>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Trader

T 44

typer-mosel

Użytkownik
Koszykówka&gt;1 Grecja
Mecz:pAOK-Olympiakos
Typ:1 (+8,5 AH)
Kurs:1,90 (Bet365)
Stawka:4j ✅✅✅3,6j
Polokwane do przerwy prowadzi 1:0 i wygląda w tym spotkaniu dobrze ;). Jeśli śledzi ktoś ten temat zachęcam do wymieniania spostrzeżeń, komentowania.

T 44

typer-mosel

Użytkownik
Kurs na Olympique Beja bez remisu z 1,77 spadł do 1,45. Rangers z 1,73 na 1,44. Na giełdzie kupiłem back po kursie 1,47 (czyste zwycięstwo gości), sprzedaż po 1,40. Wesołych Świąt wszystkim życzę, a tym którzy grali ze mną mam nadzieję, że też zarobionych ;).

T 44

typer-mosel

Użytkownik
Piłka nożna&gt;1 Turcja
Mecz:Rizespor-Osmanlispor
Typ:2
Kurs:2,11 (Pinnacle)
Stawka:5j ✅✅✅5,55j
Typ rozliczony na plus jednak już po raz drugi w ten weekend jestem zażenowany poziomem sędziowania w Turcji. Wszystko zaczęło się od nieuznania w mojej opinii prawidłowo strzelonej bramki dla Osmanlispor, jednak tą sytuację można jeszcze jakoś usprawiedliwić, ponieważ linia spalonego była niewielka. To co jednak Pan Cüneyt zagwizdał w 67 minucie ciężko wytłumaczyć. Został podyktowany rzut karny dla drużyny Rizespor, za zagranie ręką... tyle, że bramkarza gości we własnej 16, który przy wolnym był dodatkowo faulowany. W doliczonym czasie gry również kontrowersyjny karny, tym razem jednak dla gości. Niewykluczone, że sędzia chciał w jakiś sposób odkupić swoje winy.

Do góry Bottom