Ja bym rozbił dla świętego spokoju, jeśli buk nie pobiera prowizji za kolejne wypłaty.cytat z dnia 17 grudnia 2019 00:52 przez mikko87Witam wypłacał ktoś kiedyś większą kwote za pomocą trustly? Lepiej wypłatę rozbić na kilka transzy czy można jednorazowo np. 3000 zł ?
Trustly to nie jest portfel na którym się rejestrujesz, tworzysz konto itd.Jak założyć u nich te konto?? Wypełniłem jakiś formularz i teraz mam czekać na kontakt z nimi?
Czyli jak chce wpłacić/wypłacić pieniądze przez trustly to wybieram po prostu tę opcję i później wpisuję numer konta itd?Trustly to nie jest portfel na którym się rejestrujesz, tworzysz konto itd.
Trustly to coś w rodzaju pośrednika przy płatnościach.
zlecona wyplata/wplata idzie na to konto, ktorego nr podasz. trustly to posrednik a gdzie i skad pieniadze ida wpisujesz ty tzn. wpisuje pani xdKrótkie pytanie dot.wyplat. Zlecona wypłata idzie na konto, z którego był robiony ostatni depozyt? Chcę wpłacić depozyt za pomocą trustly z innego mojego konta niż dotychczas.
Pytam bo ostatnio gdy wyplacalam z betsson to poszło automatem na konto z którego była wpłata. Przy wypłacie nie podawałam jeszcze raz nr konta. Teraz chce wpłacić i potem wypłacić na inne konto.zlecona wyplata/wplata idzie na to konto, ktorego nr podasz. trustly to posrednik a gdzie i skad pieniadze ida wpisujesz ty tzn. wpisuje pani xd
no właśnie teraz chce użyc tego drugiego konta na wpłatę i potem na (ewentualna) wypłatęa takie cos to tego nie zrobisz, bo to jest pranie pieniedzy jak wczesniej nie uzywalas konta do wplat chociaz raz.
to powinno przejsc bez problemu, ale... lepiej zapytaj sie na chacie/support oni w miare sprawnie odpowiadaja na wiadomosci a najlepiej pytac o takie rzeczy u zrodla. drugie ale to zasada proporcjonalnosci, byc moze bedzie tak, ze wszystkiego nie wyplacisz na to konto... tego nie jestem pewien, ale lepiej dopytaj ich. nie pamietam, bo juz dawno tam nie gralem za wieksze pieniadze.no właśnie teraz chce użyc tego drugiego konta na wpłatę i potem na (ewentualna) wypłatę