krzysiu
Użytkownik
Gdzie takie info?Mecze ekstraklasy już odwołane.
Gdzie takie info?Mecze ekstraklasy już odwołane.
90minut.pl np.Gdzie takie info?
Mecze ekstraklasy już odwołane.
90minut.plSkąd info?
a mieli właśnie ogłosić przetarg na nowe.Straszna tragedia, prawie połowa najważniejszych instytucji Rzeczpospolitej straciła dziś swoich szefów! To będzie prawdziwy chaos przez najbliższe tygodnie, a większość urzędów powołuje prezydent...zastanawia mnie jak to w praktyce zostanie rozwiązane.
BO JAK TO JEST ŻE W 40 MILIONOWYM KRAJU 20 LAT NOWY SAMOLOT SIĘ KUPUJE!!!!!!
A co samolot miał do tego? Sam spadł? Nawet nowy by nie pomógł. Pomysl ->piszStraszna tragedia, prawie połowa najważniejszych instytucji Rzeczpospolitej straciła dziś swoich szefów! To będzie prawdziwy chaos przez najbliższe tygodnie, a większość urzędów powołuje prezydent...zastanawia mnie jak to w praktyce zostanie rozwiązane.
BO JAK TO JEST ŻE W 40 MILIONOWYM KRAJU 20 LAT NOWY SAMOLOT SIĘ KUPUJE!!!!!!
tak naprowadzili zdalnie samolot na drzewo:-| człowieku weź zamilczU nas wszystko się robi dopiero gdy jest tragedia, drogi, przepisy i inne.
Mnie się nie chce w to wierzyć że to "zwykła katastrofa"
Koniec tematu.
Boże Świeć nad ich duszami ;( ;( ;(
Snajper zapewniam Cie ze nowoczesniejszy samolot mial by wieksze szanse na bezpieczne awaryjne ladowanie. A o nowych samolotach to sie mowilo od 15 lat minimum.A co samolot miał do tego? Sam spadł? Nawet nowy by nie pomógł. Pomysl ->pisz
to że jego stan wołał o pomste do nieba ,przecież piloci ,którzy latają z polskimi VIP`a ,zaczęli protestować i odchodzić z powodu złego stanu technicznego.A co samolot miał do tego? Sam spadł? Nawet nowy by nie pomógł. Pomysl ->pisz
Nie bam, do roxane rikiego i krzyskadzięki vdv.
nigdy nie byłem zwolennikiem transportu takiej liczby wielkich osobistości jednym środkiem.
No ale czytam ze samolot lądował w ogromnej mgłe to nie jest tak ze nagle się zepsuł i spadł. Piloci robili co mogliSnajper zapewniam Cie ze nowoczesniejszy samolot mial by wieksze szanse na bezpieczne awaryjne ladowanie. A o nowych samolotach to sie mowilo od 15 lat minimum.