>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Trend is your friend

lockhit 54

lockhit

Użytkownik
W sobotę rano wyjeżdżam na weekend, także staram się już teraz jak najwięcej czasu poświęcić na analizę.
#4 (MECZ NIEDZIELNY, 10.08)
vs

Incheon - Gyeongnam / 1 @ 2,0 / 2:0
ComeOn / 10 zł
Zysk/strata: 10 zł
Jeśli ktoś jest zainteresowany tym typem to naprawdę polecam się śpieszyć, bo kursy lecą w dół i taka tendencja będzie się utrzymywać do samej niedzieli. Osobiście udało mi się dorwać ten typ po zacnym kursie 2,0. Incheon naprawdę długo zbierało się do gry... ale jak to mówią, lepiej późno niż wcale. Po 17. kolejkach na ich koncie widniał bilans 1-8-8. Przełomem jak dla mnie nie były jednak 2 ostatnie zwycięstwa. Niezwykle istotna była druga połowa w wyjazdowym starciu z bardzo silnym Suwonem, gdzie piłkarze z płn.-zach. wybrzeża praktycznie odrobili 3 bramkową stratę, ostatecznie przegrywając 3:2 (3:0). Następnie bezbramkowy remis u siebie z obrońcą tytułu, ekipą Pohang (oglądałem część spotkania i Incheon prezentował się nad wyraz dobrze, mało tego to oni w końcówce byli zdecydowanie bliżsi zwycięstwa). Dobra gra musiała w końcu zaprocentować zwycięstwem, a kulminacyjnym momentem były 3 punkty zdobyte u siebie, niecały tydzień temu z wyżej notowanym zespołem Ulsan Hyundai (2:0). 4 dni później Incheon po raz trzeci w tym sezonie triumfował (a pierwszy raz na wyjeździe), z Jeonnam (1:2).
Gyeongnam obecnie zamyka tabele, a ich bilans wyjazdowy to 0-4-5 (najgorszy w lidze).
Drużyny dzielą zaledwie 2 punkty, także sytuacja wokół strefy spadkowej jest bardzo interesująca.
Tak naprawdę jedynym aspektem przemawiającym za drużyną gości jest statystyka H2H...
Ale Incheon kolejkę temu pokazał, że czas na przełamania i pod tym względem ;)
Edit: Dodałem herby, żeby ładniej to wyglądało.
GL !

lockhit 54

lockhit

Użytkownik
#5 (MECZ PONIEDZIAŁKOWY, 11.08)
vs

Pogoń Szczecin - Piast Gliwice / Pogoń AH -1 @ 2,24 / 0:0
ComeOn / 10 zł
Zysk/strata: -10 zł
Ukłon w stronę Wojttekkk, przeanalizowałem typ pod siebie i zdecydowałem się na jeszcze odważniejszą grę. Pogoń jest w stanie rozbić rywala, tak jak to miało miejsce prawie 2 tyg. temu ze Śląskiem (4:1).
Szczecinianie póki co ze średnią 3 goli na mecz, co z pewnością może imponować. Wiadomo, że taka skuteczność wiecznie trwać nie będzie, ale Piast nie powinien sprawić problemów ekipie z Pomorza Zachodniego. Gliwiczanie mieli już wystarczająco dużo szczęścia w ostatnim wyjazdowym spotkaniu z Wisłą Kraków, gdzie podopieczni Franka Smudy ewidentnie razili nieskutecznością.
Pojedynki H2H z poprzedniego sezonu:
06.04.14 TMO Piast Gliwice Pogoń Szczecin 2 : 2
29.10.13 TMO Pogoń Szczecin Piast Gliwice 4 : 0
Edit: Dodane herby.
Powodzenia ! ;)
Po meczu: Pogoń jest jednak słabsza niż myślałem. Nie mówiąc już o drużynie gości, którzy nie oddali ani jednego celnego strzału... szczęśliwe remisy wyjazdowe wiecznie trwać nie będą, a z taką siłą ofensywną niczego dobrego nie można wróżyć. Paradoksalnie, to Piast miał najlepszą sytuację meczową i to w doliczonym czasie gry !

lockhit 54

lockhit

Użytkownik
vs

Criciuma - Cruzeiro / obie drużyny strzelą &amp; over 2,5 @ 2,45 / 0:0
ComeOn / 10 zł

Dziś znowu uderzam w ten typ. Swoją drogą co raz częściej chodzi mi po głowie stawkowanie modulowane. Długo się broniłem przed tym, ale cały czas się rozwijam, zdobywam nowe doświadczenia, dochodzą nowe przemyślenia, a przede wszystkim co raz częściej nie boję się podejmować większego ryzyka.
Także moduł zbliża się nieuchronnie, ale zastanowimy się poważnie na końcu sierpnia ;)
Swoją analizę zacznę dzisiaj niestandardowo od statystyk H2H:
26.10.13 SER Cruzeiro Criciuma 5 : 3
08.08.13 SER Criciuma Cruzeiro 1 : 2
22.08.04 SER Criciuma Cruzeiro 1 : 2
28.04.04 SER Cruzeiro Criciuma 2 : 2
05.10.03 SER Criciuma Cruzeiro 1 : 3
31.05.03 SER Cruzeiro Criciuma 2 : 0
Do Kurytyby przyjeżdża lider brazylijskiej Serie A, ekipa Cruzeiro.
Gospodarze swoją odległą lokatę (jedno miejsce dzielące od strefy spadkowej), zawdzięczają w głównej mierze fatalną dyspozycją w meczach wyjazdowych. Z goła odmiennie wygląda sytuacja, gdy Criciuma gra na Estádio Heriberto Hülse. Bilans 4-1-2 to jak do tej pory czołówka tabeli wśród drużyn &quot;goszczących&quot; swoich rywali. Ostatnia niespodziewana porażka z Vitorią u siebie (1:3), była spowodowana przede wszystkim czerwoną kartką w 1. połowie spotkania - mimo to do końca spotkania Criciuma stworzyła więcej okazji strzeleckich. W dotychczasowych 7 spotkaniach na własnym boisku, &quot;Tigre&quot; tylko w 1 spotkaniu nie zdobyli gola (0:0 z Internacional). Dużo bramek nie traci, ale właśnie przyjeżdża do nich ekipa, którą cechuje ofensywny styl gry i dużo strzelanych bramek (12 goli na wyjazdach). Cruzeiro, bo o nich naturalnie mowa, w tym sezonie ligowym w delegacji nie zachowali jeszcze czystego konta ! Nie strzelili tylko w maju, w ostatnim meczu przed przerwą mundialową, ulegając Corinthians 1:0.
Można grać ofensywny futbol, tracić bramki i być liderem ! Cruzeiro ogółem tylko 3 razy w tym sezonie Serie A zachowało czyste konto na koniec spotkania (10/13 no clean sheets). Bałbym się oddać swój typ mocno pod stronę gości, gdyż Criciuma niedawno pokazała, że potrafi ogrywać ścisłą czołówkę na własnym boisku (choćby wygrana z Fluminense 3:2, 17.07).
Reasumując, nie spodziewam się tutaj kalkulacji, a otwartej piłki z obu stron. Każda strzelona bramka zmusi drugą drużynę do jeszcze większego zaangażowania ofensywnego.
Na co jeszcze zwróciłem uwagę ? Posypała się trochę defensywa gospodarzy.
W ciągu 2 spotkań u siebie stracili aż 5 goli, gdzie we wcześniejszych 5 spotkaniach wyjmowali piłkę z własnej siatki tylko dwukrotnie.
Proponuję taką argumentację ugruntowaną dodatkowo bardzo korzystnym bilansem H2H, o którym wspomniałem na początku.
Powodzenia ???? !
Edit: Naturalnie do Criciumy. Kurytyba to miasto lokalnych rywali ze stanu, Atlético Paranaense i Coritiby. Pozdrawiam i przepraszam za drobną pomyłkę.

lockhit 54

lockhit

Użytkownik
W końcu rozpocząłem grę w bet365. Od razu smakowite kursy oferowane przez tego bukmachera, 19. kolejka Allsvenskan (13-14.08) !
Typy bez głębszej analizy pisemnej, ze względu na mniejszą ilość dysponowanego czasu.
vs

Atvidabergs - IFK Göteborg / 1X @ 1,75 (ostatecznie pobrałem ten kurs)
bet365 / 10 zł
Zysk/strata:
Wchodzę w to. Jeśli miałbym się sugerować tylko statystykami H2H, dziś byłbym szczęśliwym typerem z grubym hajsem na koncie. Każda seria się kończy, a Atvidabergs w tym sezonie u siebie jest bardzo mocna (6-2-1).
Ekipa z Göteborga na wyjazdach póki co szokuje, ale ilością remisów (1-7-1). Wynik 5:0 dla IFK z pierwszej części sezonu, zbytnio mnie nie rusza. W tej lidze własne boisko odgrywa dużą rolę, przykładowo AIK przegrał na wyjeździe z Falkenbergs aż 4:1, tydzień później rewanż w Sztokholmie i goście nie są już w stanie strzelić nawet bramki przegrywając 3:0... Atvidabergs w sobotę pokonało u siebie Kalmar 3:1, także morale w szeregach na pewno dobre. Dodatkowo przyjazd najbardziej utytułowanego klubu szwedzkiego z pewnością wzbudzi w gospodarzach jeszcze większą wolę zwycięstwa.
vs

Mjallby - Norrkoping / under 2,5 @ 2,0
bet365 / 10 zł
Zysk/strata:
Nie spodziewałem się tak wysokiego kursu. Drużyny bez formy strzeleckiej,
Mjallby od 2 spotkań bez gola, a Norrkoping od 3 ! Nie wydaje mi się, aby wielkie przełamanie miało teraz nastąpić. Typuję rozważną grę po obu stronach, Mjallby nie może pozwolić sobie na 3. z rzędu porażkę, bo ich sytuacja w lidze co raz bardziej się komplikuje. U siebie łapią powoli wiatr w żagle, choć ostatnią porażkę z Örebro 0:1 trudno nazwać wypadkiem przy pracy. Słaby styl, słaba gra.
vs

Helsingborg - Elfsborg / under 2,5 @ 1,95
bet365 / 10 zł
Zysk/strata:
Niesamowity sezon rozgrywa zespół z Helsingborga. Niestety, zaskakują tylko i wyłącznie swoją niemocą, brakiem pomysłu na grę, wielką nieporadnością. Miało być tak pięknie, a jest miejsce spadkowe. Rzeczywistość okazała się brutalna. Potencjał jest bardzo duży (szczególnie finansowy), ale brakuje kolektywu. Nie idzie nawet u siebie, ba... nie jeden typer już się przejechał, a bukmacherzy liczą pieniążki. 3 remisy ostatnio u siebie, z potencjalnie na papierze słabszymi rywalami. Fani 7-krotnego mistrza Szwecji nie mogą kryć rozczarowania.
Helsingborg na własnym boisku to jedna z najbardziej underowych ekip, w 9. spotkaniach u siebie tylko 2 razy pokryli typ over 2,5.
Do miasta portowego przyjeżdża bardzo silny Elfsborg, który dopiero co rozbił monolit w Hacken. Gospodarze z taką grą mogą jedynie mogą pomarzyć o jednym punkcie - chyba, że przebudzenie nastąpi w najmniej spodziewanym momencie. Spodziewam się tutaj bardzo ostrożnej gry z obu stron i dużego poszanowania rywala.

lockhit 54

lockhit

Użytkownik
W końcu rozpocząłem grę w bet365. Od razu smakowite kursy oferowane przez tego bukmachera, 19. kolejka Allsvenskan (13-14.08) !
Typy bez głębszej analizy pisemnej, ze względu na mniejszą ilość dysponowanego czasu.

vs

Atvidabergs - IFK Göteborg / 1X @ 1,75 / 1:1
bet365 / 10 zł
Zysk/strata: 7,5 zł

Wchodzę w to. Jeśli miałbym się sugerować tylko statystykami H2H, dziś byłbym szczęśliwym typerem z grubym hajsem na koncie. Każda seria się kończy, a Atvidabergs w tym sezonie u siebie jest bardzo mocna (6-2-1).
Ekipa z Göteborga na wyjazdach póki co szokuje, ale ilością remisów (1-7-1). Wynik 5:0 dla IFK z pierwszej części sezonu, zbytnio mnie nie rusza. W tej lidze własne boisko odgrywa dużą rolę, przykładowo AIK przegrał na wyjeździe z Falkenbergs aż 4:1, tydzień później rewanż w Sztokholmie i goście nie są już w stanie strzelić nawet bramki przegrywając 3:0... Atvidabergs w sobotę pokonało u siebie Kalmar 3:1, także morale w szeregach na pewno dobre. Dodatkowo przyjazd najbardziej utytułowanego klubu szwedzkiego z pewnością wzbudzi w gospodarzach jeszcze większą wolę zwycięstwa.

vs

Mjallby - Norrkoping / under 2,5 @ 2,0 / 3:1
bet365 / 10 zł

Nie spodziewałem się tak wysokiego kursu. Drużyny bez formy strzeleckiej,
Mjallby od 2 spotkań bez gola, a Norrkoping od 3 ! Nie wydaje mi się, aby wielkie przełamanie miało teraz nastąpić. Typuję rozważną grę po obu stronach, Mjallby nie może pozwolić sobie na 3. z rzędu porażkę, bo ich sytuacja w lidze co raz bardziej się komplikuje. U siebie łapią powoli wiatr w żagle, choć ostatnią porażkę z Örebro 0:1 trudno nazwać wypadkiem przy pracy. Słaby styl, słaba gra.

vs

Helsingborg - Elfsborg / under 2,5 @ 1,95 / 4:1
bet365 / 10 zł

Niesamowity sezon rozgrywa zespół z Helsingborga. Niestety, zaskakują tylko i wyłącznie swoją niemocą, brakiem pomysłu na grę, wielką nieporadnością. Miało być tak pięknie, a jest miejsce spadkowe. Rzeczywistość okazała się brutalna. Potencjał jest bardzo duży (szczególnie finansowy), ale brakuje kolektywu. Nie idzie nawet u siebie, ba... nie jeden typer już się przejechał, a bukmacherzy liczą pieniążki. 3 remisy ostatnio u siebie, z potencjalnie na papierze słabszymi rywalami. Fani 7-krotnego mistrza Szwecji nie mogą kryć rozczarowania.
Helsingborg na własnym boisku to jedna z najbardziej underowych ekip, w 9. spotkaniach u siebie tylko 2 razy pokryli typ over 2,5.
Do miasta portowego przyjeżdża bardzo silny Elfsborg, który dopiero co rozbił monolit w Hacken. Gospodarze z taką grą mogą jedynie mogą pomarzyć o jednym punkcie - chyba, że przebudzenie nastąpi w najmniej spodziewanym momencie. Spodziewam się tutaj bardzo ostrożnej gry z obu stron i dużego poszanowania rywala.
EDIT

lockhit 54

lockhit

Użytkownik
Nastał czas na wznowienie tematu. Wpadła spora ilość doświadczenia, wprowadziłem korekty do swojej gry.
Rozwój idzie w dobrym kierunku, także warto dalej w to brnąć.

Bankroll 650 zł
0,5 - 5 j
bukmacherzy: bet365, pinnacle, dafabet, betsafe, unibet.

Budżet dobrze zabezpieczony, 5 j = 10 % bankrollu.
Głównie otwieram się na 1. i 2. Bundesligę, ale nie zabraknie akcentów z innych lig (PL Ekstraklasa, Serie A)
i rozgrywek pucharowych (UEFA CL/EL).
Naturalnie każdy typ będzie poddany rzetelnej analizie, jednak nie będę się rozpisywał na temat każdego meczu (poświęcony czas).

Pierwszy typ po przerwie dziś albo jutro.
HF !

lockhit 54

lockhit

Użytkownik

M. Tel Aviv - Plzen / over 2,5
dafabet @ 2,04
2,5 j.

W poprzedniej rundzie ekipa z Tel Aviv straciła 3 bramki z maltańskim Hibernians, co sugeruje spore problemy formacji defensywnej. W ataku już zdecydowanie lepiej (u siebie 5:1). Maccabi dziś będzie mocno zdeterminowane do zwycięstwa, gdyż ostatnia wyjazdowa porażka z Hibernians nie napawa optymizmem przed rewanżem z Czechami.
Ostatnie 8 oficjalnych spotkań (także towarzyskie) z udziałem Plzen kończyło się pokryciem linii over 2,5. Dodatkowo w ostatnich 11 z 13 spotkań na arenie Champions League (głównie kw.) Viktoria również łamała tę linię.

Szczególnie liczę tutaj na zespół z Pilzna, gdyż każda ich bramka będzie owocowała zdwojonym atakiem Maccabi.

lockhit 54

lockhit

Użytkownik

Thun - Vaduz / BTS
Unibet @ 1,91
3 j.

Widzę spore value na ten rynek. Wraz ze startem sezonu obie drużyny zdążyły zarówno postrzelać jak i nabawić się kłopotów w defensywie. Po zaledwie 3. spotkaniach (1 LE, 2 SL) bilans bramkowy dzisiejszych gospodarzy wynosi 8-8 (śr. ponad 5 bramek na mecz)!
EDIT: nie doliczyłem jeszcze pierwszego spotkania w Izraelu, gdzie skończyło się 1:1 czyli śr. po 4 meczach 4,5 bramki.
Szczególnie razi w oczy kapitulacja formacji obronnej na inaugurację z Grasshoppers. W poprzedniej rundzie kwalifikacyjnej Beer Sheva (podobny potencjał co Vaduz) szybko strzeliło bramkę Szwajcarom (kto wie jakby potoczył się rewanż, gdyby nie czerwień).

Vaduz (w ubiegłym sezonie przedostatnie miejsce) nieźle rozpoczęło nowe zmagania. Mimo, że w 1. kolejce przytrafiła się porażka ze zdecydowanie wyżej notowaną Bazyleą, to następnie ekipa z Liechtensteinu wywalczyła pewny awans z Kalju i pokazała dobry futbol w ligowym spotkaniu z Zurychem (3. drużyna 2014/2015) - 2:2.

Liczę na ofensywne spotkanie po obu stronach + niezwykle ciężko z meczu na mecz poukładać szybki obronne.

lockhit 54

lockhit

Użytkownik
#1 ✅
#2 ✅
#3 ⛔
#4 ⛔ 9,1 zł (PAOK pechowo, ale wiadomo jak wyglądała sytuacja po ????. Mogło być gorzej, a tak strata tylko ~ 0,75 j.)
#5 ⛔ Iluzja kontroli i stąd duże rozczarowanie tym meczem. Wszystko dobrze wyglądało do momentu jego rozpoczęcia
#6 ⛔

YIELD lipiec (1-6) ⛔ 14,69 % / ⛔ 25,63 zł.

Wielkiej starty nie ma, dlatego też rąk nie załamuje.
Po sromotnej porażce z zeszłego czwartku dziś zagram tylko jeden kupon na LE i zaczynam nastawiać się na weekendowe rozgrywki.

Typ podam później jak i wyznaczę cel na sierpień.

lockhit 54

lockhit

Użytkownik
CELE na sierpień to:
1. Osiągnięcie yieldu w wysokości 15 %.
2. Ostatnio jestem średnio zadowolony ze swoich dubli, także w sierpniu bilans z tych zakładów ma dać ✅ jeśli nie to eliminuję granie tego typu zdarzeń (stosunkowo niskie kursy).

Dortmund AH -1,5 @ 1,3
Guimaraes @ 1,55
bet365 @ 2,01
2 j.

Do góry Bottom