>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Trzy promocje no deposit

Status
Zamknięty.
S 0

slevin

Użytkownik
kurde no to nie dobrze bo za niedlugo bede mial 12e w tym quesswinner :/ denas podpowiedz jak to najlepiej wyplacic, bo ja w zadnym z tamtych rzeczy nie mam konta :/ nie mozna na konto bankowe normalnie wyplacic? to bym cos wiecej ugral i sobie spokojnie wyplacil.

krajzicinek 0

krajzicinek

Użytkownik
midel wpisz nazwisko panieńskie jak masz...no qfa ludzie...jak wy nie umiecie się zarejstrowac w buku to nie zaierajcie głosu w takich tematach bo zdaje się, że za głupie euro byście się sprzedali :/ co jest nieco żenujące...dzięki za info o promocji dla autora tematu aczkolwiek wątpię czy 1 firma jest w ogóle wypłacalna :/

miodzik 0

miodzik

Użytkownik
kurde no to nie dobrze bo za niedlugo bede mial 12e w tym quesswinner :/ denas podpowiedz jak to najlepiej wyplacic, bo ja w zadnym z tamtych rzeczy nie mam konta :/ nie mozna na konto bankowe normalnie wyplacic? to bym cos wiecej ugral i sobie spokojnie wyplacil.

12 euro jescze do tego darmowe to nie bogactwo:jezora:

D 0

denas

Użytkownik
co do bet-at-home,to kase dostalem bezposrednio na konto...
zrobilem depozyt 10 PLN,zagralem po kursie 1.01 zlecilem wyplate i po 5 godzianch mialem pienaidze na moneybookers...

fabregas_4 0

fabregas_4

Użytkownik
Odnośnie betcris:
rozmowa na live chacie
CS - Danny: Welcome to the Live Chat Support. How may I help you today?
KKS: Hello,promotion 5 euro free,no deposit is current?
CS - Danny: no that promo is not available

midel 189

midel

Użytkownik
midel wpisz nazwisko panieńskie jak masz...no qfa ludzie...jak wy nie umiecie się zarejstrowac w buku to nie zaierajcie głosu w takich tematach bo zdaje się, że za głupie euro byście się sprzedali :/ co jest nieco żenujące...dzięki za info o promocji dla autora tematu aczkolwiek wątpię czy 1 firma jest w ogóle wypłacalna :/
w czym masz problem, zadałem pytanie, bo byłem ciekawy co wpisaliście, jak ci nie pasują te promocje to po co tutaj w ogóle wchodzisz ? ????

R 125

roger12

Użytkownik
w tym 3 buku mam podać swój login który rejestrowałem czy numer po wejściu na stronkę?
po zarejestrowaniu mam Użytkownik i numer ale mam ten podać czy ten co rejestrowałem ?

R 125

roger12

Użytkownik
hmm albo już po promocji albo dla Polaków nie Promocja ten ostatni buk dostał ktos wogole od niego kasę oprócz założyciela tematu?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom