F
3,5K
Frank de Xymox
Użytkownik
Znam firmy, które brały swoje błędy na klatę (nie wiem jak teraz bo nie gram już u nich). To jest ryzyko zawodowe, które powinno być wliczone w tą zabawę. Bukmacher z prawdziwego zdarzenia, któremu zależy na klientach olałby tą sprawę i wypłacił wygraną a nie zachowywał się jak szmaciarz i tani cwaniaczek. Tym sposobem każdy zakład bukmacher może tak potraktować - trafiłeś kupon ale sorry, wiesz, nasz błąd, bo źle wystawiliśmy kursy. To, że ktoś założył konto wczoraj czy 10 lat temu nie ma żadnego znaczenia. Ja sam miałem konto przez 8 lat ale zrezygnowałem z niego bo to forum strasznie dziadowało. Teraz postanowiłem sprawdzić jak jest i widzę, że niewiele się tu zmieniło. Gość został ewidentnie oszukany i tyle w temacie. I ma racje pisząc, że gdyby sts rozliczył mu kupon po kursie 1 przed zawodami to nie byłoby tematu ale chcieli przycwaniakować czyli poczekać co będzie, bo może akurat sześciu Polaków zamelduje się w 30 i wtedy kupon będzie przegrany a w razie czego zawsze możemy anulować zakład powołując się na kompletnie bezsensowny punkt regulaminu. Sts to jest najgorszy bukmacher na rynku. Nie takie wałki robili i pewnie jeszcze będą robić.