>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Turniej Fifa 08 - edition 2nd - TERMINARZ I WYNIKI

kamil00 34

kamil00

Użytkownik
siemka gral ktos moze na polki z handi dzis na bwin bo mi jeszcze dziady nie rozliczyli a mialem za 500 zl?loll sorki mala pomylka z tym postem

sawas 27

sawas

Użytkownik
Nie prawda. 1-1. Nie wiem kto tu jest organizatorem głównym. człowiek wszystkich w h.. robi. Całą rozmowe mam z gg. Prosiłbym organizatora głównego o zajęcie się tej sprawie.
OMG!! &quot;Główny organizator&quot;... Czyli? Ja?
Przecież i ja mam rozmowę na gg... W każdej chwili udostępniam zainteresowanym.
Druga sprawa - gra z malolatem do przyjemnych nie należy - kilkakrotne ponawianie meczu po rozłączeniu...
Do malolat - jeśli masz jakieś zastrzeżenia co do prowadzenia turu/wyniku - pisz do mnie gg. Jeśli Ci to nie odpowiada - Cafe.

sawas 27

sawas

Użytkownik
Proszę zajrzeć do tematu CAFE i tam wpisać swoje zdanie.
http://forum.bukmacherskie.com/showthread.php?t=12721&amp;amp;page=6
Mam propozycję - kilku uczestników proponowało mi, by po tej serii gier zakończyć rundę zasadniczą bez rozgrywania pozostałych spotkań i zacząć system pucharwoy. Byłem przeciwny, bo mam świadomość, że po takiej decyzji osoby, które znajdują się poniżej miejsca 8. mogłyby czuć się oszukane.
Faktem jednak jest, że turniej się dłuży i dobrze byłoby skończyć go w tym roku, może nawet przed świętami. Wybucha coraz więcej kłótni, kilka osób sobie to granie olewa, więc napiszcie tutaj co sądzicie o zakończeniu rundy zasadniczej w sobotę. W niedzielę rozpisałbym już pary 1/8 finału.

Oczywiście w grze pucharowej uczestniczyliby wszyscy gracze, bez względu na zajmowaną pozycję. Tabela służyłaby jedynie do wyznaczenia rozstawionych graczy.

Ja jestem ZA. Słucham.

W 2

wislak

Forum VIP
16 kolejka:
Wiślak (Barca) HouseKloc (ITA) 1-1
a więc runde zasadniczą wygrałem z bilansem 13-2-2 :p Pozdro 4 all i czekam na play offy ????

szprej 0

szprej

Użytkownik
12 kolejka:
Kubota (Real M.) - Szprej (ESP) 0:3 wo
Nie wyrobie się z wszystkimi meczami a jak już graliśmy wyłączył się po golu. Cytować w cafe. Jeżeli będzie potrzeba dam screen.

nowik1926 0

nowik1926

Użytkownik
Mam problem z Zaszkinsem.. Napisał do mnie jakies 20 min temu czy gramy... Ja specjalnie przerwałem swoje zajecie jakim bylo sprzątanie i dobrze widzial moj opis na gadu, po chwili odpisalem, a on sie juz nie odzywa :|... Więc co w tej sytuacji... Jak bedzie trzeba pokaze screena z gg...
PS. Nie wiedzialem czy napisac w temacie &#39;Cafe&#39; czy tu..

Do góry Bottom