wudar72
Użytkownik
To grasz jako zakład na zwycięstwo mam rozumieć?bo teraz jest kurs 2,70 w bet365 i skusiłem się za drobne poza swoją progresją,jeśli wejdzie masz u mnie????Etap 3
Chicago Bulls vs Brooklyn Nets
typ: 1
kurs: @2.35
To grasz jako zakład na zwycięstwo mam rozumieć?bo teraz jest kurs 2,70 w bet365 i skusiłem się za drobne poza swoją progresją,jeśli wejdzie masz u mnie????Etap 3
Etap 4Etap 3
Etap 6
Progresja 1 (11) zakonczonaEtap 4
Fortuna Dusseldorf - VfB Stuttgart
typ: over 3.0
kurs: @2.58
Etap 5
Wigan Athletic - Southampton
typ: powyzej 3.0
kurs: @2.61
Robi się nieciekawie.....Etap 6
Getafe-Deportivo 2lub3gole 1,95
Torino-Sampdoria over0,5 1,08
ako 2,11 stawka 75j
Etap 7
Torino-Deportivo 2lub3gole 1,95
Getafe-Deportivo over0,5 1,05
ako 2,04 stawka 115j
@Wudar72 Wedlug mnie lepiej grac single na kurs 2.1-2.3 niz duble. No i przede wszystkim nie wolno grac 1 typu na 2 kuponach to najgorszy blad jaki moze byc.Etap 1
Getafe - Deportivo La Coruna
typ: over 2,5
kurs: @2.04
Etap 2
Torino - Sampdoria
typ: over 2,5
kurs: @2.41
Wie ktos czy w Chicago Bulls jest aktualnei jakas kontuzja zawodnika czy cos? Bo kurs sporo zawyzonyEtap 3
Granada - Real Madryt
typ: ponizej 3.0
kurs: @2.24
Już wiem że jestem pajacem bo wtopiłem przynajmniej większość kasy,chcę jednak zaznaczyć że nie jest to wina systemu czy raczej sposobu stawkowania-wina jest tylko i wyłącznie moja jako typującegoRobi się nieciekawie.....
Etap 8
Napoli- Catania over2,5 1,65
PSV Den Haag over2,5 1,25
ako 2,06 stawka 155j
Etap 9
Granada-Real Madryt over2,5 1,44
PSV-Den Haag over2,5 1,25
Napoli Catania over1,5 1,20
ako 2,16 stawka 235j
Najgorszy błąd to być zagorzałym kibicem Realu i stawiać na nich myśląc że są profesjonalistami i nie chcę zwolnić trenera...@Wudar72 Wedlug mnie lepiej grac single na kurs 2.1-2.3 niz duble. No i przede wszystkim nie wolno grac 1 typu na 2 kuponach to najgorszy blad jaki moze byc.
Etap 3
Granada - Real Madryt
typ: ponizej 3.0
kurs: @2.24
Progresja 2 (12) zakonczonaWie ktos czy w Chicago Bulls jest aktualnei jakas kontuzja zawodnika czy cos? Bo kurs sporo zawyzony
Etap 4
Chicago Bulls (+6.5) vs Atlanta Hawks
kurs@ 2.09
Etap 2Etap 1
Utah Jazz - Portland Trail Blazers
typ: powyzej 195
kurs: @2.2
Progresja 4 zakończonaJuż wiem że jestem pajacem bo wtopiłem przynajmniej większość kasy,chcę jednak zaznaczyć że nie jest to wina systemu czy raczej sposobu stawkowania-wina jest tylko i wyłącznie moja jako typującego
Zgadzam się z tobą "Bagnet" że lepiej grać single,jednak przyznam się szczerze że grałem trochę na przypał co nie powinno się zdażyć zważywszy że już swoje lata mam(pamiętam jeszcze czasy kiedy nie było internetowych bukmacherów ani 90 zdarzeń na jeden mecz i z 13-stką na angielską lub polską ganiało się do totolotka żeby nakleili banderolę)
Bukmacherką czy raczej graniem interesuję się pół swojego życia,jednak ostanie trzy lata w ogóle nie grałem ani nie typowałem,więc pewnie stąd moja "młodzieńcza" fantazja
Postaram się poprawić.... ????
Aha, żeby była jasność grałem za prawdziwe pieniądze aczkolwiek stawki podawałem w jednostkach ponieważ grałem za 10% kapitału jaki podałeś na początku tematu czyli za bank 135zł
A teraz czas na ostatni typ
Etap 10
San Marcos De Arica v Cobresal 2lub3 gole 2
kurs 2 stawka 315j
Etap 2
Tianjin Ronggang Gold Lions - DongGuan New Century Leopards
typ: powyzej 200.5
kurs: @2.02
@wudar72
Sprobuj teraz grac tylko single i lepiej dobieraj typy Typy na 2-3 gole tak srednio ci wchodza wiec moze z nich zrezygnuj. No i nie boj sie grac singla po kursie 2.2~. Ja na przyklad mam porownywalna skutecznosc kursow 1.7~ do kursow 2.2 wiec kursow ponizej 2 nie gram, albo bardzo rzadko.
W tym stawkowaniu co rozpisalem osobiscie zamierzam grac w sposob taki, ze jesli na etapie 7 nie trafie to na etapie 8 jesli trafie koncze dana progresje. Jesli na 8 nie trafie, to na 9 koncze. Wiec redukuje tabelke do glownie 8 etapow, a na etapie 9 i 10 koncze przy pojedynczym trafieniu odrabiajac czesc strat.
Etap 2Co do kursów na 2,3 gole to według mnie są kuszące ponieważ za 1,95 obstawiasz tak naprawdę 6 wyników np. wczoraj w lidze Belgijskiej na sześć meczy pięć zakończyło się takimi wynikami aczkolwiek wiadomo że reguły nie ma.
Jeszcze jednak większa częstotliwość jest wypadania jednej bramki do przerwy z kursem 2,5 i na tym się teraz skupię jeśli oczywiście pozwolisz dalej "przegranemu" gościć w twoim temacie
Gram jednego gola do przerwy przeważnie z kursem 2,50 (kursy Bet365)
Stawkowanie takie jakie jest w tym temacie na pierwszej stronie z tym że będę grał za 10% tych stawek za real money
Wprowadzę tylko małą modyfikację po trafionym typie cofam się o jeden próg w tył drugi typ trafiony na niższym progu kończy progresję
Progresja 1
Etap 1
Malaga v Real Zaragoza 1 gol HT
kurs 2,50 stawka 1j
Etap 3Etap 2
Tianjin Ronggang Gold Lions - DongGuan New Century Leopards
typ: powyzej 200.5
kurs: @2.02