Dzień 17
Dziś trochę pograłem. Mimo tego, że jeszcze sporo szans na zwiększenie kapitału, ja czuję, że na dziś wystarczy. Swoje zrobiłem dalsze szanse zostawimy innym
zaleschief - Jeżeli chodzi o moją gre, oczywiście grając jeden rynek ryzykuje, każdy strzelony gol oddala mnie od wygranej ale! czasami gram na odwrót każda bramka podnosi kurs i możemy go z greenem sprzedać.
Opisze to na dzisiejszym przykładzie Bayernu, który sięgał po mistrzostwo.
Przy wyniku 3-0 około 40 minuty postawiłem UNDER po stronie LAY z kursem ok. 3,85 oczekując na zdarzenia. W około 55 minucie Bayern podwyższa wynik na 4-0 i sprzedaje z greenem po kursie ~4.3 oddcinająć profit z zakładu. Sprzedałbym szybciej gdyby Nurnberg wykorzystało rzut karny.
Jeżeli chodzi o kwestie oglądania spotkań, nie wyobrażam sobie tradingu bez śledzenia meczu i wahań kursów. Czasami zdarza się, że przemawia przez nas instynkt zabójcy i gramy w ciemno, ale to gra bardziej dla fun'u niż dla zysku ponieważ, ciężko mi sobie wyobrazić sytuację w której ryzykuje 30 % kapitału a nie znam rynku.
Rezerwę 18$ przeznaczyłem na pre-play w jutrzejszym spotkaniu Stoke - Manchester United
Obecny kurs 1.6 na czerwone diabły. Idąc tropem rynku liczę na spadek po ogłoszeniu składów na około ~1.57 i zrównanie kursów do innych bukmacherów. Warto zaryzykować, mówię Wam
Statystyki dnia dzisiejszego i podsumowanie:
Football / Lierse v Gent : Over/Under 4.5 Goals
1.02
Football / ESTAC Troyes v Paris St-G : Over/Under 2.5 Goals
0.99
Football / B Munich v Nurnberg : Over/Under 4.5 Goals
2.22
Football / B Munich v Nurnberg : Over/Under 3.5 Goals
1.00
Football / FSV Frankfurt v Duisburg : Over/Under 4.5 Goals
1.74
Football / Betis v Sevilla : Over/Under 7.5 Goals
1.72
Po odliczeniu prowizji stan konta: 74,07$ (w tym 20$ rezerwy)
Wzrost względem kapitału początkowego: 147,72%
Wzrost procentowy dnia: 13,29%