawić angielską) bo jak wiadomo PL z ANG nie współgrają ze sobą
To sie ustala przed meczem, pyta się człowieka w jaką wersje pykamy i już. Nie potrzebna jest ta informacja do regulaminu.

Do góry Bottom