3,84 u.
1
Ostatni post z sierpnia 2015 r. Miałem turbulencje życiowe co przełożyło się na wyniki -> brak regularności i konsekwencji w typowaniu + brak aktywności na forum. Bardzo dużo gralem
LIVE + zdarzało się zagrać system w STS'ie 4fun. Myślę, że dobrze przeanalizowałem tamten okres, dużo błędów z mojej strony (w szczególności łączenie bukmacherki z używkami, co odbijało się na trudności w zarządzaniu kapitałem). Złapałem złe nawyki, które nie łatwo było wychwycić, ale ostatnio już zacząłem się kontrolować i postępować według przyjętych zasad.
Ostatnie 8 miesięcy raczej
, choć z pewnością niewielki (nie prowadziłem porządnych statystyk przez ten okres). Odbiłem się za sprawą kwietniowego kuponu w STS, gdzie wygrana wyniosła 1835 zł, weszło 5 z 8 otwartych rynków. Potem wrzucę do wglądu kilka ciekawych kuponów z okresu nieaktywności na forum.
Poprzednia reaktywacja i podane typy (1-10) na
. Liczę, że teraz da się rozbujać temat, a przede wszystkim postawić na konsekwencję i regularność działania. Jest to moje ostatnie podejście jeśli chodzi o te forum.
Wystarczy już mojego niedbalstwa, zaniechania ustalonych celów.
BK START = 500 zł
1-10 units. /
5 u. = 5 % BK
Póki co tylko
unibet i bet365. Będę też grał u innych buków, o czym w stosownym czasie poinformuję.
Obecnie pojawią się typy wyłącznie z poniższych lig/eventów:
J-League
J-League Div 2
K-League Classic
EURO
AFC
Champions League
Bardziej szczegółowa notka jeszcze się pojawi. Póki co niech zawita odpowiednie zaangażowanie, a wyniki same przyjdą w dłuższym terminie.