A ja pijam kawe z prezydentem ???? Zawsze wiedzialem ze kibice legii to zjeby ????Moj znajomy jest kolega Boguslawa Cupiala
Uważaj na to co piszesz???? Zawsze wiedzialem ze kibice legii to zjeby ????
to nie virusman napisał tylko Dziubla ????virusman napisał/a:
Laughing Zawsze wiedzialem ze kibice legii to zjeby Laughing
Uważaj na to co piszesz
Żal mi ciebie chłopaku, idź sie leczyć, tym bardziej że na avatorze masz herb Juve a jak wiadomo od niedawna jest oficjalna zgoda między kibicami Juve i Legii.....Zawsze wiedzialem ze kibice legii to zjeby ????
Może nie jestem w temacie ale czy to chodzi o polskich kibiców Juve czy może o tych z Turynu? chociaż nie wiem czy tamci wiedzą że jest taki klub jak Legia :roll:masz herb Juve a jak wiadomo od niedawna jest oficjalna zgoda między kibicami Juve i Legii.....
No, rzeczywiście, nie jesteś w temacie......oglądając mecze Juve na ich stadionie poszukaj na płotach flagi Legii, i wiedz że nie wisi ona tam przez przypadek.Może nie jestem w temacie ale czy to chodzi o polskich kibiców Juve czy może o tych z Turynu? chociaż nie wiem czy tamci wiedzą że jest taki klub jak Legia :roll:masz herb Juve a jak wiadomo od niedawna jest oficjalna zgoda między kibicami Juve i Legii.....
Dzięki za wyjaśnienie :wink:No, rzeczywiście, nie jesteś w temacie......oglądając mecze Juve na ich stadionie poszukaj na płotach flagi Legii, i wiedz że nie wisi ona tam przez przypadek.
Niby taki inteligetny, a jednak nie do konca....Sam idz sie leczyc niby mod a wyjezdza z takimi textami do userow...Forum na wysokim poziomie Nie wiem gdzie widzisz problem w kibicowaniu i Juve i Wisle ale jesli jednak takowy widzisz to faktycznie mozesz sie isc leczyc...