Spokojnie trzeba poczekac,skoro jest napisane ze kilka dni a nie kilka godzin,na razie po za denasem nikt nie dostał,oby w najblizszych godzinach sie to zmienilo ????
jest napisane, ale na livechacie nic o tym nie wiedzą, jak pisał ktoś wcześniej
ja wysłałem wczoraj ok 17, zobaczymy, denas napisał, że zazwyczaj następnego dnia jest kasa, tylko wczoraj była niedziela...
Wszyscy ktorzy rejestrowali sie w sobote niedziele, i dzisiaj ranem powinni dostac rowne 1.00 euro
Od godziny bodajze 13:00 GuessWinner.com also gives you €0.99 free to try our betting service!!!
wypłacasz na e-gold, a z e-golda zamieniasz za pomocą kantoru lub na jakimś forum na mb....
google.pl
tylko czy wypłacą na e-gold, ja czekam aż mi podliczą mecz i wypłacam
w tym 3 buku mam podać swój login który rejestrowałem czy numer po wejściu na stronkę?
po zarejestrowaniu mam Użytkownik i numer ale mam ten podać czy ten co rejestrowałem ?
Znalazłem na necie info odnośnie tego trzeciego promo i z tego co tam zrozumiałem to bonus przyznają do 24 godzin
"Todos los nuevos usuarios que se registren a partir de agosto en BetCRIS recibirán un bono de 5€ sin depósito. Los pasos a seguir son:
1. Teneis que registraros por este link en BetCRIS como nuevos usuarios
2. Enviad a [email protected] vuestro nick que os han dado en BetCRIS como nuevo usuario.
En un plazo de 24 horas (días laborables) obteneis los 5€ gratis sin depósito."
Tak więc to ściema że trzeba czekać kilka dni,tak samo jest na pewno w przypadku bet at home, od razu to promo wydawało się tylko dla Hiszpanów.???? http://blogdeapuestas.com/5e-gratis-sin-deposito-betcris/
ale co do pierwszego promo to genialnie, ja też się właśnie zarejestrowałem, i też mam 0.99ojro ???? ... a na stronie głównej pisze takie coś "GuessWinner.com also gives you €0.99 as a bonus just for registering!!!" lipa po całości !!!
co do kasy z betcris ja bym nie liczył na nią
jak dla mnie tylko dla Hiszpanów, a miałem rejestrować na Espana, bo nie chcą dokumentów podobno ????
edit.
za dublowanie konta zostało ono zamknięte, wypłaty nie będzie...