>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Trader

T 44

typer-mosel

Użytkownik
Krótkie info do dzisiejszych typów!
Mecz:SCM Craiova-BC Timisoara
Linia wzrosła z 2,5 i na ten moment wynosi 8. -8 bez żadnego value, wiec nie polecam grać, można również zamykać ten zakład już teraz z zyskiem.
Mecz:UKS Chromik Żary-Polkąty Maximus Kąty Wrocławskie
Kurs na czyste zwycięstwo spadł z 2,50 na 1.76. Linia na ten moment -1,5. Widzę w niej nieduże value, więc jeśli jeszcze ktoś nie zagrał tego typu może spróbować ten handicap z niską stawką. Opcja &quot;zamknij zakład&quot; oferuje na ten moment 25% zysku od wkładu, a myślę, że linia przed rozpoczęciem spotkania wzrośnie o 1/2 pkt.
Mecz:Malediwy-Nepal
Na ten moment Nepal prowadzi 5:0 i juz nie wiele mogę na temat tego spotkania napisać. Nie rozliczamy oczywiście jeszcze typu na plus, bo to w końcu kobieca piłka nożna.
Mecz:Białoruś-Egipt
Linia podskoczyła na -3,5 z kursem 1,90, jest również warta zagrania moim zdaniem.
*przed rozpoczęciem spotkania pucharu polski podrzucę również link do transmisji.

T 44

typer-mosel

Użytkownik
Egipt na minus jednak dzień kończymy z 6 wygranymi typami i 1 przegranym. Myślę, że to dobry wynik przy średnim kursie ~1,90 ;)

Otrzymane punkty reputacji: +4
T 44

typer-mosel

Użytkownik
Piłka nożna&gt;Turcja&gt;Puchar
Mecz:Bursaspor-Aydinspor
Typ: under 4 (AH)
Kurs:1,68 (Bet365)
Stawka:5j ✅✅✅3,4j
Typ: under 10,5 rzutów różnych (AH)
Kurs:1,88 (Bet365)
Stawka:3j ✅✅✅2,64j
Na boisku leży śnieg. Spodziewam się underowego spotkania z małą ilością sytuacji.

Do góry Bottom