wudar72
Użytkownik
Wiesz kurs 2,5 pozwoli na takie granieO widze, ze teraz asekuracyjnie, zobaczymy co z tego wyjdzie ;]
Wiesz kurs 2,5 pozwoli na takie granieO widze, ze teraz asekuracyjnie, zobaczymy co z tego wyjdzie ;]
Etap 3Etap 2
AC Ajaccio v Lyon 1 gol HT
kurs 2,5 stawka 1,5j
Etap 4Etap 3
Nurnberg v Borussia M'gladbach 1gol HT
kurs 2,5 stawka 2,5j
Etap 4
Veria v Panthrakikos 1gol HT
kurs 2,5 stawka 3,5j
@wudar72 - a wg mnie , to zakładem na ilość goli od 2-3 , obstawiasz jednak nie 6 a 7 wyników , bo:Co do kursów na 2,3 gole to według mnie są kuszące ponieważ za 1,95 obstawiasz tak naprawdę 6 wyników np. wczoraj w lidze Belgijskiej na sześć meczy pięć zakończyło się takimi wynikami aczkolwiek wiadomo że reguły nie ma.
....najciekawsze jest to że z tych 5 meczów do tej pory 3 z nich zakończyły się over 1,5 HT z kursami przeważnie 2,37....Etap 5
Man City v Liverpool 1 gol HT
kurs 2,60 stawka 2,5j
Oczywiście masz rację że 7 nie 6 wyników :?,a co do książeczki-broszury to wiem o co chodzi niestety jej nie posiadam i z tego co się orientuje jest to towar mocno deficytowy.....jak gdzieś na to trafię to dam znać.@wudar72 - a wg mnie , to zakładem na ilość goli od 2-3 , obstawiasz jednak nie 6 a 7 wyników , bo:
1-1
2-0
0-2
2-1
1-2
3-0
0-3
..............
P.s: napisałeś, że jesteś z Krakowa i masz dość długi staż w bukmacherce.
Wiem, że na przełomie lat 80/90 pewien krakowski kolektor ( jego rodzina od lat prowadzi w Krakowie kilka kolektur Totolotka ) p. Woyda wydał broszurę-książeczkę o zakładach do totka piłkarskiego na podtypy.
Czy masz ją może?
Pozdrawiam
Etap 7....najciekawsze jest to że z tych 5 meczów do tej pory 3 z nich zakończyły się over 1,5 HT z kursami przeważnie 2,37....
Etap 6
Anderlecht v Standard Liege 1gol HT
kurs 2,5 stawka 3,5j
Etap 5Etap 3
Venlo - Ajax
typ: powyzej 3,5
kurs @2.3
Etap 4
Stelmet Zielona Góra vs Kotwica Kolobrzeg (+16)
typ: 2
kurs: 2.2
Etap 8Etap 7
Aris Saloniki v PAOK Saloniki 1 gol HT
kurs 2,5 stawka 5,5j
Etap 9Etap 8
Burkina Faso v Togo 1 gol HT
kurs 2,5 stawka 7,5j
Progresja 3 (13) zakonczonaEtap 5
Los Angeles Clippers - Boston Celtics
typ: powyzej 185.5
kurs: @2.07
No i dwa by weszly, a liczylem, ze chociaz 1Nie idzie z tym 1 golem do przerwy, ja juz wolalbym grac na to ze w 1 polowie bedzie 0-0stosunek kursu do szansy wg mnie korzystniejszy ale to juz nie na moje stawkowanie, ktore podalem.
Postawilbym, ze w meczu atletico - betis oraz socieded - malorka bedzie do polowy 0-0 czyli ponizej 0.5 gola. Kurs 3 i 3.3
...jak na razie jestem 1,5j do tyłu,ciężko trafić 1 gola do przerwy.....Etap 9
AC Milan v Udinese 1 gol HT
kurs 2,5 stawka 11,5j
Widać źle dobierasz typy. Prowadzę na swojej stronie od kilku dni próbę dla over 0,5 1h na wybranych meczach i idzie mi bardzo dobrze. Mam ją dodaną w moim profilu, jeśli jesteś ciekaw wyników.Nie idzie z tym 1 golem do przerwy, ja juz wolalbym grac na to ze w 1 polowie bedzie 0-0stosunek kursu do szansy wg mnie korzystniejszy ale to juz nie na moje stawkowanie, ktore podalem.
Postawilbym, ze w meczu atletico - betis oraz socieded - malorka bedzie do polowy 0-0 czyli ponizej 0.5 gola. Kurs 3 i 3.3