>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Trzy promocje no deposit

Status
Zamknięty.
fabregas_4 0

fabregas_4

Użytkownik
Spokojnie trzeba poczekac,skoro jest napisane ze kilka dni a nie kilka godzin,na razie po za denasem nikt nie dostał,oby w najblizszych godzinach sie to zmienilo ????

dexter_romanista 17

dexter_romanista

Użytkownik
jest napisane, ale na livechacie nic o tym nie wiedzą, jak pisał ktoś wcześniej
ja wysłałem wczoraj ok 17, zobaczymy, denas napisał, że zazwyczaj następnego dnia jest kasa, tylko wczoraj była niedziela...

kemot1901 0

kemot1901

Użytkownik
Co do pierwszego linku ...:-?

Minimum Bet Amount...........€1

Your balance: 0.99€

You don&#39;t have enough money or your ticket is empty!

Eleganckie promo ...

D 0

denas

Użytkownik
Wszyscy ktorzy rejestrowali sie w sobote niedziele, i dzisiaj ranem powinni dostac rowne 1.00 euro
Od godziny bodajze 13:00
GuessWinner.com also gives you €0.99 free to try our betting service!!!

dexter_romanista 17

dexter_romanista

Użytkownik
wypłacasz na e-gold, a z e-golda zamieniasz za pomocą kantoru lub na jakimś forum na mb....
google.pl
tylko czy wypłacą na e-gold, ja czekam aż mi podliczą mecz i wypłacam

kapitolio 0

kapitolio

Użytkownik
Znalazłem na necie info odnośnie tego trzeciego promo i z tego co tam zrozumiałem to bonus przyznają do 24 godzin
&quot;Todos los nuevos usuarios que se registren a partir de agosto en BetCRIS recibirán un bono de 5€ sin depósito. Los pasos a seguir son:
1. Teneis que registraros por este link en BetCRIS como nuevos usuarios
2. Enviad a [email protected] vuestro nick que os han dado en BetCRIS como nuevo usuario.
En un plazo de 24 horas (días laborables) obteneis los 5€ gratis sin depósito.&quot;
Tak więc to ściema że trzeba czekać kilka dni,tak samo jest na pewno w przypadku bet at home, od razu to promo wydawało się tylko dla Hiszpanów.????
http://blogdeapuestas.com/5e-gratis-sin-deposito-betcris/

endriu 361

endriu

Forum VIP
ale co do pierwszego promo to genialnie, ja też się właśnie zarejestrowałem, i też mam 0.99ojro ???? ... a na stronie głównej pisze takie coś &quot;GuessWinner.com also gives you €0.99 as a bonus just for registering!!!&quot; lipa po całości !!!

hubi88wwy 35

hubi88wwy

Użytkownik
Devil jak bys sie zarejstrowal w niedziele jeszcze to bys mial cale 1ojro tak jak ja zalozylem sobie wczoraj 2 konto no i juz bylo 0,99 ????

dexter_romanista 17

dexter_romanista

Użytkownik
hubi88wwy

jak masz dwa konta to ci je zablokują ????

ja wczoraj zgłosiłem wypate na liberty reserve:-?

zobaczymy co z tego wyjdzie, tym bardziej, że za dublowanie mi konto zamkneli, ale e-maila dostałem

betcris napisałem w niedzielę ok 17 i kasy nie ma, więc albo już po, albo nie dla Polaków ;)

hubi88wwy 35

hubi88wwy

Użytkownik
Dexter zrobilem tam nawet 3 konta kazde na kogo innego oczywiscie bo pregrywalem te 1e,tak naparwde dla zabawy gralem;) taki buk to nie buk???? ????

aha no i czekamy na kase z BetCris ????

dexter_romanista 17

dexter_romanista

Użytkownik
co do kasy z betcris ja bym nie liczył na nią :p
jak dla mnie tylko dla Hiszpanów, a miałem rejestrować na Espana, bo nie chcą dokumentów podobno ????
edit.
za dublowanie konta zostało ono zamknięte, wypłaty nie będzie...

Z 10

zbiniu30

Użytkownik
Wypłaciłem z GuessWinner na liberty reserve 35 e i czekam.Pytanie jak z tego wypłacic potem na konto lub money??? bo niewidze zadnej z tych opcji???

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom