>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

trafne typy - Wysokie wygrane

mateos17 33

mateos17

Użytkownik
Kolumbia - Kostaryka | 1 polowa 1✅
Kurs: 1,83
Stawka: 100zł
Wygrana: 183zł✅
buk: bet365

Kolumbia ma o wiele lepszych zawodników, którzy grają regularnie w dobrych klubach. Są dobrzy technicznie, nastawieni na kontry. Każdy z graczy ma wysokie umiejętności, wynikające z większego doświadczenia, bo zespół Kolumbii jest starszym zespołem niż Kostaryka. Myślę, że w tym meczu może dojść nawet do takiego jakby pogromu ( może 4:0 ). Wystarczy, że strzelą bramkę w 1 połowie, albo dwie, i później będą kontrolowali sytuację i przebieg meczu. Co najwyżej po przejęciu piłki będą starali się grać do przodu, bez niepotrzebnego włączania się obrońców.

mateos17 33

mateos17

Użytkownik
USA - Portoryko | USA - 2,5 ✅
Kurs: 1,65
Wygrana: 165zł✅
buk: sportingbet

USA wczoraj kompletnie zaskoczyło i zawiodło oczekiwania wszystkich graczy i kibiców. Większość typerów stawiała na to, że amerykanie pokonają gości 3:0 bądź wygrają spotkanie z hendicapem -1,5 . Niestety, gospodarze nie spisali się, wyglądało to tak jak by nie przejmowali się tym meczem i było im wszystko jedno. Dzisiaj liczę na przewrót w ekipie USA. Po wczorajszej kompromitacji będą chcieli pokazać &quot;kto tu rządzi&quot; i sądzę, iż wygrają 3:0 bo mistrzowie olimpijscy nie mogą sobie pozwalać na takie wybryki i potknięcia. Kurs mógłby być troszkę większy szczególnie po wczorajszym spotkaniu, no ale widać bukmacherzy również uważają, że USA pewnie wygra to spotkanie. No i oczywiście wygrana 3:0 bardzo by się im przydała.

mateos17 33

mateos17

Użytkownik
R. Nadal - N. Djokovic | 2✅
Kurs: 2,37
Wygrana: 237zł✅

Djokovic jest w tej chwili w lepszej dyspozycji niż Nadal. Serb w półfinale grał dosyć zachowawczo ale widać było, że bardzo zależy mu na finale, dlatego bał się zagrywać szybkich i mocnych piłek. Dzisiaj powinno być zupełni inaczej. Novak raczej przejdzie do ataku bo z Hiszpanem trzeba grać mocne i szybkie piłki. Jeżeli Djokovic nie zmieni stylu gry w jakim grał z Wilfridem, to będzie mu ciężko, lecz ja wierzę, że sobie poradzi tym bardziej, że Nadal niczym nie zaskakuje na tym turnieju.

mateos17 33

mateos17

Użytkownik
Po pierwszych 10 podanych typach sytuacja przedstawia się następująco:
Podanych typów: 10
Typy trafione: 9
Typy nietrafione: 1
Zwroty: 0
Kwoty postawione: 1100zł
Kwoty wygrane: 1826zł
Zysk: 726zł

Otrzymane punkty reputacji: +1
mateos17 33

mateos17

Użytkownik
Paragwaj - Ekwador | 1⛔
Kurs: 2,00
Wygrana: 200zł⛔

Paragwaj jest lepszą ekipą od Ekwadoru. Mają lepszych graczy. Będą chcieli powalczyć o coś więcej na Copa America. Bilans 4 spotkań to 2 zwycięstwa Paragwaju, jedno Ekwadoru i jeden remis. To dopiero pierwszy mecz tych drużyn w tym turnieju, dlatego ciężko przewidzieć, ale myślę, że Paragwaj ma większe szanse na wygraną.

mateos17 33

mateos17

Użytkownik
Brazylia - Wenezuela | suma kartek powyżej 4,5⛔
Kurs: 1,95
Wygrana: 195zł⛔

Pierwsze dwa mecze w Copa America pokazały, że są to pojedynki bardzo zacięte i wyrównane. Nie ma tak na prawdę faworytów. Tutaj każdy gra jak najlepiej może o największą stawkę. Zarówno w meczu Argentyna - Boliwia jak i Kolumbia - Kostaryka łączna liczba kartek wyniosła po 6. W typ spotkaniu również przewiduję około 6 kartek. Szczególnie po stronie Wenezueli, która najprawdopodobniej będzie się bardziej desperacko bronić przed atakami Brazylijczyków. Pragnę zauważyć, że Brazylia również ma dość agresywną obronę i również po jej stronie może być sporo kartek przy faulach podczas nielicznych ataków ze strony Wenezueli.

mateos17 33

mateos17

Użytkownik
Francja U17 - Meksyk U17 | 2✅
Kurs: 2,10
Wygrana: 210zł✅

Meksykanie jako gospodarze będą chcieli dojść jak najdalej na tych Mistrzostwach. Są ekipą dobrze zbudowaną. Potrafią stworzyć wiele sytuacji. Bramki nie padają przypadkowo, a każda akcja jest przemyślana. Wyszli z pierwszego miejsca w grupie z dorobkiem 9 punktów. Francuzi natomiast niczym specjalnym nie zaskakują. Grają przeciętnie i nie potrafią wykorzystać sytuacji podbramkowych. Wyszli z drugiego miejsca i zgromadzili tylko 5 punktów. Niespodziewanie zremisowali z Jamajką. Mieli też szansę pokonać Japonię, jednak tak jak powiedziałem nie wykorzystywali dogodnych okazji. Nawet karnego nie strzelili tylko nie pamiętam czy to z Japonią czy z Jamajką a dzięki niemu zapewne by wygrali. W 1/8 finału Francja ledwo pokonała WKS 3:2 natomiast Meksyk wygrał z Panamą 2:0. Ten mecz powinien być bardzo ciekawy. Meksykanie powinni dać z siebie wszystko bo wygrywając z Francją wejdą do półfinału, w którym najprawdopodobniej spotkają się z reprezentacją Niemiec i nawet gdyby odpadli to grali by o 3 miejsce a te było by bardzo satysfakcjonujące dla ekipy gospodarzy.

Otrzymane punkty reputacji: +1
mateos17 33

mateos17

Użytkownik
FC KooTeePee - Lahti | 2✅
Wygrana: 200zł✅
FC KooTeePee - Lahti | poniżej 2,5 gola⛔
Kurs: 1,61
Wygrana: 161zł⛔

W ostatnich 5 spotkaniach tych drużyn aż 4 razy górą było Lahti a raz padł remis. Lahti wygrywając to spotkanie awansowało by na 1 pozycję w tabeli, co gości na pewno by uszczęśliwiło. Lahti na 5 ostatnich swoich spotkań aż 4 razy wyszło zwycięsko z pojedynków z rywalami, raz zremisowali. Dzisiaj z niezbyt regularną drużyną jaką jest KooTeePee powinni po prostu wygrać i podtrzymać szczęśliwą serię.
Co do drugiego typu gospodarze jak i goście w większości meczy, które rozgrywali nie mieli skłonności do strzelania dużej ilości bramek. Myślę, iż może się to powtórzyć.

mateos17 33

mateos17

Użytkownik
Linfield - Kilmarnock | 2✅
Wygrana: 200zł✅

Kilmarnock jest drużna po prostu lepiej ograną, , ma lepszych zawodników, dlatego po takim kursie szkoda by było nie spróbować.

Zapresić - Śląsk Wrocław | 2✅
Kurs: 1,67
Wygrana: 167zł✅

Śląsk będzie chciał wygrać ten mecz, pokazać się z dobrej strony przed rywalizacją o LE. Każdy z zawodników będzie walczył o miejsce w pierwszym składzie na nowy sezon. Śląsk pokazał już, że potrafi grać i ogrywać mocnych rywali pokonując mistrza Chorwacji Dinamo Zagreb.

mateos17 33

mateos17

Użytkownik
Polska U19 - Łotwa U19 | 2⛔
Kurs: 1,75
Wygrana: 175zł⛔

Łotwa jest podbudowana wygraną z Australią, natomiast Polacy są już dość zmęczeni, szczególnie po wczorajszym meczu z Argentyną, który nie należał do najłatwiejszych. Łotysze mają punkt stary do pierwszych trzech zespołów, wygrywając, będą mieli większą szansę na dalszy awans.

mateos17 33

mateos17

Użytkownik
Gent - Twente | 2✅
Flora - Genk | 2✅
AKO: 4,54
Stawka: 50zł
Wygrana: 227zł✅

Nie mam czasu na analizę, ale polecam i jak ktoś się boi takie ako to może single walnąć. Później napiszę parę słów i podam jeszcze może coś na wieczór lub nockę.

mateos17 33

mateos17

Użytkownik
Jednak mam czas bo pogoda pokrzyżowała plany. Nie będą to długie analizy ale napiszę to co czuję.
Twente wicemistrz Holandii, zdobywca pucharu kraju. Grali w lidze mistrzów i to w całkiem dobrej grupie, w której był Inter, Tottenham i mniej znaczący Werder. Potrafili zagrać dobry mecz z mocnymi przeciwnikami, nie odpuszczali. Zawodników też nie mają najgorszych choć głośnych nazwisk tam nie ma. O mistrzostwo walczyli do końca i stracili je nie z byle kim bo Ajaxem, który nie jest łatwym rywalem. Ciężki sezon, ale myślę, że Twente powinno wygrać to spotkanie, bo Gent nie ma tak dobrych piłkarzy, nie wyróżniał się za bardzo w lidze, choć zajął 3 miejsce a to nie jest źle, jednak patrząc na te 2 kluby pod względem gry czy techniki to goście jak dla mnie przeważają.
Genk bardzo dobry sezon, drugie miejsce w lidze. Na ich grę w tym sezonie fajnie było popatrzeć, oczywiście nie zawsze byli w wyśmienitej formie, ale jak się zawzięli, to potrafili tworzyć niesamowicie wiele sytuacji i strzelać sporo goli. Gospodarze niczym specjalnym nie zaskakują. Jeżeli Genk zagra na miarę swoich możliwości to spokojnie wygra ten mecz.

mateos17 33

mateos17

Użytkownik
J. Isner - A. Clement | 1✅
Argentyna - Brazylia | 2⛔
nieszczęsna dogrywka i po Brazylii
AKO: 1,64
Stawka: 200zł
Wygrana: 328zł⛔

Ogólnie nie lubię grać takich zdarzeń, na które kurs nie przekracza 1,50, ale łącząc je w ako mamy całkiem dobry kurs, który można puścić za większą stawkę.
Isner jest 40-któryś w rankingu ATP (nie sprawdzałem ostatnio, ale na pewno jest między 40 a 50 miejscem). Clement jest na 169 miejscu. Isner jest w tej chwili w lepszej formie. Dobrze rozpoczął turniej w Newport. Jest typowany jako faworyt i ja również przy tym zostaję. Widać, że dobrze się tu czuje, chociaż Clement też nie gra najgorzej jednak zestawiając tych dwóch tenisistów uważam, że John ma większe szanse na wygraną.
Nie wyobrażam sobie, żeby Brazylia ten mecz przegrała. Są dobrą drużyną, i jeśli polegną z Argentyną, to nie wyjdą z grupy, co było by myślę niespodzianką. Brazylijczycy potrafią grać w koszykówkę i nie raz to udowodnili. Argentyńczycy zaś swoje mecze wygrywali nie wielką różnicą punktów. Słabo grają pierwsze 2 kwarty, dlatego Brazylia powinna to wykorzystać i zbudować sobie dość sporą przewagę. Jeśli tak się nie stanie to będą mieli ciężko bo Argentyna na koniec spotkania zawsze się spina i gra lepiej niż początek. W odczuciu bukmacherów Brazylia jest faworytem w moim odczuciu również. Mam nadzieję, że się na nich nie zawiodę.

mateos17 33

mateos17

Użytkownik
Argentyna - Kolumbia | Kolumbia +1,5✅
Kurs: 1,75
Wygrana: 175zł✅

Copa America to turniej, w którym wszystko jest możliwe. Pokazały to mecze Argentyny z Boliwią, Brazylii z Wenezuelą czy Urugwaju z Peru. Potencjalni faworyci ledwo zremisowali swoje mecze. Od razu widać, że te najlepsze drużyny jak właśnie Brazylia, Argentyna, Urugwaj, nie przykładają się zbytnio do meczy, które rozgrywają na tym turnieju. Biorąc pod uwagę sytuację w grupie i składy to Argentyna jest faworytem tego meczu. Jednak należy pamiętać, że Kolumbia również ma w swoim składzie bardzo dobrych piłkarzy, m.in gwiazda FC Porto, Falcao. Gdy ten gracz dostanie piłkę... oj to już wie co z nią zrobić. Oczywiście nie ma 100% skuteczności bo takiej to chyba nikt nie ma, ale w tych najlepszych momentach i dogodnych sytuacjach potrafi strzelić bramkę, co pokazał właśnie w Porto. Mecz będzie na pewno otwarty, chociaż Albicelestes będzie bardziej zależało na zdobyciu punktów, jednak przy dobrej grze Kolumbijczyków, granie dobrze w defensywie i wykorzystaniu sytuacji podbramkowych to przy handicapie +1,5 dla Kolumbii nie powinno być problemu z jego udanym wejściem

mateos17 33

mateos17

Użytkownik
Włochy - Polska | 1✅
Kurs: 1,60
Wygrana: 160zł✅
Bułgaria - Argentyna | 2✅
Kurs: 2,40
Wygrana: 240zł✅
Urugwaj U17 - Brazylia U17 | 2⛔
Kurs: 1,73
Wygrana: 173zł⛔
Leverkusen - Munich 1860 | 1⛔
Kurs: 1,50
Wygrana: 300zł⛔
Otelul - Trabzonspor | 2⛔
Kurs: 1,91
Wygrana: 191zł⛔

Niestety nie mam czasu na analizy bo jestem umówiony. Później jeszcze może coś na nockę wrzucę.
Tak to jest w tych meczach towarzyskich:-| Zdecydowanie lepiej idzie mi tenis czy siatkówka. Na piłkę nożną chyba zacznę grać mecze, których na 99% jestem pewien, albo jakieś handicapy czy coś takiego, bo na 1X2 to nie ciekawie idzie.

mateos17 33

mateos17

Użytkownik
USA - Kuba | 2⛔
Wygrana: 200zł⛔

Kuba po świetnym meczu z Brazylią, który mogła wygrać, rozegrała dzisiaj gorsze spotkanie z Rosją, z którą przegrali 3:0. Ich forma jest dosyć nierówna. Raz grają na prawdę świetne spotkanie, raz nic im nie wychodzi. Jednak Kuba to wicemistrzowie świata, potrafią grać i nie raz to udowodnili. Kubańczycy są bardzo dobrymi zawodnikami, mają mocne ataki i serwis. Potrafią też zagrać w obronie. USA to mistrzowie olimpijscy, jednak na tym turnieju nie zaprezentowali za dużo, a nawet oczekiwano od nich czegoś więcej. Ledwo pokonali Portoryko, które zostało najgorszą drużyną LŚ. Ich dyspozycja pozostawia wiele do życzenia. Przy dobrej grze Kubańczyków i takiej postawie Amerykanów, jaką prezentowali ostatnio, to Kuba powinna wygrać ten mecz.

mateos17 33

mateos17

Użytkownik
Brazylia - Rosja | 2✅
Kurs: 2,10
Wygrana: 210zł✅

Brazylia jest faworyzowana w meczu z Rosją. Wiadomo mistrzowie świata i samo to, że to Brazylia to już o czymś świadczy. Rosjanie świetna forma w LŚ, jak dla mnie lepsza niż u Brazylijczyków, idą jak burza. W jutrzejszym meczu widzę już finał LŚ. Bo zastanówmy się, kto może wejść do finału oprócz właśnie tych dwóch drużyn. Polska? Włochy? Argentyna? Na pewno nie. Owszem są to moce drużyny, ale w starciu z Brazylią czy Rosją nie dadzą rady. Ale wracając do meczu. Jeśli Rosjanie nie odpuszczą tego meczu, w co wątpię, to mają spore szanse na jego wygranie. Brazylijczycy gdzieś tą najlepszą formę zapodziali, oczywiście grają pięknie, ale potrafią znacznie więcej, a właśnie znacznie więcej potrafi teraz Rosja, która jest dla mnie faworytem do wygrania tych rozgrywek.

mateos17 33

mateos17

Użytkownik
Boliwia - Kostaryka | poniżej 2,5 gola✅
Kurs: 1,66
Wygrana: 166zł✅

Krótka analiza. W każdym z meczy na Copa America widać, że turniej nie stoi na zbyt wysokim poziomie. Świadczy o tym właśnie ilość strzelonych bramek. Nawet takie drużyny jak Brazylia czy Argentyna nie potrafią wykorzystać sytuacji. W tym meczu przewiduję również, że nie padną łącznie 3 gole. Spodziewam się wygranej Boliwii, Która nie ukrywając ma szanse na wyjście z grupy jeśli Argentyna im &quot;pomoże&quot;.

mateos17 33

mateos17

Użytkownik
Meksyk U17 - Niemcy U17 | awans 2⛔
Kurs: 1,53
Wygrana: 306zł⛔
buk: sportingbet

Niemcy od początku turnieju pokazują prawdziwą klasę. Grają równo pokonując kolejnych rywali. Są w świetnej formie. Drużyna pięknie pracuje i zawodnicy szukają się. Dokładając do tego umiejętności poszczególnych graczy mamy super zespół. Technika i styl gry na pewno przemawia za nimi. Ja ich osobiście widzę w finale. Meksyk owszem potrafi zagrać dobrą piłkę, jednak to nie ten poziom co Niemcy. Typ ten powinien spokojnie siąść.

Do góry Bottom