arthas-orc
Użytkownik
Stoch wygra turniej 2.15 w Bettsonie, Tande wygra turniej 2.55 w STS. Mamy 99% pewny surebet - ładować grubo póki nie spada ????
Tande w Unibet @2,40Stoch wygra turniej 2.15 w Bettsonie, Tande wygra turniej 2.55 w STS. Mamy 99% pewny surebet - ładować grubo póki nie spada ????
Tande skacze słabiej i przegrywa z Prevcem, nie wchodzi do 2 serii, Kamil podmuch w plecy bądź wywrotka (czego absolutnie nie życzę!!) i wygrywa Kraft - nie można wykluczyć takiego scenariusza, nie jest rodem z filmów SF, to jednak skoki;-)...."surebet", ale nie taki żeby domy zastawiać;-)Stoch wygra turniej 2.15 w Bettsonie, Tande wygra turniej 2.55 w STS. Mamy 99% pewny surebet - ładować grubo póki nie spada ????
Człowieku, Niemiec to potrafi skakać, ale w treningach i kwalach, gdzie nie ma presji. W dodatku ładnie mu podwiało, dlatego odleciał. Teraz będzie skakał jako ostatni, przed nim jego kolega Eisenbichler, który jest w zdecydowanie lepszej formie. Nie widzę tutaj Wellingera w walce o top6, jest za słaby psychicznie, może znajdzie się w czołowej 10, ale to maks. Tande walczy o zwycięstwo w końcowej klasyfikacji, jest w formie, w konkursach zdecydowanie lepiej niż Niemiec, więc typ dla mnie do kosza.A ja gram znów w stronę Niemców bo widzę tutaj value
Tande-Wellinger-2- 2.60 sts
W kwalifikacjach dużo lepszy Niemiec, na treningu skoczył 9 m dalej. To jego skocznia dobrze mu idzie. Nie wiem co z wiatrem szczerze powiedziawszy ale skoro 2 razy był lepszy,to czemu 3 miałby nie być?
Leyle lepszy od Fannemela 1.57
Leyle jest tutaj dosyć dobry, skacze regularnie widzę go w top 10. Fannemelowi wyszło i nie sądzę,że będzie naprawdę taki mocny w konkursie.
Prevc P.-Ito 1 1.50 Gram to tak jak w 2 typie. Po prostu Peter jest lepszy i bardziej regularny, nie widzę innej opcji niż jego zwyciestwo. Top 12 jest jego, o Ito bym tego nie powiedział
Wszystko grane w STS . Dodane Kamil wygra 4 skoczni i wychodzi kurs 9.18. Dużo zależy od postawy Tandego ale moim zdaniem dziś nie wytrzyma.
Argument o psychice równie dobrze ma się do Tande który ma podobna i dziś zapewne zobaczymy skok który pozbawi go jakiekolwiek miejsca na podium nie wspominając o pierwszym. Tande równiejszy ale w najważniejszych momentach pali się ! Niemcowi ta skocznia pasuje i będzie tutaj wysoko. W skokach nic nie jest do kosza od tego zacznijmy, wystarczy że powieje komuś jak Johanssenowi i pozamiatane więc kolego Tarki nie naguj typów innych użytkowników. Możesz się nie zgadzać z opinia ale uszanuj go !Człowieku, Niemiec to potrafi skakać, ale w treningach i kwalach, gdzie nie ma presji. W dodatku ładnie mu podwiało, dlatego odleciał. Teraz będzie skakał jako ostatni, przed nim jego kolega Eisenbichler, który jest w zdecydowanie lepszej formie. Nie widzę tutaj Wellingera w walce o top6, jest za słaby psychicznie, może znajdzie się w czołowej 10, ale to maks. Tande walczy o zwycięstwo w końcowej klasyfikacji, jest w formie, w konkursach zdecydowanie lepiej niż Niemiec, więc typ dla mnie do kosza.
Dzięki za wylapanie na bettsonie takiego zdarzenia które można łączyć Kamil lepszy w konkursie od Tandego i ze wygra zarazem turniej. Gdzie u innych bukow kurs oscyluje w granicach 1.65 heh a tu mamy 3.3A ja gram znów w stronę Niemców bo widzę tutaj value
Tande-Wellinger-2- 2.60 sts
W kwalifikacjach dużo lepszy Niemiec, na treningu skoczył 9 m dalej. To jego skocznia dobrze mu idzie. Nie wiem co z wiatrem szczerze powiedziawszy ale skoro 2 razy był lepszy,to czemu 3 miałby nie być?
Leyle lepszy od Fannemela 1.57
Leyle jest tutaj dosyć dobry, skacze regularnie widzę go w top 10. Fannemelowi wyszło i nie sądzę,że będzie naprawdę taki mocny w konkursie.
Prevc P.-Ito 1 1.50 Gram to tak jak w 2 typie. Po prostu Peter jest lepszy i bardziej regularny, nie widzę innej opcji niż jego zwyciestwo. Top 12 jest jego, o Ito bym tego nie powiedział
Wszystko grane w STS . Dodane Kamil wygra 4 skoczni i wychodzi kurs 9.18. Dużo zależy od postawy Tandego ale moim zdaniem dziś nie wytrzyma.
ja tu widzę niezłe promo... 3,36 vs 2,40 win Tandego w Unibecie. Zakładając, że Tande to wygra to i tak mamy piękny +. Można się nawet zabezpieczyć na jakiś scenariusz sc-fi (wygrana Krafta lub Żyły) z ew. przyszłego zysku.Dzięki za wylapanie na bettsonie takiego zdarzenia które można łączyć Kamil lepszy w konkursie od Tandego i ze wygra zarazem turniej. Gdzie u innych bukow kurs oscyluje w granicach 1.65 heh a tu mamy 3.3
Oczywiscie masz racje, wiadomo ze w skokach nie jest pewne absolutnie nic ???? to taki "surebet" ale tylko dla tych, ktorzy sa przekonani iz ktos z tej dwojki zostanie zwyciezca i nie boja sie podjac tego (malego, bo malego) ryzyka.Tande skacze słabiej i przegrywa z Prevcem, nie wchodzi do 2 serii, Kamil podmuch w plecy bądź wywrotka (czego absolutnie nie życzę!!) i wygrywa Kraft - nie można wykluczyć takiego scenariusza, nie jest rodem z filmów SF, to jednak skoki;-)...."surebet", ale nie taki żeby domy zastawiać;-)