105 rafalec Użytkownik Grudzień 29, 2007 #282 nick STRYYKE -- strykk55 Kliknij aby rozwinąć... ooo to fajnie ???? jeszcze podaj numer buta i będzie gitara ????
nick STRYYKE -- strykk55 Kliknij aby rozwinąć... ooo to fajnie ???? jeszcze podaj numer buta i będzie gitara ????
I 0 iluvatar Użytkownik Grudzień 29, 2007 #283 rafalec nie chcę być upierdliwy ale może jednak podzielisz się hasłem bo zabrakło mi planów na dzisiejszy wieczór. numer buta najwyżej na PW poślę ok? ????
rafalec nie chcę być upierdliwy ale może jednak podzielisz się hasłem bo zabrakło mi planów na dzisiejszy wieczór. numer buta najwyżej na PW poślę ok? ????
I 0 iluvatar Użytkownik Grudzień 29, 2007 #285 Nooooo to nie! Zero wyrozumiałości dla nowych użytkowników... Pzdr
105 rafalec Użytkownik Grudzień 29, 2007 #286 Nooooo to nie! Zero wyrozumiałości dla nowych użytkowników... Pzdr Kliknij aby rozwinąć... nie to że zero wyrozumiałości. posiedź troche u nas, popisz a w następny po na pewno sie spotkamy przy stole ????
Nooooo to nie! Zero wyrozumiałości dla nowych użytkowników... Pzdr Kliknij aby rozwinąć... nie to że zero wyrozumiałości. posiedź troche u nas, popisz a w następny po na pewno sie spotkamy przy stole ????
I 0 igorinho Użytkownik Grudzień 29, 2007 #290 nick stryyke IGORINHO16 hasła nie musicie mi wysyłać:jezora:
0 kitinhoo Użytkownik Styczeń 5, 2008 #298 Proponuje dzis na godzine 22 ???? Kliknij aby rozwinąć... jestem za ????