Kierowniku słuchaj a dałoby radę o 100$, bo wiesz chłopaki tutaj lubią pograć o przyzwoitą stawkę w małym gronie. :spokodfhgfh: Wszyscy tutaj baardzo lubimy stryyke i mam nadzieje,że wy też nas lubicie.:-D dołóżcie tak od siebie jeszcze z 50$ .:spokodfhgfh:Rafalec napisz mi dzisiaj na priva co ustaliliście. Jutro rano postaram się wstawić tur i będzie można grać.
nie przeginaj już. pierwszy turek był o 150$ teraz jest o 50$ za 50 osób. jak zbierzemy 100 osób to bedizesz miał 100$. ciesz sie z tego co masz bo h*a mozesz mieć : DDDKierowniku słuchaj a dałoby radę o 100$, bo wiesz chłopaki tutaj lubią pograć o przyzwoitą stawkę w małym gronie. :spokodfhgfh: Wszyscy tutaj baardzo lubimy stryyke i mam nadzieje,że wy też nas lubicie.:-D dołóżcie tak od siebie jeszcze z 50$ .:spokodfhgfh:
heh dobre ???? "Panie Kierowniku" :jezora: wsumie to niezły pomysł :spokodfhgfh:Kierowniku słuchaj a dałoby radę o 100$, bo wiesz chłopaki tutaj lubią pograć o przyzwoitą stawkę w małym gronie. :spokodfhgfh: Wszyscy tutaj baardzo lubimy stryyke i mam nadzieje,że wy też nas lubicie.:-D dołóżcie tak od siebie jeszcze z 50$ .:spokodfhgfh:
nie przeginaj już. pierwszy turek był o 150$ teraz jest o 50$ za 50 osób. jak zbierzemy 100 osób to bedizesz miał 100$. ciesz sie z tego co masz bo h*a mozesz mieć : DDDKierowniku słuchaj a dałoby radę o 100$, bo wiesz chłopaki tutaj lubią pograć o przyzwoitą stawkę w małym gronie. :spokodfhgfh: Wszyscy tutaj baardzo lubimy stryyke i mam nadzieje,że wy też nas lubicie.:-D dołóżcie tak od siebie jeszcze z 50$ .:spokodfhgfh:
sory że jestem niekumaty...napisałem bo tak dla żartów grzywkers zrozumiał.
Ponadto *uja to ja już mam drugiego narazie nie potrzebuje:spokodfhgfh:
trafiłeś w sedno...dzisiaj jest ten tytułowy gorszy dzień...kumaty jesteś ale może dzisiaj bez humoru.:spokodfhgfh: w przeciwieństwie do mnie.:spokodfhgfh:
ale to nie o pokera chodzi ???? co do karciochó to ja tez nei narzekamA ja wlasnie odwrotnie ???? Zaliczam najlepszy tydzien w mojej karierze:spokodfhgfh:
To źle ci się zdaje.To nie nasz turniej.:spokodfhgfh:My mamy o 50$ i prawodpodobnie jutro 21.00czemu na stryyke.com [isze ze za 35 minut odbedzie sie turniej typy bukmachcerskie
zna kros haslo bo zadje mi sie ze chodzi o to forum