>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

trafne typy - Wysokie wygrane

mateos17 33

mateos17

Użytkownik
FC Flora Tallinn - Wisła Kraków | poniżej 2,5 gola⛔
Kurs: 2,00
Stawka: 100zł
Wygrana: 200zł⛔
buk: bet365

Wisła będzie chciała zaprezentować się jak najlepiej, tym bardziej, że już nie długo odbędzie się pierwszy mecz kwalifikacyjny do LM. Jednak patrząc na grę Wisły możemy stwierdzić, że za wiele goli to oni nie strzelają. Podobnie jest z Florą. Co najwyżej drużyny te gole tracą. Mecz powinien być zacięty i wyrównany a przy takim spotkaniu suma goli nie powinna przekroczyć 3. Liczę na zwycięstwo Wisły bo by się przydało, jednak nie jakąś wielką różnicą goli. Myślę, że będzie 0:1.

mateos17 33

mateos17

Użytkownik
FC Salzburg - Lyon | 2⛔
Kurs: 1,75
Wygrana: 175zł⛔

MSV Duisburg - Legia Warszawa | Duisburg pierwszy strzeli✅
Kurs: 2,10
Wygrana: 210zł✅

mateos17 33

mateos17

Użytkownik
Peru - Meksyk | 1X✅
Urugwaj - Chile | X2✅
AKO: 1,99
Wygrana: 199zł✅

Meksyk gra 2 lub nawet 3 składem. Peru pokazało się z dobrej strony remisując z Urugwajem. Chile dąży do wygrania grupy i jest na dobrej drodze. Wystarczy, że dołożą teraz zwycięstwo. Remis też nie najgorszy ale jednak 3 punkty to 3 punkty a nie 1. Te mocniejsze drużyny zawodzą. Widać, że ten turniej nie jest jakoś traktowany specjalnie. Takie zakłady na zwycięstwo/remis są jak dla mnie dobrym kąskiem, szczególnie po zrobieniu z nich jednego kuponu.

mateos17 33

mateos17

Użytkownik
Polska - Rosja | 2 -2,5 seta⛔
Kurs: 2,20
Wygrana: 220zł⛔

Cóż, nie ma co za długo gadać. Jak gra Polska każdy widzi. Wczorajszy mecz jak dla mnie to dno. Co z tego, że wygraliśmy? 3:2 z drugim składem Argentyny i to po jakich męczarniach. Masa własnych błędów, niewykorzystywanie okazji do zdobycia punktów, słaby serwis. Rosjanie nie będą się z nami bawić. Widać, że chcą dojść do finału i wygrać cały turniej. Grają o wiele lepiej blokiem i w ataku a do tego dokładają silną zagrywkę. Oni są na wiele wyższym poziomie i za pewne to dzisiaj pokażą.

mateos17 33

mateos17

Użytkownik
Australia U19 - Chorwacja U19 | 1✅
Serbia U19 - Argentyna U19 | 1✅
AKO: 2,06
Wygrana: 206zł✅

Zarówno te drużyny jak i Dortmund to dla mnie faworyci. Nie będę pisał analiz. Po prostu gram takie typy i nie wsnuwam się w nie głębiej.

mateos17 33

mateos17

Użytkownik
Wenezuela - Ekwador | poniżej 2,5 gola✅
Kurs: 1,625
Wygrana: 162,50zł✅

Wenezuela i Ekwador swoje pierwsze mecze zremisowali z nie byle kim bo Paragwajem i Brazylią. Turniej nie zachwyca bo nie pada zbyt dużo bramek. W większości meczy jest ich właśnie mniej niż 2.5. Mecz będzie za pewne bardzo wyrównany, jednak przypuszczam, że znowu nie zachwyci nas bramkami. Tym bardziej, że obie ekipy nie są szczególnie bramkostrzelne.

mateos17 33

mateos17

Użytkownik
Rosja - Brazylia | Rosja Kurs:1,90 Stawka:100zł Wygrana:190zł✅
Rosja - Brazylia | Rosja+1,5 Kurs:1,50 Stawka:200zł Wygrana:300z✅

Finał, który od dawna oczekiwałem i byłem przekonany, że właśnie te dwie drużyny się w nim spotkają. Rosjanie przez cały turniej prezentują znakomitą formę. Grają bardzo równo. Dobra gra blokiem, mocny atak oraz silny serwis to atuty Rosjan. Brazylijczycy natomiast gdzieś zgubili tą znakomitą formę. Oczywiście nadal grają bardzo dobrze no bo w końcu doszli do finału, jednak zestawiając te dwie drużyny to jak dla mnie Rosja jest w tej chwili w lepszej dyspozycji. Będzie im ciężko bo jak wiadomo Brazylijczycy są znakomici w obronie. Wczorajszy mecz Rosjan był dość zachowawczy bo było od razu widać, że boją się wpadki z Polakami. Za bardzo im zależało na finale, dlatego nie grali tak jak wcześniej. Nie byli pewni, w tym co robili. Jednak dzisiaj wszystko powinno wyglądać inaczej. To jest już finał, więc gra toczy się o najwyższą stawkę a Rosjanie na pewno tego meczu nie odpuszczą i dadzą z siebie wszystko by stanąć na najwyższym miejscu na podium.

mateos17 33

mateos17

Użytkownik
Szwecja Kobiety - Australia Kobiety | 1✅
Kurs: 1,90
Wygrana: 190zł✅

Szwedki powinny uporać się z Australijkami. Są jak dla mnie w lepszej dyspozycji. Lepsze bardziej doświadczone zawodniczki. Lepsze technicznie. Australia grą nie zachwyca. Szwedki też nie miały jakiś wysokich wygranych, ale są drużyną mocniejszą i bardziej zgraną.

mateos17 33

mateos17

Użytkownik
Polska - Argentyna | 1 +1,5 seta✅
Kurs: 1,75
Wygrana: 175zł✅

Polska ostatnio pokonała Argentynę, jednak należy pamiętać, że Argentyńczycy grali drugim składem aby oszczędzić zawodników. Widać, że nasza drużyna nie jest jeszcze ze sobą zgrana, między nami a Argentyną jest przepaść bo widać gołym okiem jak gramy my a jak oni. Są od nas o wiele lepiej przygotowani do tego turnieju. To nie jest ta drużyna co ostatnio, jest o wiele lepsza. Typ jednak na Polskę +1,5 seta. Dlaczego? Rozsądny typ byłby na Argentynę, ale nie zapomnijmy, że gramy u siebie przed wspaniałą publicznością, która niesie nas swoim dopingiem. Można powiedzieć, że publiczność to nie wszystko, trzeba jeszcze do tego dołożyć dobrą grę. Potrafimy zagrać dobre spotkanie, jednak musimy się do tego przyłożyć. Kurek, który co prawda jest już zmęczony, to jednak nie odstaje i robi co tylko może by zdobyć punkty dla naszego zespołu. Ignaczak bardzo dobrze w odbiorze. Nowakowski i Kosok dobrze sobie radzą na krótkiej. Ruciak dokłada dobrą zagrywkę. Gorzej z Jaroszem ale Gruszka powinien grać. Polska mam nadzieję, że wygra. POWODZENIA.

mateos17 33

mateos17

Użytkownik
Brazylia U17 - Niemcy U17 | DNB 2✅
Kurs: 1,72
Wygrana: 172zł✅

Niemcy dość sensacyjnie odpadli w półfinale przegrywając z Meksykiem 2:3. Brazylijczycy to też nie byle kto i nie można ich lekceważyć. Mają świetny atak i bardzo dobrze się znajdują na boisku. Niemcy również grają dobrze w ataku i strzelają dużo bramek. Brazylia w fazie Play Off grała według mnie gorzej niż Niemcy. Może świadczyć o tym mecz z Urugwajem. Niemcy też się nie popisali, ale są jak dla mnie lepsi i przy takiej grze jaką prezentują i umiejętnościach powinni wywalczyć ten brązowy medal bo im się na pewno należy.

Otrzymane punkty reputacji: +2
mateos17 33

mateos17

Użytkownik
Argentyna - Kostaryka | 2 +2,5 gola⛔
Kurs: 1,525
Stawka: 200zł
Wygrana: 305zł⛔

Zapowiada się ciekawy mecz w ostatniej kolejce w grupie A turnieju Copa America. Argentyna będzie podejmować zespół Kostaryki. Gospodarze chcąc awansować do fazy pucharowej muszą wygrać ten mecz. Widać, że Argentyńczycy nie są ze sobą zgrani, zresztą sami to potwierdzają. Drużyna jest budowana od początku i chłopaki jeszcze nie potrafią się odnaleźć na boisku. Nawet indywidualności takie jak Messi czy Tevez nie pomagają. Kostaryka natomiast nie jest byle jaką drużyną. Wygrali z Boliwią 2:0 i przegrali z Kolumbią 1:0, która ma zapewnione wyjście z grupy. Kostarykanie są bardzo dobrze zmotywowani przed meczem. Zapewniali przed samym turniejem, że będą walczyć o najlepszą pozycję. Tak ową mogą sobie zapewnić wychodząc z grupy. Wystarczy im do tego remis. Myślę, że przy takiej grze jaką prezentowali i zaangażowaniu nie dopuszczą do jakiejś wysokiej porażki a nawet jeśli by przegrali to minimalnym stosunkiem bramkowym, dlatego typ na Kostarykę +2,5 jest według mnie jak najbardziej odpowiedni.

mateos17 33

mateos17

Użytkownik
St. Gallen - Dortmund | 2✅
Dijon - Benfica | 2⛔
AKO: 2,29
Wygrana: 229zł⛔

Dortmund i Benfica to zdecydowani faworyci w swoim meczach, jednak należy pamiętać, że to mecze towarzyskie. Tu wszystko jest możliwe. Dlatego jeśli ktoś chce niech spróbuje za niższą stawkę. Mam nadzieje, że nie dojdzie do niespodzianek i wpadek.

mateos17 33

mateos17

Użytkownik
Mistrzostwa Świata Kobiet

Japonia - Szwecja |zakwalifikuje się 2 ⛔
Kurs:1,66 Stawka:100zł Wygrana:166zł⛔
Japonia - Szwecja | obydwie drużyny strzelą ✅
Kurs:2,20 Stawka:100zł Wygrana:220zł✅
Japonia - Szwecja | powyżej 2,5 gola✅
Kurs:1,50 Stawka:100zł Wygrana:150zł✅
Japonia - Szwecja | 2⛔
Kurs:2,25 Stawka:100zł Wygrana:225zł
⛔
Nie będę się rozpisywał, bo o Szwedkach pisałem wcześniej przy podawaniu typu również na nie. Powiem tylko, że są one dla mnie w tej chwili faworytkami do wygrania mistrzostw. Dobrze zgrane zawodniczki, doświadczone, ograne, potrafią wykorzystać dogodne sytuacje. Są jednymi z najlepszych. Będą miały ciężko z Japonią, która wcale nie odstaje i świetnie sobie radzi jak na razie, pokonała przecież Niemki, które były głównymi kandydatkami do wywalczenia tytułu. Jednak ja liczę na Szwedki i wierzę, że sobie poradzą, lecz to nie będzie łatwa przeprawa.

mateos17 33

mateos17

Użytkownik
Hoffenheim - Legia Warszawa | 1⛔
Kurs: 1,53
Wygrana: 153zł ⛔

Łukasz Kubot - Santiago Giraldo | 1 +1,5 gema✅
Kurs: 1,73
Wygrana: 173zł✅